426 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 Σαβ Νοε 16, 2013 12:45 pm
Julie85
Η ψυχή της παρέας!
ΠΑΣ ΚΑΛΑ?????????????????????/ ΤΡΕΛΗ!!!! ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΡΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΠΕΣ...ΧΙΧΙΧΙΧΙmamageorge έγραψε:Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω:
μήπως υπάρχει πρόβλημα που άρχισα να ξανασυμμετέχω?
ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΦΟΡΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ ΣΟΥ!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ( Δωρέλια ή Δωρύλια ψηφιζω εγώ-κ η μία νονά, Σύλια ψηφιζει ο μπαμπας-και η άλλη νονά)....πφφφφφ μεχρι το καλοκαιρι ελπίζω να καταλήξουμε....
Μα γλυκιά μου αυτό δεν καταλαβαινεις...οτι δεν υπαρχει ΣΩΣΤΟΣ τρόπος...υπάρχει ο δικός σας, ο ολόδικός σας τρόπος!!και αυτός είναι ο σωστός!!! σταμάτα να αγχωνεσαι σου λεω!!! θα τα καταφερετε!!!tsiritri έγραψε:Γιουλακι μιυ σε ευχαριστω πολυ!! Παλευω να βρω το σωστο τροπο!!!
Τωρα σκεφτομαι να την αφηνω να ρρωει οποτε ζητησει, να μην ξαναβαλω ξυπνητηρι, δυσκολο βεβαια με το αγχος θα ειμσι κ το ξερω...κ αν τα καταφερουμε!
και μεις στον Κων.νο που ζοριστηκαμε πολυ με τα γάλατα, με το ΝΑΝ μονο ειχαμε βολευτει!! τωρα τη μικρη τη βολεψε το φριζολακ, οποτε φοβαμαι να πειραματιστω!!μαιμουδιτσα το εκοψες εντελως το δικο σου γαλα??Maimou2009 έγραψε:Στην αρχή δίναμε preNAN για πρόωρα κανα μήνα επειδή πήραν γρήγορα γραμμάρια η μικρη ξεκίνησε ΝΑΝ1 κ η μεγάλη ΝΑΝ Ar
Κ 2,5 μήνες έπιναν κ δικό μου.
Τι πειράζει που δίνεις ακομη για πρόωρα σε λιγο θα ξεκινήσετε κανονικό γαλα!μπραβο που την θηλαζεις,εγω δεν τα κατάφερα.