Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
529 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 529 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:Λοιπόν ουροκαθετηρα μου βάλανε αμέσως μετα την επισκληριδιο κ μου τον βγάλανε μετα τον τοκετο. Μόλις ανέβηκαν στο δωμάτιο. Δεν πονεσα καθόλου, μόνο ελάχιστο τσουξιμο στην πρώτη ουρηση. Πολυ απλο μου φάνηκε. Μη σας ανησυχει!

Η μπεμπα κοιμάται στο πορτ μπεμπε, σε έξτρα στρωμα λατεξ. Το έχουμε βάλει σε βάση με ροδάκια κ την σερνω  παντου. Θέλω σιγα σιγα να την βάλω στη κούνια της για τους ημερήσιους υπνους.

Μη λέτε αλλο για σόγια...είχα πεθερα σήμερα εδω, μαγειρεψε τέλεια μπιφτεκακια με πατατουλες, σιδερωσε κ τρία πλυντήρια, τέλεια ως εδω...αλλα με το μωρο ρε κορίτσια!!!
Αχ αχ! Δεν μπορω με αυτα που μου λέει κ του κανει. Τα είπα τωρα λίγο στον σύζυγο κ στραβωσε! Εντάξει όλοι να μας θεωρούν υπερβολικές;;; Ελεος πια...
Τι του κάνει του μωρού; Shocked 

evini7

evini7
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καταρχήν με πρηζει με τρία θέματα, με έχει φάει για την ακρίβεια!
1. Μην το παίρνεις αγκαλια κ μαθαίνει. Αγκαλιαζω το μωρακι μου κ φοβάμαι τη μουρμουρα της. Σήμερα της είπα οτι τα μωρα χρειάζονται αγκαλια κ αγάπη. Όχι μου απαντησε, μωρα χρειάζονται υπομονη κι αγάπη και μπλα μπλα μπλα

2. Δώσε πιπιλα κ μην το έχεις στο στήθος...δεν πειναει, άδικα κουράζεσαι,  έτσι το κανει κ μπλα μπλα μπλα

3. Παει κ μου το φασκιωνει! Το μωρο κλαίει αλλα αυτη εκει. Ξεκουράζεται λέει... Ναι ΟΚ μερικα μωρα μπορει αλλα το δικο μου δεν γουστάρει!!!!

Κ τελος μου έκανε κ τα εξής σήμερα πέρα των παραπάνω. Το κράταγε κ το πίεζε στη κοιλιτσα για να ανακουφιστεί λέει...ε μετα απο λίγο εβγαλε ολόκληρη γουλια το μωρο.πρωτη φορα έβγαλε τόσο γάλα.
Μετα του έκανε κι ασκήσεις μπρουμυτα. ένωνε το αριστερό χέρι με το δεξι πόδι! Μπρουμυτα ξαναλέω...

Κ πριν λιγο έμαθα οτι τα δίδυμα που κρατάει όλη τη βδομάδα ειναι άρρωστα με βήχα!

Τι αλλο να μου κανει;; Κ ξέρετε τι με ανησυχει; Που ο άντρας μου φεύγει αύριο στο εξωτερικό για πέντε μέρες. Τι έχω να περάσω ρε κορίτσια;;;

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:Καταρχήν με πρηζει με τρία θέματα, με έχει φάει για την ακρίβεια!
1. Μην το παίρνεις αγκαλια κ μαθαίνει. Αγκαλιαζω το μωρακι μου κ φοβάμαι τη μουρμουρα της. Σήμερα της είπα οτι τα μωρα χρειάζονται αγκαλια κ αγάπη. Όχι μου απαντησε, μωρα χρειάζονται υπομονη κι αγάπη και μπλα μπλα μπλα

2. Δώσε πιπιλα κ μην το έχεις στο στήθος...δεν πειναει, άδικα κουράζεσαι,  έτσι το κανει κ μπλα μπλα μπλα

3. Παει κ μου το φασκιωνει! Το μωρο κλαίει αλλα αυτη εκει. Ξεκουράζεται λέει... Ναι ΟΚ μερικα μωρα μπορει αλλα το δικο μου δεν γουστάρει!!!!

Κ τελος μου έκανε κ τα εξής σήμερα πέρα των παραπάνω. Το κράταγε κ το πίεζε στη κοιλιτσα για να ανακουφιστεί λέει...ε μετα απο λίγο εβγαλε ολόκληρη γουλια το μωρο.πρωτη φορα έβγαλε τόσο γάλα.
Μετα του έκανε κι ασκήσεις μπρουμυτα. ένωνε το αριστερό χέρι με το δεξι πόδι! Μπρουμυτα ξαναλέω...

Κ πριν λιγο έμαθα οτι τα δίδυμα που κρατάει όλη τη βδομάδα ειναι άρρωστα με βήχα!

Τι αλλο να μου κανει;; Κ ξέρετε τι με ανησυχει; Που ο άντρας μου φεύγει αύριο στο εξωτερικό για πέντε μέρες. Τι έχω να περάσω ρε κορίτσια;;;
Πω, ρε πούστη.....

Δεν ξέρω πόσο μπορείς να της τα κόψεις όλα αυτά....
Ο άντρας σου δεν της το ξεκόβει; Αυτός θα έπρεπε να το κάνει....
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 679259 

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω ρε συ Εβινι..πακετο ολο αυτο...!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 534787 Συμφωνω με την Ιωαννα παντως...πρεπει να παρει θεση ο αντρας σου σε ολο αυτο...!!!Δεν ειπα να τσακωθει...μανα του ειναι...αλλα και εσυ γυναικα του...και μανα αυτου του παιδιου...οποτε πανω απο ολους εσυ ξερεις ποιο ειναι το καλο για το παιδι σου..!!Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

evini7

evini7
Δεν ξέρω ρε κορίτσια μου....κι ειναι πολυ πολυ καλη γυναίκα. Θυσία γίνεται για όλους. Αλλα ως παλια βρεφονηπιοκομος νομίζει οτι τα ξέρει ολα...κι έχει πείσει κ τα παιδια της γι αυτο. Πριν μου είπε ο άντρας μου να μη κάνω σαν παιδάκι κι οτι προβλημα έχω μαζι της να της το πω εγω.
Τελοσπαντων βλέποντας κ κάνοντας....

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:Δεν ξέρω ρε κορίτσια μου....κι ειναι πολυ πολυ καλη γυναίκα. Θυσία γίνεται για όλους. Αλλα ως παλια βρεφονηπιοκομος νομίζει οτι τα ξέρει ολα...κι έχει πείσει κ τα παιδια της γι αυτο. Πριν μου είπε ο άντρας μου να μη κάνω σαν παιδάκι κι οτι προβλημα έχω μαζι της να της το πω εγω.
Ε, πες ορθά κοφτά πως θα κάνεις αυτό που εσύ πιστεύεις και θες γιατί ο καθένας μεγαλώνει το παιδί του όπως νομίζει....

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο....

tsiritri

tsiritri
Πω πω.....απανωτα τα ΣΟΚ με τα σογια!!!!! 
Δε μπορω τρελαινομαι με ολους τους!!!

Μαρακι μου μην τους αφησεις να σιυ κατσικωθουν ακομα δε θα εχεις βγει!!! Αν κ ο αντρας σου δεν λεει κατι (που πρεπει) παρτο πανω σου. Κ ας πουν οτι θελουν!!!! Ριξτο οπως σου ειπαν στο γιατρο. Οτι σας ειπε καθόλου κοσμο στο νεογεννητο λογω εποχης,ιωσεων κλπ κλπ
Κ οποιος στραβωσει στραβωσε! Αν θελουν να έρθουν στο μαιευτηριο!!!! 

Ευακι μου καλα κ εσυ αλλο ζορι με την πεθερα! Κ αυτοι οι αντρες ρε παιδι μου.....πα πα πα πα...
Με αφορμη αυτο με τα αρρωστα διδυμακια δεν παιζει να την αποφυγεις τωρα που θα λειψει ο αντρας σου? 
Αυτο το πραγμα που ολοι νομιζουν οτι ξερουν τι ειναι καλυτερο για το ΔΙΚΟ σου παιδι πωωωω ρεεεε Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 679259 

Ιωαννα πες το μου οτι θα πας εσυ ΚΑΙ στον εισαγγελεα με την κοιλια τουρλα!!!!!

Αυτα τα "νοσοκομειακα" με αγχωνουν πολυ παντως Sad 

Μαρακι λογικα φανταζομαι θα συνπεσουν οι μερες μας στο μαιευτηριο...για να δουμε!!! 
Εσυ πως νιωθεις που περασαν οι μερες κ πλησιαζει το γοργονακι???

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri,

φυσικά και θα πάω! Θα είμαι ένα ακόμα μέσο πίεσης.

evini7

evini7
ioazon έγραψε:tsiritri,

φυσικά και θα πάω! Θα είμαι ένα ακόμα μέσο πίεσης.
Ε δεν πας καλα!!! Ποιο δικαστήριο καλε; Εγκυος γυναίκα...
Μόνο εσυ θα μπορούσες...Razz 

evini7

evini7
tsiritri έγραψε:Πω πω.....απανωτα τα ΣΟΚ με τα σογια!!!!! 

Μαρακι μου μην τους αφησεις να σιυ κατσικωθουν ακομα δε θα εχεις βγει!!! Αν κ ο αντρας σου δεν λεει κατι (που πρεπει) παρτο πανω σου. Κ ας πουν οτι θελουν!!!! Ριξτο οπως σου ειπαν στο γιατρο. Οτι σας ειπε καθόλου κοσμο στο νεογεννητο λογω εποχης,ιωσεων κλπ κλπ

Ευακι μου καλα κ εσυ αλλο ζορι με την πεθερα! Κ αυτοι οι αντρες ρε παιδι μου.....πα πα πα πα...
Με αφορμη αυτο με τα αρρωστα διδυμακια δεν παιζει να την αποφυγεις τωρα που θα λειψει ο αντρας σου? 
Αυτο το πραγμα που ολοι νομιζουν οτι ξερουν τι ειναι καλυτερο για το ΔΙΚΟ σου παιδι πωωωω ρεεεε Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 679259 

Μαρακι λογικα φανταζομαι θα συνπεσουν οι μερες μας στο μαιευτηριο...για να δουμε!!! 
Δεν παίζει Ριτσακι μου, τωρα ειναι που θα την φορτωθω περισσότερο...

Όσο για τα νοσοκομειακα κι εγω τα φοβόμουν αλλα μπροστά στον τοκετο δεν ειναι τίποτα.
Βασικα γινονται ολα τόσο γρήγορα που ούτε παίρνεις χαμπάρι. Κ μετα έρχεται στην αγκαλια σου ένα γυμνό ζεστό μωρακι κ σβήνουν ολα...!!! I love you 

tsiritri

tsiritri
Ευακι μου ξερεις ειναι αυτο που ακους παντα οτι μολις το παρεις αγκαλια ξεχνας τα πάντα αλλα μεψρι να το ζησεις δε μπορεις ουτε να το φανταστεις κ φοβασαι τα παντα!!!

Αγχωνομαι κ μονο με τη σκεψη των ημερων με την πεθερα σου...
Μηπως να σε πιασει τρελη νυστα κ να ειστε συνεχεια με τη μπεμπα ξαπλα οταν ειναι σπιτι??? Ξερεις "συγνωμη αλλα με ξενυχτησε πολυ χτες" κλπ....
Οπως κ να χει πρεπει να βρεις ενα τροπο να μη σπασουν τα νευρα σου!
Αχ κ αυτοι οι αντρες ρε παιδι μου ομως....

Ιωαννα πραγματικα, μονο εσυ!Laughing

sophia

sophia
tsiritri έγραψε:Σοφια μου δε σου κρυβω οτι ηλπιζα σε αρνητικη απαντηση Crying or Very sad 

Ποναει? Η στο βαζουν μετα την επισκληρηδιο?
Οπως ισως καταλαβατε ειμαι ολιγον "χεζης" Rolling Eyes
Mετα, μετα και στο βγαζουν καπακι μετα τη γεννα!

maraki_iraklio έγραψε:Καλησπέραααα!!!!Μαζευτήκαμε στο σπίτι επιτέλους!!!!Το ευχαριστήθηκα όμως!!!
Μανούλες σας ακούω που λέτε για ύπνο θέλω να κοιμηθώ αλλά δεν...πολύ υπερένταση!!!!Φαντάσου αύριο τι θα κάνω!!!
Είχα πάει και από την πεθερά μου και τις ξαναείπα να λέει στο δικό τους σόι ότι μέχρι να σαραντίσω επισκέψεις δεν δέχομαι...και δεν της έρχεται καθόλου!!!Λίγο πολύ με λένε υπερβολική και ότι κάνω υστερίες!!!!Και ο αντρούλης μου να μην το ξεκόβει γιατί και αυτός πιστεύει ότι είμαι υπερβολική!!!!
Τα νεύρα μου!!!Τεσπα...δεν κάνει να ταράζομαι....

Ιωάννα εγώ στην γειτονιά έχω τουλάχιστον 10 γάτες και δεν έχουν αφήσει ποντίκι για ποντίκι...να σου στείλω καμία???

Σοφία και τσιριτρί καλή προβολή αύριο στα λουλούδια σας!!!

Εβινάκι μου να μου φιλίσεις το πιρανχάκι σου!!!

Γιούλι και Ευάκι εσάς πως είναι τα ζουζούνια σας??

Μαιμουδάκι καφεδάκι διάβασα!!!Μπράβο!!Σας αξίζει νομίζω!!!

Αστεράκι μου μην μασάς!!!Οι ορμόνες κάνουν πάρτι!!!Θα στρώσουν όμως...και με το γάλα μην σκας...βάζε το σκαντχοχοιράκι στο στήθος και θα έρθει το γάλα!!!

Ιφι μου καλέ χαζό είσαι?Τι νιώθεις τύψεις??Όλες τα ίδια δεν λέμε με τον ύπνο???Μεθαύριο θα σου κάνω παρέα και γω!!!
Θα ζητάω ενδοφλέβιες δόσεις καφείνης!!!

Αύριο πρωί,πρωί πρέπει να πάω μητέρα για να με δει ο αναισθησιολόγος να μου πάρουν αίμα για διασταύρωση και ένα τελευταίο καρδιοτογογράφημα της γοργονίτσας!!!!

Καλέ 1 και σήμερα λεμεεεεεεε!!!!!

Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 125586 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 125586 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 125586 
Μαρακι ειπαμε μια ανασα!!!!!!!!
Να εχουμε γεννησει λες; Ξερω γω ...φιρμες τις κοβω και τις δυοRazz Razz Razz 

maraki_iraklio έγραψε:
tsiritri έγραψε:Σοφια μου δε σου κρυβω οτι ηλπιζα σε αρνητικη απαντηση Crying or Very sad 

Ποναει? Η στο βαζουν μετα την επισκληρηδιο?
Οπως ισως καταλαβατε ειμαι ολιγον "χεζης" Rolling Eyes
Τσιριτράκι μου εμάς εδώ σε φισιολογικό τοκετό δεν βάζουν ουροκαθετήρα αφού εμποδίζει να βγει το μωρό...πρακτικά δηλ δεν γίνεται εκεί που βγαίνει το παιδί να κρέμεται ο ουροκαθετήρας από πάνω!!!Μόνο σε καισαρική βάζουν.
Τώρα το αν πονάει...σχετικό είναι....ανάλογα ποια θα στο βάλει φαντάζομαι!!
Εγώ που δεν θα τον γλιτώσω είναι το μόνο που σκέφτομαι!!!!Θα σας γράψω εντυπώσεις!!!

Επίσης...εσύ και η Σοφία λογικά θα γεννήσετε μέχρι να βγω εγώ ε?Λέτε να φάτε όλη την βδομάδα????
evini7 έγραψε:Καταρχήν με πρηζει με τρία θέματα, με έχει φάει για την ακρίβεια!

Α καλα θα ειχε φαει στεγνο κραξιμο η πεθερα...ευτυχως η δικια μου δεν ειναι κουκουρουκου!!!!Τοσο τουλαχιστον γιατι οπως καθε μαμα της παλαιας σχολης λεει τα κουλα της(εδω τα λεει η μανα μου που ειναι σχεδον 15-16 χρονια νεοτερη της) αλλα δεν περιμενει και να τα εφαρμοσω!

Εγω σημερα που βολταραμε κοριτσια το εριξα το σημα σχεδον σε ολους...σπιτι επισκεψεις ....no!!!!

Bρε δεν πανε να πουν οτι θελουν!!!!

Το κοριτσακι μου να ξεκουραστει θελω...η κυρα μαμη μου καλε...που τρεχει απο ιατρειο σε τοκετο σε λεχωνες και τουμπαλιν για να ειναι σε φορμα!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμβουλευτήκαμε δικηγόρο και μας είπε να πάμε κάμποσοι από το κτίριο για να μην φανεί "ο ένας τρελός που είδε 1 ποντικοκούραδο και απασχολεί τις υπηρεσίες".
Ε, άμα με δει ετοιμόγεννη και τις φωτογραφίες με τα 100 ποντικοκούραδα στο μπαλκόνι μου, ίσως κινηθεί λίγο πιο γρήγορα η διαδικασία...

Κορίτσια,
πρέπει να λυθεί το ζήτημα. Είναι φορείς διαφόρων αρρωστιών τα ποντίκια και στο μπαλκόνι αυτό βλέπει το δικό μας υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, το παιδικό δωμάτιο και η κουζίνα! Καρατζίζ!
Ε, και απλώνω και ρούχα! Ρούχα χταποδιού στα ποντικοκούραδα;;;;;; Ίουουουουουουου

maraki_iraklio

maraki_iraklio
evini7 έγραψε:Δεν ξέρω ρε κορίτσια μου....κι ειναι πολυ πολυ καλη γυναίκα. Θυσία γίνεται για όλους. Αλλα ως παλια βρεφονηπιοκομος νομίζει οτι τα ξέρει ολα...κι έχει πείσει κ τα παιδια της γι αυτο. Πριν μου είπε ο άντρας μου να μη κάνω σαν παιδάκι κι οτι προβλημα έχω μαζι της να της το πω εγω.
Αχ θα τρελαθώ...και μένα τα ίδια...χρυσή και άγια γυναίκα και συνταξιούχος βρεφονηπιοκόμος!!!Έχω κάνει 3 παιδιά και έχω μεγαλώσει δεν ξέρω πόσα τόσα χρόνια στους παιδικούς!!!

tsiritri έγραψε:Πω πω.....απανωτα τα ΣΟΚ με τα σογια!!!!! 

Στο μαιευτήριο είναι καθημερινές και θα δουλεύουν...πως θα έρθουν από Χανιά λέει?Και να τους πει να περιμένουν καμιά δυό βδομάδες είναι ντροπή και προσβολή!!!
Αχ δεν ξέρω πως θα κρατηθώ...

Πως νιώθω???
3 Λέξεις:
Ανυπομονησία-Αγωνία και Άγχος!!!!

Πάντως αυτά με τα σόγια και τις πεθερές έχουν πολύ λεπτές ισορροπίες ρε κορίτσια!!!Εγώ στον γυρισμό από την πεθερά τον κατσάδιασα για τα καλά πάντως τον δικό μου!!!
Σε τελικά αυτός θα δουλεύει τα πρωινά μετά και κόσμο να έχουμε εγώ θα την πληρώνω!!!

evini7

evini7
Κορίτσια υπομονη κ μουρμουρα στον άντρα... Μόνο έτσι νομίζω. Τι αλλο;;

Ιωάννα έτσι οπως τα λες έχεις δίκιο.
Σιχαμερα κ επικίνδυνα τα ποντίκια.

Το iPad παει ταξιδακι οπότε απο αύριο δεν θα σας πολυγραφω...Crying or Very sad 
Θα μπω όμως για λίγο απο το PC να ευχηθώ στο Μαρακι μας κ να μάθω τα νεα σας.
Ποιος ξέρει μπορει κ κάποιο μωρακι να σκάσει μύτη!

Καληνυχτες κ Καλα ξενύχτια σε μερικές ψυχές...

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!Το μάτι γαρίδα από τις 5:30 σήμερα!!!!
Καλέ αύριο γεννάω λέμεεεε!!!!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 328109 
Θα χουζουρέψω λίγο και θα ετοιμαστώ για μητέρα σε λίγο!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!

Καλέ,
τι ωραίες μέρες είναι αυτές;;;;

Με παρεό θα το βγάλει το γοργονάκι από το μαιευτήριο το maraki όπως πάει ο καιρός! Laughing 

tsiritri

tsiritri
Καλημερααααα!!!!!!

Μαρακι το τελευταιο 24ωρο πριν την γοργονοαφιξη!!!!! Κοιμησου, ξεκουρασου κ πηγαινε καμια βολτιτσα να το ευχαριστηθεις κ να γιορτασεις το επικειμενο γεγονος!!!

Για πρωινο η αθεοφοβη εφτιαξα κρεπες με νουτελα κ μπανανα κ λιγο παγωτο μπανανα σοκολατα απο πανω! Very Happy Very Happy Very Happy 

Ιωαννα καλη επιτυχια με τον εισαγγελεα! Προβαλε την κοιλουμπα!!!!!

Ευακι μου ελπιζω να αντεξεις με την πεθερα...καλο κουραγιο!

Αντε να παει 6 να παω στο doctor να δω ποτε θα μας επισκευτει κ εμας η πιτσουρδου! 4 μερες εμειναν για την πητ οποτε φαντάζομαι αυτη θα ειναι η βδομαδα μας!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσακια!
Με το καλο να έρθει η γοργονιτσα!τσιριτρι καλη επιτυχία με τον γιατρο,4 μερες για την ΠΗΤ οποτε μη σκας για τα κιλα,φάε γιατι μετα δεν θα προλαβαίνεις!
Ωραία περάσαμε χθες στον καφε,εχω παει αλλες δυο φορές απο τότε που ηρθαν οι κόρες σπίτι,χθες ήμουν λιγο πιο ήρεμη!
Το βραδυ παίξαμε αλλο σύστημα κ ηταν πιο ξεκουραστο,μονο που η μεγαλη ,που την ειχα εγω έκανε εμετό Crying or Very sad 
Είχε να κανει τρεις εβδομαδες,μίλησα με την παιδιατρο κ δεν την ανησυχεί.μετα σκέφτηκα οτι εφταιγα εγω,ερμήνευσα λάθος κ πήγα να της δώσω συμπλήρωμα κ μαλλον μπουκωσε.αντε ποτε θα μιλήσουν!

sophia

sophia
Κορίτσια γλυκά καλημέρα!

Γύρισα! 3550 λουλουδακι κ επιτέλους άρχισε να γίνεται δουλειά! Μικρή μεν δουλειά δε διαστολη 1 λοιπόν! Ξεκινάω εντατικό περπάτημα 1 ωρίτσα τουλάχιστον.Δεν είναι κ πολυ εύκολο με την Αλεξ φυσικά άλλα θα προσπαθήσουμε!

Φυσικά αν ήθελα κ αύριο έμπαινα άλλα είπαμε να μη βιαστούμε να δώσουμε στο λουλουδακι το χρόνο του να κάνει μόνο του την εμφάνιση του!

Αν δεν έχει γινει μέχρι την άλλη Δευτέρα τώρα βλέπουμε! Ραντεβού πάλι κ τα λέμε τότε!

Μαρακι όμορφο σήμερα είναι η τελευταία μέρα της ζωής όπως την ξέρεις μέχρι σήμερα.....από αύριο μηδενίζεις κ αρχίζεις από την αρχή!

Ριτσακι περιμένουμε νέα!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Έφυγα το πρωί από το σπίτι με ήλιο και καύσωνα κυριολεκτικά και τώρα βροντάει και ανά πάσα στιγμή θα αρχίσει να βρέχει!!!

Καλέ τι ήσυχα κορίτσια που ήσασταν???
Γυρίσαμε και μεις και μόλις σηκώθηκα από το τραπέζι!!!Έφαγα ένα σκασμό μακαρόνια γιατί από το απόγεμα και μετά πρέπει να πέσει νηστεία!!!
Το πρωί από το άγχος μου έκανα εμετό...που είχα να κάνω από τον 3ο!!!
Με είδε ο αναισθησιολόγος μετά κάναμε και καρδιοτοκογράφο. Ολα καλά!!
Πήγαμε να δώσει αίμα ο καλός μου και δεν του πήραν γιατί έχει αυξημένα λευκά και περνάει ή θα περάσει ίωση!Του τόνισαν μάλιστα να μην πλησιάσει την μπέμπα αύριο...
κατάθλιψη έπαθε!!!Και νιώθει μια χαρά δεν έχει συμπτώματα!Με αυτό ευκαιρία του ξαναεξήγησα το θέμα επισκεπτών...ότι μπορεί να μην το ξέρεις ότι είσαι άρρωστος και να κολλήσεις το μωρό και όλα τα σχετικά!!!

Ιωάννα ξεμπερδέψατε από τον εισαγγελέα?τι έγινε τελικά?

Σοφάκι μεγάλο θα βγει το λουλούδι σου!!!Έχουμε και λίγη διαστολή...σε καλό δρόμο είσαι!!!Να δείτε που θα έχουμε πολλά γεννητούρια αυτή την βδομάδα!!!

Ριτσάκι περιμένουμε και τα δικά σου νέα!!!
Κρέπες σοκολάτας διάβασα για πρωινό!!
Μιαααμ!!!!
Εγώ σήμερα ζυγίστηκα τελευταία φορά!!!
59,600 γρ από 51 που ξεκίνησα!!!!9 κιλά χοντρικά πες πήρα λοιπόν!!!Από αύριο θα μετράω πάλι αυτά που χάνω!!!

Μαιμουδάκι ωραίο πράμα η βόλτα ε?Χαίρομαι που περάσατε ωραία!!!Τώρα όσο περνούν οι μέρες θα πηγαίνετε πιο συχνά!!!

Με έπιασε φλυαρία μου φαίνεται....αλλα είναι από την αγωνία!!!

sophia

sophia
Μαρακι λογικα πρεπει να ειναι 3250-3300 για να τη δινει 3550!!!

Ο γιατρος μου λεει 3,5 κιλα να αφησω;;;Razz Razz Razz 

Α κοριτσια μολις μου ειπε ο Κωστας να μην τον ξαναπαρω τηλ μεχρι να γεννησω!!!!Πεταγεται....οτι θελω μνμ Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994 

Εκανε και προβλεψη....μεχρι Τεταρτη θα εχω γεννησει λεει....ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ!!!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 585182 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 585182 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 585182 

evini7

evini7
Τσα! Γεια σας κορίτσια! Ησυχίες βλέπω!
Λείπει η Ιωαννα γι αυτό ε?
Η Παραυθένια κι ακόμη περισσότερο η Πόπη έχουν μέρες να μπουν ε?

Μαράκι Κρητικο, ετοιμάζεσαι? πως νιώθεις άραγε? ραντεβού με το μωρό σου!
πολύ συγκινητικό! Θα πάνε όλα υπέροχα κι αύριο τέτοια ώρα θα έχεις αγκαλίτσα το γοργονάκι σου! πολλά φιλιά και θετική ενέργεια! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 417472 

Εμείς σαν να αρχίζουμε να στρώνουμε, φτου φτου μη το ματιάσω το κοριτσάκι μου!

Άντε κορίτσια αναμένω νέα σας, έχουμε αφίξεις αυτή τη βδομάδα! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 215994  Μη σκάσετε μύτη όλες μαζί! Razz 

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κι απο μας κοριτσακια μου..!!!Ολη μερα ημουν στο τρεξιμο, να κανω δουλειες στο ενδιαμεσο των θηλασμων..!!!Πολυ πακετο ολο αυτο..!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 534787 

Μαρακι εχεις αγωνια ε??...Ολα τελεια θα πανε κοριτσακι μου και αυριο θα εισαι αγκαλια με την γοργονιτσα σου...μια νεα ζωη ξεκινα..!!!I love you I love you 

Ιωαννα τι εγινε καλε?Που χαθηκες σημερα?Πηγατε στον εισαγγελεα..?Twisted Evil Twisted Evil 

Σοφακι πολυ ωραια τα νεα σου..!!Αντε με το καλο κι εσυ..!!!Ριξτο στο περπατημα..!!!...Για να δουμε θα πεσει μεσα στην προβλεψη το αγορι..??Rolling Eyes Rolling Eyes 

Μα καλα βρε τσιτιρι...κρεπες σοκολατας για πρωινο..??Μην μου κανεις τετοια γιατι οσο δεν πεινουσα στην εγκυμοσυνη πειναω τωρα..!!!Ολο λιγουρες ειμαι και ολο ψαχνω κατι να φαω..!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 534787 

Εβινι μου χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα..!!Οσο περνουν οι μερες θα ειναι καλυτερα τα πραγματα..θα υπαρχουν βεβαια και μερες που θα νομιζεις οτι αρχιζεις απο την αρχη..!!!Ευχομαι να ηρεμησε το κοριτσακι σου για να ηρεμησεις κι εσυ..!!!I love you I love you 

evini7

evini7
JuliaG έγραψε:Καλησπερα κι απο μας κοριτσακια μου..!!!Ολη μερα ημουν στο τρεξιμο, να κανω δουλειες στο ενδιαμεσο των θηλασμων..!!!Πολυ πακετο ολο αυτο..!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 534787 

Μαρακι εχεις αγωνια ε??...Ολα τελεια θα πανε κοριτσακι μου και αυριο θα εισαι αγκαλια με την γοργονιτσα σου...μια νεα ζωη ξεκινα..!!!I love you I love you 

Ιωαννα τι εγινε καλε?Που χαθηκες σημερα?Πηγατε στον εισαγγελεα..?Twisted Evil Twisted Evil 

Σοφακι πολυ ωραια τα νεα σου..!!Αντε με το καλο κι εσυ..!!!Ριξτο στο περπατημα..!!!...Για να δουμε θα πεσει μεσα στην προβλεψη το αγορι..??Rolling Eyes Rolling Eyes 

Μα καλα βρε τσιτιρι...κρεπες  σοκολατας για πρωινο..??Μην μου κανεις τετοια γιατι οσο δεν πεινουσα στην εγκυμοσυνη πειναω τωρα..!!!Ολο λιγουρες ειμαι και ολο ψαχνω κατι να φαω..!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 534787 

Εβινι μου χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα..!!Οσο περνουν οι μερες θα ειναι καλυτερα τα πραγματα..θα υπαρχουν βεβαια και μερες που θα νομιζεις οτι αρχιζεις απο την αρχη..!!!Ευχομαι να ηρεμησε το  κοριτσακι σου για να ηρεμησεις κι εσυ..!!!I love you I love you 

Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 - Σελίδα 30 417472  Μου δινεις θαρρος, στο εχω ξαναπει???

κι εγώ ρε γμτ ειναι ωρες ωρες που πεθαινω στη πείνα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις