726 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 Τετ Οκτ 16, 2013 6:28 am
Julie85
Η ψυχή της παρέας!
εγκυουλες κ μανουλες τι κανετε??
εβινακι μου με το καλο το Σαββατο!!!σου ευχομαι να εχεις εναν ευκολο κ γρηγορο τοκετο!!!
μαιμου 9 εβδομαδων οι ζαργανες!!γιουπιιιιιι!!! τα βραδια ξυπνανε ακομη για να φανε???
[quote="tsiritri"]Μαράκι Λαρισαίο τι τραβάς και εσύ βρε αγαπούλα μου με τον πεθερό σου!
Πω πω....πως τους κουμαντάρεις ρε κορίτσια αυτούς τους ανθρώπους?
Φοβάμαι ότι και ο δικός μου έτσι θα είναι.
Και αν θέλουν να πάρουν το μωρό αγκαλιά πχ στο μαιευτήριο και στο ζητήσουν κ εσύ δε θες τι γίνεται?
λες οτι ειναι η ωρα να την θηλασεις οποτε βγαινουν εξω....
ή το ριχνεις στον παιδιατρο κ λες οτι σου απαγορεψε να παιρνουν αγκαλια το μωρο γτ κυκλοφορουν πολλες φθινοπωρινες ιωσεις. κ αν ειναι να το δωσεις αγκαλια σε καποιον... ΠΑΝΤΑ τυλιγμενο με πανα αγκαλιας!!
[quote]
εγω εχω μια απορια σε σχεση με την αποστειρωση...οταν τελειωνει ο αποστειρωτης μενουν μεσα σταγονες στα μπιμπερο που δε φευγουν. αν τα βγαλω εξω απ τον αποστειρωτη να στραγγιξουν αυτα τα νερά, δε χάνεται ουσιαστικά η αποστειρωση??
εβινακι μου με το καλο το Σαββατο!!!σου ευχομαι να εχεις εναν ευκολο κ γρηγορο τοκετο!!!
μαιμου 9 εβδομαδων οι ζαργανες!!γιουπιιιιιι!!! τα βραδια ξυπνανε ακομη για να φανε???
[quote="tsiritri"]Μαράκι Λαρισαίο τι τραβάς και εσύ βρε αγαπούλα μου με τον πεθερό σου!
Πω πω....πως τους κουμαντάρεις ρε κορίτσια αυτούς τους ανθρώπους?
Φοβάμαι ότι και ο δικός μου έτσι θα είναι.
Και αν θέλουν να πάρουν το μωρό αγκαλιά πχ στο μαιευτήριο και στο ζητήσουν κ εσύ δε θες τι γίνεται?
λες οτι ειναι η ωρα να την θηλασεις οποτε βγαινουν εξω....
ή το ριχνεις στον παιδιατρο κ λες οτι σου απαγορεψε να παιρνουν αγκαλια το μωρο γτ κυκλοφορουν πολλες φθινοπωρινες ιωσεις. κ αν ειναι να το δωσεις αγκαλια σε καποιον... ΠΑΝΤΑ τυλιγμενο με πανα αγκαλιας!!
[quote]
evini7 έγραψε:Εμείς λέμε να μη φοράμε κ παπούτσια στο σπίτι με το νεογέννητο αλλα ακόμη το επεξεργαζομαστε καθώς έχει τεχνικές δυσκολίες το θεμα...
εγω συμφωνω απολυτα!! παρε πολλες παντοφλες κ οταν ερχεται καποιος βγαζε τες απ τη παπουτσοθηκη.θα πιασουν το νοημα
Ερώτηση σε μανουλες που θηλαζουν:
Πίνετε αγελαδινο γάλα; Καφε; Τι ειναι αυτο που αποφεύγετε;
Η Πατσουρου ειναι αρνητική στο αγελαδινο γάλα αλλα τι πρωινο θα παίρνουμε; Ολο ψωμιά..;
να πω την αληθεια μου εγω απο φοβο δεν πινω γαλα.κανονικα πινεις και ΑΝ πειραξει το μωρο τοτε το κοβεις!καφε πινω γαλλικο γτ αλλιως ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ η μερα!!η παιδιατρος που πηγα χθες(γτ η δικη μου γεννησε) μου ειπε απλα να αποφευγω μπροκολο,κουνουπιδι κ οσπρια..
eva evaki έγραψε: PARASKEYH 7 TO PROI TA MPOGALAKIA MOU KAI LHTO...EIDAME KAI THN FRAOULINA EXTHES 3.300 EXEI PAEI TO KOURAMPIEDAKI MOU TO TROFANTO...KANAME KAI TON PROENXYRITIKO ELENXO OUTOSOSTE NA MPW KATEYTHEIAN GIA TOKETO THN PARASKEYH..
εβακι με το καλο!!εφτασε η μερα!!!
NA KANW MIA ERWTHSH ? AN GNWRIZETE FYSIKA...KANOUN KAI STHN KAISARIKH KLHSMA?
ναι κανουν...και μιλαω εκ πειρας... !!
Popisofia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΤΕΤΡΑΚΙΛΟ?
ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ 3980 ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3730... Ε ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΑΝΤΡΕΣ ΕΜΕΙΣ!!!
4 κιλα ποπάκι εγινε ο αντρακλας???φτου φτου!! εμεις χθες πηγαμε στη παιδιατρο.γιναμε 3300 (γεννηθηκε 2800 και τη βγαλαμε 2670 απ τη κλινικη) και 50,5 υψος απο 47 που γεννηθηκε !!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ Κ ΤΟ RING SLING!!!
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ...
ααααααααααχ ποσο σε καταλαβαινω.... ελπιζω ως τις 40 μερες να στρωσει...
ποτέ δε γινεσαι κουραστική!!!γι αυτο συζηταμε για να δινουμε και να παιρνουμε γνωση...evini7 έγραψε:
Με ανησυχούν τα δίδυμα της κουνιαδας μου, ειναι 2,5 ετών, δεν πανε σχολείο αλλα ερχοναι σε επαφη με αλλα παιδάκια, (βλέπε ιωσεις) στις κουνιες....κάπως πρέπει να το χειριστω κι αυτο.
ε θελω να πιστευω οτι η μαμα τους θα καταλαβαινει οτι δεν πρεπει να τα φερει...
Ιωάννα κι εγω αυτο σκέφτομαι για τα παπούτσια, μια λύση ειναι χύμα στην είσοδο, μόλις μπουν. Αλλα μετα; Ξυπολητοι; Να τους πάρω παντοφλες αυτες τις ξενοδοχειακές; Αχ μωρε ντρέπομαι κ μετα φοβάμαι μήπως γίνομαι υπερβολική κ με κραζουνε...
σορυ αγάπη αλλα...χέστηκες!!! σημασια εχει να προφυλαξεις το μωρο σου!!!ειδικα οταν αρχιζουν να μπουσουλανε,τοτε εννοειται οτι ολοι χωρις παπουτσια...
κοιτα. εγω χθες ειχα επισκεψεις, μπηκαν με τα παπουτσια...δεν ειπα τιποτα, αλλα ακομα δεν εχω τα χαλια οποτε με ενα σφουγγαρισματακι ειμαι κομπλε. οταν ομως μπουν τα χαλιά (ειναι και ασπρα) κανείς με παπουτσια!!
Επίσης θα έχετε αντισηπτικο στο σπίτι; Κάπου έχω διαβάσει οτι δεν πρέπει. Τι λέτε;
αντισηπτικο ειχα στη κλινικη...τωρα στο σπιτι οχι...αλλα με το που πάει κάποιος να ακουμπησει το μωρο φωναζω "πλυσιμο χέριααααα" χαμογελωντας....
Έχω κι άλλες απορίες αλλα θα σας τις θέτω εν καιρώ μη γίνομαι κ κουραστική
εγω εχω μια απορια σε σχεση με την αποστειρωση...οταν τελειωνει ο αποστειρωτης μενουν μεσα σταγονες στα μπιμπερο που δε φευγουν. αν τα βγαλω εξω απ τον αποστειρωτη να στραγγιξουν αυτα τα νερά, δε χάνεται ουσιαστικά η αποστειρωση??