Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

sophia

sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ιωαννα παρε 2-3 ακομη αλλα οχι παραπανω θα σου φερουν 10 στο μαιευτηριο τα οποια βεβαια μπορεις να τα αλλαξεις με μεγαλυτερα νουμερα!

Τα μακρυμανικα ζιπουνακια ειναι λιγα αλλα μην παρεις μεχρι να δεις τα δωρα.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:
ioazon έγραψε:Λοιπόν:
στο μέγεθος 0-3 διαθέτουμε:

9 κοντομάνικα ζιπουνάκια,
2 μακρυμάνικα ζιπουνάκια,
3 φορμάκια βαμβακερά,
3 φορμάκια βελουτέ.

Φτάνουν;
Το 3 φορμάκια βαμβακερά μου φαίνονται λίγα...
Νομίζω με άλλα 3 βαμβακερά θα εισαι οκ!
Σκουφάκι και γαντάκια πήρες?

Παρατηρώ ότι όσο μεγαλώνει η λίστα με τις μανούλες,τόσο πιο πολύ ησυχάζει το θέμα!!!Είναι και Σαββάτο βέβαια αλλά πάλι...πολύ ησυχία!!!

Αλήθεια με παραμυθένια μίλησε καμιά???
Σκουφάκι - γαντάκια όχι. Θα περιμένω τα δώρα. Ή θα δω αν χαλάει ο καιρός και θα πάω να πάρω.

Να δω τι θα κάνουμε κι εμείς άμα γεννήσουμε (καλά, εγώ μέσα θα είμαι ως πρεζάκι του ιντερνέ) Laughing 

Νομίζω η paramythenia δεν είχε αφήσει σε κανέναν τηλέφωνό της Sad 

sophia έγραψε:Ιωαννα παρε 2-3 ακομη αλλα οχι παραπανω θα σου φερουν 10 στο μαιευτηριο τα οποια βεβαια μπορεις να τα αλλαξεις με μεγαλυτερα νουμερα!

Τα μακρυμανικα ζιπουνακια ειναι λιγα αλλα μην παρεις μεχρι να δεις τα δωρα.
Ωραία. Θα πάω να πάρω απ' το Orchestra μερικά μακρυμάνικα φορμάκια ακόμα (ή αν δε βρω από mothercare) και θα κάνω παύση αγορών.

Άνοιξε η μύτη μου και έτρεχε αίμα σήμερα.
Εγώ περίμενα να πάθω κάτι τέτοιο το καλοκαίρι, σήμερα μου ήρθε... pale 

sophia

sophia
Συμβαινει αυτο με τη μυτη!

Εχει και στο h&m οργανικο βαμβακι σετ των 5 ή των 6 δε θυμαμαι!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:Συμβαινει αυτο με τη μυτη!

Εχει και στο h&m οργανικο βαμβακι σετ των 5 ή των 6 δε θυμαμαι!
Πάλι για ψώνια θα τρέχω Razz Razz Razz 

tsiritri

tsiritri
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!

Πως είμαστε??

Ιωάννα και στις 40 κοπέλα μου με το καλό!

Να αγχωθώ για τα φορμάκια?
Εγώ έχω μόνο 2 που τα λες πιο πολύ εσωρουχάκια ή καλοκαιρινά?
Είναι μακρυμάνικα μεν αλλά λεπτούλια.
Επίσης άλλα 2 από αυτά που μου έδωσαν που μάλλον είναι 3-6 και όχι 0-3.
Δεν ξέρω τι να πάρω....
Να πάρω?
Ή φέρνουν μπόλικα τέτοια οπότε να περιμένω να δω τι θα φέρουν και να τα δώσω στη mother για ένα γρήγορο πλύσιμο σιδέρωμα κτλ?
Και αν πρέπει να πάρω τι να πάρω?
Ολόσωμα φορμάκια?
Χρειάζονται και εσώρουχα για αυτό τον καιρό?
Ωωωω ρε προβλήματα βραδιάτικο!!!!

Έκανα τις βόλτες μου σήμερα, ψώνισα και για ένα μπέμπη που ευελπιστώ να δούμε για πρώτη φορά αύριο που 40ντίζει γιατί στο μαιευτήριο αντιμετώπισε κάτι θέματα η μαμά και την είχαν 3 μέρες εντατική οπότε δεν ειδοποίησαν για να πάμε να τους δούμε....
Τώρα μας είπαν μήπως αύριο τον βγάλουμε καμιά βόλτα!
Μακάρι μακάρι!

Επίσης βρήκα τη βαλιτσούλα μου, φυσικά δεν την έχω γεμίσει ακόμα αλλά είναι ένα πρώτο βήμα, και έφαγα πάλι έξω!
Θα γίνω φακλάνα οε οε οε οε οεοεεεεε!!!!

Ααααααααα επίσης έκανα την πρώτη μου αγορά από το amazon!
Πήρα σκατουλοκάδο (10 λίρες και τον ίδιο είχε στο prenatal 26 ευρώ)και σακούλες, ανταλλακτικά για ένα ηλεκτρικό θήλαστρο που μου έδωσε μια φίλη (μόνο χοάνη δεν πήρα αν το λέω καλά γιατί δεν ήξερα τι μέγεθος...έχει ένα που μου φαίνεται καλό, αν την πλύνω πάρα πολύ καλά και την αποστειρώσω με βραστό νερό κλπ κλπ λέτε να είναι οκ σε περίπτωση που μου κάνει?).
Πήρα το ίδιο στρωματάκι για άλλαγμα με την φίλη σβούρα (αν θυμάμαι καλά ένα fisher price με μια καληλοπάρδαλη δεν είχες πάρει?).
Κάτι επιθέματα θηλής με λανολίνη, ένα σουτιέν θηλασμού που βρήκα εδώ μόνο σε μαύρο και το πήρα αν θυμάμαι καλά 25 ευρώ και από το amazon βρήκα και λευκό 9 ή 10 λίρες Shocked , τι άλλο τι άλλο?
Δε θυμάμαι...όλο και κάτι όμως Very Happy 

Δούλεψα και 3-4 ωρίτσες τώρα το απόγευμα γιατί έχω γίνει πολύ ρούχλας και μετά θα τρέχω πάλι και δε θα φτάνω και τώρα ετοιμάζομαι για μπανάκι και καμιά ταινιούλα.
Αααα επίσης έκανα την ατασθαλία μου και με το περπάτημα σήμερα το οποίο απλά γείωσα!

Κλάραμαρία μου πως τον έχεις "εκπαιδεύσει" βρε έτσι τον μπέμπαρο σου με τον θηλασμό?
Φτου φτου σκόρδα σας!!!!
Μακάρι να κάνουμε κ εμείς κάτι αντίστοιχο!

ΥΓ εξακολουθώ να μην έχω συνειδητοποιήσει ότι θα έρθει η ώρα να γεννήσω και θα έχω μωρό Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

eva evaki

eva evaki
Mikroules m sas euxaristw polu g tis euxoules oti xeklevw liga lepta vgikame apo thn monada thulazoume eidh..eimaste doxa to theo polu kala k erwteumenes...<3 3.320 + 50pontous kopelofraoulines...tha prospathisw n dw k to evinaki...! Tha sas xanagrapsw suntoma

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
klaramaria έγραψε:Εμεις χτες κοιμηθήκαμε απο 11:00 εώς 4:00 παλι. Και βασικα δε ξυπνησε, αλλα το σήκωσα εγώ γιατι σκέφτηκα οτι πέρασαν πολλές ωρες που δεν ειχε φάει.. Δε ξέρω πως γινεται ρε κορίτσια να τρώει 5 λεπτα ( χωρις υπερβολές) και να κοιμάται 3ωρα η 2ωρα.. Ελπίζω να ειμαστε οκ με το βαρος μας. Θα παμε 7-11 στη γιατρο.
πωπω Μαρακι φτου φτου!!!τι τελειαααααααααα!!!

Βγάλαμε και κατι κόκκινα σπυρακια στο προςωπο  και μας είπε οτι ειναι βρεφική ακμή..
Αυτα τα νεα μας! Smile
εβγαλε και η μικρουλα μου κατι τετοια σπυρακια αλλα πολυ μικρουτσικα, και επειδη δεν τα ειχε βγαλει ο Κων/νος ως νεογεννητο, φαντάστηκα οτι η μικρη τα εβγαλε επειδη την πιανει ο Κων.νος....!!!πότε βάζεις φουσιντίν??αν φουντωσουν??

Μαιμουδακι ζόρι με τα διαφορετικά γάλατα ε; Τι να κανεις μωρε..υπομονη!
και μεις λόγω δυσκοιλιοτητας πηραμε το φριζολάκ κόμφορτ, ξεκινησε να κανει κακακια, οπότε τωρα στις 3 μεζουρες βαζω δύο κόμφορτ και μία κανονικό φριζολάκ...! πολύ ζορι τα γάλατα...και οι αποστειρωσεις..και τα μπιμπερο...!!θηλαστε οσο μπορειτε!!

[quote="sophia"]
ioazon έγραψε:Julie,
ξέρω. Δεν υπάρχει γυρισμός! (εκτός αν το δώσω για υιοθεσία, μαζί με τα προικιά Razz Razz Razz )
ιωαννακι αν την παρεις αγκαλια δε θα θες μετα να την αποχωριστεις ουτε 1 δευτερολεπτο!!!χαχαχαχα

Η Sophia θα βγάλει το λουλούδι από το μαιευτήριο με ζιπουνάκι και σεντονάκι, αντί για καλσόν-φορεματάκι-κουβερτούλα.... Έτσι θέλει!
τι λες μαρη τρελήηηη!!!εγω μες στο σπιτι την εχω ειτε με κοντομανικο εσωρουχο και βελουτε απο πανω φορμακι, ή με μακρυμάνικο εσωρουχο και βαμβακερο μακρυμανικο φορμακι...!! παρεπιπτοντως ιωαννα νομιζω οτι ειναι ΠΟΛΥ λιγα τα 3 βελουτε. σκεψου οτι καθε μερα θα την αλλαζεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα....

Όσο για τον υπολογισμό ασε......κ τις 3 φορές στην τύχη έγινε.....3 φορές σούταρε ο Κωστάκης ...έτσι στο άσχετο κ τις 3 πέτυχε!

Μπορείς να καταλάβεις τι σχόλια κάνει.....
το ιδιο θεμα εχω και γω Σοφακι μου... 3 στα 3 με την πρωτη!!φτου φτου δόξα τω θεω!!!ευχομαι μεσα απ τη καρδια μου σε ολες τις γυναικες που θελουν παιδακι, ετσι ευκολα να πιασουν!!τωρα πεφτει πολυ γελιο οταν νευριασει (πχ στην οδηγηση) και πεταξει κανενα "να σε μ@μήσω) του λεω "ωπα, ωπα, ηρεμησε γτ γκαστρώνεις και εύκολα" Razz
μιας που το αναφεραμε...τωρα δε σε ψιλοαγχωνει αυτο το ζητημα?? σκεφτεσαι καθολου την αντισυλληψη??

JuliaG έγραψε:
Μαρακι μου,εισαι πολυ τυχερη τρωει γρηγορα και κοιμαται τοσο ο μικρος σου...σε εμας συμβαινει το ακριβως αντιθετο...5λεπτα υπνος...4ωρες βυζι...!!!Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
ομοιοπαθουσα εκτός απο συνονόματη!!!!

sophia

sophia
Ναι το σκέφτομαι Γιούλη!Είναι η πρώτη κουβέντα με το ντοκ όταν πρώτα ο Θεός σαραντησω :-)

Τσιριτρι σίγουρα θα χρειαστείς περισσότερα από αυτα που εχεις. Πάρε μερικά κομμάτια ακόμη άσχετα απο τα δώρα! Πάρε μ3-6 καλύτερα κ όχι 0-3 για να έχουν κ περιθώριο!

Καλέ δεν είπα ότι θέλω να τη βγάλω με αυτα άλλα μεσά Νοεμβρίου άκουσε η πεθερά έφτιαξε το σετακι. Εχω βάλει κ φορμακι στην τσάντα!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie,
με βελουτέ από τώρα; Χοντρό δεν είναι;;;
Δηλαδή τον χειμώνα τι τους φοράμε;

Κι εγώ τη σκέφτομαι την αντισύλληψη από τώρα.

tsiritri,
κάνε τίποτα ψώνια γιατί δεν ξέρεις τι θα σου φέρουν και αν θα προλάβει η mother να τα πλύνει. Τουλάχιστον για αρχή!

sophia

sophia
Κορίτσια πως να μην σκεφτούμε την αντισύλληψη τουλάχιστον όσες έχουμε ή περιμένουμε το δεύτερο....μακάρι να μπορούσα να κάνω κ τρίτο παιδί άλλα κακα τα ψέματα τρία παιδιά δεν μεγαλώνουν εύκολα στη χώρα μας πια....κ δε μιλάω για την παιδική ηλικια..αυτή περνάει το μετά είναι το θέμα!

Δεν αποκλείω τίποτα γιατί η ζωή με έχει μάθει πως όταν κάνουμε σχέδια....

Πολλοί γνωστοί μας κ σε καλύτερη οικονομική κατασταση από εμάς, αφου πλέον δεν εργάζομαι δεν παίρνουν καν την απόφαση για δεύτερο!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:Κορίτσια πως να μην σκεφτούμε την αντισύλληψη τουλάχιστον όσες έχουμε ή περιμένουμε το δεύτερο....μακάρι να μπορούσα να κάνω κ τρίτο παιδί άλλα κακα τα ψέματα τρία παιδιά δεν μεγαλώνουν εύκολα στη χώρα μας πια....κ δε μιλάω για την παιδική ηλικια..αυτή περνάει το μετά είναι το θέμα!

Δεν αποκλείω τίποτα γιατί η ζωή με έχει μάθει πως όταν κάνουμε σχέδια....

Πολλοί γνωστοί μας κ σε καλύτερη οικονομική κατασταση από εμάς, αφου πλέον δεν εργάζομαι δεν παίρνουν καν την απόφαση για δεύτερο!

Ε, ένα δεύτερο το κάνεις για να έχει αδέρφια και το πρώτο....

sophia

sophia
Βρε αν είναι άνεργοι κ δύο πως να το κανείς?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφού έγραψες "και σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από μας", ντε!!! alien 

evini7

evini7
Κορίτσια μου! Μόλις βρήκα δίκτυο. Έγραψα κατι λίγα νέα στην Ιωάννα αλλα μεσολάβησε μαραθωνοθηλασμος κ τωρα έκατσα.
Λοιπόν είμαστε πολυ καλα και δυο.
Θηλαζουμε πολυ καλα κ σωστα, μέχρι τωρα βέβαια, απο αύριο που πάμε σπίτι θα δούμε!
Το Ευακι δεν το είδα, δεν πρόλαβα να την ψάξω. Γίνεται ο χαμός εδω, τιγκα το μαιευτήριο. Στο επισκεπτηριο επικρατεί πανικός κ οταν είμαι χαλαρή θηλαζω το υπέροχο μωρο μου.
Περιττό να πω για το σόι μου που μόνο πούλμαν δεν βάλανε για να έρθουν να μας δουν...έχω ψοφησει στη κούραση κι έχω φάει ένα σκασμο γλυκα!!!!
Φυσικα τρελό ξενύχτι αφου παίρνω το μωρο κάθε τρεις κ λίγο...
Κ πολλα δώρα κορίτσια, σεντόνια κ πετσέτες, μην πάρετε πολλα.
Θα σας γράψω κι αύριο απο το σπίτι με ησυχία.
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 379767 
Φυσικα σας διάβασα, όντως έπεσε ησυχία, τρέχουν οι μισές με τα βρέφη ανα χείρας, αλλα ένα γεια βρε Παραμυθένια μου πες το μας...μας έλειψες!!!

Όλες όλες στον ένατο τωρα ε;;;;
Πω ρε κορίτσια Η εμπειρία...δεν έχω λόγια...Shocked   

Ε ε έρχονται ολα τα μωρα!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 125586

sophia

sophia
ioazon έγραψε:Αφού έγραψες "και σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από μας", ντε!!! alien 
Γενικά όχι ειδικά μπρε! :-)

evini7 έγραψε:Κορίτσια μου! Μόλις βρήκα δίκτυο. Έγραψα κατι λίγα νέα στην Ιωάννα αλλα μεσολάβησε μαραθωνοθηλασμος κ τωρα έκατσα.
Λοιπόν είμαστε πολυ καλα και δυο.
Θηλαζουμε πολυ καλα κ σωστα, μέχρι τωρα βέβαια, απο αύριο που πάμε σπίτι θα δούμε!
Το Ευακι δεν το είδα, δεν πρόλαβα να την ψάξω. Γίνεται ο χαμός εδω, τιγκα το μαιευτήριο. Στο επισκεπτηριο επικρατεί πανικός κ οταν είμαι χαλαρή θηλαζω το υπέροχο μωρο μου.
Περιττό να πω για το σόι μου που μόνο πούλμαν δεν βάλανε για να έρθουν να μας δουν...έχω ψοφησει στη κούραση κι έχω φάει ένα σκασμο γλυκα!!!!
Φυσικα τρελό ξενύχτι αφου παίρνω το μωρο κάθε τρεις κ λίγο...
Κ πολλα δώρα κορίτσια, σεντόνια κ πετσέτες, μην πάρετε πολλα.
Θα σας γράψω κι αύριο απο το σπίτι με ησυχία.
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 379767 
Φυσικα σας διάβασα, όντως έπεσε ησυχία, τρέχουν οι μισές με τα βρέφη ανα χείρας, αλλα ένα γεια βρε Παραμυθένια μου πες το μας...μας έλειψες!!!

Όλες όλες στον ένατο τωρα ε;;;;
Πω ρε κορίτσια Η εμπειρία...δεν έχω λόγια...Shocked   

Ε ε έρχονται ολα τα μωρα!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 125586
:-):-):-):-)
Με το καλό σπίτι σας !!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evini flower Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 417472 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Ευάκι μου τι ωραία τα νέα σου!!!Είδες που αγχωνόσουν άδικα?Μια χαρά η φραουλίνα σου!!!Να σας ζήσει και πάλι!!!

Εβινάκι μου γλυκό!!!Με το καλό να πάτε σπιτάκι σας να ηρεμήσετε και να την απολάυσεις πριβέ την νεραιδούλα σου!!!!Σας φιλώ!!!

Όσο για την αντισύλληψη εμένα δεν με αγχώνει παρόλο που και ο δικός μου σουτάρει και βάζει γκολ με την μία!!!Και τις 4 φορές!!!(Εχουμε καρπερά αγόρια τελικά όλες!!!)
Είμαστε 8 χρόνια μαζί και χρησιμοποιούσαμε το "τράβηγμα" σαν μέθοδο αντισύλληψης σε συνδιασμό με το μέτρημα των γόνιμων ημερών και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα!Οπότε τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε και μετά.

Τι σχέδια έχετε για σήμερα???Εμένα το στεφάνι έφυγε πρωί,πρωί για ψαροτούφεκο.Θα γυρίσει και θα πάμε στην πεθερά για μπριζόλες και παιδάκια στα καρβουνα...το μεσημέρι λίγο νάνι και μετά καφεδάκι!!!!

Paramythenia

Paramythenia
Καλημερούδιαααααααααααα!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 417472 

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;
Είχαμε κι άλλες γεννήσεις ε;cheers 

Evini μου να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 50580  Να είναι υγιής και καλότυχη!
Σήμερα επιστρέφετε στο σπιτάκι σας ε; Με το καλο! Και καλούς θηλασμούς!!!

Εvaki να σας ζήσει το φραουλόνι σας! 3300, ολόκληρος κορίτσαρος! Καλή ανατροφή και καλή ανάρρωση σε εσένα!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες αυτἐς τις σελίδες... Ελπίζω όλες να μου είστε καλά, κι εσείς και τα μπεμπίνια σας!

Οπως σας έγραψα το Παραμυθάκι μας ήρθε στον κόσμο στις 9/10. Στις 4:30 περίπου μου έσπασαν τα νερά, 5:30 ήμασταν στο νοσοκομείο. Η μαία μου με περίμενε και με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο. Κατά τις 7:30 πήγαμε στην αίθουσα ωδινών και δύο ώρες αργότερα γεννήθηκε η μικρή. Είχα έναν εύκολο τοκετό και δε θα έλεγα ότι πόνεσα ιδιαίτερα, πέρα από 2 φορές. Η αλήθεια είναι ότι η μαία μου και οι ανάσες με βοήθησαν πολύ. Η επισκληρίδιος ούτε μου πέρασε από το μυαλό! (Ζβουρίτσα μη μασάς, θα τα καταφέρεις!). Η μικρή βγήκε με το χεράκι στο πρόσωπο και μου έκανε το κούκου καλοκαιρινό αλλά ευτυχώς τα ράματα δε με ενοχλούν πια.
Είχαμε μια περιπέτεια βέβαια και μόλις χτες επιστρέψαμε σπιτάκι μας καθώς η μικρή μας μεταφέρθηκε την τρίτη ημέρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο... Αλλά δε θέλουμε να τα θυμόμαστε πια όλα αυτά... Με το θηλασμό τα πάμε πολύ καλά, η μικρή βγήκε φαγάνας! Γεννηθήκαμε 3140 (Ληξίαρχε σημείωνε!) και την Παρασκευή ήταν 3330. Είναι πολύ ήρεμη (φτου φτου) και δε μας κουράζει. Ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλίτσα μου για 9 μήνες...

Σας φιλώ όλες γλυκά! I love you 
Με το καλό!

sophia

sophia
Καλημερα μανουλες!!!

Παραμυθενια μας καλως ηρθατε πισω!!!Περαστικο και μοναδικο να ειναι το περιστατικο σας!Μονο υγεια και αγκαλιτσες απο εδω και περα!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 315810 

Μαρακι και εγω ετσι ελεγα πριν.... οκ ενα παιδι εχω ας συνεχισουμε ετσι και βλεπουμε...βεβαια ο Κωστακης το εκανε δις το θαυμα του εκτοτε...Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 837218  τωρα πρωτα ο Θεος μολις γεννησω με το καλο λεω να μην αφησω τα πραγματα τελειως στην τυχη...(κ στον ΚωσταΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 522194 )...ξερεις με ενα να σου κατσει αλλο ενα ειναι τελειο...το τριτο θελει λιγο σκεψη!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τεμπέλικες καλημέρες!

maraki_iraklio,
αυτή η μέθοδος πιάνει, μέχρι να μην πιάσει σε μένα.... Rolling Eyes 

Σήμερα το αγόρι μου
- θα σκουπίσει και θα σφουγγαρίσει σαλόνι-κουζίνα (χθες έκανε το υπόλοιπο σπίτι),
- θα πλύνει το καρότσι στο μπαλκόνι γιατί δεν αποσπάται το ύφασμα, οπότε θέλει μάνικα,
- εγώ θα μαζέψω πράγματα που είναι για το πατάρι για να τα ανεβάσει πάλι το αγόρι

και μετά θα πάμε τσάρκα!

paramythenia,
είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε!
Τι ωραία που γέννησες τόσο εύκολα!!!!
Φαγάνας, ε; Θα σε ξεζουμίσει! Very Happy 
Περασμένα - ξεχασμένα τα τρεχάματα!

Sophia,
κι εγώ φοβάμαι να το ρίξω στην τύχη γιατί παραείμαι καρπερή. Άσε που λένε πως μετά το 1ο παιδί η σύλληψη γίνεται piece of cake!
Έχω 2 φίλες που κάνανε το πρώτο με εξωσωματική και τα επόμενα απλώς μυρίζοντας τον κρίνο! Razz 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήγα να αλλάξω το κάλυμμα στο παιδικό κάθισμα και ανακάλυψα πως το σκληρό αφρολέξ από μέσα είναι σπασμένο.
Επομένως το κάθισμα δεν είναι ασφαλές.

Αύριο πάω να αγοράσω κάθισμα Rolling Eyes 

tsiritri

tsiritri
Καλημερα καλημερα!!!!!!

Εβινακι μου με το καλο στο σπιτακι σας κοριτσι μου!!!! Χαιρομαι που πανε ολα καλα κ μη μασας με το θηλασμο θα τα καταφερεις το ιδιο καλα κ στο σπιτι!!!! Να μου φιλησεις την κουκλιτσα σου!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 417472 

Παραμυθενια μου ποσο χαιρομαι που διαβαζω νεακια σου!!!! Ευχομαι ολοψυχα να ηταν η πρωτη κ η τελευταια ταλαιπωρια της μικρουλας σας!!!
Πως τα πατε τωρα στο σπιτι με τη φαγανουλα σας?? Το καλοκαιρινο κούκου δεν το γλιτωσες ε? Πονουσε πολυ στην αρχη με τα ραμματα?

Ιωαννα,Σοφια εχετε δικιο! Αυριο θα.παω για μπεμποψωνια! Μεσα απο τα φορμακια τους βαζουμε παντα κ εσωρουχακια φορμακια η αναλογως καιρου?
Σοφια λες να τα παρω ολα 3-6?

Το αστερακι εμφανιστηκε????

Ιωαννα ηταν καινουργιο η σας το ειχαν δωσει μεταχειρισμένο?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Καλημερα καλημερα!!!!!!

Εβινακι μου με το καλο στο σπιτακι σας κοριτσι μου!!!! Χαιρομαι που πανε ολα καλα κ μη μασας με το θηλασμο θα τα καταφερεις το ιδιο καλα κ στο σπιτι!!!! Να μου φιλησεις την κουκλιτσα σου!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 37 417472 

Παραμυθενια μου ποσο χαιρομαι που διαβαζω νεακια σου!!!! Ευχομαι ολοψυχα να ηταν η πρωτη κ η τελευταια ταλαιπωρια της μικρουλας σας!!!
Πως τα πατε τωρα στο σπιτι με τη φαγανουλα σας?? Το καλοκαιρινο κούκου δεν το γλιτωσες ε? Πονουσε πολυ στην αρχη με τα ραμματα?

Ιωαννα,Σοφια εχετε δικιο! Αυριο θα.παω για μπεμποψωνια! Μεσα απο τα φορμακια τους βαζουμε παντα κ εσωρουχακια φορμακια η αναλογως καιρου?
Σοφια λες να τα παρω ολα 3-6?

Το αστερακι εμφανιστηκε????

Ιωαννα ηταν καινουργιο η σας το ειχαν δωσει μεταχειρισμένο?
Μεταχειρισμένο από χωρισμένο μπαμπά που έβλεπε το παιδί κάθε 15 μέρες.
ΑΛΛΑ το κάθισμα ήταν 4 χρόνια στο αυτοκίνητο και το βαρούσε ο ήλιος. Λογικό να "πέθανε" το υλικό....

tsiritri

tsiritri
Ωχ...κατάλαβα...πάλι καλά που το πήρες χαμπάρι!

Ιωάννα δε θυμάμαι ρε συ, doppler έκανες? Θα κάνεις?
Άσχετο!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Ωχ...κατάλαβα...πάλι καλά που το πήρες χαμπάρι!

Ιωάννα δε θυμάμαι ρε συ, doppler έκανες? Θα κάνεις?
Άσχετο!
Κάνω κάθε φορά στη γιατρό από τον Αύγουστο και δώθε. Κοιτάει και ακούει τις φλέβες που τροφοδοτούν τον πλακούντα.
Έχει ραδιολόγο μέσα που το κάνει, όπως και τους υπερήχους.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις