Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
700 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 700 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:"Φοράω " τη μικρη κ σας παρακολουθώ!
Πώς σου φαίνεται το sling, λοιπόν;

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:
Θελω λίγη προπόνηση.την μεγάλη την φόρεσα κ την πήρε ο ύπνος,την έβαλα στην καλαθουνα,είδηση δεν πήρε !η μικρη δεν μασησε γιατι πιναει.της εχω βάλει τωρα www.babyradio.gr κ σαν να χει ξεχαστεί λίγο!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Θελω λίγη προπόνηση.την μεγάλη την φόρεσα κ την πήρε ο ύπνος,την έβαλα στην καλαθουνα,είδηση δεν πήρε !η μικρη δεν μασησε γιατι πιναει.της εχω βάλει τωρα www.babyradio.gr κ σαν να χει ξεχαστεί λίγο!
Θα το πάρω και στο μαιευτήριο το sling, τόσο με έχει ενθουσιάσει η ιδέα! Very Happy 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Θα το πάρω και στο μαιευτήριο το sling, τόσο με έχει ενθουσιάσει η ιδέα! Very Happy 
Πάρ το θα σε βολέψει με τον θηλασμο.τραχηλο σου κοίταξε;σου είπε τίποτα για περπάτημα;

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Πάρ το θα σε βολέψει με τον θηλασμο.τραχηλο σου κοίταξε;σου είπε τίποτα για περπάτημα;
Τράχηλο δεν κοίταξε (και μου είπε κιόλας πως δεν θα "με σκαλήσει" καθόλου), είναι της φυσικής προσέγγισης.
Μου είπε περπάτημα και σεξ και άπειρες βόλτες.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Τράχηλο δεν κοίταξε (και μου είπε κιόλας πως δεν θα "με σκαλήσει" καθόλου), είναι της φυσικής προσέγγισης.
Ε ναι δεν εχει νόημα να τον κοιτάξει ,περπατά κ θα γίνει η δουλεια!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Κάνουμε και "soupline sex". Για το παιδί μας πάντα! (ευτυχώς κάτι έγινε με τις ορμόνες μου και ξαναέχω όρεξη)

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αλήθεια είναι τόσο βολικό??Ανυπομονώ να έρθει!!!Ελπίζω να του πάρω το κολάι γρήγορα!!!

ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:
Κάνουμε και "soupline sex". Για το παιδί μας πάντα! (ευτυχώς κάτι έγινε με τις ορμόνες μου και ξαναέχω όρεξη)

Σουπλιν σεξ!!!χαχαχαχα!!!Εσύ θα με πεθάνεις με τις ατάκες σου!!!!

Προχτές ανέφερα σε κουβέντα ότι το σλινγκ θα με βολέψει να θηλάσω σε περίπτωση βόλτας έξω και το στεφάνι έπαθε σοκ!!!Είσαι τρελήηηηη!!!Ξέχνα το να βλέπουν ότι θηλάζεις???
Μα δεν εκτίθεται τίποτα σε δημόσια θέα του λεω...
Ανένδοτος αυτός!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δηλαδή άμα θηλάσεις 6 μήνες, πώς θα μείνεις 6 μήνες στην αφάνεια;
Θα είσαι κλειδωμένη μέσα;
Μάλλον πρέπει να τον "ψήσεις" λίγο...

Edit:
Θέλω να πω: δεν φαίνεται και τίποτα αν θηλάζεις. Ρίχνεις και την άκρη του sling πάνω στον ώμο σου αν θες να είσαι καλυμμένη τελείως και τζιτζί.
Δηλαδή κι εγώ που σκοπεύω να θηλάσω φανατικά, δεν φαντάζομαι να βγάζω τίποτα στη φόρα.... διακριτικά πάντα, κυρίως επειδή έχω αυτοσεβασμό

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντος φαντάζομαι πως αν κάνετε λίγο υπομονη στην αρχή με τον θηλασμο θα ειναι πολυ εύκολο στη συνεχεια!πετας το βυζι τρώει στο δεκάλεπτο κ τέλος!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Αυτό είπα και γω ότι δεν πρόκειται να φαίνεται τίποτα και πως δεν θα το πετάω έξω όπου βρω..αλλά σε περίπτωση που δεν υπαρχει δυνατότητα να πάω σε μια γωνία,στο αμάξι ή κάπου πιο απόμερα!!!
Η απάντηση?
Εννοείται ότι δεν θα φαινόταν κάτι!!Αλλά και μόνο που ο άλλος βλέπει ότι θηλάζεις φαντάζεται διάφορα και καλά!!!

Τέλος πάντων...ας πάει καλά ο θηλασμός και θα τον στρώσω!!!

Άντε πάω στο κρεβατάκι μπας και νυστάξω!!!
όνειρα γλυκά σε όλες!!!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζαργανες τακτόοιημενες κι εγω υπνο!καληνυχτα

sophia

sophia
Αρχικά να ευχηθώ άλλη μια φορά στο Αστερακι να πάνε όλα τελεία κ με το καλο να δεχθείτε το αστέρι σας!

Παραμυθακι σούπερ ντουπερ ! Μπράβο!!!

Μεγάλωσε κ το χταπόδι! :-):-):-)

Μαρακι λες? Μακάρι να έχουμε όλες εύκολους τοκετόύς κ υγιεστατα μπεμπακια ! Όσο για το θηλασμό μη σκας θα του βγουν κ του μπαμπά σας συναισθήματα δεσίματος μέσω του θηλασμού κ θα το δει αλλιώς!

Τζούλια όντως τεράστια διαφορά...δεν εχω ξανά ακούσει για τετοια διαφορά βάρους, τι να πεις!

asteraki1989

asteraki1989
Kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa ksimerwse I pio eutuxismeni mera tis zwi mas(euxomai na pane ola kala),ax tremw apo xara,filia se oooooooooles

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:Kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa ksimerwse I pio eutuxismeni mera tis zwi mas(euxomai na pane ola kala),ax tremw apo xara,filia se oooooooooles
Με το καλο!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:Kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa ksimerwse I pio eutuxismeni mera tis zwi mas(euxomai na pane ola kala),ax tremw apo xara,filia se oooooooooles
Με το καλό!!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 654316 

sophia

sophia
Ελα βρε Βανεσσα θα με παρουν τα ζουμια παλι πρωι πρωι!!!!!!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Περιμενω μνμ!!!!!!!!!!

Σε περιμενουμε αστερακι junior....καλως να ερθεις!!!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρες νούμερο 2!

Κλασικός διακοπτόμενος ύπνος. Δεν με πειράζει. Και το χταπόδι να έρθει, έτσι θα κοιμάμαι. Απλά αντί να διαβάζω Πατσούρου στο ενδιάμεσο των νάνι, θα την εφαρμόζω! Razz 

Ο αφέντης μου έχει αγχωθεί τόσο πολύ γενικώς που έχει ξεχάσει 3 φορές το κινητό του τις τελευταίες 20 μέρες στο σπίτι. Rolling Eyes 
Έχει αποσυντονιστεί εντΡελώς!

Έχουμε γεννητούρια σήμερις!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 215994 

evini7

evini7
Καλημέρα από μια ταλαιπωρη μάνα...
Καταρχάς να ευχηθώ με το καλο στο αστερακι!!!! Έρχεται αγοράκι στην παρέα!
Αναμένουμε!!!!!
Κοντεύει κ το χταπόδι!!
Μπράβο στο Παραμυθοπαιδο, πως μεγαλώνει έτσι;;; Φτου φτου!!

Εγω χθες υπέφερα. Ο πυρετός μου έφτασε 39,6...μίλησα με παιδιατρο, σύμβουλο θηλασμου, γυναικολογο, φαρμακοποιο μου.
Κανείς δεν βρήκε το γιατι...άλλοι είπαν μαστιτιδα αλλα δεν έχω τα συμπτωματα της.
Άλλοι κρυολόγημα αλλα δεν έχω αλλα συμπτωματα π.χ. Λαιμος κτλ
Απερίγραπτο το τι πέρασα.
Έβγαζα γάλα όλη μέρα κ έδινε ο άντρας μου στο μωρο ώσπου ήρθε το βραδυ η πεθερα να μαγειρεψει κ μας άρχισε τα περί ξένου...
Ε έβρασε το κεφαλλονιτικο αίμα μου, σηκώθηκα, έκανα ντους, πήρα ντεπον, το μωρο αγκαλια κι άρχισα να την θηλαζω. Απο τότε καλύτερα είμαι, έχω απλα δεκατα, το παρακολουθώ κ μιλάω με γιατρο το βράδυ.
Αχ αχ αχ...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:Καλημέρα από μια  ταλαιπωρη μάνα...
Αναμένουμε!!!!!
Κοντεύει κ το χταπόδι!!

Εγω χθες υπέφερα. Ο πυρετός μου έφτασε 39,6...μίλησα με παιδιατρο, σύμβουλο θηλασμου, γυναικολογο, φαρμακοποιο μου.
Κανείς δεν βρήκε το γιατι...άλλοι είπαν μαστιτιδα αλλα δεν έχω τα συμπτωματα της.
Έβγαζα γάλα όλη μέρα κ έδινε ο άντρας μου στο  μωρο ώσπου ήρθε το βραδυ η πεθερα να μαγειρεψει κ μας άρχισε τα περί ξένου...
Ε έβρασε το κεφαλλονιτικο αίμα μου, σηκώθηκα, έκανα ντους, πήρα ντεπον, το μωρο αγκαλια κι άρχισα να την θηλαζω. Απο τότε καλύτερα είμαι, έχω απλα δεκατα, το παρακολουθώ κ μιλάω με γιατρο το βράδυ.
Αχ αχ αχ...
Αν έχεις καμία ίωση, δίνεις τα αντισώματά σου στο παιδί και δεν κολλάει!
Μην ακούς κανέναν!
Περαστικουλια!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναμένουμε!!!!!
Κοντεύει κ το χταπόδι!!

Έβγαζα γάλα όλη μέρα κ έδινε ο άντρας μου στο  μωρο ώσπου ήρθε το βραδυ η πεθερα να μαγειρεψει κ μας άρχισε τα περί ξένου...
Αχ αχ αχ...
Περαστικά ρε κορίτσι !

eva evaki

eva evaki
KALHMERA! ASTERAKI MAS ME TO KALO NA FEREIS STON KOSMO TO ASTERAKI JUNIOR..PERIMENW ME AGWNIA NEA SAS!!!!!!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 334590 
EVINAKI MOU PERASTIKOULIA SOU ...EXEI DIKIO H IWANNA PERNAS ANTISOMATA STO PAIDI AMESOS H ALLH "3ENO"...!

TELIKA OLES OI TOTE MANADES AYTA LENE KAI EMENA H DIKIA MOU ME TO 3ENO GALA EXEI TROMERH SXESH! MH SAS PW OTI EINAI EYTYXISMENH POU THS DINW KAI 3ENO GALA!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 522194 
EMEIS KORITSIA MOU SAN NA KOLISAME IWSH TO PAIDI MOU EXEI POLLES BLENES KAI VIXEI..PHRA TON PAIDIATRO MOU EIPE NA THS KANW POLOUS OROYS THN HMERA..K NA THN PARAKOLOUTHW..! EXW TOSA NEYRAPOU DEN THELW NA 3ANAPATHSEI KANEIS STO SPITI MOU:bang: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 679259 
KAI PRWTH APO OLOUS OI DIKOI MOU GT MALLON APO AYTOUS PROERXETAI TO KAKO EXTHES MOU HRTHANE 4 NOMATEOI MESA STO SPITI EPERNE O ENAS THN MIKRH THN EPERNE O ALLOS ELEOS KAI AMA TOYS ELEGA KAI TIPOTA THA PARE3IGIONTOYSAN BEBAIA THA MOU PEITE "KALA NA PATHW"Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 679259 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα αγάπες!!!!

Αχ κοριτσάκι μου πόσο συγκινούμαι!!!Με το καλό να πάρεις το αγοράκι σου αγκαλίτσα...λογικά τώρα θα τον έχεις και θα είσαι τρισευτυχισμένη!!!Τα καλύτερα και μόνο!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 654316 

Αναμένουμε!!!!!
Κοντεύει κ το χταπόδι!!

Αχ αχ αχ...
Κοριτσάκι μου όμορφο περαστικά και υπομονή!!!Να τρως σωστά να ξεκουράζεσαι όσο είναι αυτό δυνατόν και μην ακούς κανένα!!!

eva evaki έγραψε:KALHMERA! ASTERAKI MAS ME TO KALO NA FEREIS STON KOSMO TO ASTERAKI JUNIOR..PERIMENW ME AGWNIA NEA SAS!!!!!!!!!  Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 334590 
EVINAKI MOU PERASTIKOULIA SOU ...EXEI DIKIO H IWANNA PERNAS ANTISOMATA STO PAIDI AMESOS H ALLH "3ENO"...!

TELIKA OLES OI TOTE MANADES AYTA LENE KAI EMENA H DIKIA MOU ME TO 3ENO GALA EXEI TROMERH SXESH! MH SAS PW OTI EINAI EYTYXISMENH POU THS DINW KAI 3ENO GALA!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 522194 
EMEIS KORITSIA MOU SAN NA KOLISAME IWSH TO PAIDI MOU EXEI POLLES BLENES KAI VIXEI..PHRA TON PAIDIATRO MOU EIPE NA THS KANW POLOUS OROYS THN HMERA..K NA THN PARAKOLOUTHW..! EXW TOSA NEYRAPOU DEN THELW NA 3ANAPATHSEI KANEIS STO SPITI MOU:bang: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 679259 
KAI PRWTH APO OLOUS OI DIKOI MOU GT MALLON APO AYTOUS PROERXETAI TO KAKO EXTHES MOU HRTHANE 4 NOMATEOI MESA STO SPITI EPERNE O ENAS THN MIKRH THN EPERNE O ALLOS ELEOS KAI AMA TOYS ELEGA KAI TIPOTA THA PARE3IGIONTOYSAN BEBAIA THA MOU PEITE "KALA NA PATHW"Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 679259 
Βρε Ευάκι νομίζω πρέπει να γίνεις λίγο πιο "Γερμανίδα" και ξινή με τα σόγια και τους υπόλοιπους!!!Ας παρεξηγήσουν σκασίλα σου!Το φραουλάκι προέχει όλων!!!φιλάκια!!!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 21 379767 

Σοφάκι,μαιμουδάκι σας φιλώ!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, βρε eva evaki,
πάτα λίγο πόδι! Δεν είσαι για αρρώστιες σε μωρό ούτε 2 εβδομάδων!

eva evaki

eva evaki
EXW SKASEI ALHTHEIA...!
DEN 3ERW TI NA KANW!
KAI OI GONEIS MOU DEN EINAI ANTHRWPOI POU KATANOOUN..KAI AMA TOYS PEIS MAKRYA GIA 40 MERES THA THYMWSOUN K THA KANOUN NA MILHSOUN MPOREI KAI XRON O!ALLA STHN PROKIMENH PERIPTWSH AS KANOUN KAI 10 XRONIA!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις