Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

676 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 11:13 pm

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι παρόλο που. Ειναι το δεύτερο εχω την ίδια αγωνία να πανε ολα καλα!!!!!
Στην πρώτη μου καισαρικη ειχα κανει ολική νάρκωση διότι δεν ηταν εφικτή η επισκληριδειος.αλλα αυτή την φορά μου είπε ο γιατρος μου οτι θα κανουμε επισκληριδειο γιατι ειναι καλυτερα για το μωρό και να σας πω την αλήθεια εχω μια αγωνία πως θα ειναι να είμαι ουσιαστικά ξύπνια σε ενα χειρουργείο!!!!!!

677 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 11:28 pm

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αααα εγω ειμαι πολυ φοβιτσιαρα , δεν νομιζω να το αντεχα !!! βεβαια το γεγονος οτι βλεπεις κατευθιαν το μωρο ειναι πολυ δελεαστικο για επισκληρηδιο !!

ολα καλα θα πανε θα ζησεις μια διαφορετικη εμπειρια !! η αναρωση πως ηταν στην πρωτη σου καισαρικη?

678 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 11:33 pm

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η εμπειρία μου απο την πρώτη καισαρικη ηταν πολυ καλή !!!γεννησα απόγευμα και την επόμενη το πρωί σηκώθηκα άνετα εκανα το μπανακι μου .αισθανεσαι βέβαια τραβήγματα στην τομή αλλα γενικά δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου.ημουνα συνέχεια κάτω στον καφε και ολα καλα!!!

679 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 11:36 pm

vasoulagal

vasoulagal
BOBO έγραψε:Η εμπειρία μου απο την πρώτη καισαρικη ηταν πολυ καλή !!!γεννησα απόγευμα και την επόμενη το πρωί σηκώθηκα άνετα εκανα το μπανακι μου .αισθανεσαι βέβαια τραβήγματα στην τομή αλλα γενικά δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου.ημουνα συνέχεια κάτω στον καφε και ολα καλα!!!

μπραβο σου , σου ευχομαι τοσο καλα να ειναι και τωρα, και καλυτερα ακομα !! οταν εκανες μπανιο δεν πονουσες στα ραμματα?? αχ φτανει κι εμενα ο καιρος και εχω σκιαχτει εχω τοσες πολλες αποριες !!

680 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 11:41 pm

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όχι δεν πόνος καθόλου γιατι σου έχουν βάλει πάνω μια αδιάβροχη Γάζα που κολλάει πολυ καλα κ δεν περνάει τίποτα!!!!μην φοβάσαι τίποτα ολα καλα θα πανε!!!

681 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 11:43 pm

vasoulagal

vasoulagal
BOBO έγραψε:Όχι δεν πόνος καθόλου γιατι σου έχουν βάλει πάνω μια αδιάβροχη Γάζα που κολλάει πολυ καλα κ δεν περνάει τίποτα!!!!μην φοβάσαι τίποτα ολα καλα θα πανε!!!

και αυτη τη γαζα ποτε στη βγαζουν?? δεν ποναει οταν βγαινει?? πωπω σε ζαλησα πρωι πρωι

682 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 11:49 pm

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όσο ήμουν στο μητερα ερχόταν ο γιατρος μου μια φορά την ημέρα και μου έκανε την αλλαγή και οταν έφυγα μου έδωσε 4-5 για να την αλλάζω Μονή μου κάθε πρωί για 4-5 μερες και μετα την εβδομαδα μου είπε να μην την ξανά βάλω!!!οχι εε συ δεν με ζαλίζεις ρώτα με οτι θέλεις!!!!

683 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 11:57 pm

vasoulagal

vasoulagal
ποναει η γαζα οταν βγαινει τις πρωτες φορες? εννοω ξερεις αν κολαει πανω στην τομη  affraid affraid  Ορο/καθετηρα τα εβγααλες την επομενη? τελος τι εσωρουχα σε βολεψανε ωστε να μην ακουμπανε στην τομη ? μου πηρε η μανα μου κατι βρακε που φτανουν μεχρι τον αφαλο  Shocked Shocked 

684 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 12:04 am

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι δεν πονάει ιδιαίτερα γιατι την τραβάει σιγα σιγα και προσεκτικά!!!τον καθετήρα και τον όρο υπολόγισε οτι τον βγάζεις περίπου 12 ωρες μετα την καισαρικη διότι θέλουν και αυτοί ούτως η αλλιώς να σε σηκώσουν !!!απο εσώρουχα μην σε απασχολεί μαλακό λάστιχο να έχουν και καλο ειναι να φτάνουν όπως λες μεχρι τον άφαλο!!!οτι βολεύει τον καθένα βασικά!!!απλα να ειναι κάτι μαλακό!!!
Γιατι εσυ καισαρικη θα κανείς;;;;

685 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 12:08 am

vasoulagal

vasoulagal
ναι καισαρικη δυστηχως  Sad  σε ευχαρηστωω για τις πληροφοριες

686 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 12:11 am

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλε μην φοβάσαι δεν ειναι τίποτα !!!!!

687 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 12:14 am

vasoulagal

vasoulagal
BOBO έγραψε:Καλε μην φοβάσαι δεν ειναι τίποτα !!!!!

χαχαχ ειμαι γενικα πολυ φοβιτσιαρα και δεν αντεχω τον πονο !! αλλα τι να κανουμε λιγες μερες θα ναι θα περασουν !!

688 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 12:43 am

gallida

gallida
Καλημέρα κορίτσια!
Στεναχωριέμαι γιατί το βράδυ του δίνω στήθος αλλά κλαίει και μετα οπότε πέφτω στην παγίδα του ξένου. Αλλά δίνω μόνο ένα μπιμπερό τη μέρα.Κ χτες ενώ ηταν ήρεμη όλη μέρα και την θήλαζα μόνο το βράδυ πολύ κλάμα και αναγκάστηκα και έδωσα και μπιμπερό. Χώρια που την κοιμίζω στο μεγάλο κρεβάτι, ξέρω ότι δεν κάνει αλλά ηρεμεί πολύ και εμένα με βολεύει ο ξαπλωτός θηλασμός.
Πανικοβάλλομαι με τι τι θα γίνει όταν θα αρχίσω να πηγαίνω δουλειά.

689 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 1:06 am

kate_85

kate_85
Καλημερα στις "υπολοιπόμενες άυπνες μέλλουσες μανούλες γενάρη 2014"
χαχαχαχ Μαρια μου πολυ πετυχημενο!
Ειχατε πολυ κινηση "after" απο οτι ειδα!

Οσο για τις τελευταιες αϋπνίες σου λογω τις μικρης τι να πω υπομονη!

κ εγω το παλεψα εχθες μεχρι τις 3.00 αλλα ευτυχως τελικα κοιμηθηκα χωρις αντιοξινο Very Happy  και χωρις αποσυμφοριτικο.
Μονο ορο εκανα πριν κοιμηθω αλλα δε ημουν και πολυ μπουκωμενη γι αυτο εκανε δουλεια..

Εμεις εχθες πηγαμε για τον καρδιοτοκογραφο, ολα καλα ειχα και μια 1 ολοκληρη συσπαση... στα 50λεπτα ουαο... Razz 

της λεω της μαιας: "ολο τον 6οκαι ολο τον 7ο καθομουν και χρονομετρουσα κ παρακολουθουσα  τις συσπασεις μου που ηταν καθε 15/20  λεπτα μην πυκνωσουν κ εμφανιζονται καθε 5 λεπτα...
και απο τον 8ο κ μετα εξαφανιστηκαν! τι να πω!

Σοφια ρωτησες τον παιδιατρο πως γινετε να θηλαζει την μερα αλλα το βραδυ να μην μπορει??

690 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 1:25 am

gallida

gallida
kate_85 έγραψε:Καλημερα στις "υπολοιπόμενες άυπνες μέλλουσες μανούλες γενάρη 2014"
χαχαχαχ Μαρια μου πολυ πετυχημενο!
Ειχατε πολυ κινηση "after" απο οτι ειδα!

Οσο για τις τελευταιες αϋπνίες σου λογω τις μικρης τι να πω υπομονη!

κ εγω το παλεψα εχθες μεχρι τις 3.00 αλλα ευτυχως τελικα κοιμηθηκα χωρις αντιοξινο Very Happy  και χωρις αποσυμφοριτικο.
Μονο ορο εκανα πριν κοιμηθω αλλα δε ημουν και πολυ μπουκωμενη γι αυτο εκανε δουλεια..

Εμεις εχθες πηγαμε για τον καρδιοτοκογραφο, ολα καλα ειχα και μια 1 ολοκληρη συσπαση... στα 50λεπτα ουαο... Razz 

της λεω της μαιας: "ολο τον 6οκαι ολο τον 7ο καθομουν και χρονομετρουσα κ παρακολουθουσα  τις συσπασεις μου που ηταν καθε 15/20  λεπτα μην πυκνωσουν κ εμφανιζονται καθε 5 λεπτα...
και απο τον 8ο κ μετα εξαφανιστηκαν! τι να πω!

Σοφια ρωτησες τον παιδιατρο πως γινετε να θηλαζει την μερα αλλα το βραδυ να μην μπορει??
Χτες μιλήσαμε και της είπα ότι κλαίει το βραδυ, μου λέει οι ανάγκες του οργανισμού είναι αυξημένες το βράδυ και θέλει πιο πολύ φαγητό. Μου πρότεινε να της δίνψ αντλημένο γάλα το βράδυ, απλά δεν έχω πάρει ακόμα σακουλάκια αποθήκευσης και έτσι καταφεύγω στο ξένο.

691 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 2:44 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Καλημέρα μανουλίτσες και μελλουσομανουλίτσες!!!Τί κάνετε;

692 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 2:52 am

IoliAtore

IoliAtore
Κορίτσια γεια σας και πάλι, επιστρέψαμε από το νοσοκομείο

Σοφία γιατί δεν αποθηκεύεις μέσα σε αποστειρωμένα γυάλινα μπιμπερό; Με ταπα εννοείται ή με θηλή και καπάκι. Εμάς από το νοσοκομείο αυτήν την οδηγία μας έδωσαν. Εννοώ για αποθήκευση έως 24 ωρες στο ψυγείο κ οχι στην καταψυξη.

Δεν ηξερα οτι ο οργανισμος εχει αυξημενες αναγκες το βραδυ..

Κι εγώ το symphony της medela πήρα με 2 χοάνες κ αντλω ταυτοχρονα. Με εχει βολεψει, δεν πονανε καθολου οι θηλές.

Απο ό,τι φαίνεται όμως θα το πάμε στάνταρ μικτή διατροφή (περίπου μισά μισά) με ξένο και μάλιστα, το δικό μου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το παρουν απο το στηθος - μονο με αντληση θα πορευτουμε και μπιμπερό.
Κριμα, ηθελα πολυ να θηλασω... Sad

Κατά τα αλλα εκαναν την αιμοληψια στον μικρο, δυστυχως εχουμε ακομη καραμπινατη αναιμια Sad και μαλιστα δεν πηρε και βαρος τις τελευταιες μερες ειναι κολλημενος στα 2200. Μα δεν μπορω να καταλαβω, τρωει καλά, δεν μου εκανε εμετους, δεν καταλαβαινω. Και ο πατερας μου κ οι γιατροι της κλινικης μας ειπαν να τον πιεζουμε ν τρωει ακομη παραπανω.. ααααχχχχ.

Γενικως σημερα ταλαιπωρηθηκαμε καμποσο με το πηγαινε-ελα στην κλινικη, παλι καλα που ηρθαν κ οι γονεις μου διοτι γενικως ηταν μια ψιλο-απαραδεκτη κατασταση. Οι ωρες ταΐσματος μας ειναι 8 και μετά 11. Μας βαζουν ραντεβου στις 8:30 οποτε εγω βιαζομαι να τον ταΐσω, ντυσω αλλαξω κτλ πιο πριν γ να προλαβουμε. Παμε εκει κ μας λενε οτι ο γιατρος που θα βλεπαμε εχει ρεπο (!). Κ μαλιστα λεει γιατι σας εβαλε ραντεβου; Ουτε και ξερανε οι υπολοιποι. Μετά απο ενα καρο εξηγησεις, αναλαμβανει ευτυχως καποιος αλλος, περιμενουμε ποοοοοση ωρα να ερθει καποιος να παρει αιμα, τρυπανε 4 φορές τον μικρο κ δεν εβγαινε τπτ, ηρθαν ποσα ατομα να τρυπανε, με τα πολλα κατι καταφεραν κ μετά τρέξιμο στο πρωτοκολλο για θεωρηση και μετά στη γραμματεια των ΕΙ για να καταγραφει κ ν πληρωσουμε κ μετά στο αιματολογικο γ να παραδωσουμε το αιμα ...

Εν τω μεταξύ παω να μπω να δω τη μικρη στο ενδιαμεσο και μια νοσηλευτρια με διωχνει κακην κακως διοτι "απαγορευεται κυρια μου, ελατε μετά τις 11!!". Ρε παιδια θα τρελαθουμε, οχι μονον ο Δ/ντης με το καλημερα σας λεει σε ολους τους γονεις οτι δεν υπαρχουν ωρες επισκεπτηριου, κι οτι αυτοι θελουν τους γονεις οσο πιο συχνα μπορουν απο τις 8 πμ ως τις 8μμ, αλλα συν τοις αλλοις εχουμε παει απειρες φορες νωριτερα! Τελος παντων αφου με κατσαδιασε αυτη η ηλιθια μολις εφυγε μπηκα και ειδα κ τη μικρη μας 3-4 λεπτακια...  Mad  Mad 

Τα ειχε ακουσει εν τω μτξ η μανα μου κ το ανεφερε στον Δντη ο οποιος τσατιστηκε πολυ με τη συμπεριφορα της νοσηλευτριας αλλα κ του γιατρου που μας εκλεισε ραντεβου κ εν ηταν εκει.... μαλλον τους εκανε παρατηρηση, ωστοσο εγω αισθανθηκα ασχημα.. Embarassed 

Τελοςπαντων αυτή η ωραια εμπειρια απο το νοσοκομειο. Την επόμενη εβδομαδα εχουμε παλι ραντεβου με την οφθαλμιατρο  Rolling Eyes  Αμάν πια..

Kate τελικά πού θα γεννήσεις; Σορι θα το εχεις πει σιγουρα αλλά δεν θυμάμαι;

693 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 3:33 am

kate_85

kate_85
Ιολη πιστευω πως οχι μια αλλα πολλες παρατηρησεις επρεπε να γινουν αλλα τεσπα

Εχετε την ταλαιπωρια σας τα αγχη σας κ μεσα σε ολα και την ανευθηνοτητα μερικων

Η αναιμια που εμφανιζει ο μικρος με φαγητο μονο αντιμετωπιζετε? Δεν μπορει να παρει καποιο συμπληρωμα?

Οσο για το που θα γεννησω για την ωρα λεμε Γενικη κλινικη , εκει παω και κανω τα καρδιοτοκογραφηματα, εκει ειναι η μαια που θα με αναλαβει την μερα της εισαγωγης... αλλα η γιατρος μου μαλλον δεν εχει αναρρωσει ακομα.. Crying or Very sad 
και υποτίθεται την αλλη Δευτερα στις 38 εβδ πρεπει να γεννησω Shocked  κ θα το ψαξουμε κ για δημοσιο τι πρεπει να γινει για να μπω προγραμματισμενα με προκληση στην περιπτωση που δεν μπορεσει η γιατρος μου.Ειναι κ το θεμα του επισκληριδιου στα δημοσια , ουτε αυτο ξερω τι χρειαζετε για να εχω αυτην την επιλογη διαθεσιμη

694 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 3:49 am

gallida

gallida
Εχω 2 γυάλινα μπιμπερό,λες να βολευτώ προσωρινά έτσι?Τα αποστειρώνω,αντλώ κ μετά τα βάζω ψυγείο?

695 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 3:51 am

gallida

gallida
Χτες έμαθα κάτι άσχημο...ένας φίλος του άνδρα μου γέννησαν τον Νοέμβρη στο γένεσις. Το παιδάκι κόλλησε ενδονοσοκομειακή ουρολοίμωξη και σε 20 μέρες πέθανε....έχω στενχωρεθεί πολύ από χτες.Μακρυά από γένεσις!

696 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 3:55 am

Leda Leda

Leda Leda
Γεια σας και πάλι!!Πολύ τρέξιμο σήμερα...Ουφφφ!!!!Και πολύ περπάτημα...620Ε επίδομα τελικά παίρνω...Όχι και άσχημα αφού ήξερα ότι δεν παίρνουμε τίποτα!!
Ιόλη μου ίσως λίγο αργότερα να καταφέρεις να θηλάσεις και απευθείας απλά επειδή είναι και διδυμάκια θα είναι αρκετά πιο δύσκολο φαντάζομαι...Έστω κάποια γεύματα να τα δίνεις έτσι...Μήπως πρέπει να τον ξεσηκώνεις από μόνη σου και να τον ταίζεις ακόμα πιο συχνά τον μικρούλη για να πάρει πιο γρήγορα βάρος?Πχ αν ένα μωράκι το ταίζουμε ανά 3 ώρες αυτός μήπως θέλει ανα 2?Στο νοσοκομείοτι σου είπαν να κάνεις?
Kate μου για πρόκληση στο δημόσιο δεν ξέρω πάντως για επισκληρίδιο που ρώτησα το γιατρό μου μου είπε ότι πρέπει να το ξέρει από πριν ότι λογικά θα χρειαστώ και αναισθησιολόγο...Το γιατί δεν το ξέρω αν και μου είπαν ότι σε όλο το νοσοκομείο 1 εφημερεύει μόνο και αν υπάρχει κάποιο πιο αναγκαίο περιστατικό θα είναι εκεί...Τι να πεις!!!Πάντως κατά τα άλλα έχει αρχίσει να μου αρέσει το δημόσιο...Θα μας έρθει πολύ φθηνά η γέννα από κει που στις αρχές αγχωνόμουν πως θα μαζέψω τα χρήματα για το ιδιωτικό!!!

697 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 3:57 am

Leda Leda

Leda Leda
gallida έγραψε:Χτες έμαθα κάτι άσχημο...ένας φίλος του άνδρα μου γέννησαν τον Νοέμβρη στο γένεσις. Το παιδάκι κόλλησε ενδονοσοκομειακή ουρολοίμωξη και σε 20 μέρες πέθανε....έχω στενχωρεθεί πολύ από χτες.Μακρυά από γένεσις!
Πωπω!!!!!!!!!!!!!Τι μας είπες τώρα?????????Kαλά και δεν γινόταν με τίποτα να σωθεί το μωράκι???Θα μου πεις σε τόσο μωρούλια το ανοσοποιητικό είναι ακόμα ατελές....Κρίμα....Πολύ στεναχωρήθηκα......

698 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 5:42 am

IoliAtore

IoliAtore
Χριστούλη μου, Σοφια!!!!!!! Τι ήταν αυτο; Πολυ στενοχωρεθηκα! Δεν μπορω μα φανταστώ κάτι χειρότερο! Τωρα αγχώθηκα τρελά, διότι η μικρη μας είναι στο νοσοκομειο ακόμη, κ θα είναι για καιρο - κι αν κυκλοφορεί καμια λοιμωξη;;;;!; Πο ποοοο Παναγία μου φύλαγε! Sad

Σοφία ναι, γυάλινα μικρα Nuk χρησιμοποιω. Αποστειρωνω τα παντα, μόλις τελειωσω την άντληση μεταφέρω το γαλα απο τα πλαστικά (αυτα που συνδέονται με τη χοανη) στα γυάλινα, τα κλεινω αμέσως κ τα βάζω ψυγειο. Εχουμε κ ετικέτες γ ν γραφω ώρα.

Λήδα απο την κλινική ειπαν 40 μλ άνα 3 ώρες κ σιγα σιγα ν το αυξησω στα 45, 50 κοκ. Καθε 2ωρο έτρωγε στην αρχη που είχε κπ προβλήματακια με την πεψη κ εκανε 2-3 εμετους. Τον ειχαν βαλει 2ωρο τότε με πιο λιγα μλ κ τα χωνευε καλύτερα Smile πολλη κουραση πρεπει ν είναι το 2ωρο όμως.....

699 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 7:04 am

mariameint

mariameint
Καλησπέρα.
Μόλις έκανα το μπανάκι μου, χαλάρωσα, την έπεσα στον καναπέ και είπα να σας διαβάσω.

Τα νέα μας από το μέτωπο είναι τα εξής:
Με πήρε το πρωί τηλέφωνο η γιατρός μου για να μου πει τι ώρα να πάω αύριο στο μαιευτήριο για το doppler. Ε, την έβαλα να με ξαναπάρει τηλέφωνο μετά από λίγο για να μου πει τι ώρα να πάω για κ.τ.  Rolling Eyes 
Αύριο λοιπόν, 21/1 σύμφωνα με την λίστα μας (έτσι για να ακούνε μερικές μερικές βιαστικές  Very Happy ) θα έχουμε γεννητούρια.
Αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να το τρενάρω άλλο. Άλλωστε θα το πηγαίναμε το πολύ μέχρι την Παρασκευή. Η γιατρός μου, σύμφωνα με τα υγρά, τον πλακούντα και τον τράχηλο, δεν βλέπει φως αυτή τη βδομάδα και εγώ δεν θα μπορώ να πηγαίνω για παρακολούθηση συνέχεια, εφόσον περάσουμε την πητ. Η αλήθεια είναι ότι αρχίζω να αγχώνομαι κιόλας, μήπως γίνουν όλα γρήγορα αν σπάσουν τα νερά και έχουμε μετά άλλα ντράβαλα. Άραγε τι θρεφτάρι θα βγάλω; Και σε 2 χρόνια σαν τους ελέφαντες να γεννήσω, νομίζω ότι η μικρή δεν θα κουνηθεί από την θέση της  Rolling Eyes 

http://www.something-special.gr

700 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Δευ Ιαν 20, 2014 7:29 am

vasoulagal

vasoulagal
ληδα αρκετα καλο το επιδομα !! αντε να δω θα προλαβω να κανω κι εγω τα χαρτια μου ??

ιολη μου κανε οτι σου λεει ο γιατρος και μην ανχονεσαι ολα καλα θα πανε ! εχω ακουσει και για τελιομηνα μωρακια που δυσκολευονται να παρουν βαρος αρχικα ! θα το ξεπερασει ο μικρος σου !! και μην ανχονεσαι για την μικρη σου ! βρισκεται στα καλυτερα χερια και αυτο που ειπε η σοφια συμβαινει ευτηχως εξαιρετικα σπανια !!

μαρακι πειστευω οτι εφοσον δεν μπορεις να το παρακολουθεις και δεδομενου της ολης καταστασης πηρες τη σωστη αποφαση !! ευχομαι αυριο που θα πας να εχει γυρησει και να σας κανει εκπληξουλα!! αν παλι οχι δεν πειραζει δεν θα σκασουμε κιολας ! στο επομενο πρωτα ο θεος vbac !!! με το καλο λοιπον να παρεις το μωρο σου αγκαλια !! και να μας πεις την εμπειρια σου !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις