776 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 20, 2013 10:43 pm
gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γιατί νιώθω τόσο στεναχωρημένη και απελπισμένη ρε κορίτσια??Σηκώθηκα με πολύ άσχημη διάθεση...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλημέρα Ματινάκι...Τί ωραίο όνειρο ήταν αυτό;Είναι δυνατόν να μην ξυπνήσεις με τέλεια διάθεση;Φαντάσου όντως θέαμα...Καστανή με πράσινα μάτια και σκούρο δερματάκι...Να το φάς σου έρχεται!!!matinaki1990 έγραψε:καλημερουδια κοριτσαρες...πως ειστε;;;
kate μου μπραβο που ηρεμησες λιγακι!!!
κοριτσια σηκωθηκα με πολυ καλη διαθεση σημερα...ασχετα αν το σπιτι χρειαζεται επειγοντως δουλειες!!!!!!! σκουπισμα σφουγγαρισμα.. στις 12 θα τις κανω ομως....
αχ κοριτσια ονειρευτηκα την μπουμπουκα μου!!! ηταν τοσο ομορφη...μαλλια καστανα-χρωμα δερματος καπως σαν σκουρο καφε.οχι πολυ σκουρο..ενδιαμεσο απο μενα και του αντρουλη μου..εγω εχω ανοιχτο δερμα και ο αντρουλης μου σκουρο....
και ματια πρασινα σαν την μαμα μου!!! πολυ τρελα!!!!!!!!!
ntina_kostas έγραψε:Καλημέρα Ματινάκι...Τί ωραίο όνειρο ήταν αυτό;Είναι δυνατόν να μην ξυπνήσεις με τέλεια διάθεση;Φαντάσου όντως θέαμα...Καστανή με πράσινα μάτια και σκούρο δερματάκι...Να το φάς σου έρχεται!!!matinaki1990 έγραψε:καλημερουδια κοριτσαρες...πως ειστε;;;
kate μου μπραβο που ηρεμησες λιγακι!!!
κοριτσια σηκωθηκα με πολυ καλη διαθεση σημερα...ασχετα αν το σπιτι χρειαζεται επειγοντως δουλειες!!!!!!! σκουπισμα σφουγγαρισμα.. στις 12 θα τις κανω ομως....
αχ κοριτσια ονειρευτηκα την μπουμπουκα μου!!! ηταν τοσο ομορφη...μαλλια καστανα-χρωμα δερματος καπως σαν σκουρο καφε.οχι πολυ σκουρο..ενδιαμεσο απο μενα και του αντρουλη μου..εγω εχω ανοιχτο δερμα και ο αντρουλης μου σκουρο....
και ματια πρασινα σαν την μαμα μου!!! πολυ τρελα!!!!!!!!!
Μα βρε συμπεθέρα,δεν τολμάω να φάω κάτι και κατευθείαν την ενοχλεί.Θέλει όλο το χώρο δικό της.Τι παρτάκιας που είναι το παιδί μου;!Μονοπόλειο την είδε το χρυσό μου!!!irenehr έγραψε:Καλημέρα και στις υπόλοιπες μέλλουσες μαμάδες
Ματινάκι φοβερό όνειρο!! Μακάρι να βγει έτσι όπως την φαντάζεσαι! Κουκλάκι
Ντινάκι είναι τέλεια που είναι υπερκινητικά! Πολύ μ'αρέσει
Χαχα και μένα έτσι είναι! Πχ όταν μαγείρευα προχθές έκανε εξόγκωμα σαν να ήθελε να πάει προς την κατσαρόλα! Και του έλεγα δεν είναι αυτός ο δρόμος προς το φαγητό! Στο κεφάλι θα σου έρθειntina_kostas έγραψε:Μα βρε συμπεθέρα,δεν τολμάω να φάω κάτι και κατευθείαν την ενοχλεί.Θέλει όλο το χώρο δικό της.Τι παρτάκιας που είναι το παιδί μου;!Μονοπόλειο την είδε το χρυσό μου!!!irenehr έγραψε:Καλημέρα και στις υπόλοιπες μέλλουσες μαμάδες
Ματινάκι φοβερό όνειρο!! Μακάρι να βγει έτσι όπως την φαντάζεσαι! Κουκλάκι
Ντινάκι είναι τέλεια που είναι υπερκινητικά! Πολύ μ'αρέσει
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης