976 Απ: το " cafe" μας #4# Παρ Ιαν 10, 2014 2:35 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
οτι το πουλι περιμενει ακομα στο ψυγειο ποτε θα φιλοτιμηθω να το μαγειρεψω??????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
οτι το πουλι περιμενει ακομα στο ψυγειο ποτε θα φιλοτιμηθω να το μαγειρεψω??????
demaki88 έγραψε:12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
αντε ντε!!!!darsel έγραψε:demaki88 έγραψε:12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
καμαρωνει στο ψυγειο! αμ δεν πεταει κι αυτη να βρεθει στην κατσαρολα!
ede έγραψε:κατι μου λεει οτι η νταρσελ θα φαει σουβλακια σήμερα
Καλησπέρες.
ουαου. Τι ωρα το εκανες? Δεν δουλευεις σημερα?darsel έγραψε:ede έγραψε:κατι μου λεει οτι η νταρσελ θα φαει σουβλακια σήμερα
Καλησπέρες.
ετοιμο ειναι ανοητη!
ede έγραψε:ουαου. Τι ωρα το εκανες? Δεν δουλευεις σημερα?darsel έγραψε:ede έγραψε:κατι μου λεει οτι η νταρσελ θα φαει σουβλακια σήμερα
Καλησπέρες.
ετοιμο ειναι ανοητη!
demaki88 έγραψε:12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
Πεθερα ακαματρα, κορη ακαματρα..Ντεμακι θα "καλοπερασει" ο γιοκας σου...
darsel έγραψε:
αμα θες να ξερεις πασα θα τον εχουμε!! απλα θα τρωει στη μανα του!
Lillybell έγραψε:darsel έγραψε:
μα εννοειτε οτι ο κανακαρης μου θα τρωει το φαγακι της μαμακας του!!!!δεν εμπιστευομαι εγω τη νυφη!!!!να θελει να μου τον ξεκανει!!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
margdimitra έγραψε:Lillybell έγραψε:darsel έγραψε:
Και επιστρέφοντας σπίτι να φέρνει και ταπεράκι.
Σωστή!!!
demaki88 έγραψε:μα εννοειτε οτι ο κανακαρης μου θα τρωει το φαγακι της μαμακας του!!!!δεν εμπιστευομαι εγω τη νυφη!!!!να θελει να μου τον ξεκανει!!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
και καθε μερα θα πηγαινω για επιτηρηση στο σπιτικο τους!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:μα εννοειτε οτι ο κανακαρης μου θα τρωει το φαγακι της μαμακας του!!!!δεν εμπιστευομαι εγω τη νυφη!!!!να θελει να μου τον ξεκανει!!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
Ααααααααααααααααααααααααααααααααα ε μα πες οτι τα θελει και σενα ο...πισινος σου!!!!!
demaki88 έγραψε:και καθε μερα θα πηγαινω για επιτηρηση στο σπιτικο τους!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:μα εννοειτε οτι ο κανακαρης μου θα τρωει το φαγακι της μαμακας του!!!!δεν εμπιστευομαι εγω τη νυφη!!!!να θελει να μου τον ξεκανει!!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
Ααααααααααααααααααααααααααααααααα ε μα πες οτι τα θελει και σενα ο...πισινος σου!!!!!
αλλα ξερετε τι λενε!!που θα μοιασει η νυφη???στην πεθερα φυσικα!!!!
demaki88 έγραψε:και καθε μερα θα πηγαινω για επιτηρηση στο σπιτικο τους!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:μα εννοειτε οτι ο κανακαρης μου θα τρωει το φαγακι της μαμακας του!!!!δεν εμπιστευομαι εγω τη νυφη!!!!να θελει να μου τον ξεκανει!!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
ναι για!!!κανε και καμια δουλεια!!!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:και καθε μερα θα πηγαινω για επιτηρηση στο σπιτικο τους!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:μα εννοειτε οτι ο κανακαρης μου θα τρωει το φαγακι της μαμακας του!!!!δεν εμπιστευομαι εγω τη νυφη!!!!να θελει να μου τον ξεκανει!!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:12κ μιση η ωρα!!!τι απεγινε η ορνιθα;;;;darsel έγραψε:τωρα τι να σας πω???
Αννουλα;;;;;; Ασχολησου με την ορνιθα εσυ....
ναιιιιιιιιιιιιιιιdemaki88 έγραψε:Και ναι!!!!αυτη η εβδομαδα ηταν πολυυυυ ενδιαφερων!!!!!!
βλεπω βλεπω. θα διεκδικισω μεριδιο επιχειρηματων!ede έγραψε:Δεν μπορω μανα μου τωρα. Τσακωνομαι δεν βλεπεις?
αυτη τη στιγμη δεν θελω τροφη για σκεψη. Θελω τροφη για το στομαχι μου.zini έγραψε:βλεπω βλεπω. θα διεκδικισω μεριδιο επιχειρηματων!ede έγραψε:Δεν μπορω μανα μου τωρα. Τσακωνομαι δεν βλεπεις?
δεν παει πουθενα το βιντεο το βλεπεις αλλη φορα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης