276 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Δευ Οκτ 14, 2013 1:13 am
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
εγω κοριτσια ημουν γλυκατζου απο πριν...ποσο μαλλον τωρα....δεν μπορω να τα αποφυγω εντελως αλλα τρωω με μετρο....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μπααα ρουντι μου εγω το ξινομηλο το εχω φαρμακο ! μολις με πιανει καουρα με το που το τρωω μεσα σε 5-10 λεπτα ερχομαι στα ισια ! χωρις την φλουδα ομως γτ με την φλουδα με πειραζε κι εμενα . καθε εγκυμοσυνη εχει τις ιδιοτροπιες της τι να πειςroodie έγραψε:Βασούλα οι καούρες σου μπορεί να είναι και απ' τα ξυνόμηλα. Δεν είχα ποτέ καούρες. Μία μέρα έκανα το λάθος να φάω ξυνόμηλο και το πλήρωσα όλη νύχτα. Ξανάφαγα την επόμενη για να το τεστάρω και πάλι τα ίδια. Όταν έτρωγα κόκκινο μηλαράκι δεν είχα τίποτα. Δοκίμασέ το μήπως είναι κι εσένα απ' τα ξυνόμηλα!!!!vasoulagal έγραψε:εμενα μαλλον υχθις θα βγει η μπεμπουλα
αχ βρε κοριτσια εγω ολο με κατι ξυνομηλα τη βγαζω εχω κατι καουρες αλλο πραγμα !
μπανανες σταφυλια προσοχη παχαινουν φουλ ! kate μου μια χαρα διατροφουλα κανεις απλα πειστευω οτι μαλλον ειναι για να μπουν τα ατιμα και να χαθουν το ιδιο ευκολα ! μην σκας !kate_85 έγραψε:Eλιν εχουμε ακριβως το ιδιο προγραμμα..
το πρωι τρωω ενα τοστ με μιο ποτηρι απαχο γαλα μετα απο 3 ωρες 2 μικρα φρουτα μετα κατα τις 2-3 το μεσημερι μια σαλατα ή γιαουρτι στην δουλεια και το απογευμα τρωμε το μεσημεριανο μαζι με τον αντρα μου.. βραδυ το κοψα.. φρουτο ή σαλατα στις μεγαλες πεινες.. αλλα αυτα μπαινουν! Τι νακοψω??
Τεσπα εγω παω σιγουρα για τα +15 συνολο αφου ακομα ο μπεμπης εχει να παρει κ 2+ κιλα ανετα..
χαχαχαχ ναι ναι συμφωνω και εγω ετρωγα στην αρχη μετα το εκοψα γτ εμαθα οτι ειναι το πιο παχυντικο φρουτο πολυ ζαχαρη σου λεει .. ιδικα σταφιδα ! μακρυα !kate_85 έγραψε:μπανανες ακομα δεν ξεκινησα!!! φαντασου... Βασουλα..
αλλα το σταφυλακι ναι... το χτυπαω το βραδυ μου καλύπτει την ορεξη για γλυκο
εαν παχαίνω απτα 100γρ σταφυλι που τρωω 3φορες την εβδομαδα θα το γυρισω στις πιτσες και στις κρεπες να αξιζει το κοπο τουλαχιστον ρε γμτ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kate_85 στις Δευ Οκτ 14, 2013 2:12 am, 1 φορά
βαζω 6 το πρωι ξυπνητηρι και παιρνω το πρωτο και μετα στις μια το δευτερο....το βραδυ πινω το ασβεστιο το οποιο δεν πρεπει να πινετε κοντα με τον σιδηρο...ετσι μου εχει πει ετσι το κανω....οτι λεει ο καθε γιατρος αυτο ακολουθουμε βασουλα μου....vasoulagal έγραψε:στις 1 παιρνεις το δευτερο????? το πρωτο ποτε το παιρνεις?? εγω παιρνω πρωι βραδυ
Αυτο θα εγραφα τωραvasoulagal έγραψε:στις 1 παιρνεις το δευτερο????? το πρωτο ποτε το παιρνεις?? εγω παιρνω πρωι βραδυ
χτυπα θα το αντεξω.. θα περιμενω μεχρι τις 18.00 που θα φαω τα 2 κομματακια σοκολατας..irenehr έγραψε:Τώρα για παράδειγμα έχω ένα κρουασανάκι σοκολάτας για το κενό που λέγαμε 11.30 - 4.30...
Χαχαχα υπομονήkate_85 έγραψε: χτυπα θα το αντεξω.. θα περιμενω μεχρι τις 18.00 που θα φαω τα 2 κομματακια σοκολατας..
Βασουλα ενας λογος απο αυτους που ηθελα να κανω κοριτσακι ηταν αυτες οι κορδελες!!!!vasoulagal έγραψε:εννοητε βικακι οτι μας πει ο γιατρος μας.
κοριτσια κοιταξτε κι εδω http://www.amazon.co.uk/s/?_encoding=UTF8&camp=1634&creative=19450&field-keywords=d3bee%20Hairband&linkCode=ur2&tag=paizoumemazi-21&url=search-alias%3Dbaby μαρεσουν παρα πολυ αυτες οι κορδελεςςςς ... εχω να παρωωω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης