51 Απ: Εμπλεξα με τη νονα! Σαβ Δεκ 28, 2013 5:40 am
margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλή η ανωνυμία.
Αν έβλεπε τον τίτλο η νονά σίγουρα θα λάκιζε.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
αχαχαχαχ Εσυ νομιζείς τώρα οτι καποια στιγμή δεν θα σφαχτουν? αν ειναι το θεμα τα μαρτυρικα σκεψου τι θα γινει στη πορεία.margdimitra έγραψε:Καλή η ανωνυμία.
Εσυ εχεις αρχισει να μου μοιάζεις. Να το προσέξεις.zini έγραψε:Τι μικροπραγματα ειναι αυτα που ασχολησε, και σε στεναχωρουν και σε τσατιζουν κιολας. Κριμα ειναι, χανεις την ουσια του μυστηριου. Τωρα στο προκειμενο, ναι τα μαρτυρικα τα διαλεγει η νονα. Αμα θελει μπορει να ζητησει τη γνωμη των γιονιων. Αμα θελει, η δικη σου απο οτι φανεται δεν θελει. Για να σε τσατιζει ομως ενα τοσο ασημαντο γεγονος, κοιταξε μηπως δεν θα επρεπε να γινει εκεινη η νονα του παιδιου σου, μην γινετε μαλιοκουβαρα αργοτερα και την πληρωσει το παιδακι χωρις να φταιει. Α και θα συμφωνησω και εγω, ο τιτλος ειναι λαθος. Η νονα εμπλεξε με τη μαμα.
ede έγραψε:Και νομίζω οτι η νονά εμπλεξε με την μαμά και οχι η μαμά με την νονά.
margdimitra έγραψε:Καλή η ανωνυμία.
ede έγραψε:αχαχαχαχ Εσυ νομιζείς τώρα οτι καποια στιγμή δεν θα σφαχτουν? αν ειναι το θεμα τα μαρτυρικα σκεψου τι θα γινει στη πορεία.margdimitra έγραψε:Καλή η ανωνυμία.
bebaki έγραψε:Δηλαδη το ενδεχομενο να τα διαλεξουμε μαζι στο μπατζετ της νονας και στο γουστο το δικο μου δεν παιζει? Στην οικογενεια μου οσοι εγιναν νονοι αφησαν τους γονεις να διαλεξουν γιατι επροκειτο για το δικο τους παιδι (φυσικα σε συνεννοηση για τα οικονομικα,μην τρελαθουμε). Δεν καταλαβαινω που ειναι το παρανοικο και καποιες παθιαζονται οτι σονι και ντε θελω να φαω τα λεφτα τις νονας.Χεστηκα τα πληρωνω μονη μου,ετσι κι αλλιως την διαλεξα για να βαλει λαδι στην κορη μου οχι για να την προικησει!
filenada έγραψε:Συγνώμη αλλά νομίζω ότι δεν είπε ότι θέλει να έχει γνώμη για τα πάντα.... και δεν είναι ένα δώρο που αν δε σου αρέσει το βάζεις στην άκρη, είναι η βάφτιση του παιδιού σου......καμία κοπέλα δε στάθηκε στο ότι είναι οι ίδιοι καλεσμένοι στους οποίους η νονά θα δώσει ολόιδιο χάρισμα με του δικού της παιδιού.......
Συμφωνώ και επαυξάνω ότι είναι δύσκολοι οι καιροί για νονές, αλλά δεν το βρίσκω τόσο προσβλητικό να θέλει και η μαμά να πει μια γνώμη- όμορφα και καλοπροαίρετα....
ekv έγραψε:
Θα ασχοληθούν οι καλεσμένοι νομίζεις με το αν τα μαρτυρικά της συγκεκριμένης βάπτισης είναι τα ίδια με αυτά της βάπτιση που έκανε η νονά...
Δεν ξέρω εγώ θα προσβαλλόμουν αν η μαμά για οποιοδήποτε λόγο μου ζήταγε να αλλάξω αυτά που θα είχα πάρει ή αν με περιόριζε πάρα πολύ στέλνοντάς με σε συγκεκριμένο κατάστημα ή ζητώντας πολύ συγκεκριμένα πράγματα... Μια γενική κατεύθυνση θα δεχόμουν να πάρω (εκ των προτέρων όχι να μου τα αλλάξει αφού τα έχω πάρει), αλλά ως εκεί. Τώρα αν εγώ ως νονά δεν μπορούσα να διαλέξω, ή δεν ήμουν σίγουρη μπορεί να ρωτούσα τη μαμά τη γνώμη της, δίνοντάς της όμως συγκεκριμένες επιλογές.
Για καλό το λες ? Επρεπε να ειχες γινει λουης πριν σου φυγει ενα τσουβαλι τα λεφτα. Μετα....................................HappyMama έγραψε: κι αφού έμαθα πως με ήθελαν μόνο γιατί δεν είχαν κάποιον να αντέξει το κόστος που ήθελε η νύφη... έγινα λούης. Ουστ!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης