Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

sophia

sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι τσιριτρι παρε 3-6 καλυτερα!Θα σου φερουν πολυ πραγματα 0-3 στο μαιευτηριο!

Παλι καλα που το ειδες τωρα Ιωαννα! Δες και στο αμαζον εχει καλες τιμες!

Παω να μπανιαριστω και να παμε μαγαζι!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!ειπα να ξανακοιμηθω αλλα το μετάνιωσα κ σηκώθηκα!ηρθε κατα τις δέκα ο άντρας μου να με ξυπνήσει να ταισουμε κ δεν άκουγα τιποτα.
ioazon έγραψε:Τεμπέλικες καλημέρες!

maraki_iraklio,
αυτή η μέθοδος πιάνει, μέχρι να μην πιάσει σε μένα.... Rolling Eyes 

Σήμερα το αγόρι μου
- θα σκουπίσει και θα σφουγγαρίσει σαλόνι-κουζίνα (χθες έκανε το υπόλοιπο σπίτι),
- θα πλύνει το καρότσι στο μπαλκόνι γιατί δεν αποσπάται το ύφασμα, οπότε θέλει μάνικα,
- εγώ θα μαζέψω πράγματα που είναι για το πατάρι για να τα ανεβάσει πάλι το αγόρι

και μετά θα πάμε τσάρκα!

paramythenia,
είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε!
Τι ωραία που γέννησες τόσο εύκολα!!!!
Φαγάνας, ε; Θα σε ξεζουμίσει! Very Happy 
Περασμένα - ξεχασμένα τα τρεχάματα!

Sophia,
κι εγώ φοβάμαι να το ρίξω στην τύχη γιατί παραείμαι καρπερή. Άσε που λένε πως μετά το 1ο παιδί η σύλληψη γίνεται piece of cake! Έχω 2 φίλες που κάνανε το πρώτο με εξωσωματική και τα επόμενα απλώς μυρίζοντας τον κρίνο! Razz

ωχ μη μου λες τέτοια!
παραμυθενια μου καλη προσαρμογή με τη μικρη σου φαγάνα!να μπαινει να μας λες κανένα νεακι!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:καλημερα!ειπα να ξανακοιμηθω αλλα το μετάνιωσα κ σηκώθηκα!ηρθε κατα τις δέκα ο άντρας μου να με ξυπνήσει να ταισουμε κ δεν άκουγα τιποτα.
ioazon έγραψε:Τεμπέλικες καλημέρες!

maraki_iraklio,
αυτή η μέθοδος πιάνει, μέχρι να μην πιάσει σε μένα.... Rolling Eyes 

Σήμερα το αγόρι μου
- θα σκουπίσει και θα σφουγγαρίσει σαλόνι-κουζίνα (χθες έκανε το υπόλοιπο σπίτι),
- θα πλύνει το καρότσι στο μπαλκόνι γιατί δεν αποσπάται το ύφασμα, οπότε θέλει μάνικα,
- εγώ θα μαζέψω πράγματα που είναι για το πατάρι για να τα ανεβάσει πάλι το αγόρι

και μετά θα πάμε τσάρκα!

paramythenia,
είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε!
Τι ωραία που γέννησες τόσο εύκολα!!!!
Φαγάνας, ε; Θα σε ξεζουμίσει! Very Happy 
Περασμένα - ξεχασμένα τα τρεχάματα!

Sophia,
κι εγώ φοβάμαι να το ρίξω στην τύχη γιατί παραείμαι καρπερή. Άσε που λένε πως μετά το 1ο παιδί η σύλληψη γίνεται piece of cake! Έχω 2 φίλες που κάνανε το πρώτο με εξωσωματική και τα επόμενα απλώς μυρίζοντας τον κρίνο! Razz

ωχ μη μου λες τέτοια!
παραμυθενια μου καλη προσαρμογή με τη μικρη σου φαγάνα!να μπαινει να μας λες κανένα νεακι!
Στα λέω, γιατί και οι δύο ήταν σε μακροχρόνιες σχέσεις (είναι 10 χρόνια μεγαλύτερές μου, μακροχρόνιες σχέσεις = 15-20 χρόνια), δεν έπαιρναν προφυλάξεις καθόλου και δεν έμεναν έγκυες.
Μετά τούρμπο. Με το που μύρισαν τον "κρίνο" τσουπ!!!!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περονόσπορας έπεσε..... Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 38 893968 

tsiritri

tsiritri
Τσουπ....ήρθα ....
Καλέ όντως περονόσπορος...πω πω...κρίμα...ερημώσαμε!

Να πω τι έφαγα σήμερα να γεμίσω λιγάκι το θέμα???? Laughing Laughing Laughing 

Πρωινό: 1 τσουρεκάκι, δεν χόρτασα, έφαγα και 2 παξιμαδάκια με γαλοπούλα και τυρί.

Μεσημεριανό: Χωριάτικη σαλάτα μπόλικη, μόνο και μετά....αχ αυτό το μετά, μια ολόκληρη σοκολάτα και στο καπάκι στέλνω τον father to be και μου παίρνει 1 κρέπα σοκολάτα μπισκότο και παγωτό μπανάνα από πάνω!!! Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing 

Αυτά τα ολίγα....

Χτες δεν περπάτησα, σήμερα έκανα τη λαλακία και βγήκα το μεσημέρι με αποτέλεσμα να σκάσω στη ζέστη και να αντέξω με το ζόρι μισή ώρα...κανονικά είπα ότι θα ξαναπηγαινα το απόγευμα αλλά έκατσα να δουλέψω και τώρα δεν έχω κουράγιο....

Από Τρίτη υποτίθεται ότι ξεκινάω 2 ώρες τη μέρα...σιγά μη!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Τσουπ....ήρθα ....
Καλέ όντως περονόσπορος...πω πω...κρίμα...ερημώσαμε!

Να πω τι έφαγα σήμερα να γεμίσω λιγάκι το θέμα???? Laughing Laughing Laughing 

Πρωινό: 1 τσουρεκάκι, δεν χόρτασα, έφαγα και 2 παξιμαδάκια με γαλοπούλα και τυρί.

Μεσημεριανό: Χωριάτικη σαλάτα μπόλικη, μόνο και μετά....αχ αυτό το μετά, μια ολόκληρη σοκολάτα και στο καπάκι στέλνω τον father to be και μου παίρνει 1 κρέπα σοκολάτα μπισκότο και παγωτό μπανάνα από πάνω!!! Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing 

Αυτά τα ολίγα....

Χτες δεν περπάτησα, σήμερα έκανα τη λαλακία και βγήκα το μεσημέρι με αποτέλεσμα να σκάσω στη ζέστη και να αντέξω με το ζόρι μισή ώρα...κανονικά είπα ότι θα ξαναπηγαινα το απόγευμα αλλά έκατσα να δουλέψω και τώρα δεν έχω κουράγιο....

Από Τρίτη υποτίθεται ότι ξεκινάω 2 ώρες τη μέρα...σιγά μη!
Α παπααα!

Τι 'σαι συ, ρε;;;;

Paramythenia

Paramythenia
καλησπερουδια! Θηλασαμε, αποκοιμηθηκαμε κι ετσι η μαμα βρηκε ωρα να σας διαβασει. Τσιριτρακι μου η αληθεια ειναι οτι τα ραμματα με παιδεψαν λιγακι. Η ενοχληση υποχωρησε την 6η ημερα.οσο για το φαγητο, φατε ελευθερα.τα κιλα φευγουν αμεσως. Την επομενη της γεννας ημουν στα αρχικα κιλα μου, για την ακριβεια ενα λιγοτερο.τωρα βεβαια με το θηλασμο πειναω τρελα και τρωω απιστευτες ποσοτητες

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε: καλησπερουδια! Θηλασαμε, αποκοιμηθηκαμε κι ετσι η μαμα βρηκε ωρα να σας διαβασει. Τσιριτρακι μου η αληθεια ειναι οτι τα ραμματα με παιδεψαν λιγακι. Η ενοχληση υποχωρησε την 6η ημερα.οσο για το φαγητο, φατε ελευθερα.τα κιλα φευγουν αμεσως. Την επομενη της γεννας ημουν στα αρχικα κιλα μου, για την ακριβεια ενα λιγοτερο.τωρα βεβαια με το θηλασμο πειναω τρελα και τρωω απιστευτες ποσοτητες
Άμα τρως υγιεινά, μια χαρά θα είσαι!
{Πώς τρώει η tsiritri???? Ακριβώς το αντίθετο:}

Τόσο στρωτό παιδάκι από τώρα έχεις; Φτου! Φτου! Φτου!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσακια μου..!!!

Παραμυθενια να σου ζησει το γλυκο μωρακι σου..!!!Ευχομαι να ειναι παντα γερο κι ευτυχισμενο στην ζωη του..!!!....Κι εγω θηλαζω αποκλειστικα και πειναω συνεχεια....!!!Οσα δεν πηρα στην εγκυμοσυνη θα τα παρω τωρα νομιζω..!!!

Σβουριτσα εμενα στο μαιευτηριο μου εφεραν πολλα σεντονακια και πετσετουλες και μπουρνουζακια και οσα φορμακια μου εφεραν ηταν απο 6μηνων και μετα..!!!Κανεις δεν μου εφερε 0-3:roll: Rolling Eyes Rolling Eyes Ευτυχως ειχα παρει και μου ειχαν δωσει αρκετα...γιατι την αλλαζω τουλαχιστον 2φορες την μερα...μα μια γουλιτσα...μα μια διαρροη απο την πανα...μετα κανουμε μπανακι..βαζουμε καθαρο φορμακι..οποτε καλο ειναι να εχεις για να μην αγχωνεσαι και με τα πλυσιματα..!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JuliaG έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου..!!!

Παραμυθενια να σου ζησει το γλυκο μωρακι σου..!!!Ευχομαι να ειναι παντα γερο κι ευτυχισμενο στην ζωη του..!!!....Κι εγω θηλαζω αποκλειστικα και πειναω συνεχεια....!!!Οσα δεν πηρα στην εγκυμοσυνη θα τα παρω τωρα νομιζω..!!!

Σβουριτσα εμενα στο μαιευτηριο μου εφεραν πολλα σεντονακια και πετσετουλες και μπουρνουζακια και οσα φορμακια μου εφεραν ηταν απο 6μηνων και μετα..!!!Κανεις δεν μου εφερε 0-3:roll: Rolling Eyes Rolling Eyes Ευτυχως ειχα παρει και μου ειχαν δωσει αρκετα...γιατι την αλλαζω τουλαχιστον 2φορες την μερα...μα μια γουλιτσα...μα μια διαρροη απο την πανα...μετα κανουμε μπανακι..βαζουμε καθαρο φορμακι..οποτε καλο ειναι να εχεις για να μην αγχωνεσαι και με τα πλυσιματα..!!!
Αύριο πάω να ψωνιστώ!

Καλά πάτε εσείς; Στρώνει το μωράκι; Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 38 186253 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τσουπ να μαι κι εγω.σημερα εκτός απο ζαργανοδουλειες ειχα να στείλω κ τα ΦΠΑ !
Νομιζω οτι ετοιμάζεται να με επισκεφτεί η φίλη μου η περίοδος...

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα ελεγα ειμαι σε λιγο καλυτερη φαση τις 2τελευταιες μερες..θα δειξει..!!!Το εχω ριξει στα ροφηματα...πρωι χαμομηλι...απογευμα γλυκανισο και βραδυ τιλιο..!!!...Και αν βαλουμε και το νερο που πινω ολη μερα...η συχνοουρια ειναι στα φορτε της...!!!Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

Ωχ Μαιμου περιοδος ε??Τι μου την θυμισες την ατιμη..??Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 38 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 38 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 38 534787 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε θέλω περίοδο! Ωραία ήταν που 'χω να τη δω απ' τον Φλεβάρη!

Paramythenia

Paramythenia
Τελικα δεν αποκοιμηθηκαμε...καναμε μπανακι και τωρα τρωμε ξανα. Κοριτσια ποτε σταματαμε να δινουμε κ τα δυο στηθη; απο τη δευτερη εβδομαδα κ μετα; julie μου με το γλυκανισο εχεις δει διαφορα στην παραγωγη;το τιλιο γιατι; περιοδο;;; αχ την ειχα ξεχασει τοσους μηνες...

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον λενε οτι το χαμομηλι βοηθαει στους κολικους...το γλυκανισο βοηθα να ενεργηθει και αυξανει την παραγωγη...(δεν εχω δει θεαματικα αποτελεσματα,αλλα κατι κανει)...και το τιλιο τα ηρεμει..οποτε τα εβαλα στο προγραμμα και τα τρια..!!!

Υπαρχει κι αλλο ενα τσαι ειδικο που αυξανει την παραγωγη και οσες το εχουν παρει εχουν δει θεαματικα αποτελεσματα...μαλλον θα το παρω κι εγω..!!!

http://www.weleda.gr/catalogue/STILLTEE/315/4/183/166

Εγω τωρα πια δινω το ενα στηθος και χορταινει...μονο λιγες φορες εχει χρειαστει να δωσω στο καπακι και το δευτερο...στην αρχη ομως απο το ενα στο αλλο ηταν ολη μερα κι ολη νυχτα..!!!Πιστευω το ιδιο το παιδι σε καθοδηγει...το καθε παιδακι εχει τις δικες του αναγκες και τους δικους του ρυθμους...αυτο εχω καταλαβει..!!!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το τσάι της weleda το έπινα κι εγω.η αλήθεια ειναι οτι μου ειχε αυξήσει λίγο την παραγωγή.αν δεν με βλέπετε τόσο συχνά online σημαίνει οτι τα ζαργανακια ζωήρευουν κ δεν προλαβαίνω να αντλώ όπως πρεπει.
Σας καληνυχτω!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 38 417472 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Γυρισα και γω!!!Όλο βόλτες ήμασταν σήμερα!!!

Παραμυθένια μου welcome back!!!Μας είχες λείψει βρε κορίτσι!!!Περασμένα,ξεχασμένα να είναι όσα περάσατε και η τελευταία περιπέτεια στην ζωή της μικρούλας σας!!!
Πάνε τα κιλά της εγκυμοσύνης ε?Δεν είχες πάρει και πολλά όμως έτσι και αλλιώς!Πόσα ήταν αλήθεια τελικά?9??
Όλα καλά και με τον θηλασμό!Έτσι δώσε μας κουράγιο!!!

Τζουλάκι πες μας αν κάνει δουλειά το τσαγάκι!Αν δεν κάνω λάθος το είχε δοκιμάσει και το μαιμουδάκι.!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαιμου εισαι δικαιολογημενη...εχεις και δυο..απορω και που βρισκεις χρονο να μπεις..!!!Razz Razz Razz 

Καλησπερα Μαρακι...λεω να σαραντησω πρωτα και μετα να το παρω..παντως τα ροφηματα που πινω κανουν δουλιτσα...!!!Very Happy Very Happy 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε να μπαίνουν οι μαμάδες να γράφουν να προετοιμαζόμαστε κι εμείς με βάση την εμπειρία τους! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 38 228222 

tsiritri

tsiritri
Γιατι καλε πως τρωω??? Laughing Laughing Laughing 

Βγαζω το αχτι μου τοσο καιρο στη στερηση!!! Ειπα ομως απο αυριο προσοχη! (για να δω!!!)

Παραμυθενια μου χαιρομαι πολυ που εισαι καλα τωρα!!!
Οσο για τα κιλα ηταν σιγουρο οτι θα τα εχανες μπαμ μπαμ.Στην ουσια μονο του μωρου κ τα υγρα ηταν οσα πηρες.
Για πες μας πως σου φαινεται γενικοτερα? Πως ειναι η ζωη σου σαν μαμα πλεον???

Αυριο θα παω για φορμακια, αρχισα δειλα δειλα να φτιαχνω βαλιτσουλα αν κ εξακολουθω να μην μπορω να πιστέψω οτι θα ρθει εκεινη η ωρα (μα τι αρνηση κ αυτη πια!) κ δεν ξερω ποτε να παω για μπιντικιουρ....θελω να το καθυστερησω λιγακι αλλα αν εχουμε κανενα απροοπτο???

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρώτησες το γιατρό για τα νύχια;;;;

tsiritri

tsiritri
ioazon έγραψε:Ρώτησες το γιατρό για τα νύχια;;;;
Τσου Rolling Eyes οτι να ναι ετσι???
Θα κανω την παπια κ αν χρειαστει να τα ξεβαψω θα τα ξεβαψω ... Πιο πολυ με "καιει" να μου φτιαξουν φτερνες κλπ που ειναι χαλια αγριες αλλα δε θα με χαλαγε να κρατησω κ το βαψιματακι!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:
ioazon έγραψε:Ρώτησες το γιατρό για τα νύχια;;;;
Τσου Rolling Eyes οτι να ναι ετσι???
Θα κανω την παπια κ αν χρειαστει να τα ξεβαψω θα τα ξεβαψω ... Πιο πολυ με "καιει" να μου φτιαξουν φτερνες κλπ που ειναι χαλια αγριες αλλα δε θα με χαλαγε να κρατησω κ το βαψιματακι!
Είσαι και μία κιουρρρρρία! Laughing 

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζουζουνιτσες μου τι κανετε??εγω σημερα αφησα τη μικρη στη μαμα μου κ πηγα τον Κων.νο σε παιδοτοπο!!!ξεσκασαμε και οι δυο και περασαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!ουφ, τι ωραια που ηταν!!!χαρηκε τοσο πολυ το αγορακι μου!!!

το τσαι της weleda ενω το εχω αγορασει δεν το εχω δοκιμασει ακομα....φοβαμαι οτι θα βρωμαει παστουρμα (δε θυμαμαι ποια το ειχε πει)

η μικρη μου εκανε τη νυχτα μερα σημερα... κοιμοταν ολη μερα και τωρα το βραδυ το μάτι γαρίδα...μηοως θελει να βγει για κανα ποτακι?? ο χαζομπαμπας θα παθει εμφραγμα :p

αυτο που στο dwts ολες εχουν το τελειο vague χτενισμα κ εδω δε μου το εχει πετυχει ΚΑΝΕΝΑΣ κομμωτης, δε μπορω να το δεχτω,,, (προβληματα κι αυτα,ε??)

εβινακι και παραμυθενια, τελεια τα νεα σας!! να μου φιλησετε τις κορουλες σας!!

τζουλακι τιλιο,χαμομηλι κ γλυκανισο,ε?? εγω παντως πηγα κ πηρα το τσαι της lipton με γευση strawberry cupcakes :p (στη κοσμαρα μου)

μαιμου πως τα παει η μεγαλη ζαργανα με το νεο γαλα?? να σε ρωτησω κατι??για την αυξηση της παραγωγης σου ειχαν πει να ακολουθεις συγκεκριμενο ωραριο αντλησεων?? καθε τρεις ωρες ας πουμε??και για ποση ωρα αντλεις??

JuliaG έγραψε: οσα φορμακια μου εφεραν ηταν απο 6μηνων και μετα..!!!Κανεις δεν μου εφερε 0-3:roll: Rolling Eyes Rolling Eyes Ευτυχως ειχα παρει και μου ειχαν δωσει αρκετα...γιατι την αλλαζω τουλαχιστον 2φορες την μερα...μα μια γουλιτσα...μα μια διαρροη απο την πανα...μετα κανουμε μπανακι..βαζουμε καθαρο φορμακι..οποτε καλο ειναι να εχεις για να μην αγχωνεσαι και με τα πλυσιματα..!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο!! οποτε παρτε κανα δυο-τρια παραπανω φορμακια 0-3 (εμένα 20 η,μερων την ζυγισαμε 3300, και πανω της ειναι καλά μονο τα 1 μηνων απο τα orchestra ή τα 0 μηνων απο τα jumbo...ολα τα αλλα της ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ..
ιωαννακι ναι βελουτε φορμακι της φοραω απο τωρα...αργοτερα με τα κρυα ή βαζεις μακρυμανικο εσωρουχο κορμακι ή/και την σκεπαζεις με χοντρες κουβερτουλες....αυτη ειναι η διαφορα..

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie,
η maimou έλεγε για τον παστουρμά χααχαχαχα

Μερσί για την πληροφορία για τα βελουτέ φορμάκια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις