26 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! Σαβ Νοε 30, 2013 3:49 am
jenny.k
Πανταχού παρούσα!
σου ηρθε το πμ?πρωτη φορα στελνωpoppaki έγραψε:ΤΖΕΝΑΚΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;;;(ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΜ)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
σου ηρθε το πμ?πρωτη φορα στελνωpoppaki έγραψε:ΤΖΕΝΑΚΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;;;(ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΜ)
εγω πηρα τυπου pretty bra λαικης,2 ευρω το εχουν.jenny.k έγραψε:λέω να το δοκιμάσω κι εγώ το pretty bra αλλά κρατάει καλά το στήθος;τι νουμερο φορούσες πριν;συμφερουν πολύ σαν τιμή δεν το συζητώ.μαράκι= μπουρμπουλήθρα έτσι;μακάρι να της περάσουν σύντομα.πόσο να κρατήσουν πια;οι πρώτοι μήνες ειναι
ποπανς χρυσο μου δεν προσεξα οτι ΠΗΤ εχεις στα γενεθλια μου!!!!! ΤΥΧΑΙΟ???????poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ.....
ΠΗΤ 26/7/2014
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ!!!
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΑΠΛΑ ΜΕ ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3/12 ΓΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ
γεια σου Νανσυ! Να σου ζησει το μωρακι κ με το καλο το δευτερο!! κοντα κοντα θα τα εχεις!!Nancy82 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα! Εϊμαι η Νάνσυ και περιμένω κι εγώ το δεύτερο μπουμπουκάκι μου τον Ιούλιο! Να έχουμε μια καλή και εύκολη εγκυμοσύνη και να αγκαλιάσουμε γερά και δυνατά τα μωράκια μας.
Καλημέρα κορίτσια μου!Υπομονή κάνουμε όλες Νάνσυ μου εσυ έχεις και τη μικρή φαντάζομαι.Μακάρι όλα να μας πάνε καλά και δεν πειράζει.Nancy82 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Καλώς σας βρήκα! Εγώ την Πέμπτη που μας πέρασε άκουσα την καρδούλα οπότε ξανά γιατρό όταν θα είμαι 10 εβδομάδων! Πέφτει να με δει την εβδομάδα των Χριστουγέννων! Από την άλλη Τρίτη μου είπε να ξεκινήσω σίδηρο, ασβέστιο και φολικό οξύ! Γενικά έχω τρελές καούρες αλλά παλεύονται! Αυτό που δεν αντέχω είναι η νύστα και η αδυναμία! Νιώθω τρελή εξάντληση! Θέλω να κοιμάμαι συνέχεια αλλά δυστυχώς δεν γίνεται! Στην πρώτη εγκυμοσύνη κοιμόμουν ατελείωτες ώρες στο πρώτο τρίμηνο! Τώρα αν κοιμηθώ δεκάωρο σπαστό το βράδυ λέω ευχαριστώ! Χα,χα,χα,χα,χα!
Τζένη υπομονή κοπέλα μου! Στη μικρή κι εγώ είχα περάσει ένα μήνα ξάπλα και έπαιρνα μέχρι και το όγδοο τα yutopar που να μην αξιωθεί καμιά να τα πάρει! Πολύ παλιοχάπια!
Jellyfish αν το θέλεις στο εύχομαι! Είπαμε να το κάνουμε έτσι οπότε να φάω το πακετάκι μαζεμένο και μετά να ξεμπερδέψω από μωρομάνα μια και καλή! (Αν δεν πάμε για τρίτο! Χα,χα,χα,χα)
JELLYFISH έγραψε:η αποκολληση ήταν τότε με το αιματάκι??
ναι προς το βράδυ όντως...στις 10 είμαι τέζα!
Nancy82 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Πόπη με το καλό σήμερα στον υπέρηχο! Να μας πεις τα νέα σου!
Τζένη είχε μέσα ένα μπιμπερό μικρό, μια πιπίλα, δειγματάκια και δεν θυμάμαι τι άλλο! Αλλά όλα είναι δείγματα από προίόντα για τη μαμά και το μωρό!
Πολύ αέρας πάντως! Πωπω τρανταζόταν τα πάντα! Πως είστε σήμερα; Εγώ νυστάζω αρκετά!
Nancy82 έγραψε:Πόπη μου νύστα εχω πολύ, καούρες αρκετες και καποιες ζαλάδες! Κατα τα αλλα προς το παρόν καλά! Να μην κρεβατωθω με νοιαζει γιατί δεν ξερω τι θα κάνω με το μωρό!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης