676 Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 9:16 am
zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια καλη χρονια! με υγεια πανω απ ολα και ευχομαι το 2014 να ειναι τυχερο και πανω απ ολα δημιουργικο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τι ειναι το 3 μανα μου?margdimitra έγραψε:Καλή χρονιά Νανά και Ζίνι.
Να χαίρεστε τα παιδάκια σας.3
επειδη εφυγε ντεμη ή εχει αρχισει και ζηλευει? Κατι παλαβα ειχε αρχισει και ο δικος μου. Και τωρα απο οτι βλεπω ζηλευουν ακομα περισσοτερο.demaki88 έγραψε:Χρονια πολλα νανακα!!το μεγαλο μου νινι η Αριαδνη εχει παρεκτραπει.αυτες τις μερες ελειπε αρκετα απο το σπιτι(ηταν στη γιαγια)και εχει ξεφυγει.ο χτυπαει την αδερφη της δεν μας ακουει μας κοροιδευει οταν την μαλωνουμε.αντε τωρα να σφηξουν τα λουρια!ο μικρος μια χαρα.ο πατερας τους χθες βραδυ κρατησε κ τα τρεια να βγω.2 ωρες καθησα κ ο τον επαιρνα να δω πως κυλαει η ωρα!
εσυ πως εισαι;πως τα περασες;
ede έγραψε:επειδη εφυγε ντεμη ή εχει αρχισει και ζηλευει? Κατι παλαβα ειχε αρχισει και ο δικος μου. Και τωρα απο οτι βλεπω ζηλευουν ακομα περισσοτερο.demaki88 έγραψε:Χρονια πολλα νανακα!!το μεγαλο μου νινι η Αριαδνη εχει παρεκτραπει.αυτες τις μερες ελειπε αρκετα απο το σπιτι(ηταν στη γιαγια)και εχει ξεφυγει.ο χτυπαει την αδερφη της δεν μας ακουει μας κοροιδευει οταν την μαλωνουμε.αντε τωρα να σφηξουν τα λουρια!ο μικρος μια χαρα.ο πατερας τους χθες βραδυ κρατησε κ τα τρεια να βγω.2 ωρες καθησα κ ο τον επαιρνα να δω πως κυλαει η ωρα!
εσυ πως εισαι;πως τα περασες;
ede έγραψε:τι ειναι το 3 μανα μου?margdimitra έγραψε:Καλή χρονιά Νανά και Ζίνι.
Να χαίρεστε τα παιδάκια σας.3
Ντεμακι το εχω ζήσει ακριβως και το ζω ακόμα. Δεν εχω κεφι πλεον να κανω αυτα που εκανα. Προσωπικα και στην φροντιδα. Φροντιδα ειναι να διαβασεις ενα παραμυθακι το βραδυ και τωρα ........δεν το κανω για κανενα λογο. Σπανια . Ετσι ειναι και ετσι θα συνεχισει να ειναι. Δεν γινεται να εισαι η ιδια μαμα με οταν 1 -2 παιδια με οταν εχιες 3-4 και χωρις τον αντρα σου τις περισσοτερες ημερες. Συμβουλες πολλες αλλα εγω θα στην πω.? Εγω δεν καταφερα να κανω τιποτα. Αντε κουραγιο να βρεις ενα προγραμμα που να σου ΄΄καθεται΄΄ καλα. Γαιτι μην περιμενεις να μεγαλωσουν και να ηρεμήσει. Θα με θυμηθεις. Πιο δυσκολα ειναι μετα. Πολυυυυυυυ πιο δυσκολα ομως.Απλα εχεις βρει την χρυση τομη εχιες γινει και λιγο γαιδαρα και ετσι κυλαει .demaki88 έγραψε:.μετα μεσα στη μερα με ολα οσα εχω να κανω φτανει βραδυ για να κατσω κ ειμαι τοσο κουρασμενη που αδυνατω να παιζω καθε μερα.η τυχαινει φορες που λεω αντε ελα να παιξουμε κ ξυπναει ο μικρος.να πω κ την αληθεια ρε κοριτσια δεν εχω ορεξη τωρα να κατσω να παιξω.πονανε ολα πανω μου χερια ποδια αυχενας πλατη κ θελω πολυ να ξαπλωσω μια στιγμη να χαλαρωσω.μα κ αυτο το μικρο εκει που το ξυπνουσα ανα 2μιση ωρες εγω να φαει τωρα ξυπναει κ στην ωτα πεινασμενος.δεν δικαιολογουμε,το καταλαβαινω οτι τις εχω παραμελησει (στο παιχνιδι μονο ε;!
αυτο οπως το ειπες.να συνηθισω θελω.και καταλαβαινω πως εχω γινει πυ γκρινιαραψστον αντρα μου που δεν βοηθαει λιγο μετα μετανοιωνω γιατι κ αυτος δεν φταει δουλευει ερχετε λιγες ωρες για εναν υπνο(οταν ερχετε)κ φευγει.θα τα καταφερω μωρε που θα παει;αρχη ειναι καθε αρχη κ δυσκολη!ede έγραψε:Ντεμακι το εχω ζήσει ακριβως και το ζω ακόμα. Δεν εχω κεφι πλεον να κανω αυτα που εκανα. Προσωπικα και στην φροντιδα. Φροντιδα ειναι να διαβασεις ενα παραμυθακι το βραδυ και τωρα ........δεν το κανω για κανενα λογο. Σπανια . Ετσι ειναι και ετσι θα συνεχισει να ειναι. Δεν γινεται να εισαι η ιδια μαμα με οταν 1 -2 παιδια με οταν εχιες 3-4 και χωρις τον αντρα σου τις περισσοτερες ημερες. Συμβουλες πολλες αλλα εγω θα στην πω.? Εγω δεν καταφερα να κανω τιποτα. Αντε κουραγιο να βρεις ενα προγραμμα που να σου ΄΄καθεται΄΄ καλα. Γαιτι μην περιμενεις να μεγαλωσουν και να ηρεμήσει. Θα με θυμηθεις. Πιο δυσκολα ειναι μετα. Πολυυυυυυυ πιο δυσκολα ομως.Απλα εχεις βρει την χρυση τομη εχιες γινει και λιγο γαιδαρα και ετσι κυλαει .demaki88 έγραψε:.μετα μεσα στη μερα με ολα οσα εχω να κανω φτανει βραδυ για να κατσω κ ειμαι τοσο κουρασμενη που αδυνατω να παιζω καθε μερα.η τυχαινει φορες που λεω αντε ελα να παιξουμε κ ξυπναει ο μικρος.να πω κ την αληθεια ρε κοριτσια δεν εχω ορεξη τωρα να κατσω να παιξω.πονανε ολα πανω μου χερια ποδια αυχενας πλατη κ θελω πολυ να ξαπλωσω μια στιγμη να χαλαρωσω.μα κ αυτο το μικρο εκει που το ξυπνουσα ανα 2μιση ωρες εγω να φαει τωρα ξυπναει κ στην ωτα πεινασμενος.δεν δικαιολογουμε,το καταλαβαινω οτι τις εχω παραμελησει (στο παιχνιδι μονο ε;!
προσπαθω υπομονη να κανω.που θα παει θα μπουμε σε προγραμμα καποια στιγμη.zini έγραψε:Ντεμακι εγω με ενα παιδι δεν μπορω να σου πω και πολλα. σιγουρα ομως αλλαζουν οι ισοροπιες με ενα νεο μωρο στο σπιτι. και σιγουρα αλλο 1-2 αλλο 3-4. Υπομονη, δεν εχω κατι αλλο να πω!
θα μπειτε. τοσες και τοσες οικογενειες μπηκαν σε προγραμμα. παντως αληθεια μπραβο σου δεν μασας. αλλες κλαιγονται με 2 και κανουν τα μισα απο οτι εσυ.demaki88 έγραψε:προσπαθω υπομονη να κανω.που θα παει θα μπουμε σε προγραμμα καποια στιγμη.zini έγραψε:Ντεμακι εγω με ενα παιδι δεν μπορω να σου πω και πολλα. σιγουρα ομως αλλαζουν οι ισοροπιες με ενα νεο μωρο στο σπιτι. και σιγουρα αλλο 1-2 αλλο 3-4. Υπομονη, δεν εχω κατι αλλο να πω!
ελα μωρε χαλαρωσε. Γαιτι κλαιγεσαι? Πρωτον ειναι γρουσουζια και χανεις τις τοσο ομορφες στιγμες που δεν ξαναγυριζουν βρε ντεμακι. Γιατι να σε βοηθησει ?Ουτε εμνεα με βοηθαει? Ναι αλλα δουλευουν και οι 2 απο το πρωι με χρι το βραδυ και συντηρουν τοσα ατομα μην ειμστε αχαριστες ναι ?Και κατι αλλο. Εσυ μαρη δεν εισαι κλαψομουνα του καναπε. εισαι τσαμπουκας. Εδω δεν μασήσαμε εμεις στα 36 μας θα μασησεις εσυ μια σταλια κοριτσι? θα τα καταφερεις. Σιγα την τεχνη πια. Σκεψου αυτο που ελεγες: Δεν κανεις κατι παραπανω απο τοσες αλλς μαμαδες στον κόσμο. Αντε κουραγιο. Και βολτα να ξελαμπικαριες λιγο και να ξεφυγεις . Δεν πειραζει και εσυ μουρλη αν ειναι το σπιτι λιγο ακαταστατο. 3 παιδια εχουμε.demaki88 έγραψε:αυτο οπως το ειπες.να συνηθισω θελω.και καταλαβαινω πως εχω γινει πυ γκρινιαραψστον αντρα μου που δεν βοηθαει λιγο μετα μετανοιωνω γιατι κ αυτος δεν φταει δουλευει ερχετε λιγες ωρες για εναν υπνο(οταν ερχετε)κ φευγει.θα τα καταφερω μωρε που θα παει;αρχη ειναι καθε αρχη κ δυσκολη!ede έγραψε:Ντεμακι το εχω ζήσει ακριβως και το ζω ακόμα. Δεν εχω κεφι πλεον να κανω αυτα που εκανα. Προσωπικα και στην φροντιδα. Φροντιδα ειναι να διαβασεις ενα παραμυθακι το βραδυ και τωρα ........δεν το κανω για κανενα λογο. Σπανια . Ετσι ειναι και ετσι θα συνεχισει να ειναι. Δεν γινεται να εισαι η ιδια μαμα με οταν 1 -2 παιδια με οταν εχιες 3-4 και χωρις τον αντρα σου τις περισσοτερες ημερες. Συμβουλες πολλες αλλα εγω θα στην πω.? Εγω δεν καταφερα να κανω τιποτα. Αντε κουραγιο να βρεις ενα προγραμμα που να σου ΄΄καθεται΄΄ καλα. Γαιτι μην περιμενεις να μεγαλωσουν και να ηρεμήσει. Θα με θυμηθεις. Πιο δυσκολα ειναι μετα. Πολυυυυυυυ πιο δυσκολα ομως.Απλα εχεις βρει την χρυση τομη εχιες γινει και λιγο γαιδαρα και ετσι κυλαει .demaki88 έγραψε:.μετα μεσα στη μερα με ολα οσα εχω να κανω φτανει βραδυ για να κατσω κ ειμαι τοσο κουρασμενη που αδυνατω να παιζω καθε μερα.η τυχαινει φορες που λεω αντε ελα να παιξουμε κ ξυπναει ο μικρος.να πω κ την αληθεια ρε κοριτσια δεν εχω ορεξη τωρα να κατσω να παιξω.πονανε ολα πανω μου χερια ποδια αυχενας πλατη κ θελω πολυ να ξαπλωσω μια στιγμη να χαλαρωσω.μα κ αυτο το μικρο εκει που το ξυπνουσα ανα 2μιση ωρες εγω να φαει τωρα ξυπναει κ στην ωτα πεινασμενος.δεν δικαιολογουμε,το καταλαβαινω οτι τις εχω παραμελησει (στο παιχνιδι μονο ε;!
ede έγραψε:Αντε κορες καληνύχτα. και δυνατα ντεμάκι ετσί?
Ζινακι μου σε φιλω πολυ. Μην χανεσαι ......τωρα που δεν εχουν τα παιδια σχολειο. μετα κοψε τον λαιμο σου θα τρεχω.
αχαχαχα κι ομως ξερεις τι γλυκο παιδι ειμαι στην πραγματικότητα? Και ευγενικό? Θα τα χάσεις.zini έγραψε:ede έγραψε:Αντε κορες καληνύχτα. και δυνατα ντεμάκι ετσί?
Ζινακι μου σε φιλω πολυ. Μην χανεσαι ......τωρα που δεν εχουν τα παιδια σχολειο. μετα κοψε τον λαιμο σου θα τρεχω.
χαχαχα ρε μην εισαι τοσο γλυκια και μπερδευεις τον κοσμο!
δεν χωρει καμια αμφιβολια περι τουτουede έγραψε:αχαχαχα κι ομως ξερεις τι γλυκο παιδι ειμαι στην πραγματικότητα? Και ευγενικό? Θα τα χάσεις.zini έγραψε:ede έγραψε:Αντε κορες καληνύχτα. και δυνατα ντεμάκι ετσί?
το ξερεις οτι τωρα τελευταια κανω συχνες βολτες στην γειτονια σου? Εκει Διονυσιου Αρεοπαγιτου καθε τρεις και μια. Δεν μου λες μαρη ζινι. Τι προαλλες ενα ψωνιο με μπερμπερι και μια φιλιπινέζα να της κυνηγαει το παιδι εσυ ήσουν?zini έγραψε:δεν χωρει καμια αμφιβολια περι τουτουede έγραψε:αχαχαχα κι ομως ξερεις τι γλυκο παιδι ειμαι στην πραγματικότητα? Και ευγενικό? Θα τα χάσεις.zini έγραψε:ede έγραψε:Αντε κορες καληνύχτα. και δυνατα ντεμάκι ετσί?
αχαχαχ ρε μονο τη μια φιλιπινεζα ειδες; δυο εχω μια να κυνηγαει το παιδι και μια για το σκυλο.ede έγραψε:το ξερεις οτι τωρα τελευταια κανω συχνες βολτες στην γειτονια σου? Εκει Διονυσιου Αρεοπαγιτου καθε τρεις και μια. Δεν μου λες μαρη ζινι. Τι προαλλες ενα ψωνιο με μπερμπερι και μια φιλιπινέζα να της κυνηγαει το παιδι εσυ ήσουν?zini έγραψε:δεν χωρει καμια αμφιβολια περι τουτουede έγραψε:αχαχαχα κι ομως ξερεις τι γλυκο παιδι ειμαι στην πραγματικότητα? Και ευγενικό? Θα τα χάσεις.zini έγραψε:ede έγραψε:Αντε κορες καληνύχτα. και δυνατα ντεμάκι ετσί?
εγω βασικα βαριεμαι αλλα τα μικρα εχουν σκαλωσει με τους πλανοδιους καλλιτεχνες εκει και γουσταρουν τρελα. Μετα χτυπανε και σουβλακι οποτε ειναι πολυ ευτυχισμενα.zini έγραψε:πλακα πλακα αυτη τη φορα δεν περασα καθολου απο αεροπαγειτου και μου εχει λειψει.
εγω θελω και λιγο να παω και απο το μουσειο οποτε θα την κανω την βολτα μου. θα παρω και τη μικρη και οτι καταλαβει απο το μουσειο καταλαβε... (τιποτα δηλαδη αλλα δεν πειραζει)ede έγραψε:εγω βασικα βαριεμαι αλλα τα μικρα εχουν σκαλωσει με τους πλανοδιους καλλιτεχνες εκει και γουσταρουν τρελα. Μετα χτυπανε και σουβλακι οποτε ειναι πολυ ευτυχισμενα.zini έγραψε:πλακα πλακα αυτη τη φορα δεν περασα καθολου απο αεροπαγειτου και μου εχει λειψει.
Για το μουσειο το σκεφτομουν και εγω αλλα μονη μου. Ειναι μεγαλο και θελω με την ηρεμια μου. αν κυνηγαω πιτσιρικια ή να με πρηζουν ΄΄ποτε θα φαμε σουβλακια'' να μου λειπει το βυσσινο. Ελεγα τωρα ομως σημερα αυριο που ειναι εδω ο αντρουλης μου Γιατι μετα δεν θα γινεται με τιποτα.zini έγραψε:εγω θελω και λιγο να παω και απο το μουσειο οποτε θα την κανω την βολτα μου. θα παρω και τη μικρη και οτι καταλαβει απο το μουσειο καταλαβε... (τιποτα δηλαδη αλλα δεν πειραζει)ede έγραψε:εγω βασικα βαριεμαι αλλα τα μικρα εχουν σκαλωσει με τους πλανοδιους καλλιτεχνες εκει και γουσταρουν τρελα. Μετα χτυπανε και σουβλακι οποτε ειναι πολυ ευτυχισμενα.zini έγραψε:πλακα πλακα αυτη τη φορα δεν περασα καθολου απο αεροπαγειτου και μου εχει λειψει.
εμενα ο αντρουλης μου πηγε μονος του μια μεχρι το μουσειο και πηγε και τη μικρη στο Γουλανδρη, μην ρωτας γιατι αυτο ηθελε να κανει αυτο εκανε.ede έγραψε:Για το μουσειο το σκεφτομουν και εγω αλλα μονη μου. Ειναι μεγαλο και θελω με την ηρεμια μου. αν κυνηγαω πιτσιρικια ή να με πρηζουν ΄΄ποτε θα φαμε σουβλακια'' να μου λειπει το βυσσινο. Ελεγα τωρα ομως σημερα αυριο που ειναι εδω ο αντρουλης μου Γιατι μετα δεν θα γινεται με τιποτα.zini έγραψε:εγω θελω και λιγο να παω και απο το μουσειο οποτε θα την κανω την βολτα μου. θα παρω και τη μικρη και οτι καταλαβει απο το μουσειο καταλαβε... (τιποτα δηλαδη αλλα δεν πειραζει)ede έγραψε:εγω βασικα βαριεμαι αλλα τα μικρα εχουν σκαλωσει με τους πλανοδιους καλλιτεχνες εκει και γουσταρουν τρελα. Μετα χτυπανε και σουβλακι οποτε ειναι πολυ ευτυχισμενα.zini έγραψε:πλακα πλακα αυτη τη φορα δεν περασα καθολου απο αεροπαγειτου και μου εχει λειψει.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης