Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσούδια!Έχω να σας πω ευχάριστα νέα..Το μωράκι μας μεγαλώνει φυσιολογικά και ζυγίζει πλέον 162gr!!Όλα είναι πολύ καλά μου είπε!Και μάθαμε και το φύλο..........θα κάνουμε μια όμορφη μπουμπού! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 328109 
Όλο κουνιόταν η μικρή μου Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 536304 Μου είπε ότι σε 2 εβδομάδες θα αρχίσω σιγά σιγά να καταλαβαίνω τις κινήσεις της.
Θα κλείσω ραντεβού σήμερα για την β'επιπέδου για τον επόμενο μήνα.Αχ πως θα περάσει τόσος καιρός;;Μου έγραψε και μαγνήσιο να παίρνω μαζί με το φυλλικό από εδώ και πέρα.Εσείς πώς είστε;Τι κάνουν τα νινάκια σας;
Νικολέτα με το καλό την Δευτέρα να μας πεις ευχάριστα νεάκια flower

eleftheria82

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Angelmommy ασε εκτος απο την απονευρωση μου φουσκωνει και ενας φρονιμητης!!! Ελπιζω να την βγαλουμε καθαρη μεχρι να γεννησουμε με τα παλιοδοντια! Jenny μπραβο για τα ωραια νεα!!! Με το καλο η μπουμπου! Αχ μακαρι να μαθουμε και εμεις το φυλο την επομενη φορα:-(

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια μου!!!!
τζενακι ....μπουμπου εεε!!!!τελεια!!!δευτερο κοριτσακι στην ομαδουλα μας!!!
αχ κοριτσια τα δοντια ειναι μεγαλο θεμα και θελουν πολυ περιποιηση στην εγκυμοσυνη γτ η προγεστερονη κανει ουλιτιδα!
εγω κοριτσια μου το βραδυ που σηκωθηκα για τουαλετα φτερνιστηκα και εκανα ενα τραβηγμα στο μερος της καρδιας, το οποιο μου κοβει την ανασα και ακομα δεν εχει περασει......κατα τ' αλλα ειμαι καλα.....περιμενω με αγωνια την τριτη την αυχενικη να δω το νινακι μου!!!
φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελευθερία πότε έχεις το επόμενο ραντεβού;Αφού είσαι και στην 16 εσύ που θα πάει θα σας κάνει την τιμή να δείτε τι είναι!Με το καλό!
Πόπη φτάνει κι εσένα η μέρα σου Very Happy Θα το δεις το νινάκι σου
Κι εγώ έχω τους 2 κατω φρονιμήτες να φυτρώνουν.Ευτυχώς έχουν καιρό να με ενοχλήσουν ιδιαιτερα μόνο πονοκεφαλους που και που κ ελπίζω να μη με θυμηθούν τους επόμενους μήνες Twisted Evil Υπομονή κορίτσια,είναι ύπουλα τα δόντια

eleftheria82

Στις 16 εχω ραντεβου! Μεχρι τοτε ελπιζω!!!! Επισηε ελπιζω τα δοντακια μας να κατσουν φρονιμα!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Από οσο βλέπω όλες όλο κ κατι θα χουμε με τα δοντάκια, βασικά τα μωράκια μας κλέβουν όλες τις βιταμίνες κ μαζι ασβέστιο κλπ κ έτσι χάνουμε λευκοτητα κ δεν ειναι πλέον τόσο γερά.

Ναι άντε ανυπομονώ να πάω τη δευτέρα στο γιατρουλη, να δούμε πόσο μεγαλώσαμε.
Έχω την εντύπωση οτι σιγά σιγά νοιώθω κατι σα ψαράκι στη κοιλιτσα!
Έχω πρόβλημα με το φαΐ όμως,όλο ψωνίζω υγιεινά κ σωστά πράγματα,γιαουρτάκι φρουτάκια σαλατιτσα κ όλο με τα τοστ τη βγάζω κ όλο αυτά που δε πρέπει τρώω, δύο μέρες θα προσεξω κ τρεις θα τα παρατήσω παλι! Για γάλα κλπ ούτε λόγος,κάθε φορά που πίνω τη τελευταία γουλιά μου ερχετε τάση να τα βγάλω!και εχω εξαφανισει σχεδόν όλες οι σοκολάτες!αν κ δεν αισθάνομαι να χω παχύνει πολύ αλλα κάθε φορά που με ζυγίζει ο γιατρός παθαίνω κ ενα σοκ!
Εσείς πως είστε με αυτό το θέμα?

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
AngelMommy έγραψε:Από οσο βλέπω όλες όλο κ κατι θα χουμε με τα δοντάκια, βασικά τα μωράκια μας κλέβουν όλες τις βιταμίνες κ μαζι ασβέστιο κλπ κ έτσι χάνουμε λευκοτητα κ δεν ειναι πλέον τόσο γερά.

Ναι άντε ανυπομονώ να πάω τη δευτέρα στο γιατρουλη, να δούμε πόσο μεγαλώσαμε.
Έχω την εντύπωση οτι σιγά σιγά νοιώθω κατι σα ψαράκι στη κοιλιτσα!
Έχω πρόβλημα με το φαΐ όμως,όλο ψωνίζω υγιεινά κ σωστά πράγματα,γιαουρτάκι φρουτάκια σαλατιτσα κ όλο με τα τοστ τη βγάζω κ όλο αυτά που δε πρέπει τρώω, δύο μέρες θα προσεξω κ τρεις θα τα παρατήσω παλι! Για γάλα κλπ ούτε λόγος,κάθε φορά που πίνω τη τελευταία γουλιά μου ερχετε τάση να τα βγάλω!και εχω εξαφανισει σχεδόν όλες οι σοκολάτες!αν κ δεν αισθάνομαι να χω παχύνει πολύ αλλα κάθε φορά που με ζυγίζει ο γιατρός παθαίνω κ ενα σοκ!
Εσείς πως είστε με αυτό το θέμα?

Κι εγώ έχω άγχος κάθε φορά που είναι να πάω γιατί ξέρω ότι έχει ζύγισμα αλλά προσπαθώ να το ξεπερνώ.Μέχρι την τελευταία φορά δεν είχα βάλει τίποτα,προσέχω βέβαια γιατί δε θέλω να βάλω κιλά από το υπερβολικό φαί αλλά αυτή τη φορά τσίμπησα 300gr.

eleftheria82

Και εγω προσπαθω να τρωω υγιεινα οσο μπορω! Μεχρι σημερα δεν ειχα βαλει τπτ. Αλλα σημερα που ζυγιστηκα ειδα 1 κιλακι!

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια χαθηκα λιγο γιατι το στομαχι μου κανει τα κολπακια του και δεν ειχα και πολυ ορεξη για τιποτα....

βλεπω μεγαλωνουν τα μωρακια με γοργο ρυθμο!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 215994 

με ειπε μια κοπελα στη δουλεια οτι τη λεγανε μεχρι και τη β επιπεδου 90%κοριτσακι και εχει κανει αγορακι!!! οποτε επιφυλασσομαι για το ροζ πελαργο!!!
κατ τ αλλα καλα,ειχε γενεθλια το αγορι μου και "γιορτασαμε" οι 2 μας.....ωραια η τουρτα αλλα τη χαρηκε παλι η αποχετευση... Mad 

ααα βαλαμε και αγγελια στην εφημεριδα για τον πολιτικο,μετα απο 11 μερες δημοσιευσης ειπανε μπορουμε να τον κανουμε!!
σας φιλωωωωωωωωω!!!!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bourboulithra έγραψε:γεια σας κοριτσια χαθηκα λιγο γιατι το στομαχι μου κανει τα κολπακια του και δεν ειχα και πολυ ορεξη για τιποτα....

βλεπω μεγαλωνουν τα μωρακια με γοργο ρυθμο!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 215994 

με ειπε μια κοπελα στη δουλεια οτι τη λεγανε μεχρι και τη β επιπεδου 90%κοριτσακι και εχει κανει αγορακι!!! οποτε επιφυλασσομαι για το ροζ πελαργο!!!
κατ τ αλλα καλα,ειχε γενεθλια το αγορι μου και "γιορτασαμε" οι 2 μας.....ωραια η τουρτα αλλα τη χαρηκε παλι η αποχετευση... Mad 

ααα βαλαμε και αγγελια στην εφημεριδα για τον πολιτικο,μετα απο 11 μερες δημοσιευσης ειπανε μπορουμε να τον κανουμε!!
σας φιλωωωωωωωωω!!!!

Άντε με το καλό Μαρακι!πολύ ωραία!να το χαιρεσε το αγορι σου κ αυτός εσένα!
Οσο για το φύλο εμείς τη δευτέρα ευελπιστω να το μάθουμε, αν και κληνω προς κοριτσάκι μου χει κολλήσει!

Οσο για τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ που λέτε η μια έβαλε 300 γρ κ η αλλη 1 κιλακι, σας ζηλεύω, εγω τη πρώτη φορα που με ζυγησε έδειξε 4 κιλα κ βάλε, χωρις να τρώω,τωρα πού τρώω κιόλας, αλλα χωρίς υπερβολές στις ποσότητες, αν με πει αλλα 4 θα τρελαθώ!
Κ μετα σκέφτομαι κ το διαβήτη κυήσεως

bourboulithra

bourboulithra
AngelMommy έγραψε:
bourboulithra έγραψε:γεια σας κοριτσια χαθηκα λιγο γιατι το στομαχι μου κανει τα κολπακια του και δεν ειχα και πολυ ορεξη για τιποτα....

σας φιλωωωωωωωωω!!!!

Άντε με το καλό Μαρακι!πολύ ωραία!να το χαιρεσε το αγορι σου κ αυτός εσένα!
Οσο για το φύλο εμείς τη δευτέρα ευελπιστω να το μάθουμε, αν και κληνω προς κοριτσάκι μου χει κολλήσει!

Οσο για τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ που λέτε η μια έβαλε 300 γρ κ η αλλη 1 κιλακι, σας ζηλεύω, εγω τη πρώτη φορα που με ζυγησε έδειξε 4 κιλα κ βάλε, χωρις να τρώω,τωρα πού τρώω κιόλας, αλλα χωρίς υπερβολές στις ποσότητες, αν με πει αλλα 4 θα τρελαθώ!
Κ μετα σκέφτομαι κ το διαβήτη κυήσεως  

εγω ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα εχω,μιας και τελευταια φορα το ζαχαρο μου ηταν 90 με οριο το 110,ειναι τσιμπημενο λεει και θα κανουμε νωριτερα καμπυλη ζακχαρου. Sad 
εγω κολλαω να ανεβω στη ζυγαρια αλλα ΕΥΧΟΜΑΙ να μην εβαλα τιποτα.ειχα χασει 2 κιλα λογω εμετων(μη βρισεις Embarassed )

bourboulithra

bourboulithra
στη δουλεια ειναι μια κοπελα που ειναι 2 βδομαδες μεγαλυτερη εγκυμοσυνη απο μενα,αυτη τρωει συνεχεια και εχει κανει μια ολοστρογγυλη κοιλια η οποια ειναι μαλακη,ο γιατρος την ειπε,αυτη η κοιλια δεν ειναι απο το μωρο... θα ηταν σκληρη,σταματα να τρως.εχει βαλει 6-7 κιλα ηδη,αλλα ειναι ψηλη και αδυνατη.
τη λεει ο γιατρος οτι απο τον 6ο και μετα θα νιωθεις οτι εχεις μια τρυπα στο στομαχι σου και το φαγητο να "φευγει",θα πεινας συνεχεια.γ αυτο κοριτσια,οσο μπορουμε ας κανουμε κρατη προς το παρον..... Mad Mad Mad Mad 

ρε σεις,ειχα διαβασει σ αλλο θεμα οτι αν ειναι μια κοπελα υπερβαρη δε μπορει να γεννησει φυσιολογικα?ισχυει?γνωριζεται κατι?

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jenny.k έγραψε:Καλησπέρα κοριτσούδια!Έχω να σας πω ευχάριστα νέα..Το μωράκι μας μεγαλώνει φυσιολογικά και ζυγίζει πλέον 162gr!!Όλα είναι πολύ καλά μου είπε!Και μάθαμε και το φύλο..........θα κάνουμε μια όμορφη μπουμπού! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 328109 
Όλο κουνιόταν η μικρή μου Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 536304 Μου είπε ότι σε 2 εβδομάδες θα αρχίσω σιγά σιγά να καταλαβαίνω τις κινήσεις της.
Θα κλείσω ραντεβού σήμερα για την β'επιπέδου για τον επόμενο μήνα.Αχ πως θα περάσει τόσος καιρός;;Μου έγραψε και μαγνήσιο να παίρνω μαζί με το φυλλικό από εδώ και πέρα.Εσείς πώς είστε;Τι κάνουν τα νινάκια σας;
Νικολέτα με το καλό την Δευτέρα να μας πεις ευχάριστα νεάκια flower
μπραβο τζενακι!!!!  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 215994  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 215994  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 215994 
τι τελεια!!!!ενας κοριτσαρος!!!
με φιογκακια ,φουστακια!!!  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 215994  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 215994  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 215994 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσαρες!
το θεμε των κιλων ειναι πληγη!!!
εγω εχασα 5 κιλα μεσα σε 2 εβδομαδες,απο τους εμετους αλλα απο παραμονη πρωτοχρονιας που επερνα τα χαπια που μου εδωσε ο γιατρος και εχω μονο αναγουλες.
οι οποιες μου περνανε μονο με φαι  Shocked 
και ναι λοιπον,μεσα σε 10 μερες τα ξαναπηρα τα κιλα!  Laughing Laughing 
δεν αγχωνομαι γτ μολις τελειωσουν οι αναγουλες,εφυγα για διατροφη!

μαρακι εγω στο φιλιππακο οταν εμεινα εγκυος ημουν 90 κιλα αλλα ειμαι ψηλη και το εχω ομοιομορφα!
σε ολη την εγκυμοσυνη πηρα 10 κιλα,ο γιατρος (που γεννησα μαζι του) μου ειπε οτι αν δεν ειχα αυτο το σωματοτυπο δε θα μπορουσα να τον γεννησω φυσιολογικα γτ ηταν 4 κιλα(ειχα μπει στο 10ο μηνα)!
και φυσικα ο γιατρος που με παρακολουθουσε μου ειχε πει να μην παρα παραπανω γτ θα παω για καισαρικη,αλλα πιστευω οτι ειναι το σωμα της καθε γυναικας!
αλλα λογικο οτι οταν εισαι σε φυσιολογικο βαρος,εχεις κ περισσοτερες αντοχες να ανταπεξελθεις στην γεννα!

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ρε σεις,ειχα διαβασει σ αλλο θεμα οτι αν ειναι μια κοπελα υπερβαρη δε μπορει να γεννησει φυσιολογικα?ισχυει?γνωριζεται κατι?[/quote]

εγώ δεν έχω εμπειρία οπότε απαντώ με βάση τη λογική από όσα έχω διαβάσει.όταν λέμε κάποιον υπέρβαρο,με ιατρικούς όρους,είναι αυτός που είναι κάποια κιλάκια πάνω από το φυσιολογικό σύμφωνα με το δείκτη μάζας σώματος.Οπότε κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ούτε έχουμε τον ίδιο σκελετό.Τώρα τα υπερβολικά κιλά πάνω από το φυσιολογικό είναι η γνωστή παχυσαρκία κι εκεί νομίζω δημιουργούνται διάφορα ζητήματα υγείας.Η γυναίκα λογικά ζορίζεται πολύ περισσότερο λόγω των κιλών ίσως για αυτό άκουσες ότι δεν μπορούνε να γεννήσουν φυσιολογικά.Και πάλι όμως δεν είναι απόλυτο νομίζω,μια αδύνατη γυναίκα μπορεί να μη μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά ενώ μία με παραπάνω κιλά να μπορεί.Παίζουν πολλά νομίζω,είναι πολυπαραγοντικό το ζήτημα. Smile 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μαι κ εγώ!δε γράφω κάθε μέρα γιατί μπενω απτο κινητό για να γράφω κ ελληνικά,αλλα τα χει φτύσει κ το πληκτρολόγιο δε πιάνει πάντα μιας κ ειναι Touch, ελπίζω σύντομα να παρω καινούργιο!

Δίκιο εχετε ΚΟΡΙΤΣΙΑ με όσα είπατε, το θέμα με το φαΐ ειναι πολύ σημαντικό, κ θέλει προσοχή.
Έχω κόψει κ το γυμναστήριο κ αν και δε πήγαινα πολύ καιρό ούτε ενα χρόνο, βλέπω τη διαφορά.αλλα θα ξεγραφτω γιατί πρώτον τα λεφτά ειναι πολλα κ δεύτερον για δύο φορές την εβδομάδα μόνο για διάδρομο κ λίγο στεπ η ποδήλατο δε λέει. Θα ξεκινήσω μπανακι πάλι μόνη κ άμα κλείσω τον 5ο μηνα θα πάω στο γκρουπ που πήγαινα κ πριν,ειναι μόνο για έγκυες κ μου έκανε πολύ καλό.

Οσο για αυτό με το υπέρβαρο κ τη γεννα, πρέπει να πω οτι δεν ισχύει παντα, εγω τη πρώτη φορα έβαλα 30 κιλά κ βάλε κ η γεννησα φυσιολογικά κ σχετικά για πρώτη φορα γρήγορα κ χωρίς πολύ ταλαίπωρια. Όπως είπα μου μειναν σχεδόν 10 κιλά από τότε κ αυτό με προβλημάτισε.Αυτό που λεει η Σοφία το έπαθα κ εγώ, οι αναγουλες έφευγαν μόνο με φαΐ, κ έτρωγα μόνο φρυγανιές μπισκότα κλπ. Στεγνά.
Παίζει ίσως κ ρόλο οτι κόψαμε και το τσιγάρο.

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια καλημερα!!!!
να εχουμε ολες μια καλη βδομαδα, αν και για μενα δεν ξεκινησε καλα με τα διαδικαστικα.......
σημερα περναγα επιτροπη. τα ραντεβου το ειχαμε κλεισει απο 13 δεκεμβρη για 13 γεναρη γιατι ειχαν απεργια. σημερα πηγε η μαμα με ολη τη χαρτουρα και της λενε εχει παλι απεργια, δεν υπαρχει γιατρος, και θα σας κλεισουμε καινουργιο ραντεβου 10/2!!!!!!
μιλαμε δεν υπαρχουν αυτα!!!μονο στην κωλοελλαδα!!!!απο την δουλεια μου εχω θεμα γιατι θελουν τα χαρτια και εγω εχω θεμα οικονομικο, αφου δεν εχω παρει τπτ ολον αυτο το καιρο!!!!
ψωροκωσταινα!!!!
anyway......αυριο εχω αυχενικη.....ας επικεντρωθω εκει να πανε ολα καλα!!!
ααα οσον αφορα το θεμα των κιλων, δεν εχω αποψη, με βαση την λογικη ομως νομιζω οτι αν μια γυναικα ειναι υπερβαρη θα δυσκολευτει παραπανω να γεννησει.....
αυτα......
φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα ΚΟΡΙΤΣΙΑ μου!
Τι κάνετε?
Αχ βρε ποπακι τι τραβάς,υπομονή! Κ δε μπορείς να πας εσύ κ να τους τραβήξεις μια ΜΟΥΤΖΑ αυτοπροσώπως να το χαρείς κιολας!
Καλή επιτυχία αύριο στην Αυχενικη,άντε πέρασε σιγά σιγά ο καιρός κ έφτασε κ η Αυχενικη σου,άντε κ σε λίγο καιρό ελπίζω να μπόρεσεις να σηκωθείς χωρις πρόβλημα!

Εγω μόλις γύρισα απτό γιατρουλη, μεγαλώσαμε κ είμαστε σε φυσιολογικά πλαίσια, περίπου 10 εκατοστά για γραμμάρια δε με είπε,μέτρησε κ λίγο πόδια κ χέρια κ όλα καλά!
Είδαμε και.....ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ! Για Αγορομανα ειμαι τελικα φτιαγμενη!αχ κ δε θέλω να γίνω πεθερά με νύφη καλητερα με γαμπρό...χααααααχααα!

eleftheria82

Καλημερα σε ολες και απο εμενα! Ποπη υπομονη! Δυστυχως σε αυτη την κωλοχωρα που ζουμε... Σκεψου αυριο που θα δεις το μωρακι σου! Angelmommy μπραβο! Να και το αγορακι της παρεας!

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
AngelMommy έγραψε:Καλημέρα ΚΟΡΙΤΣΙΑ μου!
Τι κάνετε?
Αχ βρε ποπακι τι τραβάς,υπομονή! Κ δε μπορείς να πας εσύ κ να τους τραβήξεις μια ΜΟΥΤΖΑ αυτοπροσώπως να το χαρείς κιολας!
Καλή επιτυχία αύριο στην Αυχενικη,άντε πέρασε σιγά σιγά ο καιρός κ έφτασε κ η Αυχενικη σου,άντε κ σε λίγο καιρό ελπίζω να μπόρεσεις να σηκωθείς χωρις πρόβλημα!

Εγω μόλις γύρισα απτό γιατρουλη, μεγαλώσαμε κ είμαστε σε φυσιολογικά πλαίσια, περίπου 10 εκατοστά για γραμμάρια δε με είπε,μέτρησε κ λίγο πόδια κ χέρια κ όλα καλά!
Είδαμε και.....ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ! Για Αγορομανα ειμαι τελικα φτιαγμενη!αχ κ δε θέλω να γίνω πεθερά με νύφη καλητερα με γαμπρό...χααααααχααα!

Μια όμορφη καλημέρα κι από μένα εγκυούλες!
Μπράβο Νικολέτα!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 654316 Το πρώτο αγοράκι της ομαδούλας!
Πω πω Πόπη τι να πεις..έλεος!Μα όλα να λειτουργούν τέλεια σ'αυτή τη χώρα;;;;Ρολόι ρε παιδάκι μου..

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jenny.k έγραψε:
Τι κάνετε?

Μπράβο Νικολέτα!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 654316 Το πρώτο αγοράκι της ομαδούλας!
Πω πω Πόπη τι να πεις..έλεος!Μα όλα να λειτουργούν τέλεια σ'αυτή τη χώρα;;;;Ρολόι ρε παιδάκι μου..

Να σαι καλα τζενακι!Α κ από κιλά οχι πολλα πράγματα ούτε δύο κιλά έβαλα ευτυχώς,σύνολο γύρω στα 6 από την αρχή, που κ παλι ειναι αρκετά, αλλα τωρα πού θα αρχίσω κ το μπανακι ελπίζω να μείνω σταθερή.

Από σας κοριτσια ποιες ξέρουν κιολας το φύλο?

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας γκαστρωμενουλες!!!
εδω η αναγουλα καλα κρατει αλλα οχι στο επιπεδο που ηταν!
ομως,μου λειπει το ΝΕΡΟΟΟΟΟ..ενα μηνα χωρις νερο,πραγματικα μου λειπει!
πιστευω οτι αλλες 2 εβδομαδες με αναγουλες και μετα οκ!ετσι μου ειπε και ο γιατρος,για να δουμε!

νικολετα  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 50580 για τον αγοραρο!!!

ποπακι μου και απο δω,καλη επιτυχια για την αυχενικη!!!

bourboulithra

bourboulithra
poppaki έγραψε:κοριτσια καλημερα!!!!
να εχουμε ολες μια καλη βδομαδα, αν και για μενα δεν ξεκινησε καλα με τα διαδικαστικα.......
σημερα περναγα επιτροπη. τα ραντεβου το ειχαμε κλεισει απο 13 δεκεμβρη για 13 γεναρη γιατι ειχαν απεργια. σημερα πηγε η μαμα με ολη τη χαρτουρα και της λενε εχει παλι απεργια, δεν υπαρχει γιατρος, και θα σας κλεισουμε καινουργιο ραντεβου 10/2!!!!!!
μιλαμε δεν υπαρχουν αυτα!!!μονο στην κωλοελλαδα!!!!απο την δουλεια μου εχω θεμα γιατι θελουν τα χαρτια και εγω εχω θεμα οικονομικο, αφου δεν εχω παρει τπτ ολον αυτο το καιρο!!!!
ψωροκωσταινα!!!!
anyway......αυριο εχω αυχενικη.....ας επικεντρωθω εκει να πανε ολα καλα!!!
ααα οσον αφορα το θεμα των κιλων, δεν εχω αποψη, με βαση την λογικη ομως νομιζω οτι αν μια γυναικα ειναι υπερβαρη θα δυσκολευτει παραπανω να γεννησει.....
αυτα......
φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!
ποπανς μη σκας για τα διαδικαστικα δυστυχως τη γνωριζουμε την κατασταση της χωρας μας.
αυριο θα δεις το καψουροσπορινι εεε?? Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 215994 αντε κοριτσαρα μου καλα αποτελεσματα!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 215994 
αντε μηπως και δειτε και τι ειναι αν και για αγορι σε κοβω εσενα!! Smile

bourboulithra

bourboulithra
Τι κάνετε?

ωωππππππ να τος ο πρωτος αντρακλας της παρεας!!!!
τελεια τα νεα σου!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 328109 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 328109 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 11 328109 

bourboulithra

bourboulithra
AngelMommy έγραψε:
jenny.k έγραψε:
Τι κάνετε?

Να σαι καλα τζενακι!Α κ από κιλά οχι πολλα πράγματα ούτε δύο κιλά έβαλα ευτυχώς,σύνολο γύρω στα 6 από την αρχή, που κ παλι ειναι αρκετά, αλλα τωρα πού θα αρχίσω κ το μπανακι ελπίζω να μείνω σταθερή.

Από σας κοριτσια ποιες ξέρουν κιολας το φύλο?

εγω !κατα 80% κοριτσακι στην αυχενικη,και ο γιατρος ειπε οτι δε βλεπει να πεταγεται κατι που να μοιαζει αγοριστικο.
τελος του μηνα εχω ραντεβου ξανα και ελπιζω να ξεκαρισει το τοπιο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις