Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
181 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 181 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

676το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 9:16 am

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια καλη χρονια! με υγεια πανω απ ολα και ευχομαι το 2014 να ειναι τυχερο και πανω απ ολα δημιουργικο!

677το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 9:36 am

margdimitra

margdimitra
Καλή χρονιά Νανά και Ζίνι.  Very Happy 
Να χαίρεστε τα παιδάκια σας.3

678το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 9:47 am

zini

zini
Και εσυ να χαιρεσαι τον γιο σου!

679το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 10:00 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Καλή χρονιά Νανά και Ζίνι.  Very Happy 
τι ειναι το 3 μανα μου?

680το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 10:04 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:Χρονια πολλα νανακα!!το μεγαλο μου νινι η Αριαδνη εχει παρεκτραπει.αυτες τις μερες ελειπε αρκετα απο το σπιτι(ηταν στη γιαγια)και εχει ξεφυγει.ο χτυπαει την αδερφη της δεν μας ακουει μας κοροιδευει οταν την μαλωνουμε.αντε τωρα να σφηξουν τα λουρια!ο μικρος μια χαρα.ο πατερας τους χθες βραδυ κρατησε κ τα τρεια να βγω.2 ωρες καθησα κ ο τον επαιρνα να δω πως κυλαει η ωρα!
εσυ πως εισαι;πως τα περασες;
επειδη εφυγε ντεμη ή εχει αρχισει και ζηλευει?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Κατι παλαβα ειχε αρχισει και ο δικος μου. Και τωρα απο οτι βλεπω ζηλευουν ακομα περισσοτερο. Rolling Eyes 

681το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 11:04 am

zini

zini
ede έγραψε:
demaki88 έγραψε:Χρονια πολλα νανακα!!το μεγαλο μου νινι η Αριαδνη εχει παρεκτραπει.αυτες τις μερες ελειπε αρκετα απο το σπιτι(ηταν στη γιαγια)και εχει ξεφυγει.ο χτυπαει την αδερφη της δεν μας ακουει μας κοροιδευει οταν την μαλωνουμε.αντε τωρα να σφηξουν τα λουρια!ο μικρος μια χαρα.ο πατερας τους χθες βραδυ κρατησε κ τα τρεια να βγω.2 ωρες καθησα κ ο τον επαιρνα να δω πως κυλαει η ωρα!
εσυ πως εισαι;πως τα περασες;
επειδη εφυγε ντεμη ή εχει αρχισει και ζηλευει?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Κατι παλαβα ειχε αρχισει και ο δικος μου. Και τωρα απο οτι βλεπω ζηλευουν ακομα περισσοτερο. Rolling Eyes 

Μηπως ντεμακι αλλαξε συμπεριφορα γιατι αισθανθηκε οτι την παραγκονισες απο τα αλλα επειδη την πηγες στη γιαγια; Ο μεγαλος μου αδερφος παντως οταν γεννηθηκε ο μικρος (εγω ειμαι στη μεση) ειχε θυμωσει πολυ με τη μαμα μου γιατι νομιζε πως τον παραμελουσε επειδη μεναμε στη γιαγια μεχρι να σαρανταρισει το μωρο. Μηπως αυτο εφταιγε;

682το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 11:05 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:
margdimitra έγραψε:Καλή χρονιά Νανά και Ζίνι.  Very Happy 
τι ειναι το 3 μανα μου?

Το 3 είναι το μαγικό χεράκι που πατάει ό,τι προλάβει  Twisted Evil 

683το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 11:57 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στην γιαγια της αυτη ζηταει να πηγαινει γιατι απο πανω μενει η ξαδερφουλα της κ θελει να παιζουν.την εχει τρελη αγαπη.ε αυτες της μερες το εκμεταλκευτικα κ την αφησα παραπανω για να μπορεσω να ξεκουραστω αλλα το να την παω εκει για την μικρη ειναι η μεγαλυτερη χαρα.σιγουρα ομως ενας επιπλεον λογος της αλλαγης της ειναι κ η αλλαγη της καθημερινοτητας.κοιμομασταν καθε μερα μαζι με χαδια κ παταμυθια παιζαμε οποτε ηθελε τωρα πια τις παω στο δωματιο λεμε την προσευχουλα φιλακι κ φευγω.μια δυο φορες ζητησε να ερθει στο κρεβατι μου αφου ελειπε ο αντρας μου αλλα δεν δεχτικα κ γιατι το βραδυ ξυπναω να αλλαξω κ να ταισω τον μπεμπη κ θα τις ξυπναω κ αυτες κ γιατι φοβαμαι να μην μαθουν παλι κ δεν θα μπορω να κοιμηθω παλι μονη μου.με ειχε κουρασει πια αυτη η κατασταση.μετα μεσα στη μερα με ολα οσα εχω να κανω φτανει βραδυ για να κατσω κ ειμαι τοσο κουρασμενη που αδυνατω να παιζω καθε μερα.η τυχαινει φορες που λεω αντε ελα να παιξουμε κ ξυπναει ο μικρος.να πω κ την αληθεια ρε κοριτσια δεν εχω ορεξη τωρα να κατσω να παιξω.πονανε ολα πανω μου χερια ποδια αυχενας πλατη κ θελω πολυ να ξαπλωσω μια στιγμη να χαλαρωσω.μα κ αυτο το μικρο εκει που το ξυπνουσα ανα 2μιση ωρες εγω να φαει τωρα ξυπναει κ στην ωτα πεινασμενος.δεν δικαιολογουμε,το καταλαβαινω οτι τις εχω παραμελησει (στο παιχνιδι μονο ε;στην φροντιδα εννοειτε οτι δεν εχει αλλαξει κατι)αλλα πραγματικα δεν εχω διαθεση.θελω πολυ να αλλαξει αυτο κ να βρω τους ρυθμους μου!!

684το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:04 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:.μετα μεσα στη μερα με ολα οσα εχω να κανω φτανει βραδυ για να κατσω κ ειμαι τοσο κουρασμενη που αδυνατω να παιζω καθε μερα.η τυχαινει φορες που λεω αντε ελα να παιξουμε κ ξυπναει ο μικρος.να πω κ την αληθεια ρε κοριτσια δεν εχω ορεξη τωρα να κατσω να παιξω.πονανε ολα πανω μου χερια ποδια αυχενας πλατη κ θελω πολυ να ξαπλωσω μια στιγμη να χαλαρωσω.μα κ αυτο το μικρο εκει που το ξυπνουσα ανα 2μιση ωρες εγω να φαει τωρα ξυπναει κ στην ωτα πεινασμενος.δεν δικαιολογουμε,το καταλαβαινω οτι τις εχω παραμελησει (στο παιχνιδι μονο ε;!
Ντεμακι το εχω ζήσει ακριβως και το ζω ακόμα. Δεν εχω κεφι πλεον να κανω αυτα που εκανα. Προσωπικα και στην φροντιδα. Embarassed Embarassed Φροντιδα ειναι να διαβασεις ενα παραμυθακι το βραδυ και τωρα ........δεν το κανω για κανενα λογο. Σπανια . Embarassed Embarassed Embarassed Ετσι ειναι και ετσι θα συνεχισει να ειναι. Δεν γινεται να εισαι η ιδια μαμα με οταν 1 -2 παιδια με οταν εχιες 3-4 και χωρις τον αντρα σου τις περισσοτερες ημερες. Συμβουλες πολλες αλλα εγω θα στην πω.? Εγω δεν καταφερα να κανω τιποτα.  Razz Razz Razz Αντε κουραγιο να βρεις ενα προγραμμα που να σου ΄΄καθεται΄΄ καλα. Γαιτι μην περιμενεις να μεγαλωσουν και να ηρεμήσει. Θα με θυμηθεις. Πιο δυσκολα ειναι μετα. Πολυυυυυυυ πιο δυσκολα ομως.Απλα εχεις βρει την χρυση τομη εχιες γινει και λιγο γαιδαρα και ετσι κυλαει .

685το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:08 pm

zini

zini
Ντεμακι εγω με ενα παιδι δεν μπορω να σου πω και πολλα. σιγουρα ομως αλλαζουν οι ισοροπιες με ενα νεο μωρο στο σπιτι. και σιγουρα αλλο 1-2 αλλο 3-4. Υπομονη, δεν εχω κατι αλλο να πω!

686το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:17 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
demaki88 έγραψε:.μετα μεσα στη μερα με ολα οσα εχω να κανω φτανει βραδυ για να κατσω κ ειμαι τοσο κουρασμενη που αδυνατω να παιζω καθε μερα.η τυχαινει φορες που λεω αντε ελα να παιξουμε κ ξυπναει ο μικρος.να πω κ την αληθεια ρε κοριτσια δεν εχω ορεξη τωρα να κατσω να παιξω.πονανε ολα πανω μου χερια ποδια αυχενας πλατη κ θελω πολυ να ξαπλωσω μια στιγμη να χαλαρωσω.μα κ αυτο το μικρο εκει που το ξυπνουσα ανα 2μιση ωρες εγω να φαει τωρα ξυπναει κ στην ωτα πεινασμενος.δεν δικαιολογουμε,το καταλαβαινω οτι τις εχω παραμελησει (στο παιχνιδι μονο ε;!
Ντεμακι το εχω ζήσει ακριβως και το ζω ακόμα. Δεν εχω κεφι πλεον να κανω αυτα που εκανα. Προσωπικα και στην φροντιδα. Embarassed Embarassed Φροντιδα ειναι να διαβασεις ενα παραμυθακι το βραδυ και τωρα ........δεν το κανω για κανενα λογο. Σπανια . Embarassed Embarassed Embarassed Ετσι ειναι και ετσι θα συνεχισει να ειναι. Δεν γινεται να εισαι η ιδια μαμα με οταν 1 -2 παιδια με οταν εχιες 3-4 και χωρις τον αντρα σου τις περισσοτερες ημερες. Συμβουλες πολλες αλλα εγω θα στην πω.? Εγω δεν καταφερα να κανω τιποτα.  Razz Razz Razz Αντε κουραγιο να βρεις ενα προγραμμα που να σου ΄΄καθεται΄΄ καλα. Γαιτι μην περιμενεις να μεγαλωσουν και να ηρεμήσει. Θα με θυμηθεις. Πιο δυσκολα ειναι μετα. Πολυυυυυυυ πιο δυσκολα ομως.Απλα εχεις βρει την χρυση τομη εχιες γινει και λιγο γαιδαρα και ετσι κυλαει .
αυτο οπως το ειπες.να συνηθισω θελω.και καταλαβαινω πως εχω γινει πυ γκρινιαραψστον αντρα μου που δεν βοηθαει λιγο μετα μετανοιωνω γιατι κ αυτος δεν φταει δουλευει ερχετε λιγες ωρες για εναν υπνο(οταν ερχετε)κ φευγει.θα τα καταφερω μωρε που θα παει;αρχη ειναι καθε αρχη κ δυσκολη!

687το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:21 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:Ντεμακι εγω με ενα παιδι δεν μπορω να σου πω και πολλα. σιγουρα ομως αλλαζουν οι ισοροπιες με ενα νεο μωρο στο σπιτι. και σιγουρα αλλο 1-2 αλλο 3-4. Υπομονη, δεν εχω κατι αλλο να πω!
προσπαθω υπομονη να κανω.που θα παει θα μπουμε σε προγραμμα καποια στιγμη.

688το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:22 pm

zini

zini
demaki88 έγραψε:
zini έγραψε:Ντεμακι εγω με ενα παιδι δεν μπορω να σου πω και πολλα. σιγουρα ομως αλλαζουν οι ισοροπιες με ενα νεο μωρο στο σπιτι. και σιγουρα αλλο 1-2 αλλο 3-4. Υπομονη, δεν εχω κατι αλλο να πω!
προσπαθω υπομονη να κανω.που θα παει θα μπουμε σε προγραμμα καποια στιγμη.
θα μπειτε. τοσες και τοσες οικογενειες μπηκαν σε προγραμμα. παντως αληθεια μπραβο σου δεν μασας. αλλες κλαιγονται με 2 και κανουν τα μισα απο οτι εσυ.

689το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:23 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
ede έγραψε:
Ντεμακι το εχω ζήσει ακριβως και το ζω ακόμα. Δεν εχω κεφι πλεον να κανω αυτα που εκανα. Προσωπικα και στην φροντιδα. Embarassed Embarassed Φροντιδα ειναι να διαβασεις ενα παραμυθακι το βραδυ και τωρα ........δεν το κανω για κανενα λογο. Σπανια . Embarassed Embarassed Embarassed Ετσι ειναι  και ετσι θα συνεχισει  να ειναι. Δεν γινεται να εισαι η ιδια μαμα με οταν 1 -2 παιδια με οταν εχιες 3-4 και χωρις τον αντρα σου τις περισσοτερες ημερες. Συμβουλες πολλες αλλα εγω θα στην πω.? Εγω δεν καταφερα να κανω τιποτα.  Razz Razz Razz Αντε κουραγιο να βρεις ενα προγραμμα που να σου ΄΄καθεται΄΄ καλα. Γαιτι μην περιμενεις να μεγαλωσουν και να ηρεμήσει. Θα με θυμηθεις. Πιο δυσκολα ειναι μετα. Πολυυυυυυυ πιο δυσκολα ομως.Απλα εχεις βρει την χρυση τομη εχιες γινει και λιγο γαιδαρα και ετσι κυλαει .
αυτο οπως το ειπες.να συνηθισω θελω.και καταλαβαινω πως εχω γινει πυ γκρινιαραψστον αντρα μου που δεν βοηθαει λιγο μετα μετανοιωνω γιατι κ αυτος δεν φταει δουλευει ερχετε λιγες ωρες για εναν υπνο(οταν ερχετε)κ φευγει.θα τα καταφερω μωρε που θα παει;αρχη ειναι καθε αρχη κ δυσκολη!
ελα μωρε χαλαρωσε. Γαιτι κλαιγεσαι? Πρωτον ειναι γρουσουζια και χανεις τις τοσο ομορφες στιγμες που δεν ξαναγυριζουν βρε ντεμακι. Γιατι να σε βοηθησει ?Ουτε εμνεα με βοηθαει? Ναι αλλα δουλευουν και οι 2 απο το πρωι με χρι το βραδυ και συντηρουν τοσα ατομα μην ειμστε αχαριστες ναι ?Και κατι αλλο. Εσυ μαρη δεν εισαι κλαψομουνα του καναπε. εισαι τσαμπουκας. Εδω δεν μασήσαμε εμεις στα 36 μας θα μασησεις εσυ μια σταλια κοριτσι? θα τα καταφερεις. Σιγα την τεχνη πια. Σκεψου αυτο που ελεγες: Δεν κανεις κατι παραπανω απο τοσες αλλς μαμαδες στον κόσμο.  Wink Wink Wink Wink Wink Αντε κουραγιο. Και βολτα να ξελαμπικαριες λιγο και να ξεφυγεις . Δεν πειραζει και εσυ μουρλη αν ειναι το σπιτι λιγο ακαταστατο. 3 παιδια εχουμε. Wink Wink Wink Wink Wink 

690το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:30 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντε κορες καληνύχτα. και δυνατα ντεμάκι ετσί?
Ζινακι μου σε φιλω πολυ. Μην χανεσαι ......τωρα που δεν εχουν τα παιδια σχολειο. μετα κοψε τον λαιμο σου θα τρεχω. Razz Razz Razz 

691το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:31 pm

zini

zini
ede έγραψε:Αντε κορες καληνύχτα. και δυνατα ντεμάκι ετσί?
Ζινακι μου σε φιλω πολυ. Μην χανεσαι ......τωρα που δεν εχουν τα παιδια σχολειο. μετα κοψε τον λαιμο σου θα τρεχω. Razz Razz Razz 

χαχαχα ρε μην εισαι τοσο γλυκια και μπερδευεις τον κοσμο!

692το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:33 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:

αχαχαχα κι ομως ξερεις τι γλυκο παιδι ειμαι στην πραγματικότητα? Και ευγενικό? Θα τα χάσεις.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

693το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:37 pm

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:

αχαχαχα κι ομως ξερεις τι γλυκο παιδι ειμαι στην πραγματικότητα? Και ευγενικό? Θα τα χάσεις.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
δεν χωρει καμια αμφιβολια περι τουτου  το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 4872

694το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:42 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:

το ξερεις οτι τωρα τελευταια κανω συχνες βολτες στην γειτονια σου? Εκει Διονυσιου Αρεοπαγιτου καθε τρεις και μια. Δεν μου λες μαρη ζινι. Τι προαλλες ενα ψωνιο με μπερμπερι και μια φιλιπινέζα να της κυνηγαει το παιδι εσυ ήσουν?  Razz Razz Razz Razz Razz Razz 

695το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:44 pm

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:

το ξερεις οτι τωρα τελευταια κανω συχνες βολτες στην γειτονια σου? Εκει Διονυσιου Αρεοπαγιτου καθε τρεις και μια. Δεν μου λες μαρη ζινι. Τι προαλλες ενα ψωνιο με μπερμπερι και μια φιλιπινέζα να της κυνηγαει το παιδι εσυ ήσουν?  Razz Razz Razz Razz Razz Razz 
αχαχαχ ρε μονο τη μια φιλιπινεζα ειδες; δυο εχω μια να κυνηγαει το παιδι και μια για το σκυλο.

696το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:45 pm

zini

zini
πλακα πλακα αυτη τη φορα δεν περασα καθολου απο αεροπαγειτου και μου εχει λειψει.

697το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:47 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:πλακα πλακα αυτη τη φορα δεν περασα καθολου απο αεροπαγειτου και μου εχει λειψει.
εγω βασικα βαριεμαι αλλα τα μικρα εχουν σκαλωσει με τους πλανοδιους καλλιτεχνες εκει και γουσταρουν τρελα. Μετα χτυπανε και σουβλακι οποτε ειναι πολυ ευτυχισμενα.  Laughing Laughing Laughing Laughing 

698το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:48 pm

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:πλακα πλακα αυτη τη φορα δεν περασα καθολου απο αεροπαγειτου και μου εχει λειψει.
εγω βασικα βαριεμαι αλλα τα μικρα εχουν σκαλωσει με τους πλανοδιους καλλιτεχνες εκει και γουσταρουν τρελα. Μετα χτυπανε και σουβλακι οποτε ειναι πολυ ευτυχισμενα.  Laughing Laughing Laughing Laughing 
εγω θελω και λιγο να παω και απο το μουσειο οποτε θα την κανω την βολτα μου. θα παρω και τη μικρη και οτι καταλαβει απο το μουσειο καταλαβε... (τιποτα δηλαδη αλλα δεν πειραζει)

699το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:52 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
ede έγραψε:
εγω θελω και λιγο να παω και απο το μουσειο οποτε θα την κανω την βολτα μου. θα παρω και τη μικρη και οτι καταλαβει απο το μουσειο καταλαβε... (τιποτα δηλαδη αλλα δεν πειραζει)
Για το μουσειο το σκεφτομουν και εγω αλλα μονη μου. Ειναι μεγαλο και θελω με την ηρεμια μου. αν κυνηγαω πιτσιρικια ή να με πρηζουν ΄΄ποτε θα φαμε σουβλακια'' να μου λειπει το βυσσινο. Ελεγα τωρα ομως σημερα αυριο που ειναι εδω ο αντρουλης  Razz Razz Razz μου Γιατι μετα δεν θα γινεται με τιποτα.

700το " cafe" μας #4# - Σελίδα 28 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 03, 2014 12:54 pm

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:
Για το μουσειο το σκεφτομουν και εγω αλλα μονη μου. Ειναι μεγαλο και θελω με την ηρεμια μου. αν κυνηγαω πιτσιρικια ή να με πρηζουν ΄΄ποτε θα φαμε σουβλακια'' να μου λειπει το βυσσινο. Ελεγα τωρα ομως σημερα αυριο που ειναι εδω ο αντρουλης  Razz Razz Razz μου Γιατι μετα δεν θα γινεται με τιποτα.
εμενα ο αντρουλης μου  Razz  πηγε μονος του μια μεχρι το μουσειο και πηγε και τη μικρη στο Γουλανδρη, μην ρωτας γιατι αυτο ηθελε να κανει αυτο εκανε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις