51 Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 16, 2013 3:08 am
margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
φιλενάδα με έσωσες!!!!!!!!!
Αυτή τη συνταγή εννοώ!!!
Αυτή τη συνταγή εννοώ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
egkefaliko eeee????trilly έγραψε:καλημερα σας!
ηρθε κι η σειρα μου μετα τον αντρα μου και την μικρη να αρρωστησω...να δω πως θα παω για μαθημα με τοσες μυξες, μπλιαχχχχ!
χτες βραδυ πηρε η πεθερα τηλ. λεει στον δικο μου να μιλησω λιγο με την βασιλικη? αν και την βαριομουν λεω, ντεφι να γινει δωστην.
μετα απο τις 1ες αβροτητες, λεει, ''ασε εχω κουραστει παρα πολυ με ολα αυτα, (ειναι ο πεθερος αρρωστος εδω και μηνες) και δεν αντεχω αλλο, λεω ναρθω να σας δω για 5-6 ΜΗΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
λεω, ''ποσο??????''
αχ συγνωμη απανταει, εννοω 5-6 μερες.... σημ. δεν μιλαει καλα ελληνικα.
ενταξει, βγηκε η καρδια απο το στομα και την ξανακαταπια...!
Χάρηκα πολύ που βοήθησα!margdimitra έγραψε:φιλενάδα με έσωσες!!!!!!!!!
Αυτή τη συνταγή εννοώ!!!
ασε ντεμακι το γλυτωσα τελικα γιατι το΄σωσε γρηγορα. παω να μελετησω την συνταγη της μητσαινας. ψαχνω καιρο για σοκολατοπιτα και οσες εχω βρει δεν ηταν τελικα και μεγαλη επιτυχια.demaki88 έγραψε:egkefaliko eeee????trilly έγραψε:καλημερα σας!
ηρθε κι η σειρα μου μετα τον αντρα μου και την μικρη να αρρωστησω...να δω πως θα παω για μαθημα με τοσες μυξες, μπλιαχχχχ!
χτες βραδυ πηρε η πεθερα τηλ. λεει στον δικο μου να μιλησω λιγο με την βασιλικη? αν και την βαριομουν λεω, ντεφι να γινει δωστην.
μετα απο τις 1ες αβροτητες, λεει, ''ασε εχω κουραστει παρα πολυ με ολα αυτα, (ειναι ο πεθερος αρρωστος εδω και μηνες) και δεν αντεχω αλλο, λεω ναρθω να σας δω για 5-6 ΜΗΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
λεω, ''ποσο??????''
Πονηρή η πεθερά σκέφτηκε θα πω 5-6 μήνες να τους τρομάξω και μετά οι μέρες δεν θα τους φαίνονται τίποταtrilly έγραψε:καλημερα σας!
λεω, ''ποσο??????''
χαχαχα καλο! λες, ε??? καλα η πονηρια δεν της λειπει αλλα ευτυχως για εμας ειναι κουτοπονηρη και την πιανουμε τις περισσοτερες φορες!ch.ze έγραψε:Πονηρή η πεθερά σκέφτηκε θα πω 5-6 μήνες να τους τρομάξω και μετά οι μέρες δεν θα τους φαίνονται τίποταtrilly έγραψε:καλημερα σας!
λεω, ''ποσο??????''
Νανάκα απίθανη η συνταγή σου.nanakaboubou έγραψε:δοκιμασες??ωραια δεν ειναι??
αυριο ξεκιναω δουλεια και αισθανομαι περιεργα.. ειχα σταματησει απο σεπτεμβριο περσυ... χμμμ απο την μια ενθουσιασμενη απο τν αλλη φοβισμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mhtsaina στις Παρ Οκτ 18, 2013 9:05 am, 1 φορά
καλησπερα νανακα!!!!ολα αυτα τα εκανε ο αντρας σου????? εκπλησσομαι η γυναικα!!!μωρε μπραβο!!!!μια φορα πηγα για καφε η γυναικα και ελειψα 2 ωρες και αφησα τα μικρα στον δημητρη και ηρθα και ειδα ενα βομβαρδισμενο τοπιο!!συμμαζευα 2 ωρες και μου εφυγε η μεση!!!ασε μετανοιωσα τον καφε!!!!nanakaboubou έγραψε:γεια σαε κουκλες..
inka πωλητρια ειμαι σε ξηρους καρπους-καβα.. !! οι πρωτες μερες πολυ περιεργες.. θελω και 2,30 ωρες να [αω και αλλες τοσες να ερθω και ειναι καπως...
ειμαι ενα πτωμα σημερα ημουν πρωινη ξυπνησα 5κ30 και γυρισα σπιτι 18,30 ο μπαμπας σημερα ειχε πρωτη φορα το μωρο ολη μερα ετρεμε το φιλοκαρδι μου αλλα προς μεγαλη μου εκπληξη η μικρη εφαγε καλα ολα τα γευματα κοιμηθηκε καλα την αλλαξε καλα και μαλιστα και μαγειρεψε κοτοπουλο με πατατες στη κατσαρολα πολυ ωραιο και επλυνε και τα πιατα που ηταν μια στιβα απο χθες... τελικα καμια φορα ο ανθρωπος σε εκπλησει...!!!
Καλή αρχή κορίτσι και μπράβο για τον άντρα σου! Είδες που όλα πήγαν μια χαρά;;; Δώσε και τη συνταγή για κοτόπουλο με πατάτες στην κατσαρόλα τώρα!nanakaboubou έγραψε:γεια σαε κουκλες..
inka πωλητρια ειμαι σε ξηρους καρπους-καβα.. !! οι πρωτες μερες πολυ περιεργες.. θελω και 2,30 ωρες να [αω και αλλες τοσες να ερθω και ειναι καπως...
ειμαι ενα πτωμα σημερα ημουν πρωινη ξυπνησα 5κ30 και γυρισα σπιτι 18,30 ο μπαμπας σημερα ειχε πρωτη φορα το μωρο ολη μερα ετρεμε το φιλοκαρδι μου αλλα προς μεγαλη μου εκπληξη η μικρη εφαγε καλα ολα τα γευματα κοιμηθηκε καλα την αλλαξε καλα και μαλιστα και μαγειρεψε κοτοπουλο με πατατες στη κατσαρολα πολυ ωραιο και επλυνε και τα πιατα που ηταν μια στιβα απο χθες... τελικα καμια φορα ο ανθρωπος σε εκπλησει...!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης