76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 Παρ Οκτ 25, 2013 1:17 am
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
καλο 3ημερο σε ολες και καλα να περασετε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
viki1988 έγραψε:καλησπερα κουκλες μου...τι κανετε;;;ολα καλα;;;;
αναστασακι μου σου στελνω πολλα πολλα φιλακια και σε σενα και στο μιχαλακη....
ποπακι μου και βασουλα μου να περασετε υπεροχα στο ταξιδακι σας......
καλοριζικο το νεο θεματακι κοριτσια μου.....
ευχομαι σε ολες συντομα εγκυουλες και να ριξω και εγω μπολικη εγκυοσκονη....
φιλακια πολλα και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια......
Alexandra23 έγραψε:κοριτσαρες μου καλησπερα!!!τι κανετε?καλοριζικο το νεο θεματακι κ συντομα να γεμισει με εγκυουλες!!!
εχασα κανενα ευχαριστο?
ευχαριστω κοριτσαρα μου!!anabela έγραψε:Συγχαρητηρια μπουρμπουληθρα να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και ολα να πανε καλα
καλημερα γλυκο μου σοφακι...τι κανεις;;;;ο φιλιπακος;;;;;εμεις μια χαρα...πριν λιγο ξυπνησαμε.....ριχνει τις κλωτσιες του ο μπομπιρας.....τωρα την Τριτη εχω να κανω την καμπυλη σακχαρου....και Πεμπτη εχουμε γιατρο......Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου!!!
τι κανετε????
βικακι μου καλημερα!τι κανει ο μπομπιρακος μας???
bourboulithra έγραψε:γεια σας γεια σας!!!!
μολις γυρισα απο το γιατρο και ειμαι 5 εβδομαδων! ειναι 1.4 χιλιοστα!! ειναι ενα κεφαλι απο καρφιτσα!!
ολα πανε καλα!!!
vasoula1 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!Τι μου κάνετε?Μου λείψατε τόσες μέρες!!Μαράκι μου ότι καλύτερό να προσέχεις από εδώ και πέρα!!Ποππάκι μου τι κάνεις πως ήταν το τριήμερο/Φαντάζομαι χάλια.... Βικάκι μου γλυκό με τις κλωτσίτσες του μπόμπιρα!!
Σοφάκι μου περαστικά σας μωρέ είναι και η χαζοεποχή με τα κρυολογήματα ...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης