Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
vasoula1 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!Τι μου κάνετε?Μου λείψατε τόσες μέρες!!Μαράκι μου ότι καλύτερό να προσέχεις από εδώ και πέρα!!Ποππάκι μου τι κάνεις πως ήταν το τριήμερο/Φαντάζομαι χάλια....Very Happy Βικάκι μου γλυκό με τις κλωτσίτσες του μπόμπιρα!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 35468 
Σοφάκι μου περαστικά σας μωρέ είναι και η χαζοεποχή με τα κρυολογήματα ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ;;;;ΕΓΩ ΣΟΥΠΕΡ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ ΛΕΜΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ....Sad Sad Sad Sad 
Άντε ρε παιδάκι μου αμάν...Sad Ναι αν έγινε χειρότερα μην το αφήνεις ούτε στιγμή.Πολύ ωραία περάσαμε κάναμε τις βόλτες μας ήπιαμε τα τσίπουρα μας τα καφεδάκια μας και κυρίως χαρήκαμε τους κουμπάρους!!Εμείς είμαστε 1 μίση ώρα από Θεσσαλονίκη οπότε δεν κουράστηκα.Καλά και η βάφτιση όνειρο έκανε και 27 βαθμούς βγάλαμε την μπέμπελη!!Το μωράκι ήσυχο ούτε κιχ δεν έβγαλε!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Μαράκι συγχαρητήρια, όλα κυλάν υπέροχα!!!
Ποππάκι μου ωραία τα πέρασες ε;;;Ε εντάξει το ταξίδι είναι λίγο μακρινό αλλά εντάξει παλεύεται!!Σημασία έχει ότι πέρασες σούπερ!!Βασούλα κι εσύ φαντάζομαι τα πέρασες όμορφα ε;;!!
Εγώ εδώ ήσυχα!
Σοφάκι μου καλημέρα!!!Ναι ήταν πολύ όμορφα γέμισα τις μπαταρίες μου και είμαι full power!!Εσύ πως πέρασες?

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Μαράκι συγχαρητήρια, όλα κυλάν υπέροχα!!!
Ποππάκι μου ωραία τα πέρασες ε;;;Ε εντάξει το ταξίδι είναι λίγο μακρινό αλλά εντάξει παλεύεται!!Σημασία έχει ότι πέρασες σούπερ!!Βασούλα κι εσύ φαντάζομαι τα πέρασες όμορφα ε;;!!
Εγώ εδώ ήσυχα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΝ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΟΥ!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΤΟΜΑΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ!!ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ!Sad Sad Sad 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
poppaki έγραψε:
vasoula1 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!Τι μου κάνετε?Μου λείψατε τόσες μέρες!!Μαράκι μου ότι καλύτερό να προσέχεις από εδώ και πέρα!!Ποππάκι μου τι κάνεις πως ήταν το τριήμερο/Φαντάζομαι χάλια....Very Happy Βικάκι μου γλυκό με τις κλωτσίτσες του μπόμπιρα!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 35468 
Σοφάκι μου περαστικά σας μωρέ είναι και η χαζοεποχή με τα κρυολογήματα ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ;;;;ΕΓΩ ΣΟΥΠΕΡ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ ΛΕΜΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ....Sad Sad Sad Sad 
Άντε ρε παιδάκι μου αμάν...Sad Ναι αν έγινε χειρότερα μην το αφήνεις ούτε στιγμή.Πολύ ωραία περάσαμε κάναμε τις βόλτες μας ήπιαμε τα τσίπουρα μας τα καφεδάκια μας και κυρίως χαρήκαμε τους κουμπάρους!!Εμείς είμαστε 1 μίση ώρα από Θεσσαλονίκη οπότε δεν κουράστηκα.Καλά και η βάφτιση όνειρο έκανε και 27 βαθμούς βγάλαμε την μπέμπελη!!Το μωράκι ήσυχο ούτε κιχ δεν έβγαλε!

ΒΑΣΟΥΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΚΛΑΨΕ ΑΡΚΕΤΑ!
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!
Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!!
ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΕ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ 2 ΓΙΟΥΣ. ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΣΑ.....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ......Wink 

Σοφία83

Σοφία83
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να πας να το κοιταξεις Ποππάκι μου το στομαχι σου αφου δε σε πιάνουν ούτε τα χάπια. Περαστικάααα!!
Αυτό που λες με τον σταυρό το χω κάνει άπειρες φορές χρόοονια τώρα και τι μου βγαίνει;; 4 παιδιά!!!!!!!!!!Αγόρι, αγόρι, κορίτσι αγόρι Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked !!!Και η φάση είναι ότι το είχα κάνει και στον άντρα μου και βγαίνει το ίδιο και όσες φορές κι αν το κάνω πάντα βγαίνει το ίδιο!Δεν το βλέπω να προλαβαίνω 4 πάντως , με τους ρυθμούς που πάω εγώ!!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Να πας να το κοιταξεις Ποππάκι μου το στομαχι σου αφου δε σε πιάνουν ούτε τα χάπια. Περαστικάααα!!
Αυτό που λες με τον σταυρό το χω κάνει άπειρες φορές χρόοονια τώρα και τι μου βγαίνει;; 4 παιδιά!!!!!!!!!!Αγόρι, αγόρι, κορίτσι αγόρι Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked !!!Και η φάση είναι ότι το είχα κάνει και στον άντρα μου και βγαίνει το ίδιο και όσες φορές κι αν το κάνω πάντα βγαίνει το ίδιο!Δεν το βλέπω να προλαβαίνω 4 πάντως , με τους ρυθμούς που πάω εγώ!!!!
εμενα μου ειπαν οτι δειχνει ακομα και τισ αποβολες ή τις αμβλώσεις. δλδ σε μια κοπελα εβγαζε 4 σαν και σενα και απ' οτι μου ειπαν εχει 2 και εχει "χασει" αλλα 2, εξ ου κ τα 4!τελοσπαντων θα δειξει......παντως και εγω εχω ενστικτο για αγορια.......οχι οτι δεν τρελαινομαι και για τα κοριτσια, αλλα η αληθεια ειναι πωσ παντα ειχα ενα ενστικτο οτι θα κανω αγορι.......

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας κοριτσια μου!!! Very Happy Very Happy Very Happy 
τι κανετε???καφεδακιιιιιιιιιιιι,θελω!!!
για μπαταριες που γεμισαν .διαβαζω και για στομαχακια (περαστικαααααα Smile  ) και για σταυρους και εμενα μου βγαινει οσες φορες κι αν το εχω κανει "3" ,αγορι,κοριτσι,αγορι!!!για να δουμε..

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα σας κοριτσια μου!!! Very Happy Very Happy Very Happy 
τι κανετε???καφεδακιιιιιιιιιιιι,θελω!!!
για μπαταριες που γεμισαν .διαβαζω και για στομαχακια (περαστικαααααα Smile  ) και για σταυρους και εμενα μου βγαινει οσες φορες κι αν το εχω κανει "3" ,αγορι,κοριτσι,αγορι!!!για να δουμε..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ!
ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ:ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΙΑ;;;;;(Η ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΗ, ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ)
ΤΗΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.......ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΠΟΛΥ Η ΙΔΕΑ.......
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!ΑΣ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ποπακι μου!!!εχεις δικιο ο Θεος ξερει τι στελνει!
παντως η γιαγια του αντρα μου εχει κανει 2 φορες διδυμα Shocked Shocked Shocked και εκεινη την εποχη,για φαντασου!ολα μαζι εχει 7 παιδια!!!λες να πιανομε κ εγω (ο αντρας μου δηλαδη) ??? Shocked

Σοφία83

Σοφία83
poppaki έγραψε:
Σοφία83 έγραψε:Να πας να το κοιταξεις Ποππάκι μου το στομαχι σου αφου δε σε πιάνουν ούτε τα χάπια. Περαστικάααα!!
εμενα μου ειπαν οτι δειχνει ακομα και τισ αποβολες ή τις αμβλώσεις. δλδ σε μια κοπελα εβγαζε 4 σαν και σενα και απ' οτι μου ειπαν εχει 2 και εχει "χασει" αλλα 2, εξ ου κ τα 4!τελοσπαντων θα δειξει......παντως και εγω εχω ενστικτο για αγορια.......οχι οτι δεν τρελαινομαι και για τα κοριτσια, αλλα η αληθεια ειναι πωσ παντα ειχα ενα ενστικτο οτι θα κανω αγορι.......
Παναγία μου, με τρομοκρατεί αυτη η σκέψη!!!Απαπαπα!!
Εμένα πάντως με τρελαίνουν τα κοριτσάκια!!!
Ααααχ τι λέμε, ας έρθει ένα μωράκι επιτέλους και θα τρελαθούμε ούτως ή άλλως!!!!!

Σοφία83

Σοφία83
Καλημέρα Σοφάκι!!Τι κάνεις;;Ο μικρούλης σου καλύτερα;;Πήγε παιδικό;

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα ποπακι μου!!!εχεις δικιο ο Θεος ξερει τι στελνει!
παντως η γιαγια του αντρα μου εχει κανει 2 φορες διδυμα Shocked Shocked Shocked και εκεινη την εποχη,για φαντασου!ολα μαζι εχει 7 παιδια!!!λες να πιανομε κ εγω (ο αντρας μου δηλαδη) ??? Shocked

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΕΓΓΟΝΗ.
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΧΕΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ, 2 ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ (Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 5 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ 2 ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΔΙΔΥΜΑ!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!!ΚΑΙ Η ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MOTHER ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΕΜΕΝΑ.....Sad 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:
poppaki έγραψε:
Παναγία μου, με τρομοκρατεί αυτη η σκέψη!!!Απαπαπα!!
Εμένα πάντως με τρελαίνουν τα κοριτσάκια!!!
Ααααχ τι λέμε, ας έρθει ένα μωράκι επιτέλους και  θα τρελαθούμε ούτως ή άλλως!!!!!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΦΑΚΙ!!!ΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΣΠΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ!!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα Σοφάκι!!Τι κάνεις;;Ο μικρούλης σου καλύτερα;;Πήγε παιδικό;
καλημερα συνονοματη μου!!!καλα ειμαι αν και λιγο κρυωμενη Rolling Eyes 
ο μικρος σημερα πηγε παιδικο και χαρα που εκανε γτ του ελειψε!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 215994 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλλες εποχες ποπακι μου..αλλο οξυγονο!!!!
πραγματικα κανανε πολλα παιδια τοτε!
και εγω απο μικρη με ξετρελεναν τα κοριτσια αλλα οταν ηρθε ο γιος μου ...ειναι ακριβως το ιδιο!
οταν ημουν εγκυος σκεφτομουν ..αραγε θα παρει τα ματια του μπαμπα του (μπλε),τελικα τα πηρε..ε και???οταν το κοιτας στα ματια δεν ξεχωριζεις φυλλο ή χρωμα!!!ειναι απλα το παιδι σου!

Deb

Deb
Καλημέρα σε όλες!!! Είμαι παλιά σε αυτό το θέμα και συγκεκριμένα από τις πρώτες πρώτες σελίδες!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 328109 Προσπαθούσα κι εγώ να μείνω έγκυος και έλεγα εδώ τις απορίες μου!!Να που πέρασε ο καιρός και τώρα πια έχω μια κορούλα 13 μηνών!!Εύχομαι σε όσες προσπαθούν για μωράκι να το αποκτήσουν πολύ σύντομα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΑΣ??ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ..Rolling Eyes Rolling Eyes 

ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ???Very Happy Very Happy Very Happy 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Καλημέρα σε όλες!!! Είμαι παλιά σε αυτό το θέμα και συγκεκριμένα από τις πρώτες πρώτες σελίδες!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 328109 Προσπαθούσα κι εγώ να μείνω έγκυος και έλεγα εδώ τις απορίες μου!!Να που πέρασε ο καιρός και τώρα πια έχω μια κορούλα 13 μηνών!!Εύχομαι σε όσες προσπαθούν για μωράκι να το αποκτήσουν πολύ σύντομα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 
καλημερα Deb!!!αχ τι καλα που ησουν απο τις πρωτες στο θεμα που ειμαστε!!!να σου ζησει η πριγκιπισσα σου!!!σε ευχαριστουμε πολυ!!! Very Happy Very Happy Very Happy 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΑΣ??ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ..Rolling Eyes Rolling Eyes 

καλημερα καλλιτσα μου!!!τι κανεις??γτ παιδι μου μεσα?δουλευε το αμορε?
εμεις ειχαμε μεγαλο προγραμμα,το σαββατο γαμο,την κυριακη γενεθλια ,και την δευτερα τραπεζι στους κουμπαρους!!!!
πηγαμε κ για εναν καφε εξω!!!
δεν εχω παραπονο..κωλο δε βαλαμε κατω!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 

εμεις ειχαμε μεγαλο προγραμμα,το σαββατο γαμο,την κυριακη γενεθλια ,και την δευτερα τραπεζι στους κουμπαρους!!!!
δεν εχω παραπονο..κωλο δε βαλαμε κατω!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ Μ!!ΦΙΛΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 

ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΠΤ ΜΑΖΙ Κ ΕΚΑΤΣΑ ΜΕΣΑ!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΕΣΥ ΕΕ??ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 536304 

Deb

Deb
Ευχαριστώ πολύ Σοφία!!!
Ας γνωριστούμε λοιπόν!!Εμένα με λένε Δέσποινα είμαι 23 χρονών,είμαι από τον Βόλο και όπως προείπα έχω ένα κοριτσάκι 13 μηνών!! Smile

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Σοφία!!!
Ας γνωριστούμε λοιπόν!!Εμένα με λένε Δέσποινα είμαι 23 χρονών,είμαι από τον Βόλο και όπως προείπα έχω ένα κοριτσάκι 13 μηνών!! Smile
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!

Deb

Deb
kallia24 έγραψε:
Deb έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Σοφία!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Να'σαι καλά!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεσποινα μου,εγω ειμαι η σοφια!!!
ειμαι 26 χρονων απο κερκυρα κ εχω ενα αγορακι σχεδον 3 μιση!
απο αρχες του χρονου εχουμε βαλει πλωρη για το δευτερο!!!Very Happy Very Happy Very Happy 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ Μ!!ΦΙΛΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 417472 

ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΠΤ ΜΑΖΙ Κ ΕΚΑΤΣΑ ΜΕΣΑ!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΕΣΥ ΕΕ??ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 5 536304 
μια χαρουλα ναι!!!εσυ τι κανεις μικρουλα μου,εχουμε να μιλησουμε μερες ε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις