Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπα,
και στην Έδεσσα κουράστηκα αρκετά που δεν περιλάμβανε περπάτημα το πρόγραμμα. Βάρυνα κι εγώ....
Είμαι περιορισμένων δυνατοτήτωνε....

tsiritri

tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ioazon έγραψε:Μπα,
και στην Έδεσσα κουράστηκα αρκετά που δεν περιλάμβανε περπάτημα το πρόγραμμα. Βάρυνα κι εγώ....
Απίστευτο!!!
Δεν περίμενα ότι θα το ακούσω από εσένα αυτό!
Πάλι καλά!!!! Laughing Laughing Laughing 

Μέσα στην επόμενη βδομάδα αν σε προλάβω και δεν έχεις πάει μου υποσχέθηκε η μανά μου ότι θα πάει για τους σελτέδες επιτέλους! Οπότε ευελπιστώ να σου έχω πληροφορίες...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:
ioazon έγραψε:Μπα,
Απίστευτο!!!
Δεν περίμενα ότι θα το ακούσω από εσένα αυτό!
Πάλι καλά!!!! Laughing Laughing Laughing 

Μέσα στην επόμενη βδομάδα αν σε προλάβω και δεν έχεις πάει μου υποσχέθηκε η μανά μου ότι θα πάει για τους σελτέδες επιτέλους! Οπότε ευελπιστώ να σου έχω πληροφορίες...
Εγώ πάω τη Δευτέρα γιατί με βολεύει για τις δουλειές μου, δεν έχει και πορείες.... Wink 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!τι κάνετε ; Είστε ολες καλα;
Ποπακι τελεια φωτο!! Smile
Τσιριτρακι δεν ειναι στάνταρ οι πόνοι που νιώθει η καθεμιά. Εγώ πχ δεν είχα καθολου πόνους..ουτε μια φορα. Στην ουσία είχα πόνους αφου είχα παει στο νοσοκομείο, καμία ωρα μετα που έσπασαν τα νερά και ειχε ανεβεί η διαστολη.  Αντε ελπίζω να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερους πόνους, όπως εγώ και η παραμυθένια Smile
Α και τελικα όντως αυτοματιαστηκαμε χτες Smileξύπνησε το μωρο στις 2:20 και κατάφερα να τον  κοιμησω 5 παρα!!!!affraid affraid τα είδα ολα βραδιατικα!! Απο τη νύστα δεν έβλεπα μπροστα μου! Smileπρωτη φορα αυτο ! Τι να πω!
Μαιμουδακι εσείς πως τα πάτε με τις κουκλιτσες;
Το Βινακι ρε κορίτσια ακόμη ε; Κρίμα που δε μπαίνει να μας πει τι έγινε με το νινακι της.. Ελπίζω να μπει..
Ιωάννα μου ευχομαι να το πιάσατε γρήγορα!!
Εβινακι όλα καλα θα πανε!! Αντε κοντευεις!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 654316 
Καλως το Μαρακι!
Εμεις τα πάμε μια ετσι μια αλλιώς αναλόγως τα κέφια των κοριτσιών!χθες ηταν ενα πολυ καλο βραδυ,κιχ δεν ακούστηκε!κουραγιο Τι να κανουμε θα στρώσουν!

klaramaria

klaramaria
tsiritri έγραψε:Εγώ πάλι που φοβάμαι πιο πολύ τις κατσαρίδες από τα ποντίκια? Rolling Eyes 

Αλλά όντως θα είναι λίγο τράτζικ να το έχεις στη φάκα και να σκούζει, είσαι τυχερή που έχεις τέτοιους γειτόνους!

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πως αποφάσισες να βάλεις κ@λο κάτω και δεν ακολουθείς και εσύ με τον ορειβατικό Laughing 

Εβινάκι καλά κάνεις κορίτσι μου, καλά κάνεις και καλά τα λες!!!
Το πιο σημαντικό από όλα είναι το να είναι γερά τα μωράκια μας και από κει και πέρα τα υπόλοιπα θα ξεχαστούν στην πορεία!
Αν προσπαθήσεις λιγάκι να το απολαύσεις το θέμα του Όλα δεν υπάρχει περίπτωση?
Να κάνεις λιγάκι πλύση εγκεφάλου σε εσένα και να σκεφτείς ότι είναι οι τελευταίες μέρες που περνάτε τα δύο σας χωρίς μωράκι ακόμα κλπ κλπ κλπ ?
Μην σκέφτεσαι ότι το κάνω επειδή πρέπει να το κάνω σα φάρμακο....
(ξέρω ότι στα λόγια είναι όλα εύκολα, αλλά λέω μπας και ρε παιδί μου...)

Καλώς το Μαράκι μας!
Σήμερα να δεις που θα έχει κουραστεί ο μπεμπούλης και θα συνεχίσει το παλιό καλό του ωράριο Wink 
Μαράκι εσένα σου έσπασαν τα νερά στο σπίτι και τότε έφυγες για νοσοκομείο?
Αλήθεια σε τι "φάση" σε βρήκε το σπάσιμο?
Εγώ κοιμόμουν. Ξύπνησα στις 2:20 γιατι ένιωθα οτι κατουριομουν. Ε και στο δρόμο για την τουαλέτα, ενιωσα οτι τρέχουν νερά στα ποδια μου. Ε και λέω ωρα ειναι να την κανουμε σιγα σιγα . Πόνο δεν είχα καθολου. Εκανα ενα μπανακι και φύγαμε για το νοσοκομείο. Η μαμά μου εγκεφαλικό, εγώ πολυ κουλ νομιζω Smile
Ο μπεμπουλης μεχρι στιγμής ( λογικα επειδη το έπαιζε ξενυχτης χτες) κοιμάται μια χαρα Smile

klaramaria

klaramaria
Maimou2009 έγραψε:
klaramaria έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!τι κάνετε ; Είστε ολες καλα;
Ποπακι τελεια φωτο!! Smile
Τσιριτρακι δεν ειναι στάνταρ οι πόνοι που νιώθει η καθεμιά. Εγώ πχ δεν είχα καθολου πόνους..ουτε μια φορα. Στην ουσία είχα πόνους αφου είχα παει στο νοσοκομείο, καμία ωρα μετα που έσπασαν τα νερά και ειχε ανεβεί η διαστολη.  Αντε ελπίζω να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερους πόνους, όπως εγώ και η παραμυθένια Smile
Α και τελικα όντως αυτοματιαστηκαμε χτες Smileξύπνησε το μωρο στις 2:20 και κατάφερα να τον  κοιμησω 5 παρα!!!!affraid affraid τα είδα ολα βραδιατικα!! Απο τη νύστα δεν έβλεπα μπροστα μου! Smileπρωτη φορα αυτο ! Τι να πω!
Μαιμουδακι εσείς πως τα πάτε με τις κουκλιτσες;
Το Βινακι ρε κορίτσια ακόμη ε; Κρίμα που δε μπαίνει να μας πει τι έγινε με το νινακι της.. Ελπίζω να μπει..
Ιωάννα μου ευχομαι να το πιάσατε γρήγορα!!
Εβινακι όλα καλα θα πανε!! Αντε κοντευεις!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 654316 
Καλως το Μαρακι!
Εμεις τα πάμε μια ετσι μια αλλιώς αναλόγως τα κέφια των κοριτσιών!χθες ηταν ενα πολυ καλο βραδυ,κιχ δεν ακούστηκε!κουραγιο Τι να κανουμε θα στρώσουν!
Ναι μωρε δεν ειναι ρολόγια τα μωρακια! Θα στρώσουν κι αυτα κι εμεις Smile
Πόσες ωρες κοιμούνται σερί το βράδυ οι μπεμπουλες;

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το πολυ 2,5 ωρες κοιμούνται.συνεχίζουν κ τη νύχτα ανά τρίωρο να τρώνε.αλλα εχουμε βάρδιες με τον αντρα μου κ οσο να ναι ξεκουραζομαστε.κοιμαμαι ενα τετραωρο σερί κ μετα οπως τύχει.αν αυτες φάνε κ κοιμηθούν απο ταισμα σε ταισμα κοιμαμαι μια ωρα γιατι αντλω κι ολας.
Πρεπει να σας περιγράψω μια μερα την διαδικασία για να τις ταισω μονη μου.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:Το πολυ 2,5 ωρες κοιμούνται.συνεχίζουν κ τη νύχτα ανά τρίωρο να τρώνε.αλλα εχουμε βάρδιες με τον αντρα μου κ οσο να ναι ξεκουραζομαστε.κοιμαμαι ενα τετραωρο σερί κ μετα οπως τύχει.αν αυτες φάνε κ κοιμηθούν απο ταισμα σε ταισμα κοιμαμαι μια ωρα γιατι αντλω κι ολας.
Πρεπει να σας περιγράψω μια μερα την διαδικασία για να τις ταισω μονη μου.
Maimou,
ηρωίδα!
Είναι δύσκολα τα δίδυμα στην αρχή αλλά μετά είναι ΤΟΣΟ ωραία που παίζουν μαζί I love you 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Πιάσατε τους πόνους ε??Η καθεμιά έχει τα δικά της βλέπω!!!Σήμερα πάντως νιώθω πολύ καλά!
Ωραίο βγήκε το μαλλί!!!Άφησα την ρίζα μου μιας και δεν έχω λευκά και έκανα το ombre look ανοίγει σταδιακά στις άκρες...έτσι δεν θα με αγχώσει στον θηλασμό!

Ήρθαν και το καρότσι,το καθισματάκι και η βάση isofix μόλις τώρα!!!Είναι όμως όντως Εγγλέζοι στους χρόνους παράδοσης στο Άμαζον!!!Θέλω να τα ανοίξω να παίξω αλλά είναι βαριά ρε μαμώτο!!!Θα περιμένω τον πρίγκιπα αναγκαστικά!!!

Σοφάκι ετοίμασε βαλίτσα και έλα εδώ 32 βαθμούς έχουμε σήμερα!!!Κόντεψα να σκάσω από την ζέστη!!!!

Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί κατά τις 5:30 θα έρθουν οι κολλητές και τα μωράκια τους για καφέ και κους κους!!!
Σας φιλώ!!!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
klaramaria έγραψε:Οκ οκ δε ξανα μιλάω!! Μάλλον αυτοματιαστηκαμε!! Smile
απο τις 7:30 το πρωι που ξυπνηςε , κοιμήθηκε στις 16:00. Δεν έκλαιγε, αλλα δε κοιμόταν κιόλας. Έτρωγε 3-4 λεπτα και μετα έκανε πως κοιμάται μεχρι που το βάζα στην κουνια και ξυπναγε λες και το καταλάβαινε! Ε δεν ειναι καθε μερα του Αι Γιαννιου!! Smile

κουραγιο Μαρακι...μια ετσι, μια αλλιως...ας ελπισουμε οτι σημερα θα επιστρεψει στους καλους ρυθμους του!!! (αυτο το 10λεπτο θηλασμο απο που μπορω να τον παραγγειλω-που λεει κ η Ιωαννα- ??? γτ εμενα ειναι καμια ωρα στο βυζι τουλαχιστον τη φορα.... μια κοιμαται, μια ρουφαει...)

Ιωαννα τελεια κοιλουμπιτσα!!φτου φτου!!!

Μαρακι μπραβο για τις εξετασεις!!!γοργονακι ειμαστε σχεδον ετοιμοι να σε υποδεχτουμε !!!

αστεράκι η "στάση της γάτας" ανακουφίζει τρελα τη μέση.εγω μονο μ αυτην ηρεμουσα..

ποπακι πως τα πατε???ειδες διαφορα στη συμπεριφορα της μεγαλης σου???εμενα αν κ ειναι πολυ τρυφερος απεναντι στη μπεμπα, γενικοτερα σαν συμπεριφορα εχει παραζωηρεψει.... ουρλιαζει, χτυπιεται αν δε γινει το δικο του...προσπαθει μονιμως να μας τραβηξει τη προσοχη κανοντας ζημιες...και να σκεφτεις οτι δεν τον εχουμε παραμερισει ΚΑΘΟΛΟΥ...τουναντιον...τι να πω!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κουράγιο, Julie! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 315810 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έφερε ο δικός μου επιτέλους άνθρωπο να βάψει το γραφείο του και αποφάσισε πως θέλει να πετάξει το (τσάμπα) έπιπλο που έχει μέσα και να αγοράσει άλλο....
Σημειωτέον: ο άνθρωπος είναι εδώ ΤΩΡΑ.
Δηλαδή, αντί να βάψουμε, να ξεβιδώνουμε το έπιπλο, να το αποσυναρμολογούμε και να το πετάμε.... Και να τρέχουμε και μέσα στην εβδομάδα για να ψωνίσουμε καινούριο (κι άλλα λεφτά)....

"Μα θέλω να τελειώνουμε με τις δουλειές για να αδειάσουμε και να φτιάξουμε το παιδικό δωμάτιο, ρε αγάπη"
Ευτυχώς με άκουσε.... Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 654655 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 654655 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 654655 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 679259 

tsiritri

tsiritri
ioazon έγραψε:Έφερε ο δικός μου επιτέλους άνθρωπο να βάψει το γραφείο του και αποφάσισε πως θέλει να πετάξει το (τσάμπα) έπιπλο που έχει μέσα και να αγοράσει άλλο....
Δηλαδή, αντί να βάψουμε, να ξεβιδώνουμε το έπιπλο, να το αποσυναρμολογούμε και να το πετάμε.... Και να τρέχουμε και μέσα στην εβδομάδα για να ψωνίσουμε καινούριο (κι άλλα λεφτά)....

"Μα θέλω να τελειώνουμε με τις δουλειές για να αδειάσουμε και να φτιάξουμε το παιδικό δωμάτιο, ρε αγάπη"
Ευτυχώς με άκουσε.... Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 654655 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 654655 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 654655 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 679259 
Πόσο λατρευτά αυτά τα αντράκια μας!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 311356

Μαράκι μεγειά και το μαλλάκι και τα πραγματάκια σας!
Καλά να περάσεις με τις φιλεναδίτσες σου!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 417472 

Julie μου υπομονή με το αγοράκι σου....τυχαίνει μωρέ ανάλογα με το παιδί, ζηλεύει ο καημενούλης...όπως και να έχει καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνος του πια....
Θα του περάσει...είναι αρχή ακόμα...

Μαιμουδάκι δεν το συζητώ, συμφωνώ απόλυτα με την Ιωάννα, ηρωίδα!
Φτου σου κορίτσι μου!

Κλαραμαρία μου γλίτωσες και το στρώμα σου από τα νερά!!!
Τυχερή ήσουν!!!
Μέχρι και σε αυτό προνόησε ο μπεμπάκος!!!!

Σήμερα έβαλα τον άντρα μου (ο οποίος εξακολουθεί να "παίζει" στο μπαλκόνι με τη μόνωση και να τα κάνει όλα σκ@τ@) και μου πήρε υποσέντονα τένα που μου είπατε.
Καλά το γέλιο!
Έρχεται και μου λέει "έλα γιαγιούλα, έλα να σου βάλω την πάνα σου" Laughing Laughing Laughing 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsiritri στις Παρ Οκτ 11, 2013 6:33 am, 1 φορά

maraki_iraklio

maraki_iraklio
ioazon έγραψε:Έφερε ο δικός μου επιτέλους άνθρωπο να βάψει το γραφείο του και αποφάσισε πως θέλει να πετάξει το (τσάμπα) έπιπλο που έχει μέσα και να αγοράσει άλλο....

Αφού σε άκουσε τελικά πάλι καλά να λες!!!
Είναι στον δικό τους κόσμο μερικές φορές!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Σήμερα έβαλα τον άντρα μου (ο οποίος εξακολουθεί να "παίζει" στο μπαλκόνι με τη μόνωση και να τα κάνει όλα σκ@τ@) και μου πήρε υποσέντονα τένα που μου είπατε.
Καλά το γέλιο!
Έρχεται και μου λέει "έλα γιαγιούλα, έλα να σου βάλω την πάνα σου" Laughing Laughing Laughing 
χαχαχαχαχα

Έφτιαξα ένα cake την κλασική αγαπημένη συνταγή του φαριναπ! Το χώρισα στα 2, μία φόρμα λευκό για μένα, μία φόρμα κακάο για τον άντρα να το πάρει μαζί του στην εκδρομή με τον ορειβατικό!

Σε λίγο που θα τελειώσει με τον μάστορα, ο μαγειρούλης θα φτιάξει κολοκυθόπιτα αλμυρή για να μου αφήσει που θα λείπει και για να πάρει και μαζί του.
Θα περάσω ένα ΣΚ μόνη μου!

Περίεργο μου φαίνεται. Σαν να είναι "το τελευταίο ΣΚ μόνη μου"..... Smile 

klaramaria

klaramaria
ioazon έγραψε:
tsiritri έγραψε:Σήμερα έβαλα τον άντρα μου (ο οποίος εξακολουθεί να "παίζει" στο μπαλκόνι με τη μόνωση και να τα κάνει όλα σκ@τ@) και μου πήρε υποσέντονα τένα που μου είπατε.
Καλά το γέλιο!
χαχαχαχαχα

Έφτιαξα ένα cake την κλασική αγαπημένη συνταγή του φαριναπ! Το χώρισα στα 2, μία φόρμα λευκό για μένα, μία φόρμα κακάο για τον άντρα να το πάρει μαζί του στην εκδρομή με τον ορειβατικό!

Σε λίγο που θα τελειώσει με τον μάστορα, ο μαγειρούλης θα φτιάξει κολοκυθόπιτα αλμυρή για να μου αφήσει που θα λείπει και για να πάρει και μαζί του.
Θα περάσω ένα ΣΚ μόνη μου!

Περίεργο μου φαίνεται. Σαν να είναι "το τελευταίο ΣΚ μόνη μου"..... Smile 
Πωπω μεσα στο μυαλο μου εισαι! Ολη μερα κέικ σκεφτομαι και βαριεμαι να σηκωθώ να φτιαξω!! Μαλλον θα χωσω τη Μαμα μου! ( αν και με τόσα κιλα που εχω να χάσω, όλοι εχουν απομακρύνει τα γλυκα απο γυρω μου..οποτε δύσκολο να πειστεί!!)

tsiritri

tsiritri
Ιωάννα μάλλον θα είναι το τελευταίο ΣΚ μόνη σου....
Κοίτα να το ευχαριστηθείς!!!!

Την κολοκυθόπιτα με φύλλο ή τεμπέλικη?
Επίσης τη συνταγή αυτή του κέικ δεν την έχω κάνει ποτές!!!
Έχω βολευτεί με ένα πανεύκολο κεικ κακάο που έχω βρει και δεν έχει βούτυρο παρά μόνο 1/2 ποτήρι λάδι και κάνω πάντα αυτή.
Καιρός για αλλαγηηηηηή!
Δε σου αρέσει το κακάο αλήθεια???

Να σας πω τι έφαγα πάλι το μεσημέρι?
Κοτόπουλο λεμονάτο με πατατούλες τηγανιτές και σαλατούλα, καλά ως εδώ?
Καλά λέμε αν εξαιρέσουμε την τηγανιτή πατατούλα....
Μετά?
Μετά έφαγα 1/2 σοκολάτα παυλίδης φράουλα (όχι ότι δεν μπορούσα ολόκληρη αλλά την είχα ήδη φάει!) και 2 kiss !!!
Ήθελα να φάω και άλλα 2 mars που είχα αλλά είπα να συγκρατηθώ Laughing Laughing Laughing Laughing 
Θα γίνω φακλανέξ και δεν θα το πάρω και χαμπάρι οεοοοεεεοο!!!!

Μαράκι αλήθεια πόσα πήρες τελικά στο σύνολο και πόσα έχασες με τη γέννα?

klaramaria

klaramaria
Α!!τζουλακι για το δεκάλεπτο θηλασμο που λες, μου είπε η παιδίατρος πως αυτο που ειναι να φάει, το τρώει το πρωτο δεκάλεπτο. Μετα πιπιλαει απλα. Έτσι κι εγώ τον βγάζω. Εάν τον αφήσω, φυσικα και θα πιπιλιζει για πολυ! Αλλα δεν εχει νόημα. Συγκεκριμένα μου είπε οτι το μωρο το πρωτο πενταλεπτο τρώει το 80% αυτού που ειναι να φάει.. Οποτε δεν εχει νόημα να τα αφήνουμε πολυ..
Εγώ βγάζω και με το θηλαστρο μια φορα τη μερα , έτσι για να εχει τη χαρα και ο ευτυχής πατήρ να το ταΐζει!( αυτός βέβαια νομίζει και καλα πως με ξεκουράζει..)
Τα χει παίξει κι αυτός ο καημενος Smile αλλα τι να του κανω, ειπα να μη του χάλασω χατήρι..

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:Α!!τζουλακι για το δεκάλεπτο θηλασμο που λες, μου είπε η παιδίατρος πως αυτο που ειναι να φάει, το τρώει το πρωτο δεκάλεπτο. Μετα πιπιλαει απλα. Έτσι κι εγώ τον βγάζω. Εάν τον αφήσω, φυσικα και θα πιπιλιζει για πολυ! Αλλα δεν εχει νόημα. Συγκεκριμένα μου είπε οτι το μωρο το πρωτο πενταλεπτο τρώει το 80% αυτού που ειναι να φάει.. Οποτε δεν εχει νόημα να τα αφήνουμε πολυ..
Εγώ βγάζω και με το θηλαστρο μια φορα τη μερα , έτσι για να εχει τη χαρα και ο ευτυχής πατήρ να το ταΐζει!( αυτός βέβαια νομίζει και καλα πως με ξεκουράζει..)
Τα χει παίξει κι αυτός ο καημενος Smileαλλα τι να του κανω, ειπα να μη του χάλασω χατήρι..
Δεν πειράζει. Ας συμμετέχουν και αυτοί! Καλά είναι!

tsiritri,
παιδί μου, θα πάρεις 25 κιλά! Κάτσε φρόνιμα!

tsiritri

tsiritri
Και θα τα πάρω μέσα σε ένα μήνα κάτσε να δεις.... Sad

Ετοιμάζομαι για περπατάδα, θα επιστρέψω πάλι γκρινιάζοντας είμαι σίγουρη...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Και θα τα πάρω μέσα σε ένα μήνα κάτσε να δεις.... Sad

Ετοιμάζομαι για περπατάδα, θα επιστρέψω πάλι γκρινιάζοντας είμαι σίγουρη...
Με ηρεμία. Κι αύριο μέρα είναι!

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 215994 
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??
ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΖΩ...Very Happy Very Happy 
ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ ΕΧΕΙ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣLaughing Laughing 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπο τι διαβασα τωρα κ τα χω πάρει στο κρανίο!οταν γεννησα στο μαιευτηριο μο δίνανε ενα χαπάκι σαν φακή που έκανε συσπασεις στη μητρα κ την επανέφερε στο αρχικό της μεγεθος.οχι μονο σε εμενα,σε ολες τις μαμάδες.κ τωρα διαβαζω οτι ειναι αναστολέας γαλουχιαςTwisted Evil 
Σε εσάς κοριτσια που γεννησατε σ σ έδωσαν;;

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ??
ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ??Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 18 606100 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πραγματικά δλδ ποσο πιο πολυ ενημερωμένες πρεπει να ειμαστε για να μην την πατάμε;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις