26 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014!!!!! Τρι Ιαν 14, 2014 7:53 am
maraki76
Σιωπηλή δύναμη
νταλια μου θα τη κανω στο λητω, εκει ειναι ο γιατρος μου. αντε με το καλο και σε σενα, καλα αποτελεσματα να εχουμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
AngelMommy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ που "μπλέκομαι" γιατι ειμαι απ'τις Μανούλες Ιουνίου Ιουλίου 2014, είπα να ρίξω μια μάτια κ στο δικό σας θεματάκι μιας κ τα μωρουλια θα ειναι κοντά!
Σας εύχομαι καλές εγκυμοσύνες,τελειομηνες κ ΠΟΛΥ υγεία πάνω απ'όλα!
Blackrose επειδή θυμάμαι κ τη δικιά σου ιστορία κ ειμαι κ εγω σ'αυτό το "κλαμπ",έχω περάσει από τέτοια κατάσταση και τα κατάφερα κ παλι κ εγώ, σου εύχομαι μέσα απ'τή καρδιά μου να πάνε όλα καλά!
Να στε όλες γερές δυνατές με γερά μωράκια!
Οι πολύτεκνες χαρά στο κουράγιο σας κ RESPECT, σας βγάζω το καπέλο!!
zwitsa που εισαι???ολα καλα??zwitsa έγραψε:Γεια σας και απο μενα!!!με λενε ζωη! Εχω αα τρια παιδακια...το γιωργο 3 τη μαρικρυστη μου στα δυο και το προωρακι μου 10,5 μηνων!' Ειμαι εγκυος στο 4 -5 ποιος ξερει;;!!!5 βδομαδων και 4 ημερων σημερα!!!ειδαμε δυο σακους στην αρχη και ανοδο πολυ χοριακης.ειχα ξαναπαει γιατι λογο πολυκυστικων κ αυξηση τοσοο χοριακης δε ξερουμε ποσο ημουν αλλα δεν ειδαμε τ αλλο σακο αλλα μου πε η γιατρος πως εχει ξανατυχει κ μετα πηγαν ολα καλα ..τι να πω..θα δουμε τη τριτη εχω ραντεβου!!χαρηκα πολυ για ολες κ ιδιαιτερα για σενα παλια μπλακροουζ!!!εχεις μια πανεμορφη οικογενεια με το καλοοο!!!!
MIKROULA!! έγραψε:zwitsa που εισαι???ολα καλα??zwitsa έγραψε:Γεια σας και απο μενα!!!με λενε ζωη! Εχω αα τρια παιδακια...το γιωργο 3 τη μαρικρυστη μου στα δυο και το προωρακι μου 10,5 μηνων!' Ειμαι εγκυος στο 4 -5 ποιος ξερει;;!!!5 βδομαδων και 4 ημερων σημερα!!!ειδαμε δυο σακους στην αρχη και ανοδο πολυ χοριακης.ειχα ξαναπαει γιατι λογο πολυκυστικων κ αυξηση τοσοο χοριακης δε ξερουμε ποσο ημουν αλλα δεν ειδαμε τ αλλο σακο αλλα μου πε η γιατρος πως εχει ξανατυχει κ μετα πηγαν ολα καλα ..τι να πω..θα δουμε τη τριτη εχω ραντεβου!!χαρηκα πολυ για ολες κ ιδιαιτερα για σενα παλια μπλακροουζ!!!εχεις μια πανεμορφη οικογενεια με το καλοοο!!!!
Mακαρι να ειναι καλα!!bourboulithra έγραψε:MIKROULA!! έγραψε:zwitsa που εισαι???ολα καλα??zwitsa έγραψε:Γεια σας και απο μενα!!!με λενε ζωη! Εχω αα τρια παιδακια...το γιωργο 3 τη μαρικρυστη μου στα δυο και το προωρακι μου 10,5 μηνων!' Ειμαι εγκυος στο 4 -5 ποιος ξερει;;!!!5 βδομαδων και 4 ημερων σημερα!!!ειδαμε δυο σακους στην αρχη και ανοδο πολυ χοριακης.ειχα ξαναπαει γιατι λογο πολυκυστικων κ αυξηση τοσοο χοριακης δε ξερουμε ποσο ημουν αλλα δεν ειδαμε τ αλλο σακο αλλα μου πε η γιατρος πως εχει ξανατυχει κ μετα πηγαν ολα καλα ..τι να πω..θα δουμε τη τριτη εχω ραντεβου!!χαρηκα πολυ για ολες κ ιδιαιτερα για σενα παλια μπλακροουζ!!!εχεις μια πανεμορφη οικογενεια με το καλοοο!!!!
Μικρουλα,η Ζωιτσα ειπε πως θα αποσυρθει επειδη ειχαν γινει κατι μπερδεματακια
marisak έγραψε:Αγάπες τι κάνετε?
Πως είναι τα μπεμπάκια σας?
marisak έγραψε:Καλά είμαι Ελενίτσα μου,
τώρα πλέον μπορώ να πω οτι είμαι καλά μετά από μεγάλο μπέρδεμα που έγινε με τον γιατρό...με το καλό να γεννήσουμε όλες!
ΕλένηΚ έγραψε:marisak έγραψε:Καλά είμαι Ελενίτσα μου,
τώρα πλέον μπορώ να πω οτι είμαι καλά μετά από μεγάλο μπέρδεμα που έγινε με τον γιατρό...με το καλό να γεννήσουμε όλες!
Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Θεός φυλάξει είναι κι οι γιατροί πια..
marisak έγραψε:ΕλένηΚ έγραψε:marisak έγραψε:Καλά είμαι Ελενίτσα μου,
Άσε άλλαξα γιατρό και ησύχασα γιατί εκείνος ήταν αλάνθαστος και απόλυτος, δεν παραδεχόταν ούτε λάθη ούτε τίποτα, μέγας εγωισμός, αλλά μπροστά στο μωρό μου που έρχεται δεν προκειται να βάλω τον "εγώ" κανενός κομπλεξικού...δυστυχώς κάποιοι έχουν τελειώσει γιατροί αλλά στο επάγγελμά τους θα πρέπει να δηλώνουν "επαγγελματίας υγείας"
ΕλένηΚ έγραψε:marisak έγραψε:ΕλένηΚ έγραψε:marisak έγραψε:Καλά είμαι Ελενίτσα μου,
Άσε άλλαξα γιατρό και ησύχασα γιατί εκείνος ήταν αλάνθαστος και απόλυτος, δεν παραδεχόταν ούτε λάθη ούτε τίποτα, μέγας εγωισμός, αλλά μπροστά στο μωρό μου που έρχεται δεν προκειται να βάλω τον "εγώ" κανενός κομπλεξικού...δυστυχώς κάποιοι έχουν τελειώσει γιατροί αλλά στο επάγγελμά τους θα πρέπει να δηλώνουν "επαγγελματίας υγείας"
Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα... από έναν τέτοιο κομπλεξικό αλάνθαστο η πρώτη μου εγκυμοσύνη έληξε άδοξα. Εμείς 5/4 έχουμε την β'επιπέδου!
marisak έγραψε:ΕλένηΚ έγραψε:marisak έγραψε:ΕλένηΚ έγραψε:marisak έγραψε:Καλά είμαι Ελενίτσα μου,
Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα... από έναν τέτοιο κομπλεξικό αλάνθαστο η πρώτη μου εγκυμοσύνη έληξε άδοξα. Εμείς 5/4 έχουμε την β'επιπέδου!
Εγώ άλλαξα γιατρο όταν κατάλαβα ότι θέλει να μου επιβάλει με το ζόρι αμνιοπαρακέντηση σε ιδιωτική κλινική με την οποία συνεργάζεται και φυσικά όταν μου παρουσίασε αποτελεσματα papp-a σε ένα χαρτί Α4 χωρίς υπογραφές γιατρού και χωρίς επωνυμία εργαστηρίου και φυσικά με χάλια αποτελέσματα...χτες έκανα μια πρώιμη β'επιπέδου και Α-τεστ στα οποία όλα ήταν φυσιολογικά και 4/4 εχω τον κανονικό β'επιπέδου
Ντάλια έγραψε:Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!!!!
Εγω την αλλη βδομαδα, την Πεμπτη εχω ραντεβου για Β επιπεδου
Οπως παντα εχω πολυ αγωνια να δω αν ειναι ολα καλα
Ντάλια έγραψε:Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!!!!
Εγω την αλλη βδομαδα, την Πεμπτη εχω ραντεβου για Β επιπεδου
Οπως παντα εχω πολυ αγωνια να δω αν ειναι ολα καλα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης