Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

sophia

sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γύρισαμε κ εμεις...3269 κατά τον υπέρήχο άλλα με δρόμο μπροστά μας 3,7 ο τραχηλος κ ραντεβού την άλλη Τρίτη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

Κιλά συν 10 κ μουρμούριτσα απο τον ντοκ με έσωσε μια άλλη που έβαλε 6 σε μια εβδομάδα όμως!

Με εξέτασε κ κολπικα φυσικά άλλα δεν με ενόχλησε καθόλου μα καθόλου!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΑ20,
θα φτάσεις τις 40 εβδομάδες, ε; Λογικό για πρωτοτόκα...

maimou,
άμα δεν ουρλιάζει που δεν της το δίνεις όλο, καλά είσαι...

maraki_iraklio,
ποιες αντοχές, σε λίγο θα βγάλουμε φωτοστέφανο από την αποχή!

Sophia,
μια χαρά το λουλούδι!
Είναι τόσο αυστηροί με τα κιλά οι γιατροί; Γιατί τόση υστερία;

Paramythenia

Paramythenia
Σας καλησπεριζω με το παραμυθακι στο βυζι! Καλοριζικο το νεο μας θεμα.με το καλο σε οσες πλησιαζει η ωρα να αγκαλιασουν τα μπεμπινια τους.για πονακια διαβαζω...ερχονται τα μωρουλια!!! Μαρακι κρητικο τελειο το φορεμα της γοργονιτσας. Μαιμουδακι μου βαστα γερα! Αατερακι λες να εισαι η επομενη; ζβουριτσα πηγες για καθισματακι; τσιριτρακι φτιαξε βαλιτσα μαρηηηη!σοφακι μεγαλωσε το λουλουδακι σας.το evinaki θα εχει αφοσιωθει στη μπεμπιτσα. Εμεις ειμαστε καλα.τρωμε ανα 2,5 περιπου ωρες.την τεταρτη εχουμε ραντεβου με τον παιδιατρο.μαρακι μου για τα κιλα που με ρωτησες,εβαλα συνολικα 5,5.τωρα παντως που θηλαζω τρωω συνεχεια!παντως ακομη δεν εχω πιστεψει οτι αυτο το μωρακι ηταν στην κοιλιτσα μου για 9 μηνες...την κοιταμε κ δεν το πιστευουμε οτι ειναι δικη μας

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:Σας καλησπεριζω με το παραμυθακι στο βυζι! Καλοριζικο το νεο μας θεμα.με το καλο σε οσες πλησιαζει η ωρα να αγκαλιασουν τα μπεμπινια  τους.για πονακια διαβαζω...ερχονται τα μωρουλια!!! Μαρακι κρητικο τελειο το φορεμα της γοργονιτσας. Μαιμουδακι μου βαστα γερα! Αατερακι  λες να εισαι η επομενη; ζβουριτσα πηγες για καθισματακι; τσιριτρακι φτιαξε βαλιτσα μαρηηηη!σοφακι μεγαλωσε το λουλουδακι σας.το evinaki θα εχει αφοσιωθει  στη μπεμπιτσα. Εμεις ειμαστε καλα.τρωμε ανα 2,5 περιπου ωρες.την τεταρτη εχουμε ραντεβου με τον παιδιατρο.μαρακι μου για τα κιλα που με ρωτησες,εβαλα συνολικα 5,5.τωρα παντως που θηλαζω τρωω συνεχεια!παντως ακομη δεν εχω πιστεψει οτι αυτο το μωρακι ηταν στην κοιλιτσα μου για 9 μηνες...την κοιταμε κ δεν το πιστευουμε οτι ειναι δικη μας
paramythenia,
εξαιρετικά τα νεάκια σας! Σε διαβάζω και ανυπομονώ!

Παρήγγειλα καθισματάκι, αυτό που σκόπευα να πάρω πριν μου χαρίσει ο φίλος μας το δικό του. Besafe Izi Go.
Είναι ετοιμοπαράδοτο και μου το έχουν κρατήσει αλλά θα περιμένω μέχρι τις 31 του μηνού που κάνουν παραλαβή καινούρια χρωματάκια μήπως και πάρω το χρωματάκι που μου αρέσει. (επειδή έχω ξαναψωνίσει από εκεί με εξυπηρετούν: μου κρατάν αυτό για καβάτζα, αλλά αν έρθει το άλλο, θα πάρω το άλλο)

Το μαγαζί αυτό είναι δίπλα από το σπίτι των θείων μου, οπότε και να γεννήσω πριν τις 31 (που χλωμό), περνάνε οι θείοι και το παραλαμβάνουν για μένα. (Όλα κανονισμένα τα 'χω η βρωμίτσα) Laughing Laughing 

tsiritri

tsiritri
Πω πωωωω καλε εχασα πολλα νεα!!!!!
Καλοριζικο το θεματακι μας με πολλα πολλα μωρακια Very Happy 

Μαιμουδακι μου ευχομαι να καταφερετε να τη βρειτε γρηγορα τη λυση με τη μεγαλη ζαργανουλα! Υπομονη!!!

Σοφια ολοκληρη κοριτσαρα εγινε φτου φτου φτου!!!

Ιωαννα το δοκιμασατε κ εσεις το "αθλημα"? Δεν πειραζει η επομενη απόπειρα θα ειναι πετυχημενη. Wink 

Παραμυθενια μου με το γλυκο σου παραμυθακι!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 417472 
Αρχισα να ετοιμαζω βαλιτσα,ειμαι σε καλο δρομο!!!

Σημερα ψουνισα κ μπεμπεδοφορμακια!

Πηγα κ για ενα σουπερ καφε παραθαλασια κ το ευχαριστηθηκα με την ψυχη μου!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 536304 

Δεν το πιστευω οτι θα ρθει η ωρα σας το ειπα?????

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri,
από πού ψώνισες; Για πες! Για πες! Για πες!

Την Πέμπτη έχουμε και ραντεβού με τον παιδίατρο! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 215994 

Ρε, πλησιάζει η ώρα, ρε!!!!

tsiritri

tsiritri
Ψωνισα απο mothercare. Ενα σετ με 5 εσωρουχακια κοντομανικα, ενα των 3 που εχουν μακρυ μανικι κ κλειστα ποδαρακια κ 2 σαν παντελονακια παλι με κλειστα ποδαρακια. Γλυκα ειναι!!! Αλλα ακριβα ρε κοριτσια....χαλαλι της της μπουμπους!!!Very Happy 

Τελειωσα χτες κ την κουβερουλα που παλευα τοσο καιρο να πλεξω!!! Πρωτο κ τελευταιο νομιζω.Εννοειται οτι δεν ειναι τιποτα το ενδιαφερον αλλα παρ'ολα αυτα την εφτιαξα εγω Very Happy 

Πρεπει να παω για περπατημα κ βαριεμαιιιιιι!!!!!

Ιωαννα καλοριζικο το καθισματακι!!! !

sophia

sophia
Καλώς την παραμυθένια κ το παραμυθακι της :-):-):-)

Ωχ βρε κορίτσια ζαλαδα εχω....ο καφές με έχει κάνει τουρμπο δεν ξανά πίνω κ καουρα μα στον 9ο είμαι ή στον 3ο πείτε μου!

Με γειά σας Ιωάννα μου!

Με γειά σας και εσένα Ριτσάκι....καλοφορετα να είναι!

Εγώ είπα σήμερα στην πεθερά να μην πάρει τίποτα να αναλάβει κεράσματα γλυκά μαιευτηρίου κ 1.12 που θα πληρωθεί επιτέλους την έχουν μήνες απληρωτη να πέσει μπικικινι !

Μαρακι τι καλό!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
sophia έγραψε:Γύρισαμε κ εμεις...3269 κατά τον υπέρήχο άλλα με δρόμο μπροστά μας 3,7 ο τραχηλος κ ραντεβού την άλλη Τρίτη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

Μπράβο στο λουλουδάκι σας!!!Γυναικάρα θα βγει!!!

Κιλά συν 10 κ μουρμούριτσα απο τον ντοκ με έσωσε μια άλλη που έβαλε 6 σε μια εβδομάδα όμως!

Με εξέτασε κ κολπικα φυσικά άλλα δεν με ενόχλησε καθόλου μα καθόλου!
ioazon έγραψε:ΜΑΡΙΑ20,
θα φτάσεις τις 40 εβδομάδες, ε; Λογικό για πρωτοτόκα...

maimou,
άμα δεν ουρλιάζει που δεν της το δίνεις όλο, καλά είσαι...

maraki_iraklio,
ποιες αντοχές, σε λίγο θα βγάλουμε φωτοστέφανο από την αποχή!

Sophia,
μια χαρά το λουλούδι!
Είναι τόσο αυστηροί με τα κιλά οι γιατροί; Γιατί τόση υστερία;
Και γω υπερβολικό τον βρίσκω!!!10 κιλά πήρες και είσαι ετοιμόγεννη!!!

Paramythenia έγραψε:Σας καλησπεριζω με το παραμυθακι στο βυζι! Καλοριζικο το νεο μας θεμα.με το καλο σε οσες πλησιαζει η ωρα να αγκαλιασουν τα μπεμπινια  τους.για πονακια διαβαζω...ερχονται τα μωρουλια!!! Μαρακι κρητικο τελειο το φορεμα της γοργονιτσας. Μαιμουδακι μου βαστα γερα! Αατερακι  λες να εισαι η επομενη; ζβουριτσα πηγες για καθισματακι; τσιριτρακι φτιαξε βαλιτσα μαρηηηη!σοφακι μεγαλωσε το λουλουδακι σας.το evinaki θα εχει αφοσιωθει  στη μπεμπιτσα. Εμεις ειμαστε καλα.τρωμε ανα 2,5 περιπου ωρες.την τεταρτη εχουμε ραντεβου με τον παιδιατρο.μαρακι μου για τα κιλα που με ρωτησες,εβαλα συνολικα 5,5.τωρα παντως που θηλαζω τρωω συνεχεια!παντως ακομη δεν εχω πιστεψει οτι αυτο το μωρακι ηταν στην κοιλιτσα μου για 9 μηνες...την κοιταμε κ δεν το πιστευουμε οτι ειναι δικη μας
Αχ παραμυθένια μου τι καλά!!!Θέλω και γω το γοργονάκι μου στο βυζί!!!Όλα καλά πάνε δηλ. με τον θηλασμό ε?Μπράβο!!!Πως να το πιστέψεις...την μια μέρα είναι στην κοιλίτσα μας και κολυμπάνε και την άλλη στην αγκαλιά μας!!!Είναι πραγματικά θαύμα!!!

tsiritri έγραψε:Πω πωωωω καλε εχασα πολλα νεα!!!!!
Καλοριζικο το θεματακι μας με πολλα πολλα μωρακια Very Happy 

Μαιμουδακι μου ευχομαι να καταφερετε να τη βρειτε γρηγορα τη λυση με τη μεγαλη ζαργανουλα! Υπομονη!!!

Σοφια ολοκληρη κοριτσαρα εγινε φτου φτου φτου!!!

Ιωαννα το δοκιμασατε κ εσεις το "αθλημα"? Δεν πειραζει η επομενη απόπειρα θα ειναι πετυχημενη. Wink 

Παραμυθενια μου με το γλυκο σου παραμυθακι!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 417472 
Αρχισα να ετοιμαζω βαλιτσα,ειμαι σε καλο δρομο!!!  

Σημερα ψουνισα κ μπεμπεδοφορμακια!

Με γεια!!!!Καλοφόρετα!!!Όπως είπε και η Ιωάννα θέλουμε λεπτομέρειες!!!

Πηγα κ για ενα σουπερ καφε παραθαλασια κ το ευχαριστηθηκα με την ψυχη μου!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 536304 

Σου άξιζε μετά από τόση δουλειά!!!

Δεν το πιστευω οτι θα ρθει η ωρα σας το ειπα?????
Ούτε γω το πιστεύω καλέ!!!

Σβουρίτσα τέλειο το καθισματάκι σας!!!Στην τιμή είναι και η τσάντα???Με γεια!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όσι.
Στην τιμή είναι μόνο το καθισματάκι!

Αχ, τακτοποίησα τα καλλυντικά της μπέμπας στο ένα καλαθάκι στο μπάνιο! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 990599 
Ρε, έρχεται!!!

asteraki1989

asteraki1989
Koritsakia mou ti kanete;egw perpatousa mia wra kai kati kai twra ponane ola ta sustimata xaxaxa.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:Koritsakia mou ti kanete;egw perpatousa mia wra kai kati kai twra ponane ola ta sustimata xaxaxa.
Ω ρε, μανούλα μ!
Άραξε! Άραξε!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας διαβαζω μη νομίζετε αλλα δεν προλαβαίνω.
Θα παραγγειλω δυο ring slings απο το asteraki απλα μονόχρωμα οτι πιο οικονομικό εχει,καμια συμβουλή;θα ηταν πιο βολικό να βαλω κατι έξτρα;για πειτε.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:Σας διαβαζω μη νομίζετε αλλα δεν προλαβαίνω.
Θα παραγγειλω δυο ring slings απο το asteraki απλα μονόχρωμα οτι πιο οικονομικό εχει,καμια συμβουλή;θα ηταν πιο βολικό να βαλω κατι έξτρα;για πειτε.
Ίσως να ήταν βολική μία τσέπη.... Εγώ δεν έβαλα όμως.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:
Ίσως να ήταν βολική μία τσέπη.... Εγώ δεν έβαλα όμως.
Ευχαριστω!δεν θα βαλω ουτε κι εγω!

sophia

sophia
Εχω στο ένα εχω τσέπη...βολεύει!

Αστερακι ξεκουράσου ορε !

tsiritri

tsiritri
Ρε κοριτσια να ρωτησω,αυτο που περιγραφεται ως συσπαση δεν το εχω νιωσει (γιατι κ ο γιατρος μο. Το περιεγραψε ως πονο που ξεκιναει χαμηλα στην κοιλια κ μετα πετρωνει ολη). Αυτο που νιωθω καμι βδομαδα τωρα ειδικα το βραδυ που χαλαρωνω ειναι σαν μια.σουβλια να το πω? Μαχαιρια να το πω? Αναμεσα στο κουκου μου απο την "εξοδο" κ πανω προς την κοιλια. Πριν μερες το ενιωθα σαν κατι να εχω σε εκεινο το σημειο (σαν κορδόνι) κ να τραβαει εντονα κ να ποναει....αλλα οσο περνανε οι μερες νομιζω οτι ειναι ολο κ πιο επωδυνες-ενοχλητικες. Εχει νιωσει καμια τιποτα αντιστοιχο?

Μαιμουδακι αυριο πρωι εχω ραντεβου να δω πως χρησιμοποιούνται τα sling κ θα επανερθω με λεπτομεριες!

Σοφακι thanks Wink 

evini7

evini7
Κορίτσια!!! Τελικα ήρθαμε σπίτι μας σήμερα το μεσημέρι. Εκανε λίγο ικτερο χθες κ μείναμε αλλη μια νύχτα...ολα καλα όμως!
Καλε που πήγαν τα 3ωρα του μαιευτηριου;;;; Θηλαζει όλη μέρα, πονάνε θηλες, τραβάνε ράμματα επισιοτομης, χάλια είμαι αλλα το λάτρευω το πλασματακι μου...!
Παραμυθένια μου πολυ χάρηκα για σας!
Μπράβο που πάτε καλα! Κι η δική μου με το χέρι στο κεφάλι βγήκε κ σε συνδυασμό με τον στενό μου κόλπο βάλαμε βεντουζακι...

Δεν γέννησε καμία άλλη απ´οτι ειδα ε;
Άντε Τσιριτρι φτιάξε βαλίτσα, γινονται ολα τόσο τσακ μπαμ!
Σοφακι μου τέρμα τα ασπραδια!!!!!! Επιτέλους !!!! Μα 300;;;;

Φιλια σε όλες! Θα επανέλθω!

tsiritri

tsiritri
Εβινακι μου επιστρεψατε σπιτακι σας εεε??? Μπραβο κοριτσι μου, ευχομαι να βρειτε πολυ γρηγορα τους ρυθμους σας κ να αναρρωσεις το συντομοτερο!!!! Να μου τη φιλησεις τη μικρουλα σου!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 417472 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
ioazon έγραψε:Όσι.
Στην τιμή είναι μόνο το καθισματάκι!

Αχ, τακτοποίησα τα καλλυντικά της μπέμπας στο ένα καλαθάκι στο μπάνιο! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 990599 
Ρε, έρχεται!!!
Αρχίζεις να το χωνεύεις σιγά,σιγά ε???χαχαχα

asteraki1989 έγραψε:Koritsakia mou ti kanete;egw perpatousa mia wra kai kati kai twra ponane ola ta sustimata xaxaxa.
Ξεκουράσου τώρα σαν καλό κορίτσι και θα περάσει!!!Και γω χτες ένα ανηφοράκι και μερικές σκάλες ανέβηκα και ένιωθα σαν να τερμάτισα σε μαραθώνιο!!!

Καλέ και που που μας παρακολουθείς με 2 ζαργανάκια σε θαυμάζω!!!Αλήθεια με τις δουλειές του σπιτιού τα καταφέρνεις ή επιβάλλεται βοήθεια?

evini7 έγραψε:Κορίτσια!!! Τελικα ήρθαμε σπίτι μας σήμερα το μεσημέρι. Εκανε λίγο ικτερο χθες κ μείναμε αλλη μια νύχτα...ολα καλα όμως!
Καλε που πήγαν τα 3ωρα του μαιευτηριου;;;; Θηλαζει όλη μέρα, πονάνε θηλες, τραβάνε ράμματα επισιοτομης, χάλια είμαι αλλα το λάτρευω το πλασματακι μου...!
Παραμυθένια μου πολυ χάρηκα για σας!
Μπράβο που πάτε καλα! Κι η δική μου με το χέρι στο κεφάλι βγήκε κ σε συνδυασμό με τον στενό μου κόλπο βάλαμε βεντουζακι...

Καλωσορίσατε στο σπιτάκι σας Ευάκι μου!!!Καλή προσαρμογή!!!Αλήθεια ο πατήρ το έχασε το μυαλό με την κόρη τώρα που την έχει και live??

Δεν γέννησε καμία άλλη απ´οτι ειδα ε;
Άντε Τσιριτρι φτιάξε βαλίτσα, γινονται ολα τόσο τσακ μπαμ!
Σοφακι μου τέρμα τα ασπραδια!!!!!! Επιτέλους !!!! Μα 300;;;;

Φιλια σε όλες! Θα επανέλθω!

Τσιριτράκι μου περιμένω τις εντυπώσεις σου από τα σλινγκ αύριο...το γλυκοκοιτάζω και γω τις τελευταίες μέρες....
Έχω ωστόσο 2 ανησυχίες...
α)Αν έχει κατατοπιστικές οδηγίες για να μάθω όλες τις θέσεις...φοβάμαι μην πέσει κιόλας!!!
β)μήπως μάθει το γοργονάκι στην αγκαλιά και δεν ξεκολλάει από τα χέρια...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri,
αυτόν τον πόνο που περιγράφεις τον έχω αιστανθεί κι εγώ κανα δυο φορές.

evini,
καλές αγκαλιές με τη μπέμπα!
Φτιάξε τικεράκι με την ηλικία σας, ντε Wink 

maraki_iraklio,
άμα δώσεις άπλετη αγκαλιά νωρίς, γίνονται πιο ανεξάρτητα τα παιδιά. Όσο τους στερείς το ντάντεμα και το κανάκεμα, τόσο κολλάνε πάνω σου. (έτσι νομίζω εγώ)

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Συμφωνώ απόλυτα σβουρίτσα αλλά για σκέψου να είναι με τις ώρες αγκαλιά στο βυζί και όσες δεν θηλάζει να θέλει πάλι αγκαλιά!!!
Πότε θα κάνουμε όλα τα υπόλοιπα!!!
Και το λέω εγώ αυτό που λέω ότι θα βγει και δεν θα θέλω να ξεκολλήσει από πάνω μου!Θα θέλω να την ζουμπάω,να την μυρίζω,να την φιλάω κ.τ.λ....

Άντε πάω να ξαπλώσω το κορμί αν και δεν νυστάζω σήμερα....θα χαζέψω το Όλα με τον Θέμο να γελάσω λίγο!!!
Όνειρα γλυκά σε όλες!!!!
σμουτς!!!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 531909 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 531909 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο Μαιμουδος αποφάσισε τα slings να εχουν τσέπη!
Με τις δουλειές του σπιτιού τα κουτσοκαταφερνω.παρκαρω τις ζαργανες στη Γιαγια τους κ σιγα σιγα καθαρίζω.μετο μαγείρεμα δεν το χω ακομα γιατι σηκωνομαι τελευταια φορα στις 12 κ μετα συμμαζεύω το χάος που εχουμε κανει το βραδυ,πρεπει να το βαλω στο προγραμμα να μαγειρεύω απογευμα για την άλλη μερα.προς το παρόν μας βολεύει η Πεθερα.
Ευχομαι να εχουμε μια ήρεμη νύχτα!
Σας φιλώ!

Υ.Γ Evini καλη προσαρμογή,να σας ζησει!

asteraki1989

asteraki1989
Evlepa ston alpha me ta egkateleimena mwrakia sfixtike h kardia mou.....k mou leei o antras mou egw tha epairna ena

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!

maraki_iraklio έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα σβουρίτσα αλλά για σκέψου να είναι με τις ώρες αγκαλιά στο βυζί και όσες δεν θηλάζει να θέλει πάλι αγκαλιά!!!
Πότε θα κάνουμε όλα τα υπόλοιπα!!!
Και το λέω εγώ αυτό που λέω ότι θα βγει και δεν θα θέλω να ξεκολλήσει από πάνω μου!Θα θέλω να την ζουμπάω,να την μυρίζω,να την φιλάω κ.τ.λ....

Άντε πάω να ξαπλώσω το κορμί αν και δεν νυστάζω σήμερα....θα χαζέψω το Όλα με τον Θέμο να γελάσω λίγο!!!
Όνειρα γλυκά σε όλες!!!!
σμουτς!!!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 531909 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 2 531909 
Ε, τον πρώτο καιρό ζήτα βοήθεια! Γιαγιάδες - ξαδέρφες, όποιον έχεις εκείθε! Wink 

Maimou2009 έγραψε:Ο Μαιμουδος αποφάσισε τα slings να εχουν τσέπη!
Με τις δουλειές του σπιτιού τα κουτσοκαταφερνω.παρκαρω τις ζαργανες στη Γιαγια τους κ σιγα σιγα καθαρίζω.μετο μαγείρεμα δεν το χω ακομα γιατι σηκωνομαι τελευταια φορα στις 12 κ μετα συμμαζεύω το χάος που εχουμε κανει το βραδυ,πρεπει να το βαλω στο προγραμμα να μαγειρεύω απογευμα για την άλλη μερα.προς το παρόν μας βολεύει η Πεθερα.
Ευχομαι να εχουμε μια ήρεμη νύχτα!
Σας φιλώ!

Υ.Γ Evini καλη προσαρμογή,να σας ζησει!
Αυτό με το απογευματινό μαγείρεμα θα βολέψει και αργότερα που θα πας δουλειά (αυτή η συμβίωση με την αδερφή του πρώην με έχει μάθει πολλά τελικά)

asteraki1989 έγραψε:Evlepa ston alpha me ta egkateleimena mwrakia sfixtike h kardia mou.....k mou leei o antras mou egw tha epairna ena
asteraki,
ειδικά στη φάση που είμαστε εγώ τα αποφεύγω όλα αυτά. Ξέρω πως θα φρικάρω.
Πάντως κι εγώ θα έπαιρνα ένα (έχω σκεφτεί μήπως κάνουμε 2 και υιοθετήσουμε 1, αλλά ο δικός μου "κλωτσάει")

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις