Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Η παραμυθένια μας θα λιώνει στις αγκαλιές με την μικρή της...που μυαλό να μπει να μας γράψει νέα!!!

Εβινάκι εσύ που είσαι???Περιμένουμε να μας δώσεις το παρόν!!!!

tsiritri

tsiritri
Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!!

Πως είμαστε????

Μια που μπήκα και μια που βγήκα....μιλάμε για τρελή δουλειά!
Φιλούθκια προς το παρόν!!!

evini7

evini7
Εδώ κι εγω! Καλημέρα κ καλη εβδομάδα να έχουμε όλοι μας!
Ετρεχα οπως ξέρετε ολο το ΣΚ, αλλα τωρα θα αρχίσω ξεκούραση. Πονακια κι ενοχλήσεις έχω κλασικά αλλα καμία ιδιαίτερη εξέλιξη!

Χθες μας φέρανε κ τα τελευταία πραγματα του μωρου, αποστειρωτη, ενδοεπικοινωνια κ κατι ψιλά, οπότε είμαστε κομπλέ!
Τωρα Οοοολοι περιμένουν τη μπεμπα κ με πρηζουν στα τηλ κ στις ερωτήσεις!
Άντε να δούμε τι θα πει η γιατρός αύριο....

sophia

sophia
evini7 έγραψε:Εδώ κι εγω! Καλημέρα κ καλη εβδομάδα να έχουμε όλοι μας!
Ετρεχα οπως ξέρετε ολο το ΣΚ, αλλα τωρα θα αρχίσω ξεκούραση. Πονακια κι ενοχλήσεις έχω κλασικά αλλα καμία ιδιαίτερη εξέλιξη!

Χθες μας φέρανε κ τα τελευταία πραγματα του μωρου, αποστειρωτη, ενδοεπικοινωνια κ κατι ψιλά, οπότε είμαστε κομπλέ!
Eυη εμενα την μερα πριν γεννησω λες και το εκαναν επιτηδες ενα πραγμα με επαιρναν ολοι τηλ μιλαμε αν δεκαλεπτο και αλλος...δεν με αφησαν να κλεισω ματι!!!

evini7

evini7
sophia έγραψε:
evini7 έγραψε:Εδώ κι εγω! Καλημέρα κ καλη εβδομάδα να έχουμε όλοι μας!

Eυη εμενα την μερα πριν γεννησω λες και το εκαναν επιτηδες ενα πραγμα με επαιρναν ολοι τηλ μιλαμε αν δεκαλεπτο και αλλος...δεν με αφησαν να κλεισω ματι!!!

Ε μα ειναι κ λίγο κουραστικό κ εκνευριστικο!!!
Εγω είμαι με το βάρος κ την αναμονη, αυτοί αγωνιούν....κάποιος θα τα ακούσει τα Γαλλικά μου...σήμερα, ποιος θα ειναι ο τυχερός δεν ξέρω...Twisted Evil 

Πλάκα πλάκα η Παραμυθένια που εξαφανίστηκε;; Περιμένουμε νέα για το παραμυθακι!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορείς να εφαρμόσεις επιθετική στρατηγική:
να τους παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο και να τους λες "μα ακόμα δε γέννησα και μπούρδου μπούρδου μπούρδου μπούρδου μπούρδου " Razz Razz Razz 

evini7

evini7
ioazon έγραψε:Μπορείς να εφαρμόσεις επιθετική στρατηγική:
να τους παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο και να τους λες "μα ακόμα δε γέννησα και μπούρδου μπούρδου μπούρδου μπούρδου μπούρδου " Razz Razz Razz 
Δεν πιάνει τίποτα με τα σόγια μας!!!!
Το χειρότερο δεν σας το είπα...μου λέει χθες η πεθερα
-άντε και τωρα που θα έρθει το μωρο μας, θα σου κάνω παρεούλα κάθε μέρα, μη φοβάσαι τίποτα!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 534787 Shocked 

Ποιος της είπε οτι φοβάμαι;; Τι εννοεί κάθε μέρα;;; Ωχ τι έχω να περάσω....

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:
-άντε και τωρα που θα έρθει το μωρο μας, θα σου κάνω παρεούλα κάθε μέρα, μη φοβάσαι τίποτα!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 534787 Shocked 

Θα βάλεις τον άντρα να της το κόψει.

Μπρρρ. Κι εγώ έφριξα που είπε η πεθερά να πάρει 3 μέρες άδεια για να έρθει να βοηθήσει με τις πρώτες οδηγίες χρήσης.....

evini7

evini7
ioazon έγραψε:
evini7 έγραψε:

Θα βάλεις τον άντρα να της το κόψει.

Μπρρρ. Κι εγώ έφριξα που είπε η πεθερά να πάρει 3 μέρες άδεια για να έρθει να βοηθήσει με τις πρώτες οδηγίες χρήσης.....
Μωρε τρεις μέρες ειναι ΟΚ. Εγω απλα θέλω τις πρωτες μερουλες να μείνουμε σπίτι με τη μπεμπα κ τον άντρα και να γνωριστούμε μεταξύ μας. Να μας μυρίσει, να μας ακούσει, να μας νιώσει, με ηρεμία κ αγάπη. Δεν θέλω βαβουρα κι άγχος.
Μετα οπότε θελουμε βοήθεια ας έρχονται.

Σκέφτομαι οτι κ να πει κατι στη μαμά του θα πει αυτη, εγω ρωτάω την ευουλα μου κ με θελει, αν δεν με ήθελε θα μου το έλεγε...
Εσυ αγόρι μου δουλεύεις όλη μέρα, ποιος θα βοηθάει το κορίτσι;;;
Κατι τέτοιο θα γίνει....
Τελοσπαντων, βλέποντας κ κάνοντας...

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evini7 έγραψε:

Γειά σας κορίτσια μου, τι κάνετε; Εμείς καλά!
Εβινάκι μου να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω. Η πεθερά μου 9 μήνες δεν ήξερε καν πως είναι η κοιλιά μου και τώρα την έχω κάθε μέρα εδώ. Ελεος!!! Δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοοο. Υποκρισία... Προχθες κοιμόμουν και με πήρε τηλ 5 το απόγευμα
-Κοιμάσαι, σε ξύπνησα;
-Ναι
-Α, ήθελα να έρθω να δω την μπέμπα, αλλά κοιμάσαι, αντε θα έρθω να την δω λίγο. Αντε, αντε.

evini7

evini7
maria-lar έγραψε:
evini7 έγραψε:

Εβινάκι μου να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω. Η πεθερά μου 9 μήνες δεν ήξερε καν πως είναι η κοιλιά μου και τώρα την έχω κάθε μέρα εδώ. Ελεος!!! Δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοοο. Υποκρισία... Προχθες κοιμόμουν και με πήρε τηλ 5 το απόγευμα
-Κοιμάσαι, σε ξύπνησα;
-Ναι
-Α, ήθελα να έρθω να δω την μπέμπα, αλλά κοιμάσαι, αντε θα έρθω να την δω λίγο. Αντε, αντε.
Ωχ ωχ ωχ Μαρακι μου!!!
Δεν έχω συμβουλη να σου δώσω, κι εγω αυτα προβλέπω για μένα....
Κουράγιο κ είμαι σίγουρη οτι κάπως θα βρούμε τον τροπο...
Εγω οταν βλέπω το τηλ της στην αναγνώριση κ βαριέμαι δεν το σηκωνω. Αλλα θα μου πεις σιγα μη νομίζει οτι λείπεις με το μωρο...
Τι κανει η κουκλιτσα σου;;; Λιωνετε στις αγκαλιτσες;;; Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 379767 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 379767 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 379767 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερααα!εγω τωρα πινω καφε οποτε καλημερα λεω Very Happy 
Εγω την Πεθερα την εχω απο κατω κ ευτυχως ξέρει ποτε εχω ανάγκη βοηθεια κ ερχεται.εχει αναλάβει κ το φαγητο γιατι ακόμη δεν εχω βρει ρυθμούς,μαλλον θα μαγειρεύω το απογευμα για την άλλη μερα γιατι το πρωι δεν προλαβαίνω.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομίζω το λεπτό σημείο είναι το να ξέρει πότε να έρθει να βοηθήσει και πότε να αποσυρθεί...
Και αυτό ισχύει και για τις μαμάδες, όχι μόνο για τις πεθερές...

sophia

sophia
Μπορω να πω πως επιτελους τελειωσα με τα ψωνια του λουλουδιου!Πηραμε κ τα ειδη φαρμακειου και "ομορφιας" και ειμαστε ετοιμες!

Αυριο θα ερθουν οι πανες μας και λογικα κ το ραναλιν που εκανα αμαν να το βρω και ειμαστε ετοιμοπολεμες!!!

Ενα μπλουζακι δεν εχω βρει μονο για το φορεματακι αλλα θα παει η μαμα μου αυριο να παρει απο μια κοπελα που ψωνιζει για την Αλεξια και της ειπε θα φερει!

Κοριτσια μου και μη τα καταπινετε καλιε... καθε μερα στη λεχωνα πανε;;;Δεν πανε!!!Δωστε σημα στους μπαμπαδες να χαλαρωσουν τις μανουλες τους!

Ασε που καιγονται τωρα και για το ονομα ε;;;Twisted Evil 

sophia

sophia
ioazon έγραψε:Νομίζω το λεπτό σημείο είναι το να ξέρει πότε να έρθει να βοηθήσει και πότε να αποσυρθεί...
Και αυτό ισχύει και για τις μαμάδες, όχι μόνο για τις πεθερές...
Στη μαμα λες ομως ενα "αντε ρε μανα σηλω και ελα" ή "ειμαι οκ πηγαινε και πες μου ποτε μπορεις να ξαναρθεις"

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ξέχασα να ρωτήσω.μανουλες με ποιον τροπο κανετε μπανιο τα μωρα σας κ οι εγκυουλες πως σκέφτεστε;
Εμενα μου έδειξαν έναν τροπο στο μαιευτηριο.πρωτα τις λούζω αφου ειναι τυλιγμενες στο μπουρνουζακι τις πιάνω με το ενα χέρι,εχω στην παλάμη μου το κεφαλακι τους κ με τον αντίχειρας κ το μεσαίο δάχτυλο βουλώνω τα αφτια τους για να μην παει νερο,το σώμα τους ειναι σφηνωμένο μεταξύ του χεριού μου κ της μέσης μου κ δεν κουνιέται.αφου τις λουσω γεμίζω τον νηπτηρα κ τους κανω το σωματακι τους,δυσκολευομαι ομως στο ξεβγαλμα.
Για πείτε καμία ιδέα,έντομεταξυ εχει μεγαλώσει το κεφάλι τους κ αυτός ο τρόπος εχει αρχίσει κ με δυσκολεύει.

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evini7 έγραψε:
maria-lar έγραψε:
evini7 έγραψε:

-Κοιμάσαι, σε ξύπνησα;
-Ναι
Ωχ ωχ ωχ Μαρακι μου!!!
Δεν έχω συμβουλη να σου δώσω, κι εγω αυτα προβλέπω για μένα....
Κουράγιο κ είμαι σίγουρη οτι κάπως θα βρούμε τον τροπο...
Εγω οταν βλέπω το τηλ της στην αναγνώριση κ βαριέμαι δεν το σηκωνω. Αλλα θα μου πεις σιγα μη νομίζει οτι λείπεις με το μωρο...
Τι κανει η κουκλιτσα σου;;; Λιωνετε στις αγκαλιτσες;;; Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 379767 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 379767 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 379767 
Αχ ναι λιώνουμε στις αγκαλιές! Έρωτας κορίτσια!!!
Με το καλό να το ζήσετε! Πραγματικά ότι και να μου έλεγαν πριν δεν το καταλάβαινα, γιατί δεν το είχα ζήσει.
Ολη την ώρα χαμογελάει. Από τη στιγμή που μου τη φεραν στο δωμάτιο, ακόμα και στον ύπνο της! Είναι ένας άγγελος!

Εβινάκι μου έχεις γιατρό σήμερα ή αύριο;
Τζουλάκι, μαϊμουδάκι τα ζουζούνια σας τι κάνουν;

Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 315810 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 315810 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 315810 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 315810 

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sophia έγραψε:Μπορω να πω πως επιτελους τελειωσα με τα ψωνια του λουλουδιου!Πηραμε κ τα ειδη φαρμακειου και "ομορφιας" και ειμαστε ετοιμες!

Αυριο θα ερθουν οι πανες μας και λογικα κ το ραναλιν που εκανα αμαν να το βρω και ειμαστε ετοιμοπολεμες!!!

Ενα μπλουζακι δεν εχω βρει μονο για το φορεματακι αλλα θα παει η μαμα μου αυριο να παρει απο μια κοπελα που ψωνιζει για την Αλεξια και της ειπε θα φερει!

Κοριτσια μου και μη τα καταπινετε καλιε... καθε μερα στη λεχωνα πανε;;;Δεν πανε!!!Δωστε σημα στους μπαμπαδες να χαλαρωσουν τις μανουλες τους!

Ασε που καιγονται τωρα και για το ονομα ε;;;Twisted Evil 
Ακριβώς έτσι Σοφάκι μου, κάθε μέρα πεθερικά στο σπίτι, κλαρίνο να περιμένουμε εμείς. Ο αντρούλης μου είναι μακρυα. Τι να του πω; Μάζεψέ τους.
Οχι τπτ άλλο, έχασαν και οι δικοι μου την ησυχία τους. Ολοι μέρα με βοηθάνε με βάρδιες (δουλεύουν κιόλας) και το απόγευμα να έχουν επισκέψεις.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maria-lar στις Δευ Οκτ 14, 2013 2:31 am, 1 φορά

evini7

evini7
Αχ χαμογελαστό κοριτσάκι!!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 215994 
Γιατρο έχω αύριο...

Μαιμου μακάρι να καταλάβαινα τι εγραψες....δεν υπαρχει manual κάπου;;;

Σοφια εγω το ονομα της το χαρισα έτσι κι αλλιώς.
Όσο για τη μαμα, τη βριζεις πάνω στα νεύρα σου κ ησυχαζεις την πεθερα δεν την βριζεις.

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maimou2009 έγραψε:Α ξέχασα να ρωτήσω.μανουλες με ποιον τροπο κανετε μπανιο τα μωρα σας κ οι εγκυουλες πως σκέφτεστε;
Εμενα μου έδειξαν έναν τροπο στο μαιευτηριο.πρωτα τις λούζω αφου ειναι τυλιγμενες στο μπουρνουζακι τις πιάνω με το ενα χέρι,εχω στην παλάμη μου το κεφαλακι τους κ με τον αντίχειρας κ το μεσαίο δάχτυλο βουλώνω τα αφτια τους για να μην παει νερο,το σώμα τους ειναι σφηνωμένο μεταξύ του χεριού μου κ της μέσης μου κ δεν κουνιέται.αφου τις λουσω γεμίζω τον νηπτηρα κ τους κανω το σωματακι τους,δυσκολευομαι ομως στο ξεβγαλμα.
Για πείτε καμία ιδέα,έντομεταξυ εχει μεγαλώσει το κεφάλι τους κ αυτός ο τρόπος εχει αρχίσει κ με δυσκολεύει.
Μαϊμουδάκι εγώ προς το παρόν την κρατάω με το ένα χέρι και την πλένω όρθια προς το μπρούμυτα (έτσι τα κάνανε και στο μαιευτήριο). Αργότερα που θα είμαστε οκ με τον ομφαλό μας θα την κάνω και εγώ έτσι όπως λες (μας το δείξανε οι μαίες στα μαθήματα).

asteraki1989

asteraki1989
τυχερουλεςςςςςςςςς Wink Wink Wink 
εμενα παλι μεσα στην αφασιααααα ειναι αλλα εχω την ησυχια μου,εγω πηρα και συμβουλη προχτες λεει στον αντρα μου μην βαλετε καλοκαιρινα ρουχα στο παιδι και της λεει ο αντρας μου τι θα του βαλω βελουτε????????χαχχαχχααχ το ευχαριστηθηκα Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 25 328109 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria-lar έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:Α ξέχασα να ρωτήσω.μανουλες με ποιον τροπο κανετε μπανιο τα μωρα σας κ οι εγκυουλες πως σκέφτεστε;
Μαϊμουδάκι εγώ προς το παρόν την κρατάω με το ένα χέρι και την πλένω όρθια προς το μπρούμυτα (έτσι τα κάνανε και στο μαιευτήριο). Αργότερα που θα είμαστε οκ με τον ομφαλό μας θα την κάνω και εγώ έτσι όπως λες (μας το δείξανε οι μαίες στα μαθήματα).
Εγω τελικα δεν θα μάθω ποτε να περιποιούμαι ομφαλο,τους έπεσε οταν ηταν στη θερμοκοιτιδα!
Θα κοιτάξω να σας βρω βίντεο!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
https://youtu.be/qOACsA3SBdk
Στο τριτο λεπτό δειχνει το λούσιμο.απλα εμεις επειδη δεν εχουμε θεμα με τον ομφαλο μετα τις πλενω κανονικα.το τοπικό πλησιμο το κανω κι εγω οπως δειχνει.
Θελω ομως κανέναν τροπο να κανω εύκολα το ξέβγαλμα.

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Εντάξει το πάνε φιρί,φιρί να γεννήσω πριν την ώρα μου!!!!
Πρώτα ο σεισμός 6,3 ριχτερ ενώ πάει να με πάρει ο ύπνος και σήμερα ο ταχυδρόμος....
Έφερε τον λογαριασμό της ΔΕΗ....
350 ευρώ παρακαλώ!!!affraid affraid affraid 
Αξία ρεύματος??40 ευρώ και για κάποιο λόγο μου έβαλαν μαζεμένες και τις υπόλοιπες 4 δόσεις από το χαράτσι!!!!!

Πάω να λιποθυμήσω στον καναπέ!!!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Εντάξει το πάνε φιρί,φιρί να γεννήσω πριν την ώρα μου!!!!
Πρώτα ο σεισμός 6,3 ριχτερ ενώ πάει να με πάρει ο ύπνος και σήμερα ο ταχυδρόμος....
Έφερε τον λογαριασμό της ΔΕΗ....
350 ευρώ παρακαλώ!!!affraid affraid affraid 
Αξία ρεύματος??40 ευρώ και για κάποιο λόγο μου έβαλαν μαζεμένες και τις υπόλοιπες 4 δόσεις από το χαράτσι!!!!!

Πάω να λιποθυμήσω στον καναπέ!!!
Ωχ!pale 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις