Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

376 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 3:34 am

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!!

Σοφία να σου ζήσει η κοριτσάρα σου!!!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 215994  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 215994 

Ιόλη τέλεια νέα!! Με το καλό να πάρετε το μικρό σπίτι!! Και σύντομα και τη ζουζουνίτσα!! Όλα μια χαρά θα είναι!!

Στελλίτσα γέννησες??

Λήδα πολύ προχωρημένη σε βρίσκω! Κομμώτρια στο νοσοκομείο?? Και εγώ δεν είχα χώρο στη βαλίτσα για το πιστολάκι οπότε ζήτησα από τον άντρα μου να μου φέρει όταν χρειάστηκα. Μη φανταστείς ότι θα χαλάσει πολύ το μαλλί με τον τοκετό! Εγώ έτυχε και το είχα φτιάξει το μαλλί μου (μόνη μου) λίγες ώρες πριν με πιάσουν οι πόνοι και μετά τον τοκετό ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση!

Ματινάκι πήρες το γιατρό σου? Λες να είσαι η επόμενη?

Ελιν με το καλό για την Πέμπτη! Πως νιώθεις? Μην ασχολείσαι με την πεθερά! Προσπάθησε να την αγνοήσεις!!

Κωνσταντίνα και εμένα προσπάθησαν να με πείσουν να δώσω ξένο γάλα για τον ίκτερο αλλά ευτυχώς δεν με έπεισαν!! Δεν είναι απαραίτητο ότι βοηθάει το ξένο γάλα! Απλά πρέπει να τρώει αρκετά για να κάνει κενώσεις το μωρό! Αν φοβάστε ότι δεν τρώει αρκετά με το στήθος, βγάλτε με θήλαστρο και δώστε του το γάλα σας με μπιμπερό για να βλέπετε τι τρώει... Ταλαιπωρηθήκαμε και εμείς λίγο με τον ίκτερο αλλά τελικά τα καταφέραμε μια χαρά χωρίς ξένο γάλα! Φυσικά κάθε μία κάνει ότι νομίζει ότι είναι πιο σωστό...

Πολλές καλημέρες και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

377 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 3:43 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! θα παρω να ρωτησω! ειχα ρωτησει τον γιατρο μου και μου ειχε πει οτι αυτο το βλεπεις εκεινη την ωρα αν εχει διαθεσιμο δωματιο αλλα μου ειπε οτι το πιο πιθανο ειναι να εχει.
Κωνσταντινα καλα που μου το ειπες, θα παρω τα δικα μου τα φαρμακα!!!
τωρα με το ξενο γαλα τι να πω δεν ξερω...θα ηθελα να αποφυγω να του δωσω...η πεθερα εχει προμηθευτει μπιμπερο και αποστειρωτη αλλα λεω να μην τα παρω...δεν θα κανω καλα λες? Rolling Eyes 
Ειρηνη μου εχω φοβερη αγωνια...πως θα ειναι...πως θα περασει η αναμονη, πως θα ειναι το βραδυ που θα ειμαι στο νοσοκομειο πριν την επεμβαση...ευτυχως θα ειναι κι ο αντρας μου μαζι δεν θα αντεχα να ειμαι με κανεναν αλλο μονο μαζι του...
μετα σκεφτομαι πως θα ειναι που ειμαι μετα την επεμβαση, πως θα νιωσω που θα δω το μωρακι, αν θα ειμαι καλα ψυχολογικα...τετοια πραγματα...αλλα βασικα ειμαι χαρουμενη και συγκινημενη...Smile
Αχ κοριτσια ειναι απιστευτο αυτο που ζουμε...προσπαθω να φανταστω πως θα ειναι η ζωη με το μωρο και δεν μπορω...
σκεφτομαι πως γνωριστηκαμε με τον αντρα μου και τωρα περιμενουμε αυτο το μικρουλι μωρακι και δεν το πιστευω...

378 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 3:44 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειρηνη προτιμω να πιει 2 μερες ξενο γαλα δεν τρεχει και τιποτα προκειμενου να τραβηξει αυτα που τραβηξαμε εμεις.στην λαμπα 2 μερες να κλαιει ασταματητα να γδερνει το κορμι της και να ειναι γεματο πληγες να της φοραω γαντια και να τα βγαζει να βγαζει την μασκα και μετα παλι που της ανεβηκε ξανα να γυρισουμε πισω παλι στο νοσοκομειο ενω πηγαμε σπιτι μας και να εχουμε αιμοληψιες απο χερια και ποδια και σακουλακια να της παιρνουν ουρα τα οποια κολλανε στο δερμα του μωρου και οταν τα βγαζουν να γεμιζει πληγες το δερματακι.ασε ρε 1000 φορες ξενο!!!

379 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 3:49 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elin εγω στο τελος πηρα και αποστειρωτη τωρα τι να πω δεν ξερω κανε οπως νομιζεις!!παντως κοιταξε το αυτο με το αν τρωει καλα το παιδι ειναι πολυ σημαντικο.το πολυ πολυ αν δεν θες να δωσεις ξενο πηγαινε στο δωματιο με το θηλαστρο και βγαλε γαλα να ξερεις οτι το παιδι ειναι χορτασμενο.βασικα θα σου πει και ο παιδιατρος θελουν 4 πανες την ημερα τουλαχιστον να λερωνει το παιδι.

380 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 3:52 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καταλαβα Κωνσταντινα μου..θα δω..το καλο ειναι οτι μενω κοντα οποτε αν χρειαστει κατι θα μου το φερουν...
τι τραβηξες παντως... Shocked 

381 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 3:55 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elin1 έγραψε:καταλαβα Κωνσταντινα μου..θα δω..το καλο ειναι οτι μενω κοντα οποτε αν χρειαστει κατι θα μου το φερουν...
τι τραβηξες παντως... Shocked 
ναι πολυ χαλια!!!και να ποναω να μην μπορω να καθησω...και πανω απο ολα τι τραβηξε η μικρη σκεφτομαι που ηρθαμε στο σπιτι και τα χερια της και τα ποδια της ηταν γεματα μελανιες και ολο της το κορμι γραντζουνιες.ευτυχως που μου εφεραν ψαλιδι και της εκοψα τα νυχια αλλιως θα ειχα φρικαρει.τι τραβηξε η ψυχουλα μου ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω

382 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 3:57 am

irenehr

irenehr
Elin γιατί θα μπεις από παραμονή? Συνήθως όσες πάνε για προγραμματισμένη καισαρική μπαίνουν πρωί πρωί της ίδιας μέρας...δεν χρειάζεται να φανταστείς πως θα είναι η ζωή με το μωρό! Σύντομα θα δεις!! Smile Smile Όλα μια χαρά θα είναι, μην τα πολυσκέφτεσαι!!

Κωνσταντίνα έβγαζες με το θήλαστρο όταν ήταν στη λάμπα? Και δεν της έφτανε?
Εγώ το είχα ψάξει πολύ το θέμα με τον ίκτερο πριν μπω γιατί είναι πολύ συχνό φαινόμενο ο ίκτερος στα νεογέννητα και είδα ότι δεν βοηθάει το ξένο γάλα. Όταν ήταν στη λάμπα ο μικρός μου έβγαζα με το θήλαστρο και του έδιναν και περίσσευε κιόλας γάλα. Το σημαντικό είναι να τρώει καλά για να μην αφυδατωθεί. Σακουλάκι για ούρα μόνο την πρώτη μέρα του έβαλαν και αυτό γιατί είχα εντερόκοκκο και ήθελαν να δουν ότι δεν κόλλησε ο μικρός. Μετά όταν βγήκαμε πήγαμε 3 φορές ξανά στην κλινική για αιμοληψία αλλά δεν ήταν τόσο τραγικό...ταλαιπωρηθήκαμε λίγο στο σπίτι τις πρώτες μέρες γιατί έπρεπε να τον ξυπνάμε για να φάει αλλά μετά παραέγινε δραστήριος και τρώει συνέχεια πια χωρίς να κοιμάται!! Α και στη λάμπα έμεινε περίπου 18 ώρες αλλά ήταν ήσυχος...σου είπαν ότι έφταιγε ο ίκτερος που έκλαιγε και γδερνόταν η μικρή σου?

383 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 3:58 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elin αν εχεις αλλη απορια ρωτα τωρα που ειναι νωρις Very Happy αν θυμηθω και εγω κατι θα σου πω

384 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:03 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρηνη μου δεν ξερω γιατι θα μπω απο παραμονη, δεν μου εκοψε να ρωτησω...μηπως επειδη θα με βαλουν πρωι πρωι? μου ειπαν κατα τις 8.30-9 θα μπω. η πεθερα σχολιασε "για να παρουν τα λεφτα ακομα μιας διανυκτερευσης" δεν ξερω αν ισχυει αυτο...

Κωνσταντινα σκεψου οτι πανε περασαν αυτα... Smile τωρα μονο ομορφες στιγμες!
Ειρηνη εβγαζες με νοσοκομειακο θηλαστρο ε?
Κωνσταντινα το μονο που αναρωτιεμαι τωρα ειναι αν σου κανουν κλυσμα και στην καισαρικη, ουτε αυτο θυμηθηκα να το ρωτησω. επισης δεν ρωτησα αν παιζει ρολο που εχω σκολιωση για την επισκληριδιο, επισκληριδιο δεν κανουν στην καισαρικη? ε δε ρωτησα και τπτ δλδ, ολο αποριες ειμαι... Embarassed 

385 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:04 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειρηνη μου ναι με θηλαστρο εβγαζα και της εδινα αλλα στην αρχη δεν μου ειπε κανεις οτι υπαρχει θηλαστρο.αστα!!!αμα δεν ξερεις.......μετα οι νοσηλευτριες δεν μου εδιναν τα απαραιτητα για το θηλαστρο και εφερα αποστειρωτη και τα αποστειρωνα.στην λαμπα καθοταν την μασκα δεν κρατουσε με τιποτα και καθε λεπτο την εκνευριζα γιατι εγω της την εβαζα αυτη την εβγαζε.πιστευω οτι εφταιγε η μασκα που ειχαν δεν ηταν καθολου σταθερη ενω οταν ξαναμπηκαμε της εβαλαν πιο σταθερη μασκα.στην αιμοληψια δεν της εβρισκαν φλεβα

386 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:06 am

Leda Leda

Leda Leda
Kαι γω το σκέφτομαι πως θα μαι μετά...Και για να μαι απόλυτα ειλικρινής σκέφτομαι και μη με πιάσουν τίποτα ψυχολογικά που λένε επειδή πέφτουν απότομα οι ορμόνες....Είμαι και ψιλοκαταθλιπτική από μόνη μου....Αλλά λέω τόση χαρά που θα 'χω και τόσο χρόνο που δεν θα 'χω για να προλάβω να σκεφτώ τέτοια...
Κωνσταντίνα μου εσύ που ήσουν σε δημόσιο νοσοκομείο...Πάνες για τα μωρά και σερβιέτες για εμάς δίνουν ή πρέπει να έχω και πάνες μαζί?

387 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:07 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elin1 έγραψε:Ειρηνη μου δεν ξερω γιατι θα μπω απο παραμονη, δεν μου εκοψε να ρωτησω...μηπως επειδη θα με βαλουν πρωι πρωι? μου ειπαν κατα τις 8.30-9 θα μπω. η πεθερα σχολιασε "για να παρουν τα λεφτα ακομα μιας διανυκτερευσης" δεν ξερω αν ισχυει αυτο...

Κωνσταντινα σκεψου οτι πανε περασαν αυτα... Smile τωρα μονο ομορφες στιγμες!
Ειρηνη εβγαζες με νοσοκομειακο θηλαστρο ε?
Κωνσταντινα το μονο που αναρωτιεμαι τωρα ειναι αν σου κανουν κλυσμα και στην καισαρικη, ουτε αυτο θυμηθηκα να το ρωτησω. επισης δεν ρωτησα αν παιζει ρολο που εχω σκολιωση για την επισκληριδιο, επισκληριδιο δεν κανουν στην καισαρικη? ε δε ρωτησα και τπτ δλδ, ολο αποριες ειμαι... Embarassed 
για το κλισμα δεν ξερω.επισκληριδιο επισης νομιζω ειναι θεμα γιατρου.

388 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:08 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Leda Leda έγραψε:Kαι γω το σκέφτομαι πως θα μαι μετά...Και για να μαι απόλυτα ειλικρινής σκέφτομαι και μη με πιάσουν τίποτα ψυχολογικά που λένε επειδή πέφτουν απότομα οι ορμόνες....Είμαι και ψιλοκαταθλιπτική από μόνη μου....Αλλά λέω τόση χαρά που θα 'χω και τόσο χρόνο που δεν θα 'χω για να προλάβω να σκεφτώ τέτοια...
Κωνσταντίνα μου εσύ που ήσουν σε δημόσιο νοσοκομείο...Πάνες για τα μωρά και σερβιέτες για εμάς δίνουν ή πρέπει να έχω και πάνες μαζί?
σερβιετες μου εδωσαν αλλα ειναι απαισιες!!!πανα μονο οταν γεννηθηκε της εβαλαν μετα δικες μας χρησιμοποιησα.

389 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:11 am

irenehr

irenehr
Καλά και εγώ μη νομίζεις επέμενα για να μου φέρουν θήλαστρο (ναι νοσοκομειακό της medela), δεν μου το πρότεινε κανείς!! Αυτοί είπαν ότι θα το πάρουν στη λάμπα (και άφησαν να εννοηθεί ότι θα το ταΐζουν μόνοι τους!). Άσε που δεν με άφησαν να το δω καθόλου όσες ώρες ήταν εκεί Sad
Δεν πειράζει πάντως Κωνσταντίνα μου, τέλος καλά όλα καλά!! Προφανώς δεν συνάντησες και την καλύτερη οργάνωση!! Εγώ τους πήγαινα το γάλα που έβγαζα και μου έδιναν νέο μπουκαλάκι (ελπίζω αποστειρωμένο) οπότε δεν χρειάστηκα αποστειρωτή. Εμάς ευτυχώς ήταν πολύ σταθερή η μάσκα και οι αιμοληψίες πήγαν καλά...
Ελιν για τις απορίες για την καισαρική δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά για το ότι μπαίνεις από την παραμονή είναι λίγο περίεργο...αλλά δεν πειράζει, μια βραδιά είναι θα περάσει!

390 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:21 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρηνη μου τι να σου πω ελπιζω να πανε ολα καλα...ειμαι σε μια φαση αγχωμενη αρκετα αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι...

391 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:29 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elin1 έγραψε:Ειρηνη μου τι να σου πω ελπιζω να πανε ολα καλα...ειμαι σε μια φαση αγχωμενη αρκετα αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι...
ολα καλα θα πανε!!!αντε κοριτσακι με το καλο!!!τωρα εγω μια συμβουλη σου δινω:κοιμησου!!!χαλαρωσε , κανε το μπανιο σου ,φτιαξε το μαλλι σου και πηγαινε να εισαι ετοιμη να παρεις αγκαλια το μωρακι σου!!!

392 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:32 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστω Κωνσταντινα μου!!! κοριτσια ξερετε τι γινεται...θελω μονο τον αντρουλη μου, ο οποιος δουλευει -χθες μεχρι αργα το βραδυ- με αποτελεσμα να μη θελω να ειμαι σπιτι μονη με πεθερικα...χθες γυρισα απο γραφειο στις 7 γιατι δεν ηθελα να παω σπιτι αφου δεν ειχε γυρισει ουτε ο αντρας μου...κι οταν πηγα ηθελα μονο να ξαπλωσω μονη.... Sad δεν ηθελα να κατσω μαζι τους...δεν ξερω γιατι μου βγαινει τετοια αρνηση αλλα εχω κουραστει, θελω ησυχια και θελω και εμψυχωση...κι οταν πετανε διαφορα κουλα ή το μονο που τους νοιαζει ειναι η βολη τους στενοχωριεμαι απιστευτα...μου λειπει κι η μητερα μου και ειναι ολα μαζι....Sad
σορυ για το σεντονι απλα τα λεω λιγο να ηρεμησω...

393 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:47 am

kate_85

kate_85
Ελιζα μου ολα αυτα που περιγραφεις μου ακουγονται φυσιολογικα και λογικο ειναι να θελεις να εισαι με ανθρωπους και σε περιβαλλον που σε ηρεμουν..
Εαν δε, υπολογίσουμε και τις ορμονες μας, την προσμονη του νεου μελους, το αγχος για τις μεγαλες αλλαγες στην ζωη μας δεν θελει κ πολυ!

Οσο για την μητερα σου που σου λειπει δεν μπορω να πω πολλα, δεν το εχω ζησει, ειναι δυσκολο το ξερω, ενα μερος απο αυτο το κενο πιστευω θα στο καλυψει μεθαυριο ο γιος σου!

κ μενα με πιανουν πολλα και αγχος εαν ανταποκριθω στις αλλαγες που ερχονται μην με πιασει καμια καταθλιψη κλπ...
Ελπιζω πως οχι!

394 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:50 am

Leda Leda

Leda Leda
Eλίν λογικό είναι να νευριάζεις....Κάνε λίγη υπομονή και απ'ότι βλέπω θα τους στείλει σπίτι τους ο άντρας σου νωρίτερα μου φαίνεται...
Εμένα μου είπε καλά νέα!!!!Θα κάτσει κανένα μήνα αφού γεννήσω η πεθερά Πάτρα (που μένουμε πάνω-κάτω) και μετά θα πάει με τον πεθερό μου μόνιμα στην Κεφαλονιά (εκείνος ήδη ζει εκεί)...Γιατί η αλήθεια είναι ένα φόβο με το πάνω-κάτω το είχα....Δεν ξέρω καλά καλά και τη μαμά μου αν την πολύθέλω στην αρχή μέχρι να βολευτούμε με τον άντρα μου...Κακά τα ψέματα μόνο αυτοί μας καταλαβαίνουν...Kαι τα νεύρα μας και τις ανησυχίες μας και τις ορμόνες μας μόνο αυτοί οι υπόλοιποι μόνο σχόλια και κριτική ξέρουν να κάνουν....

395 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 4:57 am

irenehr

irenehr
Ελιν υπομονή! Όπως είπε και η Κωνσταντίνα πήγαινε σπίτι, χαλάρωσε και ετοιμάσου για τη μεγάλη μέρα!
Δυστυχώς οι ορμόνες παίζουν μεγάλο ρόλο σ'αυτές τις περιπτώσεις (με πεθερά κτλ). Και μπορώ να σας πω ότι και μετά τη γέννα οι ορμόνες δεν φτιάχνουν...

396 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 5:08 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια ευχαριστω πολυ! Ναι θα τα κλεισω σε λιγο μαλλον και θα παω σπιτι να χαλαρωσω...πιστευω kate μου οτι ο γιος μου θα ειναι τα παντα, θα μου αλλαξει εντελως την ψυχολογια...ηδη το οτι εμεινα εγκυος σχεδον ταυτοχρονα με το που μπηκε η μαμα μου στο νοσοκομειο (λιγες μερες πριν και το εμαθα οταν ηταν μεσα) το θεωρω ενα μικρο θαυμα...αν δεν ηταν αυτο δεν ξερω πως θα αντεχα ολο αυτον τον πονο...το θεωρησα σαν ενα δωρο της ζωης για να συνελθω και να το αντεξω...σκεφτομαι πως το αγγελουδι μου θα εχει φυλακα αγγελο τη γιαγια του...αν ειχε την τυχη να τη γνωρισει θα ηταν απιστευτα τυχερο...αλλα εστω κι ετσι πιστευω θα εχει την αγαπη της...
Ληδα μου πολυ καλα τα νεα!!! καλυτερα να παει στον αντρα της να ησυχασετε!! εχεις δικιο αυτες τις ωρες μονο οι αντρες μας μας καταλαβαινουν...
Ειρηνη μου ειναι οι ορμονες ε? σιγουρα...εγω ειμαι κι απο τη φυση μου λιγο μελαγχολικη καποιες φορες, τωρα εχω γινει αλοιφη...Smile

397 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 5:23 am

irenehr

irenehr
Ναι αυτό πιστεύω Ελιν! Και εγώ λίγο πριν τη γέννα αλλά και τώρα κλαίω πολύ εύκολα! (Ευτυχώς ως τώρα μόνο μπροστά στον άντρα μου). Που για πολύ σοβαρότερα θέματα (έχω χάσει και εγώ πολύ κοντινό μου πρόσωπο) προσπαθούσα και δεν έκλαιγα μπροστά σε κόσμο! Έχω γίνει πολύ ευαίσθητη! Άτιμες ορμόνες! Ελπίζω σε λίγο καιρό να ηρεμήσουν και αυτές για να ηρεμήσουμε και εμείς Smile

398 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 6:38 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχ που θα παει θα ηρεμησουν!!! μετα θα ειμαστε παλι ευσυγκινητες αλλα μαλλον για αλλους λογους, θα συγκινουμαστε ως χαζομαμαδες με οτι κανουν τα ξεφτερια μας!!  Very Happy 
κοριτσια κλεινω, καλο βραδυ, φιλια σε ολες!!!!

399 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 9:23 am

Leda Leda

Leda Leda
Κορίτσιααααα!!!!!!!!!!!Που είστε καλέ????!!!!!!

400 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τρι Ιαν 14, 2014 9:24 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Παρούσα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις