Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

evini7

evini7
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τσιριτρι μου έχεις δίκιο!!! Απο αύριο ξεκούραση και για μένα!
(Η πορτοκαλοπιτα φαίνεται θεϊκή!)

Σοφακι, ναι τελευταιο, αλλα να σας πω την αληθεια, δεν ξέρω αν ανυπομονω...
Μου αρέσει οπως είμαι τωρα, με τρομάζει η ιδέα της τεράστιας αυτής αλλαγής μήπως;
Ή είμαι γαιδουρα;;;
Όλοι γυρω μου ειναι τρελά χαρούμενοι κι ανυπομονουν....αφου τους κοιτάζω με απορία....
Δεν ξέρω αλλα δεν νομίζω οτι ξετρελαινομαι στην ιδέα...Embarassed 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε, δεν θα μείνουμε παχουλές μετά τη γέννα! Είπαμε, είμαστε σα θωρηκτά τώρα με την κοιλάρα, μετά θα μαζευτούμε!
Πώς θα ξανα-αιστανθούμε και λίγο σέξι, ντε! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 23 604962 

Σηκώνομαι να φτιάξω παστίτσιο, να χλαπακιάσει και ο άντρας όταν γυρίσει από το Καρπενήσι, να έχω και φαγητό για αύριο που θα σουρτουκεύω όλη μέρα (πάλι).... Very Happy 

evini,
λογική αυτή η αμφιθυμία. Συνήθισες να είσαι φουσκίτσα, αλλά θα δεις ωραίο θα είναι και το μανούλα Wink 

tsiritri,
είχα πάει αρχές Αυγούστου στο asteraki με τη φίλη που γέννησε αρχές Σεπτέμβρη γιατί ήθελα να διαλέξω από κοντά.
(Κάτσε να βρω και τα σχέδια που πήρα)
Δεν είναι μακρυά η Άνω Γλυφάδα. Όλα στην ευρύτερη Αθήνα βρίσκονται. Δεν πήγα και στη Θήβα Razz Razz Razz 

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-lar έγραψε:
Τζουλάκι μου τι κάνεις, πως τα πας με το θηλασμό;
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι, η κρέμα για τις θηλές της medela πως ξεπλένεται μετά; Δεν πιστεύω να κάνει κακό στο μωρό, ε;
μαρακι μου λαρισαιικο, δυστυχως όχι πολυ καλα... τα βραδια δινω ξενο γτ δεν την παλευω ολη μερα με τον Κων/νο και το βραδυ ξενυχτι με μαραθωνιους θηλασμου, οποτε μου εχει παει την παραγωγη πισω... παιρνω και χαπια με μαγια μπυρας, αλλα δε μπορω να πω οτι βλεπω ιδιαιτερη διαφορα... απο χθες το απογευμα πονανε και οι θηλες μου οταν ρουφαει η μικρη ... την βγαζω και την ξαναβαζω σωστα αλλα και παλι ποναει Sad 
την κρεμα της medela την εβαλα δυο-τρεις μερες την πρωτη βδομαδα που οι θηλες μου ειχαν γεμισει πληγες.. ειναι ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ. δε χρειαζεται ξεπλυμα. απο τοτε δε ξαναχρειαστηκα, μαλλον ηταν μεχρι να "συνηθισουν" οι θηλες τον θηλασμο!!!

Μαιμου πολυ τελειο το φωτιστικο!! οσο για τα απωθημενα με το χρωμα του δωματιου, και εμενα οι γονεις μου μου ειχαν φυστικι δωματιο γτ ειναι το χρωμα που ευνοει στην ηρεμια του παιδιου και στη συγκεντρωση (στο διαβασμα...) , σε συνδυασμο με ΠΡΑΣΙΝΑ επιπλα...(ω ναι!) -μαλλον με προοριζαν για ιατρικη????
οποτε τωρα με το που θα φτιαξω το δικο της δωματιο στη μπεμπα σε 3-4 χρονια, θα το κανω ΟΛΟ ΡΟΖ....ή λιλα...αλλα Ο Λ Ο όμως
αρα εσυ εχεις τον τέλειο συνδυασμο ....φυστικι δωματιο για ηρεμια και γαληνη, με τις ροζ girlie λεπτομερειες!!!ΤΕΛΕΙΑ!!

βλεπω Alpha και μου χει κολλησει το τραγουδι της σειρας "μην αρχιζεις τη μουρμουρα"...Τραγικό???

Ιωαννα.... εναν κάποιο ενθουσιασμο για το ροζ διακρινω...., μια κάποια κούραση της σβουρας Shocked , και κατι για πονακια διαβαζω.... χαχαχα ηρθε και η δικη σου ωρα λοιπον να ζησεις αυτα που διαβαζες οτι ζουσαμε εμεις και σου φαινονταν μακρινά... μηπως τελικα δεν ειναι τοσο μακρια η ΠΗΤ σου???μηοως σιγα σιγα μικραινει η λιστα μας και ερχεται και η σειρα σου??? Razz

Το εβινακι που ειναι παρεπιπτοντως??

Τελικα συνειδητοποιω οτι ισως να επρεπε να παρω ring sling. θα μου ελυνε τα χερια... Σοφακι και μενα το babybjorn δε με βολεψε ΚΑΘΟΛΟΥ. τωρα που ειπα "βολεψε"...τα βραδια βολευει ΠΟΛΥ η ξαπλωτη σταση θηλασμου τελικα. Μ αρεσει που ημουν και εντελώς κατά!

μαλλον ποναει η κοιλιτσα της μικρουλας μου σημερα!!Crying or Very sad  βρισκει παρηγορια μόνο στο βυζι..

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri,
ιδού οι αγορές μας: ο μάρσιπος και το mei-tai (είναι αυτό προς τα κάτω με το Angry Bird επάνω).

Julie,
φοβάμαι πως αν δεν την έχεις σερί επάνω στο στήθος τη μπέμπα δεν θα αυξηθεί η παραγωγή σου αλλά άντε να το κάνεις με τον Κωνσταντίνο να σε χρειάζεται....

evini7

evini7
[quote="ioazon"]tsiritri,
ιδού οι αγορές μας: ο μάρσιπος και το mei-tai (είναι αυτό προς τα κάτω με το Angry Bird

Ιωάννα κακώς έβαλες το πουλί! Επρεπε να ράψεις το χταπόδι...!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ενταξει εβινακι εμφανιστηκες οσο εγραφα.... Razz

επισης για την πορτοκαλοπιτα δε ξερω,δεν εχω φτιαξει ποτε, αλλα για μηλόπιτα εγω κανω αυτην τη συνταγη http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykoli-milopita.html και ειναι εκπληκτικη...!!! οσοι την εφαγαν πηραν τη συνταγη!! οποια εχει μηλα και χρονο ας την κανει ..ειναι μιαμ μιαμ!!

α! ηθελα επισης να ρωτησω... ρινγκ σλινγκ εχει ας πουμε στα μαδερκερ???

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:
ioazon έγραψε:tsiritri,
ιδού οι αγορές μας: ο μάρσιπος και το mei-tai (είναι αυτό προς τα κάτω με το Angry Bird

Ιωάννα κακώς έβαλες το πουλί! Επρεπε να ράψεις το χταπόδι...!
Το πουλί υπήρχε ετοιμοπαράδοτο.
Το χταπόδι ΔΕΝ το είχα δει, γμτ!!!!

Άμα ψωνίσουμε κι άλλο θα πάρω χταπόδι ΔΑΓΚΩΤΟ!

Julie85 έγραψε:
Στα Λητώ και τα Prenatal έχω δει σίγουρα.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια,

χτυπάει τόσο δυνατά το χταπόδι πια που έχω την αίσθηση "πώς είναι όταν κάποιος περνάει από πίσω σου και σε σπρώχνει κατά λάθος και μετατοπίζεσαι 5-10 εκατοστά μπροστά", αλλά μέσα μου!!!!!

Τι κάνει ο ταλιμπάν μέσα μου; affraid 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
tsiritri έγραψε:Ιωάννα πήγες από εκεί εσύ?
Να σου πω το σκέφτηκα και αυτό μιας και είναι κοντά από ότι είδα!
2 πήρες βρε θηρίο?
Ποια σχεδιάκια?

Ο τσιρίτρος χλωμό να το χρησιμοποιήσει, αν ήταν κλασσικός μάρσιπος μπορεί, αυτό δεν τον βλέπω και πολύ πρόθυμο...θα δούμε και στην πορεία βέβαια.

Εβινάκι κ εγώ στην αρχή μονόχρωμο έλεγα αλλά μετά είπα να το "σπάσω" λίγο!

Αυτό με τη στάση της γάτας που το είδα κι εγώ το δοκίμασα προχτές το βράδυ μετά το περπάτημα και δεν το πίστευα!!!
Όντως βοηθάει, δεν ξέρω αν ζεσταίνεται η μέση ή τι κάνει και ανακουφίζει, ανακουφίζει πάντως!
Το κάνω πριν σηκωθώ από το κρεβάτι το πρωί και μετά το περπάτημα το βραδάκι και νιώθω να ξεμαγκώνω!

Ιφάκι και η πορτοκαλόπιτα δεν πάει πίσω!
Ψάχνω τη συνταγή που έχω και μου αρέσει ιδιαιτέρως (δεν έχω δοκιμάσει άλλη όμως να πω την αλήθεια) και επανέρχομαι!

Eβίνι παιδί μου κάτσε να ξεκουραστείς λιγάκι σου το ζητάω σαν χάρη!!!!
Αν θέλουν να δουν αδέρφια ξαδέρφια, κοιλίτσες και οτιδήποτε άλλο να πας εσύ να σου φτιάξουν καφεδάκι και να σε περιποιηθούν όχι συνέχεια εσύ στο σπίτι σου!
Βρε αγάπη έμειναν πολύ λίγες μέρες, φόρτωσε δυνάμεις!!!

Σοφάκι ολόκληρη μετακόμιση για να πάτε να φάτε!
Παιδιά, σκυλιά, έμβρυα!!! Πάλι καλά που δεν έχετε και κανένα καναρίνι να σου έλεγε να το πάρεις κ αυτό μαζί! Laughing Laughing Laughing 
ΑΝΤΡΕΣ!

Μαράκι μου όσο πιο πολλά πάρω τώρα τόσο πιο πολύ θα ζοριστώ μετά....το χω ξεφτυλίσει τελευταία είναι αλήθεια...ειδικά με τα γλυκά.
Έχω γεμίσει το ντουλάπι με σοκολάτες, τσουρεκάκια, κρουασάν, μπισκότα, φτιάχνω και γλυκά ταυτόχρονα, παγωτά στην κατάψυξη....άστα!!!

Ε καλά ναι σίγουρα...εγώ με τα +7 λέω πόσα να πάρω πια με 4 βδομαδούλες μαξιμουμ??
Με σώζουν και οι καούρες βέβαια αφού με τα γλυκά νιώθω να βάζουν φωτιά στα σωθηκά μου μετά!!!Χτες φαντάσου μου κρατούσαν Λουκουμάδες με μέλι και με σοκολάτα,σοκολατόπιτα και ένα προφιτερόλ και δεν τα άγγιξα παρόλο που έτρεχαν τα σάλια μου!!!Είχα όμως τόση καούρα!!!

Εν τω μεταξύ από χτες νιώθω πρησμένα τα χέρια μου...τώρα βλέπω ότι όχι απλά πρησμένα, είναι σαν τσουρεκάκια!!!
Έχουν πρηστεί πάρα πολύ! Sad 
sophia έγραψε:Στη φαση που ειμαστε Τσιριτρι ειναι λογικο να εχουμε πρηξιμο!
Στην Αλεξια χωρις να εχω προβλημα με το λευκωμα ημουν να μπαλονακι στο μηνα μου!
Από πρήξιμο ακόμα δεν μασάω....Καλά να περάσετε Σοφάκι μου!!!

evini7 έγραψε:Καλημέρα κ στα υπόλοιπα κορίτσια!!
Σοφακι οικογενειακή έξοδος για φαγητο ε;;; Razz   
Γιατρο εγω, έχω την Τρίτη....τελευταιο ραντεβουΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 23 534787 

Μαρακι, έτσι, να δούμε τους φίλους τωρα που μπορούμε!

Αυτό σκέφτηκα και γω!!!

Χθες πήγα στο γάμο μιας παλιάς συμμαθητριας κ είδα όσο να ναι πολυ κόσμο, παλιούς συμμαθητές κτλ...πω πω οι περισσότερες κοπέλες που κάνανε οικογένεια ηταν τετραπαχες!!!! Κ μιλάμε για κοριτσακια που ηταν κάποτε αδύνατα! Αφου γυρίζω κ λέω στο αμορε αν ποτέ καταντήσω έτσι πέτα με χωρις οίκτο απο τον τρίτο!!!  Laughing 

Πραγματικά και γω το βλέπω αυτό στον κύκλο μου και σοκάρομαι!!!Μας πως αφήνουν έτσι τον εαυτό τους κάποιες γυναίκες βρε παιδί μου??Τα ίδια λέω και γω στο στεφάνι!!!Να με χαστουκίσει αλύπητα!!!

sophia έγραψε:
evini7 έγραψε:Καλημέρα κ στα υπόλοιπα κορίτσια!!
Σοφακι οικογενειακή έξοδος για φαγητο ε;;; Razz   
Γιατρο εγω, έχω την Τρίτη....τελευταιο ραντεβουΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 23 534787 

Μαρακι, έτσι, να δούμε τους φίλους τωρα που μπορούμε!

Χθες πήγα στο γάμο μιας παλιάς συμμαθητριας κ είδα όσο να ναι πολυ κόσμο, παλιούς συμμαθητές κτλ...πω πω οι περισσότερες κοπέλες που κάνανε οικογένεια ηταν τετραπαχες!!!! Κ μιλάμε για κοριτσακια που ηταν κάποτε αδύνατα! Αφου γυρίζω κ λέω στο αμορε αν ποτέ καταντήσω έτσι πέτα με χωρις οίκτο απο τον τρίτο!!!  Laughing 
Πω πω τελευταιο ραντεβου ε;;;;Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 23 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 23 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 23 328109 

Εγω μπορω να πω δλδ αυριο ειναι το πρωτο απο τα τελευταια τεσσερα!!!Ακους λουλουδακι εκει μεσα;;;Τεσσερα ραντεβου θελουμε!Razz 
evini7 έγραψε:Τσιριτρι μου έχεις δίκιο!!! Απο αύριο ξεκούραση και για μένα!

Μου αρέσει οπως είμαι τωρα, με τρομάζει η ιδέα της τεράστιας αυτής αλλαγής μήπως;
Ή είμαι γαιδουρα;;;
Όλοι γυρω μου ειναι τρελά χαρούμενοι κι ανυπομονουν....αφου τους κοιτάζω με απορία....
Όλες μας νομίζω έχουμε τέτοιες ανησυχίες!!Είναι λογικό!Ένα παιδί είναι κάτι που αλλάζει την ζωή σου ολοκληρωτικά και για πάντα!Δεν μπορείς να το δοκιμάσεις και αν δεν σου κάνει να το αλλάξεις!
Όταν όμως με το καλό θα έρθουν...ακόμα και αν υπάρχουν στιγμές (και αυτό ειναι σίγουρο) που θα θέλουμε να τα σκοτώσουμε με μία αγκαλιά και ένα τους βλέμμα θα τα ξεχνάμε όλα!!!Μην μασάς λοιπόν και όλα θα σου έρθουν φυσικά!!!

4 ραντεβού έμειναν και για μένα!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 23 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 23 328109 

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioazon έγραψε:Το πουλί υπήρχε ετοιμοπαράδοτο.

τι θα τους κανεις τρεις μαρσιπους μαρηηηηηη????

Julie85 έγραψε:
εεεεεεεεε δε βοηθας.... prenatal δεν εχει εδω...και λητώ εχει στην Ξάνθη....
εδω εχουμε μονο mothercare, premaman, orchestra, zara και benetton παιδικα και ένα τοπικό μαγαζι (Ναρλής) με τα πάντα όλα (εκτος απο ρινγκ σλινγκ...) Crying or Very sad 
νιωθω λιγο αδικημενη ομολογουμενως... Crying or Very sad 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie85 έγραψε:
ioazon έγραψε:Το πουλί υπήρχε ετοιμοπαράδοτο.

τι θα τους κανεις τρεις μαρσιπους μαρηηηηηη????

Julie85 έγραψε:
εεεεεεεεε δε βοηθας.... prenatal δεν εχει εδω...και λητώ εχει στην Ξάνθη....
εδω εχουμε μονο mothercare, premaman, orchestra, zara και benetton παιδικα και ένα τοπικό μαγαζι (Ναρλής) με τα πάντα όλα (εκτος απο ρινγκ σλινγκ...) Crying or Very sad 
νιωθω λιγο αδικημενη ομολογουμενως... Crying or Very sad 
Ψώνισε από το asteraki, ντε!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
ioazon έγραψε:Κορίτσια,

χτυπάει τόσο δυνατά το χταπόδι πια που έχω την αίσθηση "πώς είναι όταν κάποιος περνάει από πίσω σου και σε σπρώχνει κατά λάθος και μετατοπίζεσαι 5-10 εκατοστά μπροστά", αλλά μέσα μου!!!!!  

Τι κάνει ο ταλιμπάν μέσα μου; affraid 

Προσπαθεί να βολευτεί ντε!!!2 κιλά και βάλε που να χωρέσει πια???

sophia

sophia

Ή είμαι γαιδουρα;;;
Προφανως σε "φοβιζει" το αγνωστο απο τη μια και απο την αλλη δε θες να αποχωριστεις την κοιλιτσα σου αλλα don't worry το μετα ειναι καλυτερο!!!

Εμενα παλι σημερα δεν πολυ χορευει απλα αλλαζει στασεις...λετε να αρχισε να στενευει ο χωρος;

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:

Ή είμαι γαιδουρα;;;
Προφανως σε "φοβιζει" το αγνωστο απο τη μια και απο την αλλη δε θες να αποχωριστεις την κοιλιτσα σου αλλα don't worry το μετα ειναι καλυτερο!!!

Εμενα παλι σημερα δεν πολυ χορευει απλα αλλαζει στασεις...λετε να αρχισε να στενευει ο χωρος;
Δευτερομάνα, εμάς ρωτάς;;;;;
Εσύ τι λες; Η Αλεξ τι έκανε εκεί μέσα στην ίδια φάση;

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλώς το το Γιουλάκι μας!!!
Βρε λες να βάζω από τώρα λίγο από την κρέμα της μεντέλα???Έχω πολύ ευαίσθητες θηλές και είναι από τώρα σκασμένες-ξεφλουδισμένες.....

sophia

sophia
Δε θυμαμαι..σιγουρα υπηρχαν μερες προς το τελος που δεν ηταν και ταλιμπαν ολημερις!Παω να ξαπλωσω να την "καλοπιασω"Laughing 

Η Αλεξ παλι εχει βγαλει 2-3 απλα φορεματακια(οτι πιο υπερπαραγωγη εχουμε) αλλαζει συνεχεια παει πανω κατω ...α, εχει κοτσαρει και την ομπρελα hello kitty για περισσοτερο στυλ!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
sophia έγραψε:Δε θυμαμαι..σιγουρα υπηρχαν μερες προς το τελος που δεν ηταν και ταλιμπαν ολημερις!Παω να ξαπλωσω να την "καλοπιασω"Laughing 

Η Αλεξ παλι εχει  βγαλει 2-3 απλα φορεματακια(οτι πιο υπερπαραγωγη εχουμε) αλλαζει συνεχεια παει πανω κατω ...α, εχει κοτσαρει και την ομπρελα hello kitty για περισσοτερο στυλ!
Χαχαχαχα!!!Υποκλίνομαι στο Αλεξάκι!!!
Respect Respect

Η παραμυθένια μας πρέπει να έχει λιώσει από έρωτα με την μικρή!!!
Καλέ μπες να μας πεις καμιά λεπτομέρεια!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maraki_iraklio στις Κυρ Οκτ 13, 2013 1:16 am, 1 φορά

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλώς το το Γιουλάκι μας!!!
Βρε λες να βάζω από τώρα λίγο από την κρέμα της μεντέλα???Έχω πολύ ευαίσθητες θηλές και είναι από τώρα σκασμένες-ξεφλουδισμένες.....
Σε ενοχλούν κιόλας οι θηλές;
Κακό δεν θα σου κάνει η κρεμούλα... (ΔΕΝ θέλουμε πράγματα που να σκληραίνουν τις θηλές πχ οινόπνευμα, αντιθέτως η κρεμούλα δεν δημιουργεί πρόβλημα)

sophia έγραψε:Δε θυμαμαι..σιγουρα υπηρχαν μερες προς το τελος που δεν ηταν και ταλιμπαν ολημερις!Παω να ξαπλωσω να την "καλοπιασω"Laughing 

Η Αλεξ παλι εχει  βγαλει 2-3 απλα φορεματακια(οτι πιο υπερπαραγωγη εχουμε) αλλαζει συνεχεια παει πανω κατω ...α, εχει κοτσαρει και την ομπρελα hello kitty για περισσοτερο στυλ!
ΜονΔέλο ! Laughing 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
ioazon έγραψε:
maraki_iraklio έγραψε:Καλώς το το Γιουλάκι μας!!!
Σε ενοχλούν κιόλας οι θηλές;
Κακό δεν θα σου κάνει η κρεμούλα... (ΔΕΝ θέλουμε πράγματα που να σκληραίνουν τις θηλές πχ οινόπνευμα, αντιθέτως η κρεμούλα δεν δημιουργεί πρόβλημα)

Είναι πολύ ευαίσθητες στο άγγιγμα ρε μαμώτο και ξεφλουδίζουν πολύ!!Θα ρωτήσω και την μαία την Τρίτη....

ΜονΔέλο ! Laughing 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας!σημερα λιωμουμε στον υπνο οικογενειακός! Τα κοριτσια τρώνε κοιμησμενα κ συνεχίζουν τον υπνο τους.εχω λιώσει κι εγω κ δεν χωρταινω.τωρα αντλώ κ εχω δίπλα τη μεγάλη που εχει λοξιγγα.αν κοιμηθεί θα την ξαναπεσω.σας φιλώ!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σοφακι μου μπαινεις στη 37η βδομαδα αυριο!!!λογικό να μην εχει χωρο να κανει τουμπες το λουλουδακι!!!τον τελευταιο μηνα κ γω κυριως ετσι την ενιωθα!!!βγαλε φωτογραφιες την Αλεξ...τετοιες στιγμες πρεπει να απαθανατιζονται οπωσδηποτε!!! :p

μαρακι κρητικο, εγω πιστευω οτι μπορεις να βαλεις κρεμουλα απο τωρα...βιολογικη ειναι αλλωστε, κακό δεν θα κάνει!!

ιωαννα, ποια θα εβαζε ποτε οινοπνευμα στις θηλες??????το εχεις ακουσει????

μαιμου..ασε τα ιντερνέτια και ΚΟΙΜΗΣΟΥ σημερα που σε πάει καλά!!!τετοιες ευκαιριες δε χανονται!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie,
ναι, έχω ακούσει πολλά! Οινόπνευμα ή αλατόνερο για να σκληρύνουν οι θηλές. Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιθυμούμε δηλαδή: ελαστικές θηλές!

Παστίτσιο έτοιμο.
Σβούρα διαλύθηκε!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τελικα η μεγαλη κοιμήθηκε αλλα την μικρη την πονουσε η κοιλιτσα.δεν πειράζει κ τόσο που κοιμηθηκα καλα ειναι!τι ζεστη κι αυτη σημερα!βγαλαμε τα μωρα στο μπαλκόνι να τα δει λιγο ο ήλιος sunny 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:Τελικα η μεγαλη κοιμήθηκε αλλα την μικρη την πονουσε η κοιλιτσα.δεν πειράζει κ τόσο που κοιμηθηκα καλα ειναι!τι ζεστη κι αυτη σημερα!βγαλαμε τα μωρα στο μπαλκόνι να τα δει λιγο ο ήλιος sunny 
Πολύ ζέστη και μάζεψα όλα τα καλοκαιρινά.... Να δω τι θα φορέσω αύριο που θέλω να κατέβω κέντρο....

Τελικά η συμβουλή "κοιμήσου όποτε σε αφήνουν τα μωρά" ισχύει 100%, ε;

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Hello!!!Είναι καμιά εδώ ή βολτάρετε?Εμείς γυρίσαμε από την πεθερά που πήγαμε για φαγητό και τώρα αράζω στον καναπέ!!!

Μαιμουδάκι και δω πολύ ζέστη και νοτιάς!!!Τα λιάσατε τα ζαργανάκια ε?Μπράβο να ρουφήξουν βιταμίνη D!

Ιωάννα καλό βγήκε το παστίτσιο???

Τελικά έβαλα λανολίνη στις θηλές...για να δούμε...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις