351 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 Παρ Νοε 15, 2013 1:36 pm
JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Αντε μου...ξαπλωσε...ξεκουρασου...χορτασε υπνο...παρε δυναμεις γιατι θα σου χρειαστουν την Κυριακη που θα ερθει το χταποδακι...!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ωχ ρε Ευάκι μου, πονας ε???πηγαινε να κανεις τις εξετασεις, αλλα ελπιζω να μην ειναι απολυτως τιποτα...ισως να καθεσαι πολυ ωρα σε λανθασμενη σταση κρατωντας τη μπεμπα και να επιβαρυνθηκε η μεση, και να ειναι ασχετο με το ατυχημα. ξεκουρασου οσο μπορεις. οσο για τα κακακια, τι κανεις με το κομφορτ? δινεις συνεχεια, κανεις μιξη με το απλο?eva evaki έγραψε:kalhspera.. ki apo mas...!
hmikranies synnexizonte..kai poio dynates... ap xtes..spondilikh sthlh elehnh..milhsa me giatro kai me troma3e ligaki h alhtheia einai ..prin 3 xronia eixa ena sovaro troxeo to opoio xreiazotane xeirorgeio 3 spondiloi kai den to ekana..to idio kai ston ayxena emna sovaro trauma...! KAI MOU EIPE OTI H EPISKLHRIDIOS MPOREI NA EPIREASE ARNITIKA..THN KATASTASH MOU AYTH..THN ALLH EBDOMADA THA KANW MAGNITIKH KAI KATPOIES ALLES E3AITASEIS!
fraoulinaki akoma palu kaka oxi..ti na ftaiei re gamwto julie help me...
Στο Αλεξάνδρα, ειδικά την Κυριακή μόνο με περιπολικό θα φτάσετε!despoinaro έγραψε:Καλημέρα κορίτσια πως είστε;; Εμείς είχαμε γιατρό χτες είδαμε τη μπέμπα μας! Ο υπέρηχος μας την βγάζει λίγο μεγάλη αλλα δεν μας ανησυχεί τόσο πολύ! Αν δεν γεννήσω μέχρι τις 19 πάμε με πρόκληση την άλλη Παρασκευή, αλλα ελπίζω κ εύχομαι να θελήσει να βγει μόνη της μέχρι τότε! Συσπάσεις αρκετές, πονάκια που κ που, έχει μπει στη λεκάνη αλλα το κακό είναι οτι μου έχει ανεβεί λίγο η πίεση κ την παρακολουθώ 3 φορές τη μέρα! Αυτά κ απο μένα...
Ιωάννα όλοι μου λένε κ εμένα οτι θα βγει επαναστάτρια κ μας βλέπω να πηγαίνουμε με συνοδεία περιπολικών στο Αλεξανδρα! Ε ρε γλέντια!!
Κάτι άσχετο ρε κορίτσια στο μαιευτηριο με τα λόχεια οι σερβιέτες οι μεγάλες οι night πιστεύετε οτι είναι εντάξει ή να πάρω πιο μεγάλες;
Έτσι, maimou, ζήσε στα άκρα!!!Maimou2009 έγραψε:το απογευμα μαλλον θα πάμε για καφε.το καθιέρωσαμε μια φορα την εβδομαδα.
Πολυ φοβάμαι οτι θα κοπεί κι αυτο οταν θα χειρουργηθει η Πεθερα,αλλα τι να κανουμε καλα να ναι να συνέλθει,να μπορει να παιρνει τα εγγόνια αγκαλια.ioazon έγραψε:Έτσι, maimou, ζήσε στα άκρα!!!Maimou2009 έγραψε:το απογευμα μαλλον θα πάμε για καφε.το καθιέρωσαμε μια φορα την εβδομαδα.
Η Πατσούρου λέει κάθε 2 ώρες μέχρι να ανακτήσουν το βάρος της γέννησης +200γραμμάρια.tsiritri έγραψε:Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε?
Ιωαννα πως πας?
Εγω εχω ξεκανει κοριτσια. Χτες η μπεμπα ηταν 10.30-2.30 στο βυζι με διαλειμμα μονο για αλλαγμα.γιατι τα κανε καθε τρεις κ λιγο κ ρεψιμο. Τα ε π α ι ξ α!!!! Δεν κοιμοταν το βραδυ καθολου, δεν ηξερα τι ωρα να την ξαναταισω ενα χαλι!
Εσεις ποση ωρα τα αφηνετε χωρις να φανε? Πχ αν ξεκινησει στις 9 κ τελειωσει στις 10.30 ποτε θα το ξαναταιζατε?
Εγω χρησιμοποιώ τον νηπτηρα σαν μπανακι.τον γεμίζω νερο κ τα κανω.εμεις τωρα που ξανα μπήκαμε σε προγραμμα θα τις κανω στις 21:00 .Paramythenia έγραψε: Καλημερες κι απο εμας!Σημερα κοιμηθηκαμε 2 με 7 παρα αλλα ο Παραμυθενιος αφησε τη μικρη στι κρεβατι μας κι ετσι δεν καλοκοιμηθηκα.Επισης εχω να πω οτι χθες βραδυ την καναμε μπανιο με τη μαμα μου κ δεν εκλαψε σχεδον καθολου ενω συνηθως πλανταζει οταν τελειωνει τι μπανιο.αληθεια εσεις τι ωρα τα κανετε μπανακι;στα χερια ακομη η χρησιμοποιειτε μπανακι;
Την αφήνω ελεύθερη. Τρώει όσο κ οπότε θελει. Μόλις τελειώσει κοιμάται κ ξανά τρώει μόλις ξυπνήσει απο μονη της.μετα απο 2 ώρες; 4 ώρες; Όσο της πάρει. Δεν τη ξυπναω.tsiritri έγραψε:Ρε Ευη μου πες μου σε παρακαλω εδυ πως το κανεις? Ουτε εμενα μου βγαινουν οι ωρες! Σας λεω χτες ηταν στο βυζο 4 ωρες. Εκει.τι να μετρησεις?
Επιτελους ο αφαλος μας πεφτει, κρεμεται!!!
Τη ζυγισα σημερα 100γραμ + απο χτες ειναι δυνατον?
Ρε κοριτσια ωραια ολα οσα λένε αλλα κανει να τρωει τοσο πολυ???
Φαι κ χεσιμο κ ξανα το ιδιο επί 4 ωρες? Μηπως να βαλω εν οριο? Πχ στη μια ωρα στο βυζι να την κοβω? Δε ξερω εχω μπερδευτει πολυ!
Εμείς κάνουμε κατά τις 9-10 αναλογα την ώρα που σχολάει ο μπαμπάς μας...στο χέρι την κάνουμε ακόμα μπάνιο...και εμάς κλαίει αρκετά....Paramythenia έγραψε: Καλημερες κι απο εμας!Σημερα κοιμηθηκαμε 2 με 7 παρα αλλα ο Παραμυθενιος αφησε τη μικρη στι κρεβατι μας κι ετσι δεν καλοκοιμηθηκα.Επισης εχω να πω οτι χθες βραδυ την καναμε μπανιο με τη μαμα μου κ δεν εκλαψε σχεδον καθολου ενω συνηθως πλανταζει οταν τελειωνει τι μπανιο.αληθεια εσεις τι ωρα τα κανετε μπανακι;στα χερια ακομη η χρησιμοποιειτε μπανακι;
Εγώ δεν το μπορώ το πρόγραμμα της Πατσούρου...αν την ξυπνήσω δεν πεινάει αρκετά τρώει πολύ λίγο και κοιμάται...οπότε την αφήνω να ξυπνήσει μοναχούλα της...αφού παίρνει βάρος δεν θα αγχωθώ και για αυτό!!!tsiritri έγραψε:Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε?
Ιωαννα πως πας?
Εγω εχω ξεκανει κοριτσια. Χτες η μπεμπα ηταν 10.30-2.30 στο βυζι με διαλειμμα μονο για αλλαγμα.γιατι τα κανε καθε τρεις κ λιγο κ ρεψιμο. Τα ε π α ι ξ α!!!! Δεν κοιμοταν το βραδυ καθολου, δεν ηξερα τι ωρα να την ξαναταισω ενα χαλι!
Ο μαύρος κύκλος έχει φτάσει στο πάτωμα και σένα ε??
Εσεις ποση ωρα τα αφηνετε χωρις να φανε? Πχ αν ξεκινησει στις 9 κ τελειωσει στις 10.30 ποτε θα το ξαναταιζατε?
evini7 έγραψε:Καλημέρα κι απο μας! Όχι χθες δεν κοιμήθηκαμε τέλεια...ίσα ίσα είχαμε γκρίνιες κ πονακια.
Ή αυτοματιαστηκα ή την ενοχλούν οι επισκέψεις. Οπότε έχουμε κόσμο στο σπίτι το βράδυ ειναι ανήσυχη...
Ιωάννα καλα τα λέει η Πατσουρου αλλα δεν βγαίνει...αν ξεκινήσω θηλασμο στις 10 κ τελειώσω στις 12 ποτε την ξαναταιζω;
Εμένα πάντως δεν βγαίνει με τίποτα το σύστημα Πατσουρου στο θεμα ωρών...
Ούτε εμένα μου βγαίνουν!!!
Μπανακι κάνουμε καθε βράδυ μετα τις δέκα.
Τη βάζω σε μπανακι που έχω μέσα κ καθίσματακι σαν ξαπλώστρα. Της αρέσει παρα πολυ!!! Δεν έχει κλαψει ποτε!
Δεσποινα κ Ιωαννα να περιμένουμε γεννητουρια σήμερα;;;
Αχ μωλέ το φραουλάκι!!!Να σκέφτεσαι ότι είναι για το καλό της!!!eva evaki έγραψε:KALHMERA SAS...ZOUZOUNES...DEN SAS EXW DIAVASEI ME SYNXORITE.. ???????????
H FRAOULINA SPEYDEI GIA YPOTHETO H MIKROKLHSMA....TO KAHMENO MOU...
EGW TELEYTAIA DEN PEIRAZEI ..PRWTA NA DW OTI PANE OLA KALA ME TO NINAKI MOU KAI META EGW! TO FRISOLAC TIPOTA DEN EKANE 3 MERA XWRIS KAKAKIA....MAS EDWSE ALLO GALA...EXW APELPISTEI....!
SVOYRA KATIO PHRE TO MATI MOU GIA ONOMA...! DWSE STO XTAPODAKI SOU KAI ENA DEYTERO ONOMATAKI NA XAREI GIORTOYLA H KAKOMIRITSA THA THELEI SAN PAIDAKI KAI EGW EXW GIORTH GENNETHLIA 11 KAI 12 /9 OTAN ANOIGAN PANTA TA SXOLEIA KAI EFTASA NA KANW PARTY STA 18 MOU..HTANE APESIO... ASE POU EPERNA ENA DWRO PANTA KAI SAN PAIDAKI HTANE FRIKH..!
GIA DIAFOTISTEME LIGAKI...NA DW GNWMES..
RAFAELA....η ariadnh????????????????
Αχ μωλέ το φραουλάκι!!!Να σκέφτεσαι ότι είναι για το καλό της!!!eva evaki έγραψε:KALHMERA SAS...ZOUZOUNES...DEN SAS EXW DIAVASEI ME SYNXORITE.. ???????????
H FRAOULINA SPEYDEI GIA YPOTHETO H MIKROKLHSMA....TO KAHMENO MOU...
EGW TELEYTAIA DEN PEIRAZEI ..PRWTA NA DW OTI PANE OLA KALA ME TO NINAKI MOU KAI META EGW! TO FRISOLAC TIPOTA DEN EKANE 3 MERA XWRIS KAKAKIA....MAS EDWSE ALLO GALA...EXW APELPISTEI....!
SVOYRA KATIO PHRE TO MATI MOU GIA ONOMA...! DWSE STO XTAPODAKI SOU KAI ENA DEYTERO ONOMATAKI NA XAREI GIORTOYLA H KAKOMIRITSA THA THELEI SAN PAIDAKI KAI EGW EXW GIORTH GENNETHLIA 11 KAI 12 /9 OTAN ANOIGAN PANTA TA SXOLEIA KAI EFTASA NA KANW PARTY STA 18 MOU..HTANE APESIO... ASE POU EPERNA ENA DWRO PANTA KAI SAN PAIDAKI HTANE FRIKH..!
GIA DIAFOTISTEME LIGAKI...NA DW GNWMES..
RAFAELA....η ariadnh????????????????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης