Κοριτσάαααααααααααααακιαααααααααααααα καλησπέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχχχ διανύω τις καλύτερες μέρες της εγκυμοσύνης μου μακράν!!!!
Δυο μέρες τώρα έχω ευχαριστηθεί με τη ψυχή μου βολτίσες με τον τέλειο καιρό!
Κάνω ταυτόχρονα και δουλίτσες κούτσου κούτσου να ετοιμάζομαι!
Σήμερα λοιπόν με τα sling πολύ ωραία εμπειρία (Ιωάννα thanks για την ιδέα που μου είπες να παώ από εκεί!).
Η κοπέλα κατατοπιστικότατη, μου έδειξε 2 βασικές θέσεις που το βάζεις η μια εκ των οποίων είναι και για να το θηλάζεις!
Γενικά όμως πήρα πολλές πληροφορίες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες!
Σίγουρα όμως ακόμη και αν δεν μπορέσετε να βγάλετε άκρη με τις οδηγίες έτσι και επικοινωνήσετε με τη Στέλλα θα σας βοηθήσει χίλια τοις εκατό!
Διάλεξα και πήρα και ένα, θα σας βάλω φώτο μόλις το πλύνω, ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω!
Μαράκι μου φάνηκε πολύ ασφαλές, δεν υπάρχει περιθώριο να "πέσει" το παιδί, αρκεί να μάθεις να το βάζεις σωστά...
Σε γενικές γραμμές ενθουσιάστηκα!
Μετά πήγα και έκανα γενικό ρεκτιφιέ, μανικιούρ, πεντικιούρ και φρυδάκια, εντάξει το μανικιούρ ούτως ή άλλως δεν το κρατάω πολύ αλλά το πεντικιούρ θα το κρατήσω και αν δεν τους κάνει να βλέπουν μόνο τα χέρια και θέλουν και τα πόδια εεε θα τα ξεβάψω τι να κάνω πια?
Και μετά πήγα και χλαπάκιασα έξω...
Αχχχχ ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου!
Το prenatal έχει βάλει μια προσφορά 20% επιστροφή σε κουπόνι για άλλες αγορές σε ότι πάρεις.
Αυτό ισχύει για αγορές μέχρι αύριο 23/10.
Το κουπόνι ισχύει από 24/10 εως 14/11.
Σήμερα το πήρα χαμπάρι και είδα ότι έχει το καροτσάκι που θέλουμε στην χαμηλότερη τιμή που το βρίσκω στο ίντερνετ (εντελώς τυχαία, προ καιρού το είχε πιο ακριβό νομίζω) και το οποίο θέλει να μας το πάρει πεθερός με κουνιάδο (κουνιάδος μου είναι ο αδερφός του άντρα μου?
) αλλά ο πεθερός είναι της νοοτροπίας αφού γεννηθεί.
Τώρα όμως είναι κρίμα να πάει χαμένη η επιστροφή, στα 400 ευρώ που έχει το καροτσάκι είναι 80 ευρώ κουπόνι!
Κ έβαλα τον father to be να το συζητήσει με τον πατέρα του αν είναι να πάμε να το πάρουμε σήμερα και ας μας δώσουν όποτε θέλουν τα χρήματα.
Παραμυθένια και Εβινάκι, οφείλω να σας πω ότι μου δίνετε κουράγιο και αισιοδοξία για το πως θα είναι ο τοκετός.
Έχω αρχίσει κ εγώ να ψιλοφοβάμαι τελευταία και έτσι όπως τα περιγράφετε πραγματικά παίρνω δύναμη!
Κουράγιο και υπομονή με τις θηλές που θα πάνε θα στρώσουν δε θα στρώσουν???
Εβινάκι έλιωσα με την περιγραφή του μπαμπά και τη βοήθεια του κατά τον τοκετό αλλά και στη γενικότερη στάση με την κοράκλα του!
Τρελαμένος εεε????
Παραμυθένια μου καλή ξεκούραση κορίτσι μου!!!
Να μας λέτε κ άλλες λεπτομέρειες, μας αρέσουν πολύ!
Το Ιφάκι γέννησε????????
Αχ να τους ζήσει η μπεμπούλα τους!!!
Γερή και καλότυχη να είναι και με το καλό στο σπίτι τους!!!!
Ληξίαρχε που είναι η λίστα οεεεοοο?????
Μισές δουλειές κάνεις μπρε?
Ωχ τώρα το είδα ότι δεν την έχει δει ακόμα.....
Δε μπορώ να φανταστώ πως είναι
Με το καλό να γίνουν αυτοκόλλητες που λέει και το Σοφάκι....σίγουρα αυτό είναι πακέτο....
Καλά να είναι η μπεμπούλα γερή και δυνατή πάνω από όλα και θα την ανταμώσει σύντομα και θα την ταράξει στις αγκαλίτσες!!!
Αστεράκι η περιγραφή του να σε χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που νιώθω!!!!
Και κυρίως μετά το περπάτημα!
Είναι πολύ ενοχλητικό και με τινάζει κάθε φορά...
Ετοιμάζεσαι κοριτσάκι μου πάντως από ότι καταλαβαίνω με τόσα πονάκια...με το καλό να μάθουμε και τα δικά σου ευχάριστα!!!!