451 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 Παρ Οκτ 11, 2013 8:46 am
ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ..
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μήπως στο έδωσαν επειδή γέννησες νωρίτερα; Για να βοηθήσουν τη μήτρα;Maimou2009 έγραψε:Ποπο τι διαβασα τωρα κ τα χω πάρει στο κρανίο!οταν γεννησα στο μαιευτηριο μο δίνανε ενα χαπάκι σαν φακή που έκανε συσπασεις στη μητρα κ την επανέφερε στο αρχικό της μεγεθος.οχι μονο σε εμενα,σε ολες τις μαμάδες.κ τωρα διαβαζω οτι ειναι αναστολέας γαλουχιας
Σε εσάς κοριτσια που γεννησατε σ σ έδωσαν;;
Φταίνε και οι γιατροί μας....Maimou2009 έγραψε:Πραγματικά δλδ ποσο πιο πολυ ενημερωμένες πρεπει να ειμαστε για να μην την πατάμε;
Για την ακρίβεια είναι δικαίωμα του παιδιού!ΜΑΡΙΑ20 έγραψε:ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ..
Το δίνανε σε ολες.κ τωρα διαβαζω οτι πρεπει να το δίνουν μονο σε περίπτωση αιμορραγίας.ioazon έγραψε:Μήπως στο έδωσαν επειδή γέννησες νωρίτερα; Για να βοηθήσουν τη μήτρα;Maimou2009 έγραψε:Ποπο τι διαβασα τωρα κ τα χω πάρει στο κρανίο!οταν γεννησα στο μαιευτηριο μο δίνανε ενα χαπάκι σαν φακή που έκανε συσπασεις στη μητρα κ την επανέφερε στο αρχικό της μεγεθος.οχι μονο σε εμενα,σε ολες τις μαμάδες.κ τωρα διαβαζω οτι ειναι αναστολέας γαλουχιας
Σε εσάς κοριτσια που γεννησατε σ σ έδωσαν;;Φταίνε και οι γιατροί μας....Maimou2009 έγραψε:Πραγματικά δλδ ποσο πιο πολυ ενημερωμένες πρεπει να ειμαστε για να μην την πατάμε;
Είναι εξοργιστικό πάντως....
Αλητεία....Maimou2009 έγραψε:Το δίνανε σε ολες.κ τωρα διαβαζω οτι πρεπει να το δίνουν μονο σε περίπτωση αιμορραγίας.ioazon έγραψε:Μήπως στο έδωσαν επειδή γέννησες νωρίτερα; Για να βοηθήσουν τη μήτρα;Maimou2009 έγραψε:Ποπο τι διαβασα τωρα κ τα χω πάρει στο κρανίο!οταν γεννησα στο μαιευτηριο μο δίνανε ενα χαπάκι σαν φακή που έκανε συσπασεις στη μητρα κ την επανέφερε στο αρχικό της μεγεθος.οχι μονο σε εμενα,σε ολες τις μαμάδες.κ τωρα διαβαζω οτι ειναι αναστολέας γαλουχιας
Σε εσάς κοριτσια που γεννησατε σ σ έδωσαν;;Φταίνε και οι γιατροί μας....Maimou2009 έγραψε:Πραγματικά δλδ ποσο πιο πολυ ενημερωμένες πρεπει να ειμαστε για να μην την πατάμε;
Είναι εξοργιστικό πάντως....
Έχουν όφελος γιατί όσο εσύ δεν έχεις γάλα, τόσο πουλάνε σκονόγαλα και τα παίρνουν από τις εταιρίες!ΜΑΡΙΑ20 έγραψε:ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ??
Πώς λέγεται το χάπι;Maimou2009 έγραψε:Κ δεν ξέραμε καν πως λέγεται γιατι έφερναν ενα ενα χαπάκι,οχι ολο το κουτί.ηξερα οτι εινσι για να επανέλθει η μητρα αλλα που να παει το μυαλό μου να το ψάξω.ετσι μου ρχεται να παω στα σεμινάρια που κανουν κ να τους ξεμπροστιασω που το παίζουν κ φιλικοί με το θηλασμο!
Απ οτι διαβαζω mitrotan.ioazon έγραψε:Πώς λέγεται το χάπι;Maimou2009 έγραψε:Κ δεν ξέραμε καν πως λέγεται γιατι έφερναν ενα ενα χαπάκι,οχι ολο το κουτί.ηξερα οτι εινσι για να επανέλθει η μητρα αλλα που να παει το μυαλό μου να το ψάξω.ετσι μου ρχεται να παω στα σεμινάρια που κανουν κ να τους ξεμπροστιασω που το παίζουν κ φιλικοί με το θηλασμο!
Σιγα που θα ιδρώσει το αφτι τους.ΜΑΡΙΑ20 έγραψε:ΜΑΙΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΙΩΑΝΝΑ!!
ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ..,ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΙΑ...
Θα μπορούσε να μην είχε ανασταλεί η παραγωγή σου και να μην είχες φάει και την απογοήτευση....Maimou2009 έγραψε:Απ οτι διαβαζω mitrotan.ioazon έγραψε:Πώς λέγεται το χάπι;Maimou2009 έγραψε:Κ δεν ξέραμε καν πως λέγεται γιατι έφερναν ενα ενα χαπάκι,οχι ολο το κουτί.ηξερα οτι εινσι για να επανέλθει η μητρα αλλα που να παει το μυαλό μου να το ψάξω.ετσι μου ρχεται να παω στα σεμινάρια που κανουν κ να τους ξεμπροστιασω που το παίζουν κ φιλικοί με το θηλασμο!
Δλδ απο τη μια χτυπιομουν με το θηλαστρο κ απογοητευομουν με την ποσοτητα κ απο την άλλη έπαιρνα την μ@λ@κια.θα μπορούσα να ειχα περισσότερο γαλα κ να ειχα κανει τράπεζα.
Θα κοιτάξω να το κάνω Ιωάννα αλλα το θεμα ειναι να μαθευτεί κ να μην την πατάμε.ioazon έγραψε:Θα μπορούσε να μην είχε ανασταλεί η παραγωγή σου και να μην είχες φάει και την απογοήτευση....Maimou2009 έγραψε:Απ οτι διαβαζω mitrotan.ioazon έγραψε:Πώς λέγεται το χάπι;Maimou2009 έγραψε:Κ δεν ξέραμε καν πως λέγεται γιατι έφερναν ενα ενα χαπάκι,οχι ολο το κουτί.ηξερα οτι εινσι για να επανέλθει η μητρα αλλα που να παει το μυαλό μου να το ψάξω.ετσι μου ρχεται να παω στα σεμινάρια που κανουν κ να τους ξεμπροστιασω που το παίζουν κ φιλικοί με το θηλασμο!
Δλδ απο τη μια χτυπιομουν με το θηλαστρο κ απογοητευομουν με την ποσοτητα κ απο την άλλη έπαιρνα την μ@λ@κια.θα μπορούσα να ειχα περισσότερο γαλα κ να ειχα κανει τράπεζα.
Μήπως μία καταγγελία στην Εθνική Επιτροπή Προώθησης Μητρικού Θηλασμού;
http://www.mitrikosthilasmos.com/2013/05/ALKYONH-ethniki-protovoulia-proagogis-tou-mitrikou-thilasmou-draseis-epilego-thilasmo.html
Εμενα δε μου έδωσαν τέτοιο χαπάκι. Ουτε καν έκαναν αναφορά. Μονο amoxil έπαιρνα όσο ήμουν στο νοσοκομείο.Maimou2009 έγραψε:Ποπο τι διαβασα τωρα κ τα χω πάρει στο κρανίο!οταν γεννησα στο μαιευτηριο μο δίνανε ενα χαπάκι σαν φακή που έκανε συσπασεις στη μητρα κ την επανέφερε στο αρχικό της μεγεθος.οχι μονο σε εμενα,σε ολες τις μαμάδες.κ τωρα διαβαζω οτι ειναι αναστολέας γαλουχιας
προφανώς το νοσοκομείο δεν εχει να κερδίσει τιποτα απο τις εταιρίες γαλακτος.klaramaria έγραψε:Εμενα δε μου έδωσαν τέτοιο χαπάκι. Ουτε καν έκαναν αναφορά. Μονο amoxil έπαιρνα όσο ήμουν στο νοσοκομείο.Maimou2009 έγραψε:Ποπο τι διαβασα τωρα κ τα χω πάρει στο κρανίο!οταν γεννησα στο μαιευτηριο μο δίνανε ενα χαπάκι σαν φακή που έκανε συσπασεις στη μητρα κ την επανέφερε στο αρχικό της μεγεθος.οχι μονο σε εμενα,σε ολες τις μαμάδες.κ τωρα διαβαζω οτι ειναι αναστολέας γαλουχιας
Μην αγχωνεσαι Μαρακι μου!κ μένα οταν πείνανε τρώνε χερια μπλούζες μανίκια,αφου αναρωτιέμαι τι νόημα εχει η αποστειρωση!maria-lar έγραψε:Καλησπέρα φουσκοκοιλίτσες και μανούλες, τι κάνετε;
Ιοάζον τέλεια η κοιλουμπίτσα, μεγάλωσε πολύ.
Τι υπέροχες φωτο με ποδαράκια και χεράκια είναι αυτές.
Αντε με το καλό να γεννήσετε και οι υπόλοιπες να γεμίσουμε μωράκια!!!
Το τσονάκι μου κοιμήθηκε και βρήκα ευκαιρία να σας γράψω. Το παλεύω με το θηλασμό αλλά νομίζω ότι το ζουζουνάκι μου δεν χορταίνει. Πότε ξυπνάει στο 2ωρο και πότε μετά από μισή ώρα και ψάχνει.
Τα ματάκια μας είναι λίγο καλύτερα. σήμερα πήρα σύγχυση. Βλέπω τον πεθερό μου να φιλάει το μωρό στα χέρια και πήρα ανάποδες (δεν είπα βέβαια τπτ). Το ψυχουλάκι μου τα βάζει στα μάτια και το στόμα τι φταίει να παίρνει τα μικρόβια όλα.
Μαιϊμού, Τζουλάκι και Ποπησοφία είστε ηρωίδες που τα καταφέρνετε με δυο παιδιά! Μπράβο σας!
Δεν θυμάμαι τι άλλο θέλω να σχολιάσω. Σας διαβάζω όποτε προλαβαίνω και έχω την έννοια σας.
Πολλά πολλά γλυκά φιλάκια στις κοιλίτσες σας!
Τι στο καλο μονο στο Ιασω τα δίνουν;κ αυτη η ευλογημένη η Πατσουρου ενα σωρό έγραψε χάθηκε να γράψει κ για το βρωμοχαπο.απ οτι διαβαζω το δίνουν πολυ στα μαιευτήρια.sophia έγραψε:Κατάφερα κ σας διάβασα!
Σήμερα κάναμε ολημερίς ασκήσεις κ ζωγραφική με το Αλεξακι ,λύσσαξε πάλι!
Κλαραμαρια όλο αλλάζουν ωράρια στην αρχή θα βρείτε ρυθμούς! Μια χαρά κ εσυ έσπασαν τα νερα χωρίς πόνο! Τελεία!
Ιωάννα τουλάχιστον θα κάνει ζεστη αυτές τις μέρες κ θα έχεις ανοιχτα να φύγει η μυρωδιά.
Μαρακι κ εγω τρελαίνομαι με κάτι τετοια, με χαμόγελο κ ευγένεια πες στον πεθερό πως μαμω το σόι μου ΔΕΝ ΦΙΛΟΎΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ Κ ΣΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ!
Μόνο η μαμα κ ο μπαμπάς!
Μαϊμού δε θυμάμαι να είχα πάρει τέτοιο χάπι εγώ! Καλά είναι ότι να ναι!
Ενεσεις μου έκαναν κ μένα.μωρε λες να κανω λάθος κ να το έδιναν μονο σε οσες κάναμε κ.τ;κ απ την άλλη δεν συσπαται απο μονη της η μητρα στην κ.τ;sophia έγραψε:Αυτό που θυμάμαι είναι ότι έδιναν κατι χάπια για το αίμα κ έκαναν ενέσεις αιμοπηκτικες στις κοπέλες που είχαν κανει καισαρικη .
Σε μερσούμε για την πληροφορίαpennytol έγραψε:Συγνώμη κορίτσια που πετάγομαι στη συζήτηση σας...!
Maimou κι εμένα μου το έδιναν αυτό το χαπάκι το mitrotan. Γέννησα με φ.τ. αλλά το έδιναν σε όλες τις κοπέλες στο θάλαμο, είτε ήταν κ.τ. είτε φ.τ. .
Δεν ήξερα ότι είναι αναστολέας γαλουχίας αλλιώς δεν θα το έπαιρνα...! Ευτυχώς δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα! Στα μαιευτήρια ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού..οπότε στο έδιναν γιατί αυτός είχε δώσει εντολή να στο δίνουν!
Ρώτα τον λοιπόν αν ήξερε ότι είναι αναστολέας γαλουχίας...εγώ πάντως την επόμενη φορά που θα πάω θα τον ρωτήσω!!!
Συγνώμη και πάλι και εύχομαι σε όλες να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης