776 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Πεμ Νοε 07, 2013 9:49 am
konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
ιολη που εισαι δεν τελειωσες απο τον γιατρο να μας πεις νεα??????
πολυ ησυχια κοριτσια που ειστε ολες???
πολυ ησυχια κοριτσια που ειστε ολες???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
gallida έγραψε:Καλημέρα και από μένα!
Καλά είμαστε κ μεις,χτες πήγαμε στο γιατρό. Είχα και γενέθλια χτες επετειακό ραντεβού ηταν αυτό,φάγαμε κ τα παστάκια μας...αχ
Η μικρή καλά είναι, κοντά 2 κιλά, κεφάλι κάτω. Τράχηλο είδε μόνο κοιλιακά, αν κ ζήτησα και κολπικό. Γιατί δεν κάνουν?????
3.1 βγήκε κοιλιακά. Εγώ βγαίνω 2 βδομ μπροστά σε ΠΗΤ, αγχώνομαι μάλιστα κάτι μετρήσεις βγαίνουν εκτός, μας δείχνουν πολύ μεγάλες και φοβάμαι.
Ο γιατρός μας είπε για ενέσεις για πνευμόνια. Αλλά λέει εσείς θα αποφασίσετε αν τις κάνετε,δεν σε θεωρώ κύηση υψηλού κινδύνου...ΔΕν θέλω να επιβαρύνω το μωρό μου...
Δεν ξέρω αν έχει παρενέργειες αλλά αν δεν υπάρχει θέμα γιατί να βιαστώ για κάτι?IoliAtore έγραψε:Γαλλίδα τελεια τα νεα σου!!! 2 κιλα ουάου!!!!! Στην εβδ 30;;;; Ουάου!! Κ τράχηλος παρα πολυ καλος! (Εγω ειχα λιγότερο στην 24!) γιατι αγχωνεσαι που βγαίνεις λιγο μπροστα σε μετρήσεις; Αφου δεν εχεις διαβήτη ωστε ν παιζει μακροσωμία τότε δεν νομιζω ν είναι κτ κακο! Ισα ισα!!
Οι κορτιζονες δεν γνώριζα ότι επιβαρύνουν το βρέφος. Απο ο,τι ξερω ενισχύουν τη δημιουργία του επιφανειοδραστικού παράγοντα στους πνεύμονες που ουτως ή αλλως δημιουργείται μονο του, τις τελευταίες εβδομάδες οπότε οι ενέσεις γινονται σε περιπτωση που το μωρο βγει πιο νωρις κ δεν βρίσκεται στη μήτρα τις τελευταίες αυτες εβδομάδες ωστε ν τον δημιουργήσει μονο του. Υπαρχουν κ παρενέργειες; Δεν το ηξερα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης