51 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 Δευ Οκτ 21, 2013 10:39 pm
asteraki1989
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημεραααα τρελιαρα τι κανεις?ioazon έγραψε:Καλημέρα!!!Ε, τον πρώτο καιρό ζήτα βοήθεια! Γιαγιάδες - ξαδέρφες, όποιον έχεις εκείθε!maraki_iraklio έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα σβουρίτσα αλλά για σκέψου να είναι με τις ώρες αγκαλιά στο βυζί και όσες δεν θηλάζει να θέλει πάλι αγκαλιά!!!
Πότε θα κάνουμε όλα τα υπόλοιπα!!!
Και το λέω εγώ αυτό που λέω ότι θα βγει και δεν θα θέλω να ξεκολλήσει από πάνω μου!Θα θέλω να την ζουμπάω,να την μυρίζω,να την φιλάω κ.τ.λ....
Άντε πάω να ξαπλώσω το κορμί αν και δεν νυστάζω σήμερα....θα χαζέψω το Όλα με τον Θέμο να γελάσω λίγο!!!
Όνειρα γλυκά σε όλες!!!!
σμουτς!!!
Αυτό με το απογευματινό μαγείρεμα θα βολέψει και αργότερα που θα πας δουλειά (αυτή η συμβίωση με την αδερφή του πρώην με έχει μάθει πολλά τελικά)Maimou2009 έγραψε:Ο Μαιμουδος αποφάσισε τα slings να εχουν τσέπη!
Με τις δουλειές του σπιτιού τα κουτσοκαταφερνω.παρκαρω τις ζαργανες στη Γιαγια τους κ σιγα σιγα καθαρίζω.μετο μαγείρεμα δεν το χω ακομα γιατι σηκωνομαι τελευταια φορα στις 12 κ μετα συμμαζεύω το χάος που εχουμε κανει το βραδυ,πρεπει να το βαλω στο προγραμμα να μαγειρεύω απογευμα για την άλλη μερα.προς το παρόν μας βολεύει η Πεθερα.
Ευχομαι να εχουμε μια ήρεμη νύχτα!
Σας φιλώ!
Υ.Γ Evini καλη προσαρμογή,να σας ζησει!asteraki,asteraki1989 έγραψε:Evlepa ston alpha me ta egkateleimena mwrakia sfixtike h kardia mou.....k mou leei o antras mou egw tha epairna ena
ειδικά στη φάση που είμαστε εγώ τα αποφεύγω όλα αυτά. Ξέρω πως θα φρικάρω.
Πάντως κι εγώ θα έπαιρνα ένα (έχω σκεφτεί μήπως κάνουμε 2 και υιοθετήσουμε 1, αλλά ο δικός μου "κλωτσάει")
και εγω τα αποφευγω αλλα οπως αλλαζαμε καναλια πεσαμε πανω σαυτο,και αφου το βλεπαμε στο τελος γυρναει και μου λεει θα ηθελες να παρεις ενα?και του λεω ναι αλλα θελει πολυ σκεψη και να εισαι σιγουρος γιαυτο γιατι δεν ειναι δικο σου παιδι και μου λεει εγω παντως θα επαιρνα ενα με συγκινησε ο σκατουλης μου,δεν περιμενεις να ακουσεις κατι τετοιο απο αντρα
εσυ τι αλλα?
πωπω 8 μερες μου εμειναν και δεν λεει να βγει ο μπομπιρας ,μαλλον του αρεσει εκει μεσα ,σημερα ποναει η μεση μου ελπιζω να το πηρε αποφαση...
Εβινι καλη προσαρμογη και παλι να σου ζησει