Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
678 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 678 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:Κορίτσια, παραδόξως αισθάνομαι πολυ καλα. Ακόμη δεν έχω άγχος, αγωνία κτλ
Ίσα ίσα είμαι χαλαρή, μου έχει ανοίξει κι η όρεξη πάλι, μάλλον επειδη κατέβηκε το μωρο κ δεν με πιέζει τόσο.
Επειδη με ξέρω όμως, στάνταρ το Σάββατο τα ξημερωματα, θα φτάσω στο Λητω αυπνη και χλωμη απο το φόβο μου. Θα σκέφτομαι θετικα κι ολα θα γίνουν!

Κουκου, στουμπωκολ ευρεσιτεχνιες της Ιωάννας! Μη ξεχνιόμαστε!

Σοφακι στο ματιασαμε τον κολοκυθοκεφτε....
Ο πατήρ και σύζυξ τι λέει;

sophia

sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ξινό μου βγήκε ναι! Τες πα...
Πολύ καουρα !

Ευη μια χαρά θα πας βρε.....εδω εγώ γνωστό χ@στρονι πηγα κιουρια ! Τώρα να με δω!

Σήμερα μίλησα κ με την Αλέξια για τη μέρα που θα φύγω....της λέω θα με πάρεις μεγάλη αγκαλια για να πάρω δύναμη αλλιώς δε θα τα καταφέρω! Καμάρωνε! Είμαι η δύναμη σου μαμα ε?

Σήμερα σκεφτόμουν πόνους , έμβρυακη στάση για την ένεση , συσπασεις .....κτλ κτλ!
Σα να κάνει άγχος σιγά σιγά!

eva evaki

eva evaki
NAI EXETE DIKIO MARAKI DEN TO EIXA SKEFTEI...TO "STOYMPOKOL.." KAI STOKANEI TO PROSWPIKO ? AMA TO KANW SPITI MONH MOU?confused 
MARAKI 20 ME TO KALO KOPELA MOU OTI KALYTERO EYXOMAI ME ENAN PONO....!!!!!!!!!!

evini7

evini7
Πφ! Στο κόσμο της πεταλούδας!!!! Πετάει το αμορε μου. Περιμένει πως κ πως την κορούλα του! Μέσα στην τρελή χαρα!!!
Νομίζω όσο κοντεύει ο καιρος όλοι έτσι θα κάνουν!

eva evaki

eva evaki
sophia έγραψε:Ξινό μου βγήκε ναι! Τες πα...
Πολύ καουρα !

Ευη μια χαρά θα πας βρε.....εδω εγώ γνωστό χ@στρονι πηγα κιουρια ! Τώρα να με δω!

Σήμερα μίλησα κ με την Αλέξια για τη μέρα που θα φύγω....της λέω θα με πάρεις μεγάλη αγκαλια για να πάρω δύναμη αλλιώς δε θα τα καταφέρω! Καμάρωνε! Είμαι η δύναμη σου μαμα ε?

Σήμερα σκεφτόμουν πόνους , έμβρυακη στάση για την ένεση , συσπασεις .....κτλ κτλ!
SOFAKI TI EIN AYTA POU LES..VRE PAIZI MOU ..? Shocked Shocked Shocked 

sophia

sophia
Ε Ευακι άγχος....

asteraki1989

asteraki1989
Koritsares mou to prwi exw giatro min me psaxnete pali..filakia se oles

sophia

sophia
asteraki1989 έγραψε:Koritsares mou to prwi exw giatro min me psaxnete pali..filakia se oles
Περιμένουμε νεα :-)

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτούρεν!

Πάω να πέσω αγκαλιά με τον Παπαβέντση (όχι τον ίδιο, το βιβλίο του) για να με πάρει ο νάνης. Laughing 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα!ευχομαι να κοιμηθούμε όλες!η μια ζαργανα ,η μικρη κοιμήθηκε ,η αλλη θα δείξει!

evini7

evini7
Κορίτσια καλημέρα! Φεύγουμε για μαιευτήριο.
Συσπασεις κ πόνοι όλη νύχτα...
Ελπίζω να αποφάσισε να έρθει κ να μην ειναι false alarm....
Ούτε τους γονείς μας δεν έχουμε πάρει τηλ.
Θα σας ενημερώσω μόλις μπορέσω. Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 417472 

asteraki1989

asteraki1989
Kalimera'ti kanete;

Evini mou makari perimenoume nea sou...
Kai egw exw ponousa oli nuxta koilia xamila kai mesi gia na doume ti tha pei o ntoktoras.

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα!
Εβινι μου ευχομαι να πανε ολα τελεια...περιμενουμε νεα σου!
Αστερακι καλα νεακια και απο εσενα ευχομαι!
Και εγω δ ειχα καλυτερη νυχτα...στριφογυρνουσα την περισσοτερη ωρα και ειχα πονους στην κοιλια!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 534787 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!
Αντε κοριτσια ενημερώστε μας!
Παω για έναν τρίτο γύρο νανι!

tsiritri

tsiritri
evini7 έγραψε:Κορίτσια καλημέρα! Φεύγουμε για μαιευτήριο.
Θα σας ενημερώσω μόλις μπορέσω. Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 417472 
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 654316 

Ε Ε Ε Ε ρχεταίιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με το καλό κορίτσι μου γλυκό με έναν πόνο!!!!!
Ανυπομονούμε για νέα σου!!!!!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 417472 

Αχ πολύ χάρηκα πουρνό πουρνό Very Happy 

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!
Μπορώ να πω χόρτασα ύπνο!!!
Κοιμήθηκα περίπου 11 με 8.30 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109  φυσικά σηκώθηκα 4-5 φορές για πίπι ρουμ όπως κάθε βράδυ αλλά κατά τα άλλα κοιμήθηκα και το ευχαριστήθηκα επιτέλους!!!!
Αφού άντεξα χτες μέχρι τις 11 εντυπωσιάζομαι!

Σοφάκι έκανες εμετό χτες?
Κι εγώ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 
(Σου το έχω ξαναπεί εμάς μας βλέπω να γεννάμε και ίδια μέρα στο τέλος! Laughing )
Το μεσημέρι δεν είχα προλάβει να μαγειρέψω, οπότε έστειλα τον father to be να πάρει σουβλάκιους.
Του λέω 2 πίτες με κοτόπουλο θέλω εγώ και πάρε και μια πατάτες αυτές τις ξεγυρισμένες με σως και μπέικον.
Και μου έρχεται με 2 μερίδες πατάτες, μια για αυτόν μια μια εμένα! Shocked 
Και τα έφαγα όλα μετά από πολύ καιρό τόσο φαί!
Αυτό έγινε γύρω στις 3.30.
Το βράδυ πια αφού είχα γυρίσει και από το περπάτημα, είχα κάνει το μπανάκι μου και έκατσα η χριστιανή να ηρεμήσω με πιάνει το στομάχι μου....μου ερχόταν η λαδίλα pale ωχ λέω...πίνω ένα χαμομηλάκι τίποτα...μόλις πάω στο μπάνιο κάνω (για τρίτη φορά και οι 3 στο 3ο τρίμηνο Rolling Eyes ) εμετό, άσχημο εμετό και πολύ.
Δεν είχα χωνέψει τίποτα!

Το θέμα είναι ότι κάθε φορά που γίνεται αυτό εγώ τρομοκρατούμαι μην έχει πάθει τίποτα το μωρό.
Και το βράδυ ήταν εξαιρετικά ήσυχη η μικρούλα μου, το ίδιο και τώρα....
Ελπίζω να φταίει το ότι έφαγα πάλι απαγορευμένα, πίτες και τα συναφή που μου έχει πει ότι την κάνουν νωθρή στην ουσία και όχι τίποτα άλλο Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 534787 
Εν τω μεταξύ αν τον πάρω και του πω τι έφαγα και ότι έκανα εμετό και ότι η μικρή έχει ησυχάσει θα ακούσω τον εξάψαλμο γιατί μου τα έχει πει 50.000 φορές.
Ελπίζω μέσα στη μέρα να αρχίσει τις σβούρες της ...

Επίσης σήμερα είμαι πολύ πιο χαλαρή από δουλειά!
Επιτέλους!
Όχι ότι δεν έχω, αλλά έβγαλα σε όλους όσους πλήρωναν τα ρημαδοφπα τους και μου μένουν εκκρεμότητες και μαζέματα οπότε μπορώ να τα κάνω πιο χαλαρά....
Γιατί φυσικά όπως το λέτε θα γίνει, θα έρθει η ώρα του μαιευτηρίου και εγώ θα της λέω "κάτσε καμάρι μου λίγο ακόμα μέσα, πρέπει να προλάβουμε να βγάλουμε το φπα" Laughing Laughing Laughing 
Γελάω....αλλά είναι και λίγο τρατζικ.....

Αστεράκι περιμένουμε νεάκια από το γιατρό!

Μαράκι άρχισαν τα πονάκια ε?
Μην φοβάσαι βρε....φυσιολογικό είναι σε αυτή τη φάση!
Αν δεν μας χαλούσαν και τον ύπνο θα ήταν ακόμα καλύτερα βέβαια Laughing 

Σήμερα πρέπει να πάρω να κανονίσω πότε θα πάω να δω και για το ring sling.
Ιωάννα τι έκανες τελικά με πιτζαμάκια?

sophia

sophia
Καλημέρα!

Εύη με το καλοοοοοοοο!!! Όλα καλά να πάνε κ μακάρι γρήγορα γρήγορα να την πάρεις αγκαλιτσα !
Περιμένουμε νέα!!!

Τσιριτρι λες ε? Χαχα....ας έρθουν μαζί τα λουλούδια λοιπόν.....χαχα !
Για να δούμε τι θα πει τη Δευτέρα ο ντοκ ! Αυτό που θα περίμενα με αγωνία κολπικη εξέταση που να το πω?????????

Ευα ετοιμαζεσαι ???

tsiritri

tsiritri
Κι εγω να σου πω την αληθεια μου αν ηξερα οτι θα ηταν τοσο απλη δε θα φοβόμουν...
Κοντα ειναι η Δευτερα!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!

Καλέ,
γεννητούρια! Θα εργαστώ και πάλι η ληξίαρχος! Razz 
evini,
όλα καλά να σου πάνε! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 417472 
(αποστέλλονται θετικά vibes καλής γέννας)

Εγώ σας εγκαταλείπω και πάω να πλύνω το κορμί μου, να το στεγνώσω και να φύγω σφαίρα για τα πυτζαμάκια επιτέλους!

Με το μπαρδόνε,
και σήμερα βροχές δεν έλεγε;;;; Τι θκατούλεθ κάνεις, ρε καιρέ;;;;;

maraki_iraklio

maraki_iraklio
sophia έγραψε:Ξινό μου βγήκε ναι! Τες πα...
Πολύ καουρα !

Στην καούρα κοντεύω να πάρω μάστερ!!!

Σήμερα μίλησα κ με την Αλέξια για τη μέρα που θα φύγω....της λέω θα με πάρεις μεγάλη αγκαλια για να πάρω δύναμη αλλιώς δε θα τα καταφέρω! Καμάρωνε! Είμαι η δύναμη σου μαμα ε?Αγαπούλα μου!!!Είναι τόσο γλυκό κοριτσάκι!!!

Σα να κάνει καλά το λες!!!

eva evaki έγραψε:NAI EXETE DIKIO MARAKI DEN TO EIXA SKEFTEI...TO "STOYMPOKOL.." KAI STOKANEI TO PROSWPIKO ? AMA TO KANW SPITI MONH  MOU?confused 
Καλύτερα να στο κάνει το προσωπικό γιατί μπορεί να μην το κάνεις καλά και να στο ξανακάνουν μετά!!!
MARAKI 20 ME TO KALO KOPELA MOU OTI KALYTERO EYXOMAI ME ENAN PONO....!!!!!!!!!!
evini7 έγραψε:Πφ! Στο κόσμο της πεταλούδας!!!! Πετάει το αμορε μου. Περιμένει πως κ πως την κορούλα του! Μέσα στην τρελή χαρα!!!
Νομίζω όσο κοντεύει ο καιρος όλοι έτσι θα κάνουν!
Ακριβώς τα ίδια και ο δικός μου!!!

evini7 έγραψε:Κορίτσια καλημέρα! Φεύγουμε για μαιευτήριο.
Με το καλό κοριτσάκι μου γλυκό!!!!Εύχομαι σε λίγες ώρες να είσαι αγκαλιά με το κοριτσάκι σου!!!!Σου στέλνω αγκαλιές και μπόλικη θετική ενέργεια!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 90233 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 379767 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 334590 

asteraki1989 έγραψε:Kalimera'ti kanete;

Evini mou makari perimenoume nea sou...
Kai egw exw ponousa oli nuxta koilia xamila kai mesi gia na doume ti tha pei o ntoktoras.
Αστεράκι μου καλά αποτελέσματα και σε σένα!!!Περιμένουμε νέα σου!!!

Μαράκι27 και συ πόνους??Τι έγινε ρε κορίτσια???Σήμερα νιώθεις καλύτερα??

Τσιριτράκι μου τουλάχιστον κοιμήθηκες μετά από τέτοια μέρα που πέρασες!!!Σήμερα κράτα πιο χαλαρούς ρυθμούς βρε ζουζούνα!!!

Μαιμουδάκι μου καλή ξεκούραση!!!

Σβουρίτσα καλό μπανάκι και καλά ψώνια!!!

Και τώρα που τα σχολίασα όλα...σας στέλνω τις καλημέρες μου!!!
Εγώ κοιμήθηκα μια χαρούλα και ξύπνησα στις 7:30...πήγα με τον πρίγκιπα για τον προεγχειριτικό αιματολογικό μου έλεγχο και μετά στον δήμο για να βγάλουμε πιστοποιητικό οικ.κατάστασης κ' ληξιαρχική πράξη γάμου.Τώρα άραξα στον καναπεδάκο μου!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε!!!!
Φτάνω ακόμα να κόψω τα νύχια των ποδιών μου!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 

Πιάσαν τόπο τα μπαλέτα τόσα χρόνια χαχαχαχα Razz Razz Razz 

sophia

sophia
Mαρακι σε βλεπω πολυ μαχημη....Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 

Στα κιλα το χτυπησα το 2ψηφιο τελικα φτασαμε τα +10...και πως να μη το χτυπησω που δε γεμιζει το στομαχι με αυτα που τρωω και ολη την ωρα μασουλαω!

Πηρα και την κυρα μαμη τηλ. να της πω για την πιεση που εχει παρει την κοτηφορα να φαω λεω κατι αλμυρο αν συνεχιστει....χεχεχεχεεχεχε!!!!Θα φαω θα φαω!!!

Αστερακι περιμενουμε νεα και απο εσενα!

Εβινακιιιιι κρατα γεραααααααααααααα!!!!Κανω εικονα τωρα...στην ιδια αιθουσα γεννησα κ εγω το Αλεξακι μου!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:Mαρακι σε βλεπω πολυ μαχημη....Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 

Στα κιλα το χτυπησα το 2ψηφιο τελικα φτασαμε τα +10...και πως να μη το χτυπησω που δε γεμιζει το στομαχι με αυτα που τρωω και ολη την ωρα μασουλαω!

Πηρα και την κυρα μαμη τηλ. να της πω για την πιεση που εχει παρει την κοτηφορα να φαω λεω κατι αλμυρο αν συνεχιστει....χεχεχεχεεχεχε!!!!Θα φαω θα φαω!!!

Εβινακιιιιι κρατα γεραααααααααααααα!!!!Κανω εικονα τωρα...στην ιδια αιθουσα γεννησα κ εγω το Αλεξακι μου!!!
Ζαλιέσαι με την υπόταση, ε;

tsiritri

tsiritri
Μαράκι Κρητικό καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

Σήμερα χαλαρά κι εγώ κορίτσια....
Δεν αντέχω ....

Εν τω μεταξύ όλοι έχουν βαλθεί να με τρελάνουν!
Χτες το πρωί ακούω τον πεθερό να είναι κάτω από το σπίτι και να ....κλαδεύει!!!!
Σήμερα πάλι τα ίδια!
Εγώ κλειδαμπαρωμένη και να κάνω ησυχία μη μου ανέβει πάνω!
Πω πω....δεν ξέρω τι θα κάνω...νομίζει μάλλον ότι είναι ακόμα το σπίτι του εδώ.
Πρέπει να καταλάβει όμως ότι όπως δεν πάει πχ στον άλλο του γιο που για καλή του τύχη μένει σε άλλη περιοχή, να κλαδεύει και να του χτυπάει κουδούνια έτσι δε μπορεί να το κάνει κ εδώ!
Δηλαδή είναι τρελό όλο αυτό!
Το μόνο καλό είναι ότι το καταλαβαίνει και ο άντρας μου αυτό και συμφωνεί, αλλά χτες πχ που πήγε από το σπίτι του να του πει 2 λόγια σχετικά, μου λέει του είπα απέξω απέξω...του λέω δηλαδή?
Ε να λέει...του είπα ότι θα χαλάσω το πάνω κουδούνι για να μη χτυπάει όποιος να ναι γιατί κοιμάσαι περίεργες ώρες και καλά κλπ κλπ και σε ενοχλούν! ( γιατί το κάτω κουδούνι μας έχει ένα θέμα και δεν ακούγεται...πρέπει να είσαι από πάνω και να τύχει να έχεις το νου σου για να το ακούσεις).
Και η απάντηση του πεθερού: "Ε ναι βέβαια καλά θα κάνεις, χάλασε το" Shocked Shocked Shocked Shocked ούτε καν να πάει το μυαλό του ότι η καμπάνα χτυπούσε για τον ίδιο!

Σήμερα πέρασε ο μπαμπάς μου λιγάκι να με δει αφού τους είχα πρώτα πάρει τηλ και ήξεραν ότι είμαι μόνη μου κλπ κλπ....βλέπει τον πεθερό και κόβει λάσπη....μου λέει δεν ανέβηκα γιατί θα ερχόταν και ο πεθερός σου!
Θα μου πεις θες τον πατέρα σου και όχι τον πεθερό σου?
Εεε ναι, για τον πατέρα μου ούτε θα ντυθώ, ούτε θα νιαστώ πως θα με δει, ούτε αν είμαι άνω κάτω ούτε τίποτα!
Ο πεθερός είναι επίσκεψη...

Πω πω...μεγάλο πρόβλημα ξεκίνησε....έχω εγκλωβιστεί σπίτι....ούτε κάνω το αστείο να πλησιάσω σε παράθυρο ή στο μπαλκόνι...Shocked Shocked Shocked Shocked 

Ιωάννα καλό shopping therary!

Λέτε τώρα να είναι στη διαδικασία του τοκετού ακόμη το Ευάκι???
Πω πω....εξακολουθεί να μου φαίνεται απίστευτο το ότι έφτασε ο καιρός μας και γεννάνε τα κοριτσάκια μας!!!

Κρίμα που δεν έχουμε νέα πιο συχνά και από τις υπόλοιπες μανούλες....

Η μπεμπούλα δόξα το Θεό σαλαγάει! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 215994 

sophia

sophia
ioazon έγραψε:
sophia έγραψε:Mαρακι σε βλεπω πολυ μαχημη....Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 328109 

Ζαλιέσαι με την υπόταση, ε;
Δεν παραπονιεμαι χιλιες φορες υποταση!!!Χαμηλη καλυτερα καλυτερααααα!!!

Εν τω μεταξυ το σηκωνει με μια αγωνια η φιλεναδιτσα μου..χαχαχαχα μου λεει ξερεις ειμαι ιατρειο και παιρνεις λογικο δεν ειναι να τρομαξω οταν εισαι στο μηνα σου..χαχαχαχαΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 125586 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 125586 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 31 125586 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Σοφία μου μια χαρά είναι τα +10 κιλά!!Άντε να πάρεις το πολύ 1 ακόμα!Θα γεννήσεις και συ και δεν θα φαίνεται ότι γέννησες!!!

Αν ζαλίζεσαι πολύ πολύ δοκίμασε να βάλεις λίγο αλάτι στην γλώσσα σου ή αν δεν θέλεις αλάτι πιες μπόλικο νεράκι και κανένα χυμό...αυξάνοντας τον όγκο υγρών στον στον οργανισμό σου θα ανέβει και η πίεση λιγάκι.(Έχω και στην υπόταση μάστερ!!χαχαχα!!!)

Βρε Τσιριτρί αυτό που ζεις δεν υπάρχει!!!!Νομίζω πρέπει να πεις στο στεφάνι να του το κάνει πιο λιανά!!

Καλά σήμερα έχει τρελό αέρα!!!Δεν αντέχεται!!!Επίσης θέλω σαν τρελή να φάω παστίτσιο!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις