Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
575 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 575 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

sophia

sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν έβαψα νύχι κοπελιά....:-P

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:Δεν έβαψα νύχι κοπελιά....:-P
Είσαι ντεμί κιουρία, δηλαδή! Razz 

sophia

sophia
ioazon έγραψε:
sophia έγραψε:Δεν έβαψα νύχι κοπελιά....:-P
Είσαι ντεμί κιουρία, δηλαδή! Razz 
Μπορει να μην είναι βαμμενο άλλα είναι βιιιιιιλουδο!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 215994 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και το Γαία αλλάζει τις τιμές....

Δείτε

http://forum.eimaimama.gr/t18921p60-topic#840833

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κορίτσια, τι κάνετεεεε;
Εγώ προσπαθώ να την παλέψω, η μπεμπούλα μου χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκε πολύ. Είχε πονάκια και σήμερα το μεσημέρι άρχισε λίγο να ηρεμεί. Επεσε και ο ομφαλός μας σήμερα!
Οι επισκέψεις από τα πεθερικά καλά κρατούν. Ο πεθερός μου ήρθε το απόγευμα και προσπαθούσε να ξυπνήσει το μωρό. Δεν καταλαβαίνει τπτ. Α, και αφού βάλαμε γαντάκια για να μην φιλάει τα χεράκια άρχισε να την φιλάει στο μέτωπο. Θα πάρω ανάποδες και θα γίνει χαλασμός. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

Εσείς πως είστε;
Σοφάκι μια χαρά η μπεμπουλίτα σου. Μεγάλωσε πολύ.
Εβινάκι σήμερα έχεις doc?
Δεν θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω.
Πολλά πολλά φιλάκια!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 334590 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria-lar έγραψε:Γειά σας κορίτσια, τι κάνετεεεε;
Εγώ προσπαθώ να την παλέψω, η μπεμπούλα μου χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκε πολύ. Είχε πονάκια και σήμερα το μεσημέρι άρχισε λίγο να ηρεμεί. Επεσε και ο ομφαλός μας σήμερα!
Οι επισκέψεις από τα πεθερικά καλά κρατούν. Ο πεθερός μου ήρθε το απόγευμα και προσπαθούσε να ξυπνήσει το μωρό. Δεν καταλαβαίνει τπτ. Α, και αφού βάλαμε γαντάκια για να μην φιλάει τα χεράκια άρχισε να την φιλάει στο μέτωπο. Θα πάρω ανάποδες και θα γίνει χαλασμός. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

Εσείς πως είστε;
Πολλά πολλά φιλάκια!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 334590 
Κάθε αρχή και δύσκολη!

Φρικάρω με τον πεθερό! Κάνε κάτι! Βάλε τον άντρα σου!!!! Εξήγησέ του!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioazon έγραψε:
maria-lar έγραψε:Γειά σας κορίτσια, τι κάνετεεεε;

Εσείς πως είστε;
Κάθε αρχή και δύσκολη!

Φρικάρω με τον πεθερό! Κάνε κάτι! Βάλε τον άντρα σου!!!! Εξήγησέ του!

Αυτό λέω να κάνω, αλλά θα εχουμε αντιδράσεις. Θα του την πουνε και θα πουν οτι δεν τους θελω. Στο μαιευτήριο ήθελε να πάρει αγκαλια το μωρό και του λέει η αδερφή μου -εχει εκει αντισηπτικο και της απαντα -κοιτα τι ωραία που μυρίζουν τα χερια μου.
Ε δεν τρελαίνεσαι μετά. Από που μυρίζουν ωραία; Τα έπλυνες ώρες πριν στο σπίτι και στο ενδιάμεσο έχεις πιάσει ότι έχεις βρει μπροστά σου. Ελεος. Ζητάω πολλά; Τεσπα.

Πάω να ξαπλώσω να κοιμηθώ λιγάκι πριν ξυπνήσει η χαχανούλα μου.
Πολλά φιλάκια και καλό βράδυ σε όλες!

evini7

evini7
Κορίτσια μου!
Καταρχάς το θεμα των τιμών, μου είπε η γιατρός αυξήθηκαν σε ολα τα μαιευτήρια....Shocked 
Στο δικο μας 200€ + ΦΠΑ.
Ισχύς απο 14/10, δηλαδη αν γενναγα λίγες μέρες πριν θα τα γλιτωνα! Ελεος πια...

Όσο αφορά στο μπεμπε μου, κατέβηκε αρκετά αλλα όχι όσο θα θέλαμε. Βάρος δεν πήρε ιδιαίτερο, γυρω στα 3200-3300 το υπολογίζουμε. Έχω συσπασεις προετοιμασίας αλλα όχι τοκετου. Αν δεν μου το φέρει η φύση, θα πάρουμε το μωρακι μας το Σάββατο, 19/10, θα πάμε πρωι πρωι να έχουμε όλη τη μέρα. Μου είπε η γιατρός οτι προβλέπει τοκετο διαρκείας κ όχι εύκολο, αλλα ποτε δεν ξέρεις.

Οντως που χάθηκε το αστερακι;
Μαρακι Ηράκλειο αναμένουμε νέα γοργονας!
Παραμυθένια μας, μας ξεχασες;;;;

Απανταχού πεθεροπληκτες καλο κουράγιο...

Σας φιλώ κ είς αύριο τα σπουδαία!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 417472

tsiritri

tsiritri
Κοριτσάκια καλημέρα!!!!

Έχω ξυπνήσει από τις 4 και το μάτι γαρίδα!
Δεν μπορώ με τίποτα μιλάμε να κοιμηθώ!!!!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

Σηκώθηκα, έκανα χαμομηλάκι, έστειλα κάτι μαιλ για τη δουλειά που μου τριβέλιζαν το μυαλό και ακόμα γαρίδα Crying or Very sad .

Ιωάννα σοβαρά μιλάς?
Έχουν δηλ κούκλες μωράκια??? Με κανονικό βάρος?
Απίστευτο!!!!!

Εβινάκι μου Τετάρτη σήμερα....τι έμεινε?
Τίποτα!
Άντε κοριτσάκι μου με το καλό και με έναν εύκολο και γρήγορο τοκετό κόντρα στα προγνωστικά σου εύχομαι!

Μαράκι Λαρισαίο τι τραβάς και εσύ βρε αγαπούλα μου με τον πεθερό σου!
Πω πω....πως τους κουμαντάρεις ρε κορίτσια αυτούς τους ανθρώπους?
Φοβάμαι ότι και ο δικός μου έτσι θα είναι.
Και αν θέλουν να πάρουν το μωρό αγκαλιά πχ στο μαιευτήριο και στο ζητήσουν κ εσύ δε θες τι γίνεται?

Είναι πολύ νωρίς μάλλον να σηκωθώ να πάω για περπάτημα ε?
Βαριέεεεεεεεεεεεεεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:Κορίτσια μου!
Καταρχάς το θεμα των τιμών, μου είπε η γιατρός αυξήθηκαν σε ολα τα μαιευτήρια....Shocked 
Στο δικο μας 200€ + ΦΠΑ.
Ισχύς απο 14/10, δηλαδη αν γενναγα λίγες μέρες πριν θα τα γλιτωνα! Ελεος πια...

Όσο αφορά στο μπεμπε μου, κατέβηκε αρκετά αλλα όχι όσο θα θέλαμε. Βάρος δεν πήρε ιδιαίτερο, γυρω στα 3200-3300 το υπολογίζουμε. Έχω συσπασεις προετοιμασίας αλλα όχι τοκετου. Αν δεν μου το φέρει η φύση, θα πάρουμε το μωρακι μας το Σάββατο, 19/10, θα πάμε πρωι πρωι να έχουμε όλη τη μέρα. Μου είπε η γιατρός οτι προβλέπει τοκετο διαρκείας κ όχι εύκολο, αλλα ποτε δεν ξέρεις.

Οντως που χάθηκε το αστερακι;
Μαρακι Ηράκλειο αναμένουμε νέα γοργονας!
Παραμυθένια μας, μας ξεχασες;;;;

Απανταχού πεθεροπληκτες καλο κουράγιο...

Σας φιλώ κ είς αύριο τα σπουδαία!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 417472
Με το καλο!
tsiritri έγραψε:Κοριτσάκια καλημέρα!!!!

Έχω ξυπνήσει από τις 4 και το μάτι γαρίδα!
Δεν μπορώ με τίποτα μιλάμε να κοιμηθώ!!!!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

Σηκώθηκα, έκανα χαμομηλάκι, έστειλα κάτι μαιλ για τη δουλειά που μου τριβέλιζαν το μυαλό και ακόμα γαρίδα Crying or Very sad .

Ιωάννα σοβαρά μιλάς?
Έχουν δηλ κούκλες μωράκια??? Με κανονικό βάρος?
Απίστευτο!!!!!

Εβινάκι μου Τετάρτη σήμερα....τι έμεινε?
Τίποτα!
Άντε κοριτσάκι μου με το καλό και με έναν εύκολο και γρήγορο τοκετό κόντρα στα προγνωστικά σου εύχομαι!

Μαράκι Λαρισαίο τι τραβάς και εσύ βρε αγαπούλα μου με τον πεθερό σου!
Πω πω....πως τους κουμαντάρεις ρε κορίτσια αυτούς τους ανθρώπους?
Φοβάμαι ότι και ο δικός μου έτσι θα είναι.
Και αν θέλουν να πάρουν το μωρό αγκαλιά πχ στο μαιευτήριο και στο ζητήσουν κ εσύ δε θες τι γίνεται?

Είναι πολύ νωρίς μάλλον να σηκωθώ να πάω για περπάτημα ε?
Βαριέεεεεεεεεεεεεεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τσιριτρι ελα να κανεις παρέα στη μεγάλη ζαργανακια που εχει αϋπνίες!
Εμεις με εντολή παιδιάτρου δεν δεχόμαστε επισκέψεις οποτε προς το παρόν ησυχάσαμε!δεν ξέρω όμως αν θα πιάσει σε εσάς.οι παππούδες βέβαια έρχονται αλλα εχω ανάγκη απο βοήθεια οποτε με βολεύει.

tsiritri

tsiritri
Μαιμουδάκι μου με μεγάλη μου χαρά!!!!! Very Happy 
Κοιμήθηκε τελικά ή ξαγρυπνάει ακόμα?

Αφού σε βοηθάνε πάλι καλά, εμένα η μάνα μου πχ αν έρθει θα βοηθήσει (λογικά!) ο πατέρας μου όπως και ο πεθερός μου, πολύ περισσότερο ο δεύτερος ούτε καν!
Καλά στον πατέρα μου αν θέλω κάτι του το λέω κιόλας αλλά του πεθερού που την έχει δει καφενείο εδώ μέσα από τώρα?

Το μόνο καλό της αυπνίας είναι ότι έβγαλα δουλίτσα αυτές τις 3,5 ώρες αρκετή.
Όχι ότι δεν έχω πολύ ακόμα μέχρι να βγάλω όλα τα κωλόφπα του μήνα αλλά έφυγε ένας όγκος τώρα σημαντικός, είχα και απόλυτη ησυχία και με βόλεψε.

Εν τω μεταξύ από τις 5.30 θέλω να φάω τοστ.
Σπίτι δεν έχουμε τέλειωσαν, εγώ έχω λυσσάξει και έξω φοβόμουν να βγω μέχρι να ξημερώσει να πάω σε τίποτα έβερεστ!

Τώρα ξημέρωσε μεν, βαριέμαι δε....
Ώρα να αγγαρέψω τον πατέρα to be νομίζω! Twisted Evil Twisted Evil

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα απο τη βροχερή Λάρισα!!

Evinaki τίποτα δεν έμεινε σκέψου οτι μέχρι το Σάββατο το πολύ η αγκαλιά σου θα γεμίσει..Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 325318 

Μαράκι , φόρα ένα ωραίο χαμόγελο κ εξήγησε κάποια πράγματα στον πεθερό. <<Έλα παππού να βάλουμε αντισηπτικό για να πάρεις τη μπεμπα αγκαλιά!!!>> Μα γιατί? θα πει, εντολές παιδιάτρου θα πεις.
Σε καμία περίπτωση μη κάθεσαι εσύ να συγχύζεσαι. Στην τελική βάλε τον άντρα σου να του μιλήσει.

Maimou τι έπαθε η ζαργανούλα μας???
Απλά αυπνίες ή είχε πονάκια???

Τσιριτρί αυπνίες κ εσύ???
Η δουλειά , δουλειά όμως ε??
Κ εγώ θέλω τοστάκι....

Εγώ δεν μπορώ να βολευτώ με την κοιλιά που έχω πουθενα, ο ύπνος έχει δυσκολέψει πολύ κ τα νευρα μου δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση..

Φιλάκι στα υπόλοιπα κορίτσια, τα τελευταία post σχολίασα μόνο, τα άλλα τα διάβασα χθές αλλά δεν θυμάμαι...

evini7

evini7
Κορίτσια καλημέρα!!
Τι αϋπνία κι απόψε...τωρα τα έχω ολα, πόνους, ανησυχία, δεν βολευομαι.
Στον καναπε να βλεπω νοβα την έβγαλα όλη νύχτα. Τωρα ξαπλωσα λιγάκι μπας και...
Το αμορε μου έφυγε πρωινό πρωινο σήμερα κ κελαηδουσε σαν πουλάκι! Έχει απο χθες ένα τεράστιο χαμόγελο κ περιμένει την κόρη του πως και πως. Φαντάζομαι τι θα γίνει μόλις την δει! Με ξέχασε!

Λοιπόν εγω έχω ήδη πει  σε όλους οτι δεν φιλαμε το μωρο παρα μόνο στα πατουσακια.
Εγω το πα στους δικούς μου, ο άντρας στους δικούς του. Ξέρουν κι όλοι τι Κατακουζηνας ειναι οπότε δεν νομίζω να έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα σε αυτο το θεμα.
Εμείς λέμε να μη φοράμε κ παπούτσια στο σπίτι με το νεογέννητο αλλα ακόμη το επεξεργαζομαστε καθώς έχει τεχνικές δυσκολίες το θεμα...

Τσιριτρακι μου βρήκες τοστ; Εγω έφαγα γάλα με δημητριακά κ φρυγανια με μαρμελάδα, δεν ήξερα τι να διαλέξω κ τα έφαγα κ τα δυο.Embarassed 

Ερώτηση σε μανουλες που θηλαζουν:
Πίνετε αγελαδινο γάλα; Καφε; Τι ειναι αυτο που αποφεύγετε;
Η Πατσουρου ειναι αρνητική στο αγελαδινο γάλα αλλα τι πρωινο θα παίρνουμε; Ολο ψωμιά..;

sophia

sophia
Καλημέρα! Την αϋπνία μου μέσα! Βλέπω δεν ήμουν η μόνη! Μαζί με εμένα φυσικά έκανε κ απεργία ύπνου το Αλεξακι !

Εν τω μεταξύ η πίεση μου είχε πάρει την κατηφόρα κ επί ένα 3ωρο κ ήταν 8-8,5 με 5,5. Αφού αναγκαστικά έφαγα λίγα πατατακια που είχε ο Κώστας να ίσιωσω.

Εύη μου δεν έμεινε τπτ λοιπόν....μέχρι μα το σκεφτείς θα την έχεις αγκαλιά! :-):-):-):-):-):-)
Όσο για τις τιμές από ότι κατάλαβα τόσο ανεβαίνει η ταρίφα σε όλα! Θα κάνω ένα τηλ στο Ρέα κ εγώ κ θα ρωτησω κ τον ντοκ τη Δευτέρα!
Σα δεν ντρέπονται!!!

Μαρακι κόψε τον αέρα τώρα γιατί αν δεν παρουν από τώρα χαμπάρι ότι με το παιδί πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες ΣΟΥ μετά θα ξεφύγει η κατάσταση!
Βλεπε διαπαιδαγώγηση, διατροφή κτλ κτλ!

Πάντως κορίτσια εγώ πρώτα ο Θεός θα ρίξω σήμα για λίγες έως ελάχιστες επισκέψεις! Κανείς μια ανακοίνωση μέσω μνμ η μέιλ οτι έφτασε το νέο μέλος όσοι θέλουν να ερθουν μαιευτήριο! Σπίτι μόνο μαμα κ πεθερά κατόπιν συνεννόησης πάντα!

Ο Κώστας από μόνος του αυτό είχε κανει κ στην Αλέξια έστειλε σε όλους που περίμεναν φυσικά ένα "όλα καλά, γέννησαμε!" ....έβαλε κ ένα πατουσινι της Αλεξ στο φεις κ έγραψε ήρθε σήμερα κ με έχει ήδη τρελάνει κ όσοι ήθελαν ήρθαν στο λητώ!

eva evaki

eva evaki
KALHMERA MEGALES MOU KOILITSES !
EVINAKI MOU OLA KALA THA EINAI MIA XARA TOKETO THA EXEIS! PERPATAS?
GIA TO LHTO PHRA THL.KAI EGW KAI MOU EIPANE.. GIA KAISARIKH 1.160 + TO ΦΠΑ 13% + OI PROERETIKES E3AITASEIS TOY MWROY...230 EYRO KAI + 250 EYRO H EGKYHSH POY DHNOYME?! FRIKARA...Mad Mad Mad Mad KAI O GIATROS DEN MOY EIXE PEI TIPOTA!Mad Mad Mad 
MARAKI LARISEO TI KANEIS? EXEIS FRIKAREI ME PETHERO E? EGW THA TOY TO LEGA STA MOUTRA KAI AS PARE3IGOTANE H THA EVAZA KAI KALA TON "PAIDIATRO MPROSTA" MISH NTROPH DIKH TOY KAI H OLOKLIRH MH SOY PW..SHMASIA EXEI TO MWRO...!
MAIMOU TI KANEIS ME TIS ZARGANOYLES SOU TIS GLUKES?
TSIRITRAKI TSATALAKIA TA NEYRA E? LOGIKO TO VRHSKW YPOMONOYLA..OSO MPOREIS!
POPAKI TI GLUKIA FWTO AX! AYTO TO PAMPERS..Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 379767  KAI MARAKI DEN SXOLIASA TO POIO GLUKO XERAKI TOY KOSMOU FTOY FTOY..FYSIKA!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 379767 
MARAKI KRHTIKO MPHKES 37??? Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 228222 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 228222 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 228222 ANTE ME TO KALO MEXRI KAI THN TELEYTAIA MERA GLYKOULA MOU..Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 669659 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 669659 
XMMM. SOFAKI TO NINI MEGALWSE....Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 804467 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 804467 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 804467  MPAVO SAS...TI EPATHE H KOPELA POU ANEFERES ANM EPITREPETAI ?Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 451948 
IAZON OLO KATI THELW NA SOU PW ME AYTA POY GRAFEIS NA SXOLIASW ALLA EINAI POLLA KAI TA 3EXNAW DEN SE PROLAVAINW OOORE OPWS LES KAI ESY...Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 235182 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 235182 BINAKI DEN EMFANISTHKE...THN "EIDA " STON YPNO MOU OTI EPITELOUS MAS EGRAPSE KAI MATHAME NEA EMMONH IDEA MOU EXEI GINEI..ELPIZW OOOLA NA EINAI YPEROXA GIA EKEINH KAI TON MPEMPAKO THS KAI NA MHN PROLAVAINEI NA MAS GRAPSEI!
H PARAMYTHENIA MAS?? H JULIA? Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 209536 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 209536 
EMEIS EIXAME EXTHES GIATRO PARALIGO NA ME EVAZE GIA KAISARIKH EXTHES LOGO THS ALERGIAS ALLA EYTYXOS THN GLYTWSA...! PARASKEYH 7 TO PROI TA MPOGALAKIA MOU KAI LHTO...EIDAME KAI THN FRAOULINA EXTHES 3.300 EXEI PAEI TO KOURAMPIEDAKI MOU TO TROFANTO...KANAME KAI TON PROENXYRITIKO ELENXO OUTOSOSTE NA MPW KATEYTHEIAN GIA TOKETO THN PARASKEYH..NA KANW MIA ERWTHSH ? AN GNWRIZETE FYSIKA...KANOUN KAI STHN KAISARIKH KLHSMA?Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 522194 
KAI KATI AKOMA GIA TIS THYLES THA XREISIMOPOIHSETE KREMOULA MKAI AN NAI POIA? EMENA MOU EIPANE GIA THN PURELAN AN THN LEW SWSTA! ALLA DEN EXW PAREI AKOMA! KAI NAI DEN EXW PAREI SLING AKOMA..Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 235182 KAI KATI KOULO NA MOU PEITE AN TO GNWRIZETE AKANA PROXTES KORDIZONH KAI EIXA KAI TROMERES TYPSEIS GIA TO MWRO..KAI EXTES STO LHTO MOY EIPANE KAI O GIATROS OTI ME THN KORDIZONH EKANA PAAARA POLY KALO STO MWRO...ME KOUFANANE..Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 522194 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 522194 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 522194 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 837218 GT LEEI AYTO TO EIXANE KAI WS METHODO POIO PALAIA GIA TA PROWRA MWRAKIA... ORIMAZEI O PLAKOUNTAS KATAPOLY KAI TA PNEYMONAKIA TOY MWROY ..KAI ME DIAVEVAIAOSAN OTI AN YPHRXE MIUA PERIPTWSH NA EXEI THEMA ME TA PNEYMONAKIA THS POY THA THN VGALW NORITERA TWRA DEN YPARXEI XARHKA PAAARA POLY..
HTHELA NA PW KI ALLA ALLA THN GLYTWSATE...Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 334590 

asteraki1989

asteraki1989
καλημερα κοριτσαρες μου,τι κανετε?
δεν γεννησα ακομα αλλα εμπλεξα με τη δουλεια και δεν προλαβαινα να σας γραψω και δεν εχω αξιωθει να βαλω ιντερνετ στο κινητο Twisted Evil

Εβακι με το καλο κοπελα μου αντε 2 μερες εμεινανΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 215994 ,θελω και εγωωωωωωωωΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 534787 

Εβινι σου κανει ναζακια ακομα ε?οπως και να χει το σαββατο θα την εχεις αγκαλιαΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 215994 

τα υπολοιπα κοριτσακια τι μου κανουν?Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 417472 

εμεις κλασικα πονακια καθε μερα αλλα με ποναει και η μεση μου και παω συχνα τουαλετα Embarassed περιμενω πως και πως να φτασει η μεγαλη ωραRolling Eyes 
εμας εδω ανοιξαν οι ουρανοι ειχαμε και εναν ωραιο ανεμοστροβιλο το πρωι αλλα ευτυχως δεν εκανε ζημιες

eva evaki

eva evaki
asteraki1989 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου,τι κανετε?
δεν γεννησα ακομα αλλα εμπλεξα με τη δουλεια και δεν προλαβαινα να σας γραψω και δεν εχω αξιωθει να βαλω ιντερνετ στο κινητο Twisted Evil

Εβακι με το καλο κοπελα μου αντε 2 μερες εμεινανΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 215994 ,θελω και εγωωωωωωωωΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 534787 
ZHLEYEIS???????Shocked Shocked Shocked  OXI...No No No  TELEIWNEIS KOUTSOYNA MOU....KANE YPOMONH....LIGAKI...
Εβινι σου κανει ναζακια ακομα ε?οπως και να χει το σαββατο θα την εχεις αγκαλιαΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 215994 

τα υπολοιπα κοριτσακια τι μου κανουν?Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 417472 

εμεις κλασικα πονακια καθε μερα αλλα με ποναει και η μεση μου και παω συχνα τουαλετα Embarassed περιμενω πως και πως να φτασει η μεγαλη ωραRolling Eyes 
εμας εδω ανοιξαν οι ουρανοι ειχαμε και εναν ωραιο ανεμοστροβιλο το πρωι αλλα ευτυχως δεν εκανε ζημιες

asteraki1989

asteraki1989
eva evaki έγραψε:

ZHLEYEIS???????Shocked Shocked Shocked  OXI...No No No  TELEIWNEIS KOUTSOYNA MOU....KANE  YPOMONH....LIGAKI...

ναι ζουλευω λιγουλακιΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 534787 (με την καλη εννοια παντα)το ξερω κοντευω αλλα ποναει το κουκου μου και δεν μπορω ουτε να περπατησω και εχω ψιλοκουραστει λιγο ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 875502 

eva evaki

eva evaki
asteraki1989 έγραψε:
eva evaki έγραψε:

ZHLEYEIS???????Shocked Shocked Shocked  OXI...No No No  TELEIWNEIS KOUTSOYNA MOU....KANE  YPOMONH....LIGAKI...

ναι ζουλευω λιγουλακιΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 534787 (με την καλη εννοια παντα)το ξερω κοντευω αλλα ποναει το κουκου μου και δεν μπορω ουτε να περπατησω και εχω ψιλοκουραστει λιγο ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 875502 
NA MHN ZOULEUEIS KATHOLOU TO KALO PRAGMA ARGEI NA GINEI PSYNETAI O MPEMPAKOS NA EINAI MEGALO KAI GERO ANTRAKI...Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 328109 POTE PISTEUEIS TI SOU EXEI PEI O GIATROULHS?
AYTH THN ANYPOMONHSIA THN KATALAVAINW BEBAIAOS BEBAIOS...Respect 

tsiritri

tsiritri
Υποφέρωωωω.....κουτουλάω κανονικότατα πλέον!
Και η μαλακία της υπόθεσης είναι ότι έχω πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ δουλειά!
Δουλεύω από τις 4 και κάτι ψιλά το πρωί μέχρι τώρα σερί, σταμάτησα το πολύ 15 λεπτά που έφαγα δημητριακά τελικά Evinaki μου, (ακόμα το λιγουρεύομαι το τοστ), και συνέχισα...

Τώρα ήπια χυμό πορτοκάλι, έκανα το στομάχι μου μην πω πως και συνεχίζω... Crying or Very sad 

Της αυπνίας το κάγκελο χτες ε?

Eva με το καλό το μωράκι σου!

asteraki1989

asteraki1989
αυριο το πρωι εχω ραντεβου στο γιατρο θα κανω καρδιοτοκογραφο και δεν ξερω τι αλλο και θα μας πει τα νεοτερα

eva evaki

eva evaki
EYXARISTW TSIRITRAKI MOU NA SAI KALA KAI ESY ME TO KALO...
EGW NA DEIS AYPNIA KAI KAKO....!!!!
ASTERAKI MOU ME TO KALO OLA KALA THA PANE...! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 669659 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 669659 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 669659 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 28 669659 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα κορίτσια μου!!!Τι έγινε το ξενυχτήσατε όλες χτες?Μόνο εγώ κοιμάμαι σαν πουλάκι???

Εβινάκι μου το Σάββατο τελειώνουν τα ψέμματα ε?Θα αλλάξει για πάντα η ζωή σας!!!!Έναν υπέροχο τοκετό σου εύχομαι!!!

Ευάκι και σένα πλησιάζει η στιγμή που θα συναντηθείτε με την φραουλίνα σας!!!Γιούπιιι!!!
Κλίσμα κάνουν και στην καισαρική εννοείται.Κρεμούλα για τις θηλές την purelan που έγραψες βάζω και γω 2 μέρες τώρα και μου έκανε πολύ καλό!

Μαράκι μου δεν παίζεται ο πεθερός έτσι??Και εγώ θα του την έλεγα μεταξύ αστείου και σοβαρού!Έλεος όμως!!!

Ιφάκι μου στείλε και σε μας εδώ λίγο βροχούλα!!

Τσιριτράκι να σου στείλω εγώ τοστάκι που έχω μπόλικα???

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω!!!Κοιμάμαι ακόμα!!!!

Εμείς χτες όλα καλά!Το καρδιοτοκογράφημα άψογο,αμνιακό-πλακούντας μια χαρά...η μπέμπα μας δεν πήρε και πολύ από την προηγούμενη βδομάδα βέβαια 150γρ περίπου και πήγε σχεδόν 2600γρ αλλά δεν τον ανησυχεί.Είναι ακόμα ψηλά και συσπάσεις δεν έκανα.Ραντεβού επόμενη Τρίτη πάλι!

asteraki1989

asteraki1989
βρε τσιριτρι μηπως να αλλαξεις δουλεια????πω πολυ πιεση τραβας βρε κοπελα μου,εσυ θα γεννας και θα σκεφτεσαι τα φπα Laughing 

εβακι μου σε ολες μας καλα θα πανε,ναι μωρε οποτε θελει ας βγει ο ταρζανιαρης μουWink 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!
Κσσσσσύπνησα!
Κοιμήθηκα αργά (γιατί διάβαζα τον Παπαβέντση και με κρατούσε σε εγρήγορση), ξύπνησα στις 6 από ανησυχία (γιατί ο δικός μου έφυγε απ' το σπίτι για τη δουλειά και σε 5 λεπτά ξαναγύρισε, μα τι κάνει; ) και ξανα-νάνι μετά από κανα μισάωρο και ΝΑ 'ΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!

evini,
τελειώσανε τα ψέματα, ε; Άντε με το καλό!

tsiritri,
μες στη τσίτα κι εσύ....
Επειδή μας πιάνει το "σύνδρομο της γάτας": μην πλησιάσει κανένας το παιδί μου, ε νομίζω τους παππούδες ας τους αφήσουμε να τα πάρουν αγκαλιά, μωρέ... Όχι να τα φιλάνε και να τα σαλιώνουν αλλά αγκαλιά ας τα πάρουν, μη γινόμαστε υπερβολικές. (να σημειώσω πως η πεθερά μου δουλεύει σε νοσοκομείο και θα κουβαλάει κι αυτή διάφορα πάνω της αλλά δεν μπορώ να της στερήσω το εγγόνι)
Τρέχα τον tsiritro να σε ταΐσει!!!! (ας το εκμεταλλευτούμε τώρα γιατί μετά θα τρέχουμε όλοι για τα μπεμπίνια)

maimou,
εσύ τη γλίτωσες και με τις επισκέψεις που θα σε κούραζαν πάρα πολύ τον πρώτο καιρό.

ifi,
εσύ από πονάκια πώς είσαι;

evini,
άμα λύσεις αυτό με τα παπούτσια, πες κι εδώ τη λύση γιατί και εμείς λέγαμε να κόψουμε τα παπούτσια μέσα στο σπίτι αλλά τεχνικώς είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε κάπου να βάζουμε τα παπούτσια κοντά στην είσοδο....
Νομίζω είναι υπερβολή να κόψεις προκαταβολικά πράγματα που τρως/πίνεις. Αν δεις πως ενοχλείται το παιδί και έχει πρόβλημα στα κακάκια του, αρχίζεις να αφαιρείς τους "συνήθεις υπόπτους". Η φίλη-διαιτολόγος αυτό έκανε πάντως. Το μόνο που απέφευγε ήταν όσπρια για τους 2 πρώτους μήνες.

Sophia,
για τις τιμές των μαιευτηρίων: έχουν χώσει τόσα φέσια στα ιδιωτικά από τον ΕΟΠΥΥ που έχουν αρχίσει και έχουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας (είναι ο νονός μου αναισθησιολόγος στο Υγεία και δεν τους δίνουν ούτε τα λεφτά τους!!!!!)

Συμφωνώ για το σύστημα "Γκεστάπο" από νωρίς Wink 

eva evaki,
φυσικά και κάνουν κλύσμα στην καισαρική γιατί είναι χειρουργείο και είναι υποχρεωτικό!
Purelan καλά τη λες την κρέμα.
Δίκιο έχουν για την κορτιζόνη και η maimou που ήταν κύηση υψηλού κινδύνου για προωρότητα είχε κάνει, δεν θυμάσαι;

asteraki,
μην μας κάνεις τέτοια και εξαφανίζεσαι!!!!
Το έγραψε και η Sophia χθες πως πάει σαν πιγκουίνος... Laughing 

tsiritri,
ξαναπέσε για νάνι ένα δίωρο! (έφαγες, για αυτό κουτουλάς)

maraki_iraklio,
μια χαρά όλα! Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις