Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

251Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 12:32 am

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τελικά πήρα από το Ανατέλλω το οποίο έχει 2 καταστήματα, Αθήνα και Ρόδο. 20% έκπτωση μου έκαναν (όσο θα έχει δηλαδή και στις εκπτώσεις από Παρασκευή). Είναι δηλαδή πιο φθηνά απ' ότι λέει στο site τους!
1 μήνα θέλουν γιατί φτιάχνονται στην Αθήνα με χειροποίητη ζωγραφιά (που επιλέγουμε εμείς). Για να δούμε πως θα είναι!! Smile
Καλά είμαι Ντινάκι, ανυπομονώ να πάω αύριο να δω τον μπέμπη μου!! Εσύ όλα καλά? Ξεκουράστηκες από χθες?

252Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 12:32 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Κορίτσια δείτε αυτό!!!Το λάτρεψα!!!

253Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 12:33 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Ναι Ειρηνη μου.Ξεκουράστηκα.Άντε να δείτε το γαμπρό μας να μου πείτε νέα του Smile

254Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 12:45 am

IoliAtore

IoliAtore
Καλημέρα κορίτσια μου! Έκανα μέρες να μπω και σας διάβασα μαζεμένα! Ειρήνη πολύ ωραία η προικούλα και ταιριάζει με τα χρώματά σας! Gallida και εμένα μου άρεσε πολύ το δωμάτιο και θα έλεγα καλύτερα που δεν είναι πιο σκουρο.. είναι σαν κουφετάκι!!

Τι γλύκα το μωράκι στο βίντεο!!

Επίσης ευχαριστώ για τις ευχές για τον άντρα μου! Ελπίζω να αξιωθεί σύντομα να γίνει και μπαμπάκας που τόσο το θέλει!!

Εμείς λίγο ξεθαρρέψαμε και τώρα.. την πληρώνω! Σάββατο είχα μουσαφίριδες - δεν έκανα κ τπτ βεβαια αλλά όσο και ναναι, δεν μπορείς και να ξαπλώνεις! Κυριακή είχε θαυμάσιο καιρό στο χωριό μας, οπότε πήγαμε μία βόλτα κ γυρίσαμε Δευτέρα πρωί. Αν και ταξιδεύουμε πλέον με 80 χλμ και παλι είναι μία μικρή ταλαιπωρία (είμαστε και σε βουνό, σκάλες, ανηφόρες).

Δευτέρα ήρθε μία φίλη για να με βοηθήσει να καταλάβω τί παίζει με τα ρουχάκια, σεντονάκια κ.λπ. τι χρειάζεται και τι όχι, κράτησα σημειώσεις SmileSmileθα μας δώσει και κάμποσα πραγματάκια...

Χτες παλι πήγα νοσοκομείο για να δω καρδιολόγο για την πίεση και τις αρρυθμίες (ευτυχώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό), μετά κομμωτήριο όπου επιτέλους κουρεύτηκα Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 328109 τσιμπήσαμε και κάτι στο Ble (είχα αιώνες να κατέβω κέντρο και να κάτσω κάπου) και μετά είχαμε τον επαναληπτικό Β' επιπέδου, που μας πήρε κάμποσες ώρες.. έπειτα στην κανονική μου γιατρό για να γράψουμε φάρμακα.. εν ολίγοις φύγαμε στις 11 το πρωί και γυρίσαμε στις 9 το βράδυ pale 

Στον επαναληπτικό έλεγχο ΠΑΛΙ δεν τα είδαμε όλα. Όσα είδαμε ήταν καλά. Αλλά πάλι μας μένει να ελέγξει καρδούλα και εγκέφαλο για τη μικρή....... ΞΑΝΑ ραντεβου την άλλη εβδομάδα!

Επίσης ο τράχηλος μικρυνε Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 534787 Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 534787 από 36 χιλ (σούπερ) πριν από 2 εβδ τώρα στα 30 χιλ!!!! Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 534787 

Και το χειρότερο, άρχισα συσπάσεις και η γιατρός φοβήθηκε πολύ! Μου έγραψε γιουτοπάρ που όμως έχουν ανακληθεί και τώρα παίρνω αερολίν και το παρακολουθώ και μπορεί να μπω και νοσοκομείο! Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 534787 Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 534787 Την Παρασκευή μου ειπε να κάνω ΑΠΟ ΤΩΡΑ και κορτιζόνες για τα πνευμονάκια!

Καλά ρε κορίτσια τι γίνεται;; Από τώρα;;;!!!pale pale

255Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 12:48 am

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια και καλορίζικα τα πράγματα που πήρατε Smile 
Μια συμβουλή...
Μην στοκάρετε από τώρα σε πάνες μιας μάρκας γιατί δεν ξέρετε πως θα συμπεριφερθεί το δερματάκι του μωρού σας. Μπορεί σε κάποιες να κάνει αλλεργία ακόμα κι αν είναι γνωστή μάρκα.
Επίσης δεν είναι κανόνας οτι τα θηλάζοντα βρέφη κάνουν πολλά κακά. Μερικά απορροφούν όλα τα συστατικά του μητρικού γάλακτος με αποτέλεσμα να κάνουν κακά ανα 5 ή και περισσότερες μέρες. Συμπέρασμα; Μπορεί να πάρει βάρος και να πρέπει να αλλάξετε νούμερο. Δεν μπορείς να ξέρεις και πόσα κιλά θα γεννηθεί...

http://www.something-special.gr

256Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 12:54 am

mariameint

mariameint
Ιόλη μου, προσπάθησε να ξεκουραστείς και κάνε ότι σου πούνε οι γιατροί σου. Μια χαρά θα πάνε όλα. Όπως είπες και εσύ κουραστήκατε αρκετά αυτές τις μέρες και είχες ξεσυνηθίσει.

257Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 1:00 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Καλημέρα Ιολίτσα Smile Καλημέρα Μαράκι με την γλυκιά φατσούλα(την κοράκλα).
Σα δευτερομανούλα σίγουρα θα ξέρεις παραπάνω για τέτοια θέματα.Το ίδιο μου είπε και η φιλενάδα μου που γέννησε πριν 2 μήνες.

Ιόλη μου κοίτα μην το παρακάνεις και εσύ...Μια χαρά τα πήγες ως εδώ.Κάνε ότι σου λένε οι γιατροί σου Smile

258Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 1:06 am

irenehr

irenehr
Γλύκας το μωράκι στο video! Αν και πιστεύω ότι κλαίει γιατί δεν του αρέσει όπως τραγουδάει η μαμά του Razz
Λέω να μην υποβάλλω τον δικό μου σε τέτοια βασανιστήρια Smile Smile
Εννοείται θα σας πω τα νέα Ντίνα μου και θα του στείλω τους χαιρετισμούς σου! Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 215994 
Ιόλη μου ψυχραιμία και ξεκούραση! Όπως είχες πει κανονικά πρέπει να είσαι την περισσότερη ώρα στο κρεβάτι και βλέπω ότι παραξεθάρεψες! Οπότε κάνε λίγο υπομονή και ξάπλωσε για να είναι όλα μια χαρά! Smile
Συμφωνώ για τις πάνες με τη Μαρία (αν και δεν έχω πείρα - απ' ότι ακούω). Εξάλλου οι τιμές στο ίντερνετ νομίζω θα ισχύουν και μετά δεν είναι καμία ιδιαίτερη προσφορά μόνο για τώρα! Οπότε υπομονή κορίτσια!

259Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 1:12 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιόλη μου ξεκούραση και ψυχραιμία!!! Κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά!!!!
Καλημέρα κορίτσια και πάλι!!!

260Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 1:40 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!
ιολη εγω εκανα ενεσεις κορτιζονης στην 23η εβδομαδα!!

261Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 1:45 am

ntina_kostas

ntina_kostas
irenehr έγραψε:Γλύκας το μωράκι στο video! Αν και πιστεύω ότι κλαίει γιατί δεν του αρέσει όπως τραγουδάει η μαμά του Razz
Δεν ξέρω πάντως η μαμά μου μου έστειλε αυτό το βίντεο και μου είπε ότι έτσι ήταν και η αδερφή μου.Και όντως ακόμα και τώρα είναι πολύ ευσυγκίνητη.

Κορίτσια τι να μαγειρέψω;

262Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 2:11 am

IoliAtore

IoliAtore
konstadinade έγραψε:καλημερα κοριτσια!
ιολη εγω εκανα ενεσεις κορτιζονης στην 23η εβδομαδα!!
Αλήθεια; Αχ νόμιζα ότι γίνονται πιο μετά, και φοβήθηκα! Σήμερα είμαι 23+5, θα τις κάνω την Παρασκευή που θα είμαι 24

Ναι λέω να ξεκουραστώ.. πχ σήμερα φώναξα τη μαμά μου για το καθημερινό συμμαζεματάκι.. αισθανόμουν πολύ άσχημα που την είπα, αλλά τι να κάνουμε..

Θενκς κορίτσια, χτες στενοχωρήθηκα κάπως!!

Να σας ρωτήσω, άσχετο θέμα, θα πάρετε πραγματάκια από φίλες σας; Αρχικά είχα σκοπό να πάρω μόνον ρούχα, που μου είπαν ότι θα μου δώσουν αρκετά (ώστε εγώ να αγόραζα κυρίως εσώρουχα και κάποια φορμάκια για το σπίτι) και ίσως αποστειρωτή (γιατί χρειάζομαι 2), αλλά τώρα μου λένε για καρότσια, ριλάξ, καθισματάκι αυτοκινήτου, λίκνα, πορτ μπεμπε... εννοείται ότι το κάνουν για καλό και για να βοηθήσουν και τις ευχαριστώ παρα πολύ!, αλλά να.. ήθελα να πάρω και κανένα καινούριο πραγματάκι.... τόσο καιρό τα περιμένω αυτά τα μωράκια..

Ειχαμε πει με τον άντρα μου να πάρουμε 2 μονά καρότσια (τα οποία είναι καπως ακριβά) και 2 καθισματάκια, και να παίρναμε και 1 διπλό φτηνότερο, που θα το αφηναμε εξοχικό (όπου θα κάτσουμε με το καλό όλο το καλοκαίρι) γιατί έχουμε πολύ μικρό αυτοκίνητο κ δεν μπορούμε να κουβαλάμε. Τώρα η φίλη μου που ήρθε να με βοηθήσει, ευτυχώς μου βρήκε διπλό peg perego μεταχειρισμένο και βοηθάει πολύ! Θα το αφήσω στο εξοχικό. Αλλά μου την είπε αγρίως για το ότι θα ξοδεψουμε για τα 2 μονά καρότσια, για τα καθισματάκια κ.λπ. και γενικώς μου την είπε για τα πράγματα που θα αγοράσουμε.

Δεν ξέρω αισθάνθηκα πολλές τύψεις..... και αν έχει δικιο; Π.χ. απερριψα τα stokke ως πολύ ακριβά και είχα καταλήξει να πάρω 2 λικνάκια της chicco, τα φορητά (kate αν θυμάμαι εσύ τα είχες πειWink, τωρα μου λέει θα μου δώσει 1 λίκνο με μεταχειρισμένο στρώμα και 1 πορτ μπεμπέ και ότι μπορώ να βολευτώ έτσι.... Ξέρω και γω, προφανώς και μπορώ... Μήπως να συμμαζευτώ και να κάνω ό,τι μου λέει, ώστε να μείνουν τπτ λεφτά για να περνάμε κάθε μήνα;

Από την άλλη .. 3 χρόνια δούλευα 2 δουλειές 15 ωρες τη μέρα και αυτά τα χρήματα τα μάζευα για αυτόν το σκοπό (και το μαιευτηριο)..

Αισθάνομαι άσχημα αλλά θέλω να πάρω και καινούρια πραγματάκια... Δεν ξέρω τι να κάνω και φοβάμαι μην την προσβάλω κιόλας που το κάνει με την καρδιά της!

Εσείς τι θα κάνετε;

263Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 2:31 am

vasoulagal

vasoulagal
κοριτσια μου καλημερα ι απο μενα ... ντινακι το βιντεο με τον μπεμπη εχει πολυ πλακα... στην αδερφη μου που ειναι τωρα 6 χρονων, οταν ηταν μωρο τις εβαζα λυπητερα τραγουδια στο κινητο, και ειχε ακριβως την ιδια αντιδραση... βασανηστηρια της εκανα χαχαχαχαχα...

ιολη νομιζω σε ανχοσαν υπερβολικα... ο τραχηλος κοντενει ουτως η αλλος μεχρι το τελος και οι συσπασεις ειναι και αυτες φυσιολογικες... εννοητε καλα θα κανεις να ξεκουραστεις τωρα γτ ειναι και δυδυμακια... αλλα νομιζω σε παραφοβισανε ανευ λογου ...

οσο για τα πραγματα δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να κανεις οπωςδηποτε αυτο που σου λεει αυτη η κοπελα... κανε οτι θες και οτι αντεχει η τσεπη σου... κι εγω εχω πολλα πραγματα απο την αδερφη μου ααπο τα οποια θα παρω οσα μου αρεσουν, και οτι δεν μου αρεσει θα το αγορασω...

264Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 2:33 am

stel87

stel87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΙΟΛΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ.ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΥ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ,Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΠΑΡΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ..

265Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 2:46 am

IoliAtore

IoliAtore
Εννοείται ότι τα οικονομικά μας δεν είναι τόσο ανθηρά, όπως και όλου του κόσμου...

Βεβαίως για να εξηγήσω τι εννοώ, έχω μαζέψει κάποια χρήματα (δεν με πλήρωναν για καιρό και τα έδωσαν μαζεμένα) που μου φτάνουν μια χαρούλα για να πάρω ό,τι θέλω για τα μπεμπέ, και να πληρώσω και το μαιευτήριο (θα πάρω και 1800 ή 2000 από το ταμείο μου). Αλλά μετά είναι το ζόρι!! Δλδ τώρα αφού πληρώσω κάρτες δάνεια λογαριασμούς, μας μένουν 350-380 τον μήνα για σούπερ, βενζίνες, τσιγάρα, εξτρα εξοδα, γιατρό κοκ.

Ε δεν νομίζω να φτάνουν αυτά και για 2 μωρά! με πανες, γιατρό, γάλατα κτλ. Άρα η σκέψη μου ηταν εξ αρχής να φυλάξω καποια χρήματα απο τα μαζεμενα ωστε να ενισχύσω το μηνιαίο εισόδημα..

Αλλά τωρα αισθάνθηκα ασχημα ακομη και για αυτά που σκεφτόμουν να αγοράσω γιατί μου την είπε η κολλητή μου και με έβαλε σε σκέψεις!

Από την άλλη σκεφτομαι.. καποια οικονομια ούτως ή άλλως θα έκανα.. πχ δεν θα βαψω το δωματιο, οι κουνιες θα κανουν 80 ευρώ η μία... το καρότσι προσωπικα και το καθισματακι τα θεωρω σημαντικα για λόγους ασφαλείας και για λογους τι βολευει τον καθενα.

Δεν ξέρω, πραγματικα δεν θελω κ να την προσβάλω γιατί το κανει για καλο, και μαλλον θα κανω αυτό που λετε... θα πάρω καποια αλλά θα αγορασω και καποια δικα μου!

Εξ άλλου νομίζω ότι εφόσον θελουμε απτην άνοιξη να παμε εξοχικο καθε σ/κ (αν δεν τα φτύσει το αυτοκινητό μας) και το καλοκαιρι για αρκετό καιρό, θα μπορούσα να αφήσω καποια πράγματα εκει πχ μια εξτρα μπανιερα που θα μου δώσουν, κτλ..

266Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 2:52 am

IoliAtore

IoliAtore
Δείτε και ένα άλλο αστείο βιντεάκι! Είναι μαλλον... ιδιωτική στιγμή... Embarassed αλλά το μωράκι έχει εκπληκτικές φατσούλες

267Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 2:58 am

mariameint

mariameint
Ιόλη και εγώ είμαι της άποψης να πάρεις από την φίλη σου ότι σου αρέσει και να αγοράσεις και αυτά που θέλεις εσύ καινούργια. Και μένα μου δίνανε καρότσι αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Αυτό που πήρα όμως ήταν σε πολύ καλή τιμή και είχε και κάθισμα αυτοκινήτου και τσάντα και μάρσιπο. Εγώ προσωπικά θεωρώ πεταμένα λεφτά τα πανάκριβα που πληρώνεις κυρίως την μάρκα. Αν έχεις οικονομική άνεση κάνεις ότι θέλεις αλλά αν δυσκολεύεστε δεν είναι κακό να πάρεις και κάποια από δεύτερο χέρι σε καλή κατάσταση. Για το ότι σου την είπε η φίλη σου δεν συμφωνώ και μην νοιώθεις άσχημα που θέλεις να χαρείς και εσύ τις αγορές για τα παιδάκια σου. Τόσα έχετε περάσει...

268Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 3:08 am

gallida

gallida
Καλησπέρα,τελικά καλά τα νέα από τη μαμά μου σε 4 μήνες θα ξανακάνει πάλι εξέταση.Ουφ.
Με γεια τα πραγματάκια σας, εμείς Σάββατο θα πάμε για ψώνια!
Στρώμα παρήγγειλε καμιά σας? Θέλει σκληρό,ε?

269Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 3:10 am

irenehr

irenehr
ntina_kostas έγραψε:
irenehr έγραψε:Γλύκας το μωράκι στο video! Αν και πιστεύω ότι κλαίει γιατί δεν του αρέσει όπως τραγουδάει η μαμά του Razz
Δεν ξέρω πάντως η μαμά μου μου έστειλε αυτό το βίντεο και μου είπε ότι έτσι ήταν και η αδερφή μου.Και όντως ακόμα και τώρα είναι πολύ ευσυγκίνητη.

Κορίτσια τι να μαγειρέψω;
Μπορεί να ισχύει αυτό που λες δεν ξέρω! Δεν μου έχει τύχει αλλά σίγουρα τα μωράκια καταλαβαίνουν περισσότερα απ' όσα νομίζουμε! Θα πειραματιστούμε με τα δικά μας Razz:P

Τελικά τι θα μαγειρέψεις? Smile

Ιόλη μην αγχώνεσαι με αυτά που σου λένε οι φίλες σου. Και μένα μου έχει πει μια κουμπάρα μου ότι θα μου στείλει πράγματα (μένει Αθήνα) και της λέω συνέχεια θα δούμε κτλ και δεν νομίζω...γιατί για κρεβατάκι-συρταριέρα-καρότσι έχουμε βρει "σπόνσορες" (γονείς και γιαγιά Razz) οπότε ας πάρουμε κάτι και εμείς! Αν νομίζεις ότι την προσβάλεις πάρε λίγα πράγματα όπως σου είπαν τα κορίτσια. Εξάλλου εσύ έχεις 2 παιδάκια οπότε σίγουρα είναι παραπάνω τα έξοδα! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις ό,τι θες!

Σοφία χαίρομαι για τη μαμά σου! Άντε σου έφυγε ένα άγχος!!
Εμείς παραγγείλαμε χθες στρώμα μαζί με το κρεβατάκι το οποίο είναι μισό latex και μισό κοκοφοίνικας.

270Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 3:19 am

vasoulagal

vasoulagal
μεγεια τα πραγματακια σας! ποσο ζηλευω δεν εχω παρει τπτ ακομα... η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι πολυ βεβαια και ενω σκεφτομουν να ξεκινησω να περνω τπτ , τα εχω παγωσει λιγο ολα με αυτο που μου εχει τυχει...

ειρηνακι , κι εγω σκεφτομαι να παω να κοιταξω στο ανατελω.. ποσο σου βγηκε το κρεβατακι??

271Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 3:23 am

IoliAtore

IoliAtore
Αχ κορίτσια σας ευχαριστω! Γιατι η πρωτη μου σκέψη οταν μιλήσαμε με την κοπέλα ήταν του στιλ "ναι θέλω να μου δώσεις το διπλό καροτσάκι και τα ρουχάκια και κάποια ασπρο ρουχα αλλα πχ καθισματακι θέλω να διαλέξω εγω" και για αυτη τη σκέψη αισθάνθηκα κάπως ασχημα! Κάπως έτσι θα το κανω, οπως λέτε.. Εξ αλλου σιγουρα κπ πραγματα θα βοηθήσει να εχω παραπάνω αλλα κπ θέλω σιγουρα να αγοράσω και εγω!!

Ειρήνη τι τιμη βρήκες για το στρώμα με τον κοκοφοίνικα; Στο σάιτ του κόκο ματ ειχα δει ότι το πιο ακριβο ήταν στα 140 ευρω (είχε όμως κα φθηνότερο) αλλα στα mothercare εκανε 200! Μου φανηκε λιγο τσιμπημενο το 2ο. Μιλαω για μικρη κούνια 120 επι 60

Gallida μπράβο για τα ωραία νεα!

272Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 3:24 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Πάει και αυτό Σοφία.Πέρασε.Μια χαρούλα λοιπόν.

Ιόλη κορίτσι μου και εγώ θα πάρω κάποια πράγματα από φίλες όπως πχ αποστειρωτή,πόρτ μπεμπέ με βάση και κάποια ρουχαλάκια.Όμως αν δεν έκανα και εγώ τα δικά μου τα ψώνια θα μου κακοφαινόταν...Κάνε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι εσύ καλύτερα.Φυσικά και στο λέει για καλό σου αλλά η τελική απόφαση είναι δική σου.

Συμπεθέρα μου τίποτα δε μαγείρεψα τελικά γιατί ο άντρας μου είχε την τέλεια ιδέα να με πάει έξω για μαμ.Θα αργήσω λιγάκι να φάω γιατί μέχρι να σχολάσει και να κάνει ένα μπάνιο θα πάει 3 αλλά μόνο και μόνο ότι θα απολαύσουμε ακόμα μια ηλιόλουστη μέρα μου αρκεί...Λογικά κανένα ψαράκι με λιιιιιιιίγο κρασάκι Smile

273Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 3:29 am

IoliAtore

IoliAtore
Βασούλα νομιζω εχεις χρόνο είμαστε ιδια βδομάδα και εσυ λογικα με 1 μπεμπέ θα γεννήσεις πιο μετα απο εμένα! Εγω λεω τον νοεμβριο να καθαρισω την αποθήκη να γίνει παιδικό.. Να αποφασίσουμε για τις αγορές μας.. Και να αρχίσουμε να αγοράζουμε τελευταία εβδ Νοεμβρίου με 1η εβδ Δεκεμβρίου (λογω της προωροτητας).. Πιστεύω αν δεν υπαρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις, θα προλαβουμε..

Ντινακι και εγω βασικα αυτής της άποψης είμαι. Όμως οταν μου προτείνει καποιος κτ αλλο λιγο μπερδεύομαι κ αισθανομαι ασχημα. Αλλα παει, αποφασίστηκε!! Θα κανω με το καλο και τις αγορούλες μου!

Καλα να περάσετε εξω! Τι ωραία!!

274Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 3:31 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Εμάς το πακέτο που πήραμε τα πράγματα του παιδιού είχε δώρο βρεφικό ορθοπεδικό στρώμα.

Δείτε σε αυτό το λίνκ...
http://www.beboulino.gr/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%AD%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CF%83%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AC

Ιόλη μου ευχαριστούμε Smile

275Μανούλες Ιανουαρίου 2014  #4# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τετ Οκτ 30, 2013 3:32 am

irenehr

irenehr
Μια χαρά σας βλέπω συμπεθέρα!! Να εκμεταλλευόμαστε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού SmileSmile
Το κρασάκι βέβαια μπορείς να το αποφύγεις, μη μεθύσεις τη νυφούλα μου!! Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα Smile

Ιόλη το στρώμα μου βγήκε 110€ για κρεβάτι 140χ70.
Βασούλα σύνολο κρεβάτι, συρταριέρα, στρώμα μου βγήκαν 760€. Έχει ωραία πραγματάκια το Ανατέλλω οπότε αν μπορείς πήγαινε μια βόλτα να κοιτάξεις!
Έχει δίκιο η Ιόλη έχεις καιρό! Απλά εγώ επειδή είμαι σε νησί θέλει 1 μήνα για να έρθουν οπότε αν έρθουν αρχές Δεκέμβρη θα έχω μπει στον 9ο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις