51 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Πεμ Οκτ 10, 2013 8:28 am
vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι κανετε ζουζουνες? εγω τωρα λεω να φτιαξω κανενα σουφλε μιας κι εχω ππαααααααρα πολυ καιρο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Με τόση γλυκόζη σήμερα ακούω αλμυρό και μου τρέχουν τα σάλια!!!vasoulagal έγραψε:ντινακι τελεια μακαρι να βγουν και σε μενα καλα γτ με τοσο γλυκο ... αλμυρο φτιαχνω
χαχαχα παρε μια κρεπουλαntina_kostas έγραψε:Με τόση γλυκόζη σήμερα ακούω αλμυρό και μου τρέχουν τα σάλια!!!vasoulagal έγραψε:ντινακι τελεια μακαρι να βγουν και σε μενα καλα γτ με τοσο γλυκο ... αλμυρο φτιαχνω
Μην ανησυχείς μια χαρά θα είναι και τα δικά σου!
vasoulagal έγραψε:χαχαχα παρε μια κρεπουλαntina_kostas έγραψε:Με τόση γλυκόζη σήμερα ακούω αλμυρό και μου τρέχουν τα σάλια!!!vasoulagal έγραψε:ντινακι τελεια μακαρι να βγουν και σε μενα καλα γτ με τοσο γλυκο ... αλμυρο φτιαχνω
Μην ανησυχείς μια χαρά θα είναι και τα δικά σου!
Άντε μπράβο...Άγχος είναι και αυτό το σάκχαρο.Γιατί έτσι ο θυροειδής;Δεν ήξερα ότι επηρεάζεται από την εγκυμοσύνη :|konstadinade έγραψε:και εμενα καλα τα αποτελεσματα κοριτσια!μονο ο θυροειδης μου ανεβηκε λιγο οποτε αυριο θα παρω τον ενδοκρινολογο να δω τι θα κανουμε...
Πω πωωωωωωωωω...Δεν το ήξερα!konstadinade έγραψε:ναι παει κι αυτο το αγχος!ο θυροειδης επηρεαζεται απο την εγκυμοσυνη γιαυτο και αρχισα χαπι οταν εμεινα εγκυος.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης