501 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 Τετ Οκτ 30, 2013 12:56 pm
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πώς σου φαίνεται το sling, λοιπόν;Maimou2009 έγραψε:"Φοράω " τη μικρη κ σας παρακολουθώ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Πώς σου φαίνεται το sling, λοιπόν;Maimou2009 έγραψε:"Φοράω " τη μικρη κ σας παρακολουθώ!
Θελω λίγη προπόνηση.την μεγάλη την φόρεσα κ την πήρε ο ύπνος,την έβαλα στην καλαθουνα,είδηση δεν πήρε !η μικρη δεν μασησε γιατι πιναει.της εχω βάλει τωρα www.babyradio.gr κ σαν να χει ξεχαστεί λίγο!ioazon έγραψε:Πώς σου φαίνεται το sling, λοιπόν;Maimou2009 έγραψε:"Φοράω " τη μικρη κ σας παρακολουθώ!
Θα το πάρω και στο μαιευτήριο το sling, τόσο με έχει ενθουσιάσει η ιδέα!Maimou2009 έγραψε:Θελω λίγη προπόνηση.την μεγάλη την φόρεσα κ την πήρε ο ύπνος,την έβαλα στην καλαθουνα,είδηση δεν πήρε !η μικρη δεν μασησε γιατι πιναει.της εχω βάλει τωρα www.babyradio.gr κ σαν να χει ξεχαστεί λίγο!ioazon έγραψε:Πώς σου φαίνεται το sling, λοιπόν;Maimou2009 έγραψε:"Φοράω " τη μικρη κ σας παρακολουθώ!
Πάρ το θα σε βολέψει με τον θηλασμο.τραχηλο σου κοίταξε;σου είπε τίποτα για περπάτημα;ioazon έγραψε:Θα το πάρω και στο μαιευτήριο το sling, τόσο με έχει ενθουσιάσει η ιδέα!Maimou2009 έγραψε:Θελω λίγη προπόνηση.την μεγάλη την φόρεσα κ την πήρε ο ύπνος,την έβαλα στην καλαθουνα,είδηση δεν πήρε !η μικρη δεν μασησε γιατι πιναει.της εχω βάλει τωρα www.babyradio.gr κ σαν να χει ξεχαστεί λίγο!ioazon έγραψε:Πώς σου φαίνεται το sling, λοιπόν;Maimou2009 έγραψε:"Φοράω " τη μικρη κ σας παρακολουθώ!
Τράχηλο δεν κοίταξε (και μου είπε κιόλας πως δεν θα "με σκαλήσει" καθόλου), είναι της φυσικής προσέγγισης.Maimou2009 έγραψε:Πάρ το θα σε βολέψει με τον θηλασμο.τραχηλο σου κοίταξε;σου είπε τίποτα για περπάτημα;ioazon έγραψε:Θα το πάρω και στο μαιευτήριο το sling, τόσο με έχει ενθουσιάσει η ιδέα!Maimou2009 έγραψε:Θελω λίγη προπόνηση.την μεγάλη την φόρεσα κ την πήρε ο ύπνος,την έβαλα στην καλαθουνα,είδηση δεν πήρε !η μικρη δεν μασησε γιατι πιναει.της εχω βάλει τωρα www.babyradio.gr κ σαν να χει ξεχαστεί λίγο!ioazon έγραψε:Πώς σου φαίνεται το sling, λοιπόν;Maimou2009 έγραψε:"Φοράω " τη μικρη κ σας παρακολουθώ!
Ε ναι δεν εχει νόημα να τον κοιτάξει ,περπατά κ θα γίνει η δουλεια!ioazon έγραψε:Τράχηλο δεν κοίταξε (και μου είπε κιόλας πως δεν θα "με σκαλήσει" καθόλου), είναι της φυσικής προσέγγισης.Maimou2009 έγραψε:Πάρ το θα σε βολέψει με τον θηλασμο.τραχηλο σου κοίταξε;σου είπε τίποτα για περπάτημα;ioazon έγραψε:Θα το πάρω και στο μαιευτήριο το sling, τόσο με έχει ενθουσιάσει η ιδέα!Maimou2009 έγραψε:Θελω λίγη προπόνηση.την μεγάλη την φόρεσα κ την πήρε ο ύπνος,την έβαλα στην καλαθουνα,είδηση δεν πήρε !η μικρη δεν μασησε γιατι πιναει.της εχω βάλει τωρα www.babyradio.gr κ σαν να χει ξεχαστεί λίγο!ioazon έγραψε:Πώς σου φαίνεται το sling, λοιπόν;Maimou2009 έγραψε:"Φοράω " τη μικρη κ σας παρακολουθώ!
Μου είπε περπάτημα και σεξ και άπειρες βόλτες.
Κάνουμε και "soupline sex". Για το παιδί μας πάντα! (ευτυχώς κάτι έγινε με τις ορμόνες μου και ξαναέχω όρεξη)Maimou2009 έγραψε:Ε ναι δεν εχει νόημα να τον κοιτάξει ,περπατά κ θα γίνει η δουλεια!ioazon έγραψε:Τράχηλο δεν κοίταξε (και μου είπε κιόλας πως δεν θα "με σκαλήσει" καθόλου), είναι της φυσικής προσέγγισης.Maimou2009 έγραψε:Πάρ το θα σε βολέψει με τον θηλασμο.τραχηλο σου κοίταξε;σου είπε τίποτα για περπάτημα;ioazon έγραψε:Θα το πάρω και στο μαιευτήριο το sling, τόσο με έχει ενθουσιάσει η ιδέα!Maimou2009 έγραψε:Θελω λίγη προπόνηση.την μεγάλη την φόρεσα κ την πήρε ο ύπνος,την έβαλα στην καλαθουνα,είδηση δεν πήρε !η μικρη δεν μασησε γιατι πιναει.της εχω βάλει τωρα www.babyradio.gr κ σαν να χει ξεχαστεί λίγο!ioazon έγραψε:Πώς σου φαίνεται το sling, λοιπόν;Maimou2009 έγραψε:"Φοράω " τη μικρη κ σας παρακολουθώ!
Αλήθεια είναι τόσο βολικό??Ανυπομονώ να έρθει!!!Ελπίζω να του πάρω το κολάι γρήγορα!!!Maimou2009 έγραψε:"Φοράω " τη μικρη κ σας παρακολουθώ!
ioazon έγραψε:Κάνουμε και "soupline sex". Για το παιδί μας πάντα! (ευτυχώς κάτι έγινε με τις ορμόνες μου και ξαναέχω όρεξη)Maimou2009 έγραψε:Ε ναι δεν εχει νόημα να τον κοιτάξει ,περπατά κ θα γίνει η δουλεια!ioazon έγραψε:Τράχηλο δεν κοίταξε (και μου είπε κιόλας πως δεν θα "με σκαλήσει" καθόλου), είναι της φυσικής προσέγγισης.Maimou2009 έγραψε:Πάρ το θα σε βολέψει με τον θηλασμο.τραχηλο σου κοίταξε;σου είπε τίποτα για περπάτημα;ioazon έγραψε:Θα το πάρω και στο μαιευτήριο το sling, τόσο με έχει ενθουσιάσει η ιδέα!Maimou2009 έγραψε:Θελω λίγη προπόνηση.την μεγάλη την φόρεσα κ την πήρε ο ύπνος,την έβαλα στην καλαθουνα,είδηση δεν πήρε !η μικρη δεν μασησε γιατι πιναει.της εχω βάλει τωρα www.babyradio.gr κ σαν να χει ξεχαστεί λίγο!ioazon έγραψε:Πώς σου φαίνεται το sling, λοιπόν;Maimou2009 έγραψε:"Φοράω " τη μικρη κ σας παρακολουθώ!
Με το καλο!asteraki1989 έγραψε:Kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa ksimerwse I pio eutuxismeni mera tis zwi mas(euxomai na pane ola kala),ax tremw apo xara,filia se oooooooooles
Με το καλό!!!!!asteraki1989 έγραψε:Kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa ksimerwse I pio eutuxismeni mera tis zwi mas(euxomai na pane ola kala),ax tremw apo xara,filia se oooooooooles
Ελα βρε Βανεσσα θα με παρουν τα ζουμια παλι πρωι πρωι!!!!!!asteraki1989 έγραψε:Kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa ksimerwse I pio eutuxismeni mera tis zwi mas(euxomai na pane ola kala),ax tremw apo xara,filia se oooooooooles
Αν έχεις καμία ίωση, δίνεις τα αντισώματά σου στο παιδί και δεν κολλάει!evini7 έγραψε:Καλημέρα από μια ταλαιπωρη μάνα...
Καταρχάς να ευχηθώ με το καλο στο αστερακι!!!! Έρχεται αγοράκι στην παρέα!
Αναμένουμε!!!!!
Κοντεύει κ το χταπόδι!!
Μπράβο στο Παραμυθοπαιδο, πως μεγαλώνει έτσι;;; Φτου φτου!!
Εγω χθες υπέφερα. Ο πυρετός μου έφτασε 39,6...μίλησα με παιδιατρο, σύμβουλο θηλασμου, γυναικολογο, φαρμακοποιο μου.
Κανείς δεν βρήκε το γιατι...άλλοι είπαν μαστιτιδα αλλα δεν έχω τα συμπτωματα της.
Άλλοι κρυολόγημα αλλα δεν έχω αλλα συμπτωματα π.χ. Λαιμος κτλ
Απερίγραπτο το τι πέρασα.
Έβγαζα γάλα όλη μέρα κ έδινε ο άντρας μου στο μωρο ώσπου ήρθε το βραδυ η πεθερα να μαγειρεψει κ μας άρχισε τα περί ξένου...
Ε έβρασε το κεφαλλονιτικο αίμα μου, σηκώθηκα, έκανα ντους, πήρα ντεπον, το μωρο αγκαλια κι άρχισα να την θηλαζω. Απο τότε καλύτερα είμαι, έχω απλα δεκατα, το παρακολουθώ κ μιλάω με γιατρο το βράδυ.
Αχ αχ αχ...
Περαστικά ρε κορίτσι !evini7 έγραψε:Καλημέρα από μια ταλαιπωρη μάνα...
Αναμένουμε!!!!!
Κοντεύει κ το χταπόδι!!
Εγω χθες υπέφερα. Ο πυρετός μου έφτασε 39,6...μίλησα με παιδιατρο, σύμβουλο θηλασμου, γυναικολογο, φαρμακοποιο μου.
Κανείς δεν βρήκε το γιατι...άλλοι είπαν μαστιτιδα αλλα δεν έχω τα συμπτωματα της.
Έβγαζα γάλα όλη μέρα κ έδινε ο άντρας μου στο μωρο ώσπου ήρθε το βραδυ η πεθερα να μαγειρεψει κ μας άρχισε τα περί ξένου...
Ε έβρασε το κεφαλλονιτικο αίμα μου, σηκώθηκα, έκανα ντους, πήρα ντεπον, το μωρο αγκαλια κι άρχισα να την θηλαζω. Απο τότε καλύτερα είμαι, έχω απλα δεκατα, το παρακολουθώ κ μιλάω με γιατρο το βράδυ.
Αχ αχ αχ...
asteraki1989 έγραψε:Kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa ksimerwse I pio eutuxismeni mera tis zwi mas(euxomai na pane ola kala),ax tremw apo xara,filia se oooooooooles
Κοριτσάκι μου όμορφο περαστικά και υπομονή!!!Να τρως σωστά να ξεκουράζεσαι όσο είναι αυτό δυνατόν και μην ακούς κανένα!!!evini7 έγραψε:Καλημέρα από μια ταλαιπωρη μάνα...
Αναμένουμε!!!!!
Κοντεύει κ το χταπόδι!!
Αχ αχ αχ...
Βρε Ευάκι νομίζω πρέπει να γίνεις λίγο πιο "Γερμανίδα" και ξινή με τα σόγια και τους υπόλοιπους!!!Ας παρεξηγήσουν σκασίλα σου!Το φραουλάκι προέχει όλων!!!φιλάκια!!!eva evaki έγραψε:KALHMERA! ASTERAKI MAS ME TO KALO NA FEREIS STON KOSMO TO ASTERAKI JUNIOR..PERIMENW ME AGWNIA NEA SAS!!!!!!!!!
EVINAKI MOU PERASTIKOULIA SOU ...EXEI DIKIO H IWANNA PERNAS ANTISOMATA STO PAIDI AMESOS H ALLH "3ENO"...!
TELIKA OLES OI TOTE MANADES AYTA LENE KAI EMENA H DIKIA MOU ME TO 3ENO GALA EXEI TROMERH SXESH! MH SAS PW OTI EINAI EYTYXISMENH POU THS DINW KAI 3ENO GALA!
EMEIS KORITSIA MOU SAN NA KOLISAME IWSH TO PAIDI MOU EXEI POLLES BLENES KAI VIXEI..PHRA TON PAIDIATRO MOU EIPE NA THS KANW POLOUS OROYS THN HMERA..K NA THN PARAKOLOUTHW..! EXW TOSA NEYRAPOU DEN THELW NA 3ANAPATHSEI KANEIS STO SPITI MOU:bang:
KAI PRWTH APO OLOUS OI DIKOI MOU GT MALLON APO AYTOUS PROERXETAI TO KAKO EXTHES MOU HRTHANE 4 NOMATEOI MESA STO SPITI EPERNE O ENAS THN MIKRH THN EPERNE O ALLOS ELEOS KAI AMA TOYS ELEGA KAI TIPOTA THA PARE3IGIONTOYSAN BEBAIA THA MOU PEITE "KALA NA PATHW"
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης