951 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 17 Σαβ Νοε 09, 2013 1:10 pm
sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Προσωπικα σου βγάζω το καπέλο για την προσπάθεια πάντως!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Σε ευχαριστω!πραγματικα εκανα οτι μπορούσα.στην αρχη ένιωθα τιψεις,οτι δεν προσπάθησα αρκετά αλλα μετα το φιλοσόφησα.αλλιως τα φανταζόμουν κ τα σκεφτομουν αλά στην πορεία αναθεώρηση πολλα.sophia έγραψε:Προσωπικα σου βγάζω το καπέλο για την προσπάθεια πάντως!
Μου φαινεται πολυ πιο δυσκολο να μεγαλώνεις ενα μωρο κ ενα νήπιο!sophia έγραψε:Μη το συζητάς το προσπαθησες αρκετά! Δύο ζαργανες προωρακια που έχουν μάθει να τρώνε με μπιμπερό μια χαρά τα πηγές!
Αν το μωρό μάθει στο μπιμπερό το χάνεις το παιχνιδι ,
Εμένα να δω.....γιατί να τη μπιμ την εμπειρία όταν έχεις και ένα νηπιακι που αποκλείεται να σε αφήνει να θηλαζεις μαραθώνια ...
Μη το λες!ποτε δεν ξερεις!sophia έγραψε:Θα δείξει......
Αν δεν οδηγήθώ στην τρέλα θα σας γράφω!
Πλάκα πλάκα ούτε στο 17 με βλέπω να γεννάω......
Άουτς!Paramythenia έγραψε: καλημερες κ απο εμενα.ουτε εγω ειμαι σε καλη κατασταση δυστυχως...πηγα παλι χθες στο γιατρο για τα ραμματα-ειχα παει κ τη Δευτερα-και με ξαναεραψε κοριτσια!!!ενα μηνα μετα τη γεννα εχω ακη ραμματα κ ποναω φριχτα,πολυ περισσοτερο απ'οτι μετα τον τοκετο...ειμαι χαλια,απογοητευμενη,κουρασμενη ψυχολογικα...με τη δυσκοιλιοτητα να με ταλαιπωρει...μου εκαναν κλισμα που ενηργησε σημερα το πρωι...μα πως να παω τουαλετα οταν εχω ραμματα στον πρωκτο;αχ κοριτσια στ'αληθεια ειμαι πολυ απογοητευμενη...ποτε ισ αναρρωσω;;;;
Λόγω περικοπών τα ράμματα που χρησιμοποιούν είναι κάτι κινέζικα, φτηνά και χάλια (μου τα έλεγε η ξαδέρφη παιδοχειρουργός).Paramythenia έγραψε:Καθοτι καχυποπτη πιστευω οτι καποια μακακια εκανε ο γιατρος...ο ιδιος υποστηριζει οτι ειτε ειχα αλλεργια στα συγκεκριμενα ραμματα η δεν εχω καλο ιστο γιατι ο οργανισμος μου το απεβαλε ολοκληρο χωρις να εχει θρεψει εντελως το τραυμα...μου ειχε συστησει να πινω dufalac καθε πρωι για να μη ζοριζομαι αλλα εγω φοβομουν να παω τουαλετα,ειδικα τις τελευταιες ημερες που πονουσα λογω του ραμματος...αλλα βρε κοριτσια ειναι δυνατον μετα αππο ενα μηνα να μην εχει επουλωθει η πληγη κ να μην εχουν πεσει τα ραμματα;φανταστειτε οτι οταν τελειωσε με αυτο που ειχε φυγει του εμεινε στοχερι κι αλλο κ δωστου κι αλλο ραψιμο...ευη μου τι παυσιπονα επαιρνες;εμενα μου εδιναν ντεπον...αλλα τωρα ο πονος ειναι φοβερος
Ακριβώς αυτο!δεν εχει νόημα.εμεις στην αρχη καθόμασταν κ οι δυο,θέλαμε να τις μάθουμε κι ολας.μετα "παίξαμε" διαφορα συστηματα.τωρα καθομαι εγω τις καθημερινές κ εκείνος τα ΣΚ.κοιμαται κ η μεγαλη σερί κ ειναι πιο εύκολο.evini7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Σοφακι μια μέρα πριν! Πω πω έφτασε η ώρα!
Ιωάννα τι διαβάζω; Λες;;;;; Περιμένουμε!!!!
Κορίτσια για να κλείσουμε το θεμα του αποκλειστικου να πω κι εγω πως εννοείται οτι συμφωνω μαζι σας. Απλα έθεσα το ερώτημα γιατι πραγματικα ώρες ώρες πιάνω τον εαυτό μου να αμφιβάλλει και να ανησυχει αν το μωρακι χορταινει...
Κι εκει έρχεται το ερώτημα πως ξέρω αν το γάλα μου φτάνει....
Τελοσπαντων είμαι σίγουρη πως η κάθε μια κανει το καλυτερο που μπορει!
Ιφακι εύχομαι να ξημέρωσε μια καλύτερη μέρα για σένα και να ξεκουραστηκες λιγάκι!
Μα να κοιμάται μια ώρα κι αυτη σπαστη;;;;
Μήπως να κανείς κι εσυ προγραμμα οπως η Μαιμου; Να την κρατάει το στεφάνι σου κι εσυ να κοιμάσαι 2-3 ώρες σερί;
Εγω οταν πετάγεται το αμορε τη νύχτα του φωνάζω. Δεν έχει νόημα να κουραζομαστε κι οι δυο. Ενας να ξενυχταει κι ένας να κοιμάται γιατι αλλιώς δε βγαίνει....
Πωπω ρε κορίτσι,τι επαθες...τι να πω ευχομαι γρήγορη ανάρρωση.κουραγιο θα επουλωθεί που θα παει...Paramythenia έγραψε: καλημερες κ απο εμενα.ουτε εγω ειμαι σε καλη κατασταση δυστυχως...πηγα παλι χθες στο γιατρο για τα ραμματα-ειχα παει κ τη Δευτερα-και με ξαναεραψε κοριτσια!!!ενα μηνα μετα τη γεννα εχω ακη ραμματα κ ποναω φριχτα,πολυ περισσοτερο απ'οτι μετα τον τοκετο...ειμαι χαλια,απογοητευμενη,κουρασμενη ψυχολογικα...με τη δυσκοιλιοτητα να με ταλαιπωρει...μου εκαναν κλισμα που ενηργησε σημερα το πρωι...μα πως να παω τουαλετα οταν εχω ραμματα στον πρωκτο;αχ κοριτσια στ'αληθεια ειμαι πολυ απογοητευμενη...ποτε ισ αναρρωσω;;;;
Τωρα που το λες είχαν βάλει στην Πεθερα μου έναν ουροκαθετηρα κινέζικο που υπέφερε ,την έκαιγε.κ της λέει η νοσοκόμα ετσι ειναι αυτός ο καθετηρας κανε υπομονη....βαλ τον εσυ της λεω να δούμε αντεχεις;ioazon έγραψε:Λόγω περικοπών τα ράμματα που χρησιμοποιούν είναι κάτι κινέζικα, φτηνά και χάλια (μου τα έλεγε η ξαδέρφη παιδοχειρουργός).Paramythenia έγραψε:Καθοτι καχυποπτη πιστευω οτι καποια μακακια εκανε ο γιατρος...ο ιδιος υποστηριζει οτι ειτε ειχα αλλεργια στα συγκεκριμενα ραμματα η δεν εχω καλο ιστο γιατι ο οργανισμος μου το απεβαλε ολοκληρο χωρις να εχει θρεψει εντελως το τραυμα...μου ειχε συστησει να πινω dufalac καθε πρωι για να μη ζοριζομαι αλλα εγω φοβομουν να παω τουαλετα,ειδικα τις τελευταιες ημερες που πονουσα λογω του ραμματος...αλλα βρε κοριτσια ειναι δυνατον μετα αππο ενα μηνα να μην εχει επουλωθει η πληγη κ να μην εχουν πεσει τα ραμματα;φανταστειτε οτι οταν τελειωσε με αυτο που ειχε φυγει του εμεινε στοχερι κι αλλο κ δωστου κι αλλο ραψιμο...ευη μου τι παυσιπονα επαιρνες;εμενα μου εδιναν ντεπον...αλλα τωρα ο πονος ειναι φοβερος
Μπορεί και να φταίει το ράμμα και όχι ο γιατρός ή εσύ....
Αχ, ρε κοριτσάκι....
Ζήτα πιο ισχυρό παυσίπονο.
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης