401 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 Δευ Οκτ 28, 2013 1:32 pm
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Εχετε ψάξει καθόλου το θεμα του υπνοσακου;γιατι να παρω αμανικο;τα χεράκια τους δεν θα κρυώνουν;θα ρωτήσω κ την παιδιατρο,μου ειπε να μην τους βαλω ακομα .
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Για βρέφη κάτω του 1 έτους συστήνονται αυτοί που δεν έχουν μανίκια γιατί υπάρχει κίνδυνος πνιγμού.Maimou2009 έγραψε:Εχετε ψάξει καθόλου το θεμα του υπνοσακου;γιατι να παρω αμανικο;τα χεράκια τους δεν θα κρυώνουν;θα ρωτήσω κ την παιδιατρο,μου ειπε να μην τους βαλω ακομα .
Οχι που δεν θα το ψαχνες!ioazon έγραψε:Για βρέφη κάτω του 1 έτους συστήνονται αυτοί που δεν έχουν μανίκια γιατί υπάρχει κίνδυνος πνιγμού.Maimou2009 έγραψε:Εχετε ψάξει καθόλου το θεμα του υπνοσακου;γιατι να παρω αμανικο;τα χεράκια τους δεν θα κρυώνουν;θα ρωτήσω κ την παιδιατρο,μου ειπε να μην τους βαλω ακομα .
Το έχω ψάξει και έχω πάρει αμάνικο.
Φοράς από μέσα πυτζαμάκι αλλά είναι ζεστός ακόμα ο καιρός.
Έχει οικονομικούς στο IKEA καθώς και στο the dream bag
Maimou2009 έγραψε:Οχι που δεν θα το ψαχνες!ioazon έγραψε:Για βρέφη κάτω του 1 έτους συστήνονται αυτοί που δεν έχουν μανίκια γιατί υπάρχει κίνδυνος πνιγμού.Maimou2009 έγραψε:Εχετε ψάξει καθόλου το θεμα του υπνοσακου;γιατι να παρω αμανικο;τα χεράκια τους δεν θα κρυώνουν;θα ρωτήσω κ την παιδιατρο,μου ειπε να μην τους βαλω ακομα .
Το έχω ψάξει και έχω πάρει αμάνικο.
Φοράς από μέσα πυτζαμάκι αλλά είναι ζεστός ακόμα ο καιρός.
Έχει οικονομικούς στο IKEA καθώς και στο the dream bag
Ευχαριστω!
Αντε καλε!πηγαινε κοιμησου!sophia έγραψε:Πέντε παρά....και ξύπνησα! Ωραία μην το ευχαριστηθει η έγκυος αν κοιμηθεί νωρίς......
Σα να κανει κ λίγο άγχος για το τι θα πει ο ντοκ !!!
Χααχαχαχαχχαα ......πηγα αφού έπαιξα το παιδικό παιχνίδι της κόρης μου στο ταμπλετ :-PMaimou2009 έγραψε:Αντε καλε!πηγαινε κοιμησου!sophia έγραψε:Πέντε παρά....και ξύπνησα! Ωραία μην το ευχαριστηθει η έγκυος αν κοιμηθεί νωρίς......
Σα να κανει κ λίγο άγχος για το τι θα πει ο ντοκ !!!
Απίστευτο δεν λες τίποτα!!!!Ατελείωτη θα μου φανεί η βδομάδα!!!evini7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Πρωινές πρωινές ε;
Σοφακι εσένα σε βλεπω να κανείς χρονια να κοιμάσαι κανονικα. Γιατι έχεις άγχος; Για τον τοκετο;
Μαιμου πως προλαβαινεις με δυο μωρα να κανείς κ δουλειές στο σπίτι;;
Αχ κορίτσια με τον παλιό εοπυυ...καλα που πρόλαβα κ γέννησα. Βλέπω την επίσχεση να παίρνει παράταση...
Εγω καλύτερα σήμερα. Λες κ έγινε θαύμα! Η μπεμπα θηλασε τέλεια στις 4.30 το πρωι ξανά τωρα απο τις 8.30χωρις να ποναω καθόλου! Βλέπω όμως οτι κοιμάται περισσότερο, δηλ ξυπνάει περίπου ανα 3,5 -4 ώρες, ειναι φυσιολογικο το 4ωρο; Βέβαια θα μιλήσω κ με παιδιατρο.
Αυτο που με εντυπωσίασε ειναι οτι στους δυο τελευταίους θηλασμους δεν χρειάστηκε να θυμηθώ ποιο στήθος έδωσα τελευταία φορα για να δώσω το αντίθετο. Εσταζε γάλα! Πρώτα το αριστερό κ τωρα το πρωι το δεξί! Μέχρι το πόδι μου έφτασε το γάλα! Καλο αυτο ε; Σημαίνει οτι υπαρχει φαγακι για τη μπεμπουλα μου!
Αχ μπράβο βρε Ευάκι μου!!!Δόξα το θεό!εύχομαι να μην ξαναπονέσεις τώρα πια και να το θηλάσεις όσο θες το κορίτσι σου!!!Και γαλατάκι μπόλικο ε?Φτου,φτου!Λογικό μου ακούγετε να αυξάνει τις ώρες ύπνου η μικρούλα σου όσο περνούν οι μέρες!!!
Αχ Μαρακι έρχεται η γοργονιτσα!!! Απίστευτο ε; Σε λίγες μέρες θα κάνετε αγκαλιτσες!
Συμφωνώ απόλυτα!evini7 έγραψε:
Ασε που πρέπει να είσαι γξεκουραστη για τον τοκετο! Θελει δύναμη!
Α! Προσωπική εμπειρία, χρειάζονται τα μαθήματα ανωδυνου, εγω η άσχετη δεν μπορούσα να κάνω σωστα τις ανάσες κ δυσκολευτηκα! Ενώ αν ήξερα...
Μπράβο Εvinaki!evini7 έγραψε:
Εγω καλύτερα σήμερα. Λες κ έγινε θαύμα! Η μπεμπα θηλασε τέλεια στις 4.30 το πρωι ξανά τωρα απο τις 8.30χωρις να ποναω καθόλου! Βλέπω όμως οτι κοιμάται περισσότερο, δηλ ξυπνάει περίπου ανα 3,5 -4 ώρες, ειναι φυσιολογικο το 4ωρο; Βέβαια θα μιλήσω κ με παιδιατρο.
Αυτο που με εντυπωσίασε ειναι οτι στους δυο τελευταίους θηλασμους δεν χρειάστηκε να θυμηθώ ποιο στήθος έδωσα τελευταία φορα για να δώσω το αντίθετο. Εσταζε γάλα! Πρώτα το αριστερό κ τωρα το πρωι το δεξί! Μέχρι το πόδι μου έφτασε το γάλα! Καλο αυτο ε; Σημαίνει οτι υπαρχει φαγακι για τη μπεμπουλα μου!
Evini μου εφόσον δε συντρέχει λόγος δε χρειάζεται να κάνεις αντλήσεις. Εγώ ξεκίνησα γιατί όταν θα πηγαίνω στη δουλειά δεν ξέρω αν θα μπορώ να βγάζω γεύμα με μία μόνο άντληση οπότε πρέπει να έχω τράπεζα.evini7 έγραψε:Εγω κορίτσια την άντληση δεν την έχω πάρει πολυ στα σοβαρά. Χρησιμοποιω το θηλαστρο το πολυ δέκα με δεκαπέντε λεπτα και βγάζω περιπου 30-40ml γεύμα το οποίο σαφώς κ δε φτάνει για το μωρο. Ποσα ml να πίνουν άραγε; 100; 120;
Χρειάζεται λέτε να κάνω τράπεζα; Νωρίς δεν ειναι; Έλεγα μετα τις 40, αφου εδραιωθεί η γαλουχια.
evini7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Πρωινές πρωινές ε;
Σοφακι εσένα σε βλεπω να κανείς χρονια να κοιμάσαι κανονικα. Γιατι έχεις άγχος; Για τον τοκετο;
Μαιμου πως προλαβαινεις με δυο μωρα να κανείς κ δουλειές στο σπίτι;;
Αχ κορίτσια με τον παλιό εοπυυ...καλα που πρόλαβα κ γέννησα. Βλέπω την επίσχεση να παίρνει παράταση...
Αυτο που με εντυπωσίασε ειναι οτι στους δυο τελευταίους θηλασμους δεν χρειάστηκε να θυμηθώ ποιο στήθος έδωσα τελευταία φορα για να δώσω το αντίθετο. Εσταζε γάλα! Πρώτα το αριστερό κ τωρα το πιρωι το δεξί! Μέχρι το πόδι μου έφτασε το γάλα! Καλο αυτο ε; Σημαίνει οτι υπαρχει φαγακι για τη μπεμπουλα μου!
Αχ Μαρακι έρχεται η γοργονιτσα!!! Απίστευτο ε; Σε λίγες μέρες θα κάνετε αγκαλιτσες!
Ιωάννα κ εγω αμάνικο υπνοσακο έχω κ είχα ακριβώς την ίδια απορία με την Μαιμου! Τελικα απο ποιον μήνα τον χρησιμοποιούμε;;;
Εγω στην καλύτερη έβγαζα 120 στην αντλησηParamythenia έγραψε:Καλημερούδια κοριτσάκια!!!
Δε γέννησε καμία άλλη ε;
Μαράκι έρχεται το γοργονάκι σας!!! Με το καλό να τη δείτε σήμερα.Συμφωνώ απόλυτα!evini7 έγραψε:
Ασε που πρέπει να είσαι γξεκουραστη για τον τοκετο! Θελει δύναμη!
Α! Προσωπική εμπειρία, χρειάζονται τα μαθήματα ανωδυνου, εγω η άσχετη δεν μπορούσα να κάνω σωστα τις ανάσες κ δυσκολευτηκα! Ενώ αν ήξερα...
Ζβουρίτσα έχεις αρχίσει περπάτημα; Οι ανάσες εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ!
Σοφάκι προσπάθησε να ξεκουράζεσαι γιατί μετά με δύο κουτσούβελα το βλέπω κομματάκι δύσκολο... Έρμη μάνα τι τραβάς!Μπράβο Εvinaki!evini7 έγραψε:
Εμείς είχαμε ένα πολύ καλό βράδυ! Ξυπνήσαμε στις 2, φάγαμε ξαπλωμένες ως τις 3 και περίπου και ξύπνησε ξανά στις 7 παρά για φαγητό. Χτες γενικά κοιμήθηκε κάμποσες ώρες.
Ξεκίνησα και αντλήσεις για να φτιάξω τράπεζα γάλακτος. Όσες έχετε δοκιμάσει να κάνετε άντληση πόσο βγάζετε περίπου; Με μία άντληση δε βγάζω γεύμα οπότε πρέπει να βάλω ένα πρόγραμμα... Σήμερα ξεκινάω και ένα ιδιαίτερο, μία ώρα κάθε μέρα. Φροντιστήριο αφού σαραντήσουμε...
Όσο για τον υπνόσακο, η πεθερά μου μου έφερε εναν που είναι σα φάκελος, τον χρησιμοποιούμε;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης