676 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 Τρι Οκτ 15, 2013 11:10 am
sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν έβαψα νύχι κοπελιά....:-P
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Είσαι ντεμί κιουρία, δηλαδή!sophia έγραψε:Δεν έβαψα νύχι κοπελιά....:-P
Μπορει να μην είναι βαμμενο άλλα είναι βιιιιιιλουδο!ioazon έγραψε:Είσαι ντεμί κιουρία, δηλαδή!sophia έγραψε:Δεν έβαψα νύχι κοπελιά....:-P
Κάθε αρχή και δύσκολη!maria-lar έγραψε:Γειά σας κορίτσια, τι κάνετεεεε;
Εγώ προσπαθώ να την παλέψω, η μπεμπούλα μου χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκε πολύ. Είχε πονάκια και σήμερα το μεσημέρι άρχισε λίγο να ηρεμεί. Επεσε και ο ομφαλός μας σήμερα!
Οι επισκέψεις από τα πεθερικά καλά κρατούν. Ο πεθερός μου ήρθε το απόγευμα και προσπαθούσε να ξυπνήσει το μωρό. Δεν καταλαβαίνει τπτ. Α, και αφού βάλαμε γαντάκια για να μην φιλάει τα χεράκια άρχισε να την φιλάει στο μέτωπο. Θα πάρω ανάποδες και θα γίνει χαλασμός.
Εσείς πως είστε;
Σοφάκι μια χαρά η μπεμπουλίτα σου. Μεγάλωσε πολύ.
Εβινάκι σήμερα έχεις doc?
Δεν θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω.
Πολλά πολλά φιλάκια!!!
ioazon έγραψε:Κάθε αρχή και δύσκολη!maria-lar έγραψε:Γειά σας κορίτσια, τι κάνετεεεε;
Εγώ προσπαθώ να την παλέψω, η μπεμπούλα μου χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκε πολύ. Είχε πονάκια και σήμερα το μεσημέρι άρχισε λίγο να ηρεμεί. Επεσε και ο ομφαλός μας σήμερα!
Οι επισκέψεις από τα πεθερικά καλά κρατούν. Ο πεθερός μου ήρθε το απόγευμα και προσπαθούσε να ξυπνήσει το μωρό. Δεν καταλαβαίνει τπτ. Α, και αφού βάλαμε γαντάκια για να μην φιλάει τα χεράκια άρχισε να την φιλάει στο μέτωπο. Θα πάρω ανάποδες και θα γίνει χαλασμός.
Εσείς πως είστε;
Σοφάκι μια χαρά η μπεμπουλίτα σου. Μεγάλωσε πολύ.
Εβινάκι σήμερα έχεις doc?
Δεν θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω.
Πολλά πολλά φιλάκια!!!
Φρικάρω με τον πεθερό! Κάνε κάτι! Βάλε τον άντρα σου!!!! Εξήγησέ του!
Με το καλο!evini7 έγραψε:Κορίτσια μου!
Καταρχάς το θεμα των τιμών, μου είπε η γιατρός αυξήθηκαν σε ολα τα μαιευτήρια....
Στο δικο μας 200€ + ΦΠΑ.
Ισχύς απο 14/10, δηλαδη αν γενναγα λίγες μέρες πριν θα τα γλιτωνα! Ελεος πια...
Όσο αφορά στο μπεμπε μου, κατέβηκε αρκετά αλλα όχι όσο θα θέλαμε. Βάρος δεν πήρε ιδιαίτερο, γυρω στα 3200-3300 το υπολογίζουμε. Έχω συσπασεις προετοιμασίας αλλα όχι τοκετου. Αν δεν μου το φέρει η φύση, θα πάρουμε το μωρακι μας το Σάββατο, 19/10, θα πάμε πρωι πρωι να έχουμε όλη τη μέρα. Μου είπε η γιατρός οτι προβλέπει τοκετο διαρκείας κ όχι εύκολο, αλλα ποτε δεν ξέρεις.
Οντως που χάθηκε το αστερακι;
Μαρακι Ηράκλειο αναμένουμε νέα γοργονας!
Παραμυθένια μας, μας ξεχασες;;;;
Απανταχού πεθεροπληκτες καλο κουράγιο...
Σας φιλώ κ είς αύριο τα σπουδαία!!
Τσιριτρι ελα να κανεις παρέα στη μεγάλη ζαργανακια που εχει αϋπνίες!tsiritri έγραψε:Κοριτσάκια καλημέρα!!!!
Έχω ξυπνήσει από τις 4 και το μάτι γαρίδα!
Δεν μπορώ με τίποτα μιλάμε να κοιμηθώ!!!!
Σηκώθηκα, έκανα χαμομηλάκι, έστειλα κάτι μαιλ για τη δουλειά που μου τριβέλιζαν το μυαλό και ακόμα γαρίδα .
Ιωάννα σοβαρά μιλάς?
Έχουν δηλ κούκλες μωράκια??? Με κανονικό βάρος?
Απίστευτο!!!!!
Εβινάκι μου Τετάρτη σήμερα....τι έμεινε?
Τίποτα!
Άντε κοριτσάκι μου με το καλό και με έναν εύκολο και γρήγορο τοκετό κόντρα στα προγνωστικά σου εύχομαι!
Μαράκι Λαρισαίο τι τραβάς και εσύ βρε αγαπούλα μου με τον πεθερό σου!
Πω πω....πως τους κουμαντάρεις ρε κορίτσια αυτούς τους ανθρώπους?
Φοβάμαι ότι και ο δικός μου έτσι θα είναι.
Και αν θέλουν να πάρουν το μωρό αγκαλιά πχ στο μαιευτήριο και στο ζητήσουν κ εσύ δε θες τι γίνεται?
Είναι πολύ νωρίς μάλλον να σηκωθώ να πάω για περπάτημα ε?
Βαριέεεεεεεεεεεεεεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asteraki1989 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου,τι κανετε?
δεν γεννησα ακομα αλλα εμπλεξα με τη δουλεια και δεν προλαβαινα να σας γραψω και δεν εχω αξιωθει να βαλω ιντερνετ στο κινητο
Εβακι με το καλο κοπελα μου αντε 2 μερες εμειναν ,θελω και εγωωωωωωωω
ZHLEYEIS??????? OXI... TELEIWNEIS KOUTSOYNA MOU....KANE YPOMONH....LIGAKI...
Εβινι σου κανει ναζακια ακομα ε?οπως και να χει το σαββατο θα την εχεις αγκαλια
τα υπολοιπα κοριτσακια τι μου κανουν?
εμεις κλασικα πονακια καθε μερα αλλα με ποναει και η μεση μου και παω συχνα τουαλετα περιμενω πως και πως να φτασει η μεγαλη ωρα
εμας εδω ανοιξαν οι ουρανοι ειχαμε και εναν ωραιο ανεμοστροβιλο το πρωι αλλα ευτυχως δεν εκανε ζημιες
ναι ζουλευω λιγουλακι (με την καλη εννοια παντα)το ξερω κοντευω αλλα ποναει το κουκου μου και δεν μπορω ουτε να περπατησω και εχω ψιλοκουραστει λιγο ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩeva evaki έγραψε:asteraki1989 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου,τι κανετε?
δεν γεννησα ακομα αλλα εμπλεξα με τη δουλεια και δεν προλαβαινα να σας γραψω και δεν εχω αξιωθει να βαλω ιντερνετ στο κινητο
εμεις κλασικα πονακια καθε μερα αλλα με ποναει και η μεση μου και παω συχνα τουαλετα περιμενω πως και πως να φτασει η μεγαλη ωρα
εμας εδω ανοιξαν οι ουρανοι ειχαμε και εναν ωραιο ανεμοστροβιλο το πρωι αλλα ευτυχως δεν εκανε ζημιες
NA MHN ZOULEUEIS KATHOLOU TO KALO PRAGMA ARGEI NA GINEI PSYNETAI O MPEMPAKOS NA EINAI MEGALO KAI GERO ANTRAKI... POTE PISTEUEIS TI SOU EXEI PEI O GIATROULHS?asteraki1989 έγραψε:ναι ζουλευω λιγουλακι (με την καλη εννοια παντα)το ξερω κοντευω αλλα ποναει το κουκου μου και δεν μπορω ουτε να περπατησω και εχω ψιλοκουραστει λιγο ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩeva evaki έγραψε:asteraki1989 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου,τι κανετε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης