Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Hello!!!Είναι καμιά εδώ ή βολτάρετε?Εμείς γυρίσαμε από την πεθερά που πήγαμε για φαγητό και τώρα αράζω στον καναπέ!!!

Μαιμουδάκι και δω πολύ ζέστη και νοτιάς!!!Τα λιάσατε τα ζαργανάκια ε?Μπράβο να ρουφήξουν βιταμίνη D!

Ιωάννα καλό βγήκε το παστίτσιο???

Τελικά έβαλα λανολίνη στις θηλές...για να δούμε...
Παστίτσιο σλούρπι-σλούρπι!!!!

tsiritri

tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπαίνω στα πεταχτά να σχολιάσω ότι θυμάμαι και να φύγω γρήγορα γρήγορα γιατί τα ματάκια μου έχουν γίνει τετράγωνα!
Από το πρωί δουλεύω και τα έχω παίξει!!!

Εβινάκι μου κι εγώ μέσα θέλω να μείνει!!!!
Δε μου φαίνεται καθόλου παράλογο πάντως αυτό που λες, είναι κάτι άγνωστο και σε "φοβίζει" λιγάκι το μετά....

Ιωάννα το αγαπημένο μου φαγητό????
Αχ αχ βαχ πόσους μήνες έχω να φάω παστιτσάκι????

Σήμερα την έβγαλα με σαλάτα χωρίς καθόλου εννοείται αλάτι και έχω πλακωθεί στα νερά μπας και ξεπρηστώ γιατί εκτός από τα φραντζολοχεράκια έχω και φραντζολοποδαράκια!
Πολύ πρήξιμο .....

Γιούλη μου εμένα ο γιατρός μου από την αρχή μου είπε κάθε βράδυ να καθαρίζω τις θηλές με οινόπνευμα και να βάζω μετά μια συγκεκριμένη κρεμούλα, και να σου πω την αλήθεια το κάνω....δεν το έκανα από την αρχή γιατί βαριόμουν αλλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισα να το κάνω...

Δε θυμάμαι ρε γαμώτο, ποιο κοριτσάκι έγραψε για τη συνταγή της μηλόπιτας???
Αυτή ζαχάρωνα να κάνω αλλά κάπου με κόλλαγαν τα 5 αβγά, τελικά κατέληξα να κάνω την πρώτη φορά αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopita.html η οποία ήταν ΘΕΙΚΗ!!!! Αλλά με δυσκόλεψε λιγάκι η ζύμη της και χτες έφτιαξα αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopita-i-teleia.html καλή και αυτή αλλά η πρώτη πιο του γούστου μου γιατί καταλαβαίνεις καλύτερα το μήλο, βέβαια και στις δύο έβαλα λιγότερη ζάχαρη από ότι λένε και περισσότερα μήλα.

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα....
Φεύγω...πάω για περπατηματάκι να ξελαμπικάρω κιόλας λιγάκι και επανέρχομαι!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri,
αυτό με το οινόπνευμα μην το κάνεις. Βάζε μόνο την κρεμούλα.

klaramaria

klaramaria
Γεια σας κοριτσακια μου! Τι κάνετε; Τσιριτρακι όντως αυτο με το οινόπνευμα μη το κανεις. Δε χρειάζεται καθολου. Δε θελουμε να σκληρυνουν οι θηλες..βάζεις κρεμα λανολινης αν θες..αν Κ αυτο παλι δεν ειναι απαραίτητο. Η μαια στα σεμινάρια ειχε πει να βάλουμε λίγες μέρες πριν γεννησουμε, αν θελουμε, κρεμα λανολινης.Εγώ κορίτσια καμία προετοιμασία δεν εκανα στις θηλες. Τι πρώτες 3 μέρες πόνεσα, ( φαντάζομαι ειναι φυσιολογικο, γιατι δεν εχουμε γαλατακι πολυ )αλλα τωρα οκ .

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου! Τι κάνετε; Τσιριτρακι όντως αυτο με το οινόπνευμα μη το κανεις. Δε χρειάζεται καθολου. Δε θελουμε να σκληρυνουν οι θηλες..βάζεις κρεμα λανολινης αν θες..αν Κ αυτο παλι δεν ειναι απαραίτητο. Η μαια στα σεμινάρια ειχε πει να βάλουμε λίγες μέρες πριν γεννησουμε, αν θελουμε, κρεμα λανολινης.Εγώ κορίτσια καμία προετοιμασία δεν εκανα στις θηλες. Τι πρώτες 3 μέρες πόνεσα, ( φαντάζομαι ειναι φυσιολογικο, γιατι δεν εχουμε γαλατακι πολυ )αλλα τωρα οκ .
Μπρε,
δεν είναι επειδή δεν έχουμε γαλατάκι. Είναι επειδή χρησιμοποιείται για πρώτη φορά για αυτόν τον σκοπό.
Όπως και το κούκου μας, τις πρώτες φορές που το χρησιμοποιήσαμε ήταν ελαφρώς ταλαίπωρο.... Razz Razz Razz 

(και μετά τη γέννα λέει θα το ξαναζήσουμε αυτό)

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Σλουρπ το παστιτσάκι ε???Και μένα μου αρέσει πολύ και το κάνω και πεντανόστιμο....αν βρω αντοχές μπορεί να το κάνω τουτη την βδομάδα!!!Το ζήλεψα!!!

Τσιριτράκι μου την λατρεύω την μηλόπιτα αλλά δεν την κάνω συχνά γιατί ο πρίγκιψ δεν την τρώει και την τσακίζω μόνη μου όλη!!!!Καλό περπάτημα!!!

Καλώς και το Μαράκι!Τι κάνει το μωράκι?κοιμάται?

Πάντως βρε κορίτσια τελικά πιστεύω ο θηλασμός είναι θέμα θέλησης αλλά είναι και να σου κάτσει από την αρχή καλά!Ακούω άλλες κοπέλες που χωρίς να έχουν διαβάσει τίποτα απολύτως να θηλάζουν με την μία χωρίς κανένα πρόβλημα και άλλες που το θέλουν τόσο και δεν τους κάθεται!!!
Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλες εύκολα και ανώδυνα!!!

Πάω να δω καμιά σειρά γιατί μάζεψα πολλά επεισόδια!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυστυχώς είναι και θέμα περιβάλλοντος.
Πολλές φορές αρχίζουν οι γύρω-γύρω και σου λένε διάφορα και δεν σε βοηθάνε, ειδικά τον πρώτο καιρό που ακόμα μαθαίνει το μωρό κι εσύ, ρυθμίζεται η παραγωγή, συνηθίζει το στήθος κλπ

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:Τελικα η μεγαλη κοιμήθηκε αλλα την μικρη την πονουσε η κοιλιτσα.δεν πειράζει κ τόσο που κοιμηθηκα καλα ειναι!τι ζεστη κι αυτη σημερα!βγαλαμε τα μωρα στο μπαλκόνι να τα δει λιγο ο ήλιος sunny 
Πολύ ζέστη και μάζεψα όλα τα καλοκαιρινά.... Να δω τι θα φορέσω αύριο που θέλω να κατέβω κέντρο....

Τελικά η συμβουλή "κοιμήσου όποτε σε αφήνουν τα μωρά" ισχύει 100%, ε;
Εγω μεχρι τις 12:00 το μεσημέρι το εφαρμόζω μετα σηκωνομαι.αν έιμαι πολυ κουρασμένη το παω μεχρι τις δυο.ε μετα την υπόλοιπη μερα δεν εχω ανάγκη.το βραδυ ειναι ζορικα ,την μερα το παλεύεις.

ioazon έγραψε:
klaramaria έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου! Τι κάνετε; Τσιριτρακι όντως αυτο με το οινόπνευμα μη το κανεις. Δε χρειάζεται καθολου. Δε θελουμε να σκληρυνουν οι θηλες..βάζεις κρεμα λανολινης αν θες..αν Κ αυτο παλι δεν ειναι απαραίτητο. Η μαια στα σεμινάρια ειχε πει να βάλουμε λίγες μέρες πριν γεννησουμε, αν θελουμε, κρεμα λανολινης.Εγώ κορίτσια καμία προετοιμασία δεν εκανα στις θηλες. Τι πρώτες 3 μέρες πόνεσα, ( φαντάζομαι ειναι φυσιολογικο, γιατι δεν εχουμε γαλατακι πολυ )αλλα τωρα οκ .
Μπρε,
δεν είναι επειδή δεν έχουμε γαλατάκι. Είναι επειδή χρησιμοποιείται για πρώτη φορά για αυτόν τον σκοπό.
Όπως και το κούκου μας, τις πρώτες φορές που το χρησιμοποιήσαμε ήταν ελαφρώς ταλαίπωρο.... Razz Razz Razz 

Εμενα το Κούκου παρόλο που στη γεννα δεν χρησιμοποιήθηκε μετα απο εννιά μηνες απραγίας τραβάει κι αυτο ενα ζόρι.Embarassed

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ναι, ρε συ....
Αφού δεν εχρησιμοποιείται για τον σωστό τον καλό και τον ωραίο τον σκοπό του Wink 

sophia

sophia
Julie85 έγραψε:Σοφακι μου μπαινεις στη 37η βδομαδα αυριο!!!λογικό να μην εχει χωρο να κανει τουμπες το λουλουδακι!!!τον τελευταιο μηνα κ γω κυριως ετσι την ενιωθα!!!βγαλε φωτογραφιες την Αλεξ...τετοιες στιγμες πρεπει να απαθανατιζονται οπωσδηποτε!!! :p

μαρακι κρητικο, εγω πιστευω οτι μπορεις να βαλεις κρεμουλα απο τωρα...βιολογικη ειναι αλλωστε, κακό δεν θα κάνει!!

ιωαννα, ποια θα εβαζε ποτε οινοπνευμα στις θηλες??????το εχεις ακουσει????

μαιμου..ασε τα ιντερνέτια και ΚΟΙΜΗΣΟΥ σημερα που σε πάει καλά!!!τετοιες ευκαιριες δε χανονται!!
Μπαίνω ε? Απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασε ο καιρός!

maraki_iraklio έγραψε:Σλουρπ το παστιτσάκι ε???Και μένα μου αρέσει πολύ και το κάνω και πεντανόστιμο....αν βρω αντοχές μπορεί να το κάνω τουτη την βδομάδα!!!Το ζήλεψα!!!

Τσιριτράκι μου την λατρεύω την μηλόπιτα αλλά δεν την κάνω συχνά γιατί ο πρίγκιψ δεν την τρώει και την τσακίζω μόνη μου όλη!!!!Καλό περπάτημα!!!

Καλώς και το Μαράκι!Τι κάνει το μωράκι?κοιμάται?

Πάντως βρε κορίτσια τελικά πιστεύω ο θηλασμός είναι θέμα θέλησης αλλά είναι και να σου κάτσει από την αρχή καλά!Ακούω άλλες κοπέλες που χωρίς να έχουν διαβάσει τίποτα απολύτως να θηλάζουν με την μία χωρίς κανένα πρόβλημα και άλλες που το θέλουν τόσο και δεν τους κάθεται!!!
Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλες εύκολα και ανώδυνα!!!

Πάω να δω καμιά σειρά γιατί μάζεψα πολλά επεισόδια!!!
Γενικά Μαράκι από την θεωρία στην πράξη υπάρχει μια απόσταση....όσο καλά κ να προετοιμαστεί μια μαμα το πόσο θα επηρεαστεί κατά τη διάρκεια του θηλασμού είναι ένα άλλο θέμα! Βασικός παράγοντας το άγχος αν σε καταβάλει το έχασες το παιχνίδι!

Πρήξιμο είχα κ εγώ σήμερα! Αλλα ήμουν κυρία εβαλα ποδαρακια ψηλά, πήρα πίεση κ ούτε καν τη κυρα μαμη τηλ! Είμαι περήφανη για τον ευατό μου! Razz 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:
Πρήξιμο είχα κ εγώ σήμερα! Αλλα ήμουν κυρία εβαλα ποδαρακια ψηλά, πήρα πίεση κ ούτε καν τη κυρα μαμη τηλ! Είμαι περήφανη για τον ευατό μου! Razz 
Ασκήσεις ψυχραιμίας, ε; Laughing 

sophia

sophia
ioazon έγραψε:
sophia έγραψε:
Προσπαθώ.....είναι που αύριο εχω ντοκ Razz 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
ioazon έγραψε:Δυστυχώς είναι και θέμα περιβάλλοντος.
Πολλές φορές αρχίζουν οι γύρω-γύρω και σου λένε διάφορα και δεν σε βοηθάνε, ειδικά τον πρώτο καιρό που ακόμα μαθαίνει το μωρό κι εσύ, ρυθμίζεται η παραγωγή, συνηθίζει το στήθος κλπ
Εμένα το μόνο που με αγχώνει είναι οι θηλές...να μην πληγωθουν ή αν πληγωθούν να καταφέρω να ξεπεράσω αυτό το στάδιο του πόνου!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 24 534787 

Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:Τελικα η μεγαλη κοιμήθηκε αλλα την μικρη την πονουσε η κοιλιτσα.δεν πειράζει κ τόσο που κοιμηθηκα καλα ειναι!τι ζεστη κι αυτη σημερα!βγαλαμε τα μωρα στο μπαλκόνι να τα δει λιγο ο ήλιος sunny 
Πολύ ζέστη και μάζεψα όλα τα καλοκαιρινά.... Να δω τι θα φορέσω αύριο που θέλω να κατέβω κέντρο....

Εγω μεχρι τις 12:00 το μεσημέρι το εφαρμόζω μετα σηκωνομαι.αν έιμαι πολυ κουρασμένη το παω μεχρι τις δυο.ε μετα την υπόλοιπη μερα δεν εχω ανάγκη.το βραδυ ειναι ζορικα ,την μερα το παλεύεις.

ioazon έγραψε:
Μπρε,

Εμενα το Κούκου παρόλο που στη γεννα δεν χρησιμοποιήθηκε μετα απο εννιά μηνες απραγίας τραβάει κι αυτο ενα ζόρι.Embarassed
Χαχαχα!!!Μαιμουδάκι και γω το ίδιο ζόρι θα τραβήξω!Αλήθεια πόσες μέρες μετά την καισαρική σου επέτρεψε ο ντοκ ζουζουνιές???

sophia έγραψε:
ioazon έγραψε:
sophia έγραψε:
Μπράβο το κορίτσι μας!!!Απόγεμα έχεις ντοκ ε?

Είδα 2 επεισόδια αλλά ο πρίγκιπας νύσταξε και πήγε για ύπνο...Έχει στο mega ωραία ταινιούλα αν και την έχω δει....παίζει ο 2ος άντρας της ζωής όμως (Gerard Buter) και δεν μπορώ να του αντισταθώ!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ δεν αγχώνομαι για τίποτα πια
Είμαι σε φάση "μοσχάρι"
Μουουουουου

Το λεωφορείο του ορειβατικού ακόμα να φτάσει στο Σύνταγμα, για να πάρει ο δικός μου το αυτοκίνητο να έρθει....
Πού 'ναι τ' αγόρι μου;;;; Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:
ioazon έγραψε:Δυστυχώς είναι και θέμα περιβάλλοντος.
Εμένα το μόνο που με αγχώνει είναι οι θηλές...να μην πληγωθουν ή αν πληγωθούν να καταφέρω να ξεπεράσω αυτό το στάδιο του πόνου!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 24 534787 

Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:

ioazon έγραψε:
Μπρε,

Χαχαχα!!!Μαιμουδάκι και γω το ίδιο ζόρι θα τραβήξω!Αλήθεια πόσες μέρες μετά την καισαρική σου επέτρεψε ο ντοκ ζουζουνιές???
μετα τις 40 ετσι κι αλλιώς πιο πριν εχεις αιμα
sophia έγραψε:
ioazon έγραψε:
sophia έγραψε:
Μπράβο το κορίτσι μας!!!Απόγεμα έχεις ντοκ ε?

Είδα 2 επεισόδια αλλά ο πρίγκιπας νύσταξε και πήγε για ύπνο...Έχει στο mega ωραία ταινιούλα αν και την έχω δει....παίζει ο 2ος άντρας της ζωής όμως (Gerard Buter) και δεν μπορώ να του αντισταθώ!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!!!!

asteraki1989

asteraki1989
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?
ειχα ξεμεινει απο ιντερνετ στο κινητο Twisted Evil  και δεν ημουν στο γραφειο το σκ
ειστε ολες καλα?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε?
ειχα ξεμεινει απο ιντερνετ στο κινητο Twisted Evil  και δεν ημουν στο γραφειο το σκ
ειστε ολες καλα?
Ησυχία, τάξη και ασφάλεια!

Εσύ πώς είσαι; Τα συμπτωματάκια τι λένε;

sophia

sophia
Καλημέρααα!

Τι ωραία που ξύπνησα σήμερα, το Αλεξακι έβλεπε κάτι στον ύπνο του κ χαχανιζε .....μιλάμε για γέλιο ε?

Αστέράκι πως είσαι?

Μαϊμού ασε τελευταίο ραντεβού με έβαλε η κυρα μαμη σήμερα ελπίζω 10 παρά να εχω μπει!

asteraki1989

asteraki1989
καθε μερα εχω πονακια και λεω σημερα θα ειναι και ολο περνουν οι μερες σε αναμενα καρβουνα ειμαι γιατι δεν ξερω πως θα ξεκινησει και λεω θα το καταλαβω?χαχαχαχα γενικα μια χαρα μονο περπαταω σαν τη παπια γιατι εχει κατεβει η κοιλια μου και οι γυρω μου κανουν προβλεψεις για το ποτε θα γεννησωLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα και καλή βδομάδα και από εμένα!!!

Ιωάννα άργησε πολύ τελικά το στεφάνι σου?

Σοφάκι εγώ ρώτησα για το ραντεβού.10 ε?Εμένα τώρα με τον καρδιοτοκογράφο μου τα έβαλε 5:30 με 6...περίπου μισή ώρα δεν είμαστε στον καρδιοτοκογράφο?
Το πιο γλυκό ξύπνημα έκανες!!!Τι καλύτερο από το γέλιο του μωρού σου!!!

Αστεράκι μου καλημέρα!!!Αυτό με τις προβλέψεις που κάνουν όλοι δεν έχει πλάκα?Εμένα με κόβουν οι περισσότεροι για 25-28 Οκτώβρη λέει!!!Υπομονή με τα πονάκια!!!

asteraki1989

asteraki1989
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα και καλή βδομάδα και από εμένα!!!

Ιωάννα άργησε πολύ τελικά το στεφάνι σου?

Σοφάκι εγώ ρώτησα για το ραντεβού.10 ε?Εμένα τώρα με τον καρδιοτοκογράφο μου τα έβαλε 5:30 με 6...περίπου μισή ώρα δεν είμαστε στον καρδιοτοκογράφο?
Το πιο γλυκό ξύπνημα έκανες!!!Τι καλύτερο από το γέλιο του μωρού σου!!!

Αστεράκι μου καλημέρα!!!Αυτό με τις προβλέψεις που κάνουν όλοι δεν έχει πλάκα?Εμένα με κόβουν οι περισσότεροι για 25-28 Οκτώβρη λέει!!!Υπομονή με τα πονάκια!!!

καλημερα μαρακι πως εισαι?πλακα εχει αλλα το χειροτερο ειναι οτι π.χ οι μισοι λενε μεσα στην εβδομαδα θα γεννησω και μολις περνουν οι μερες λενε μπαα εχει ακομα χαχααχχαχαχα μην χασουν και την προβλεψηLaughing Laughing Laughing Laughing γεμισαμε γυναικολογους στο σοι Laughing Laughing 

asteraki1989

asteraki1989
καλε η παραμυθενια που εξαφανιστηκε?εχουμε κανενα νεο?Rolling Eyes 

sophia

sophia
asteraki1989 έγραψε:καθε μερα εχω πονακια και λεω σημερα θα ειναι και ολο περνουν οι μερες σε αναμενα καρβουνα ειμαι γιατι δεν ξερω πως θα ξεκινησει και λεω θα το καταλαβω?χαχαχαχα γενικα μια χαρα μονο περπαταω σαν τη παπια γιατι εχει κατεβει η κοιλια μου και οι γυρω μου κανουν προβλεψεις για το ποτε θα γεννησωLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Θα το καταλάβεις....καί εγώ έτσι νόμιζα κ μια χαρά το κατάλαβα!

Το ξέρω Μαρακι μου άλλα το τ9 μου κάνει τα δικα του το έχετε καταλάβει!

Συνήθως δεν προλαβαίνω να τα ξαναδιαβασω αυτα που γράφω λόγω.....ταλιμπανιασης

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:καλε η παραμυθενια που εξαφανιστηκε?εχουμε κανενα νεο?Rolling Eyes 
Προφανώς αγκαλιά με το παραμυθάκι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις