Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

826 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 3:04 am

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ειχε προσφορα ο βασιλοπουλος ενα+ενα ( και ξεχασα να σας το γραψω να πατε να παρετε ) στα παμπερς εστειλα τον αντρα μου εχθες να παρει αλλα τα ειχανε αρπαξει ειχε απο το νουμερο 3 και μετα και πηρε τετειες  Laughing Laughing 

827 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 3:07 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Εγώ Λήδα όλα τα χρησιμοποίησα που μου έστειλαν.Λίμπερο,παμπερς,babylino,όλα.Τίποτα δεν την πείραξε και απ' ολα ευχαριστημένη είμαι.

Βασούλα λογικά όταν εδραιωθεί ο θηλασμός,κάπου πάνω στο μήνα με 40 μέρες που μετά έχουν ένα πιο στανταρ πρόγραμμα εκεί θα δούμε μια μείωση μάλλον...

828 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 3:16 am

irenehr

irenehr
Γεια σας κορίτσια!! Και εμείς καταναλώνουμε άπειρες πάνες με σκατά πάντα Smile Smile
Σε κάθε θηλασμό 1-2 πάνες! Ή και παραπάνω αν έχουμε live κατούρημα ή χέσιμο στη νέα πάνα!!
Βασούλα ο Βασιλόπουλος είχε 1+1 μόνο τα active fit που είναι από 3 και πάνω...

829 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 3:20 am

vasoulagal

vasoulagal
irenehr έγραψε:Γεια σας κορίτσια!! Και εμείς καταναλώνουμε άπειρες πάνες με σκατά πάντα SmileSmile
Σε κάθε θηλασμό 1-2 πάνες! Ή και παραπάνω αν έχουμε live κατούρημα ή χέσιμο στη νέα πάνα!!
Βασούλα ο Βασιλόπουλος είχε 1+1 μόνο τα active fit που είναι από 3 και πάνω...

αααα δεν τοηξερα ειρηνη μου ! εγω ουτως η αλλος δεν το κουναω απ το σπιτι οποτε οτι κανει ο καημενος ο αντρουλης !! αλλα οκ χαμενες δεν πανε και αυτες  Very Happy Very Happy  κοριτσια γελαω πολυ με αυτες τις σκατοσυζητησεις ! φανταζομαι οταν θα αρχισει η μπεμπα μου θα μου κοπει το γελιο ! χαχαχαχαχ

830 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 3:25 am

vasoulagal

vasoulagal
ρε κοριτσια να ρωτησω και μια χαζη ερωτηση? που της πετατε τις πανες τις χεσμενες? φανταζομαι μες στο σπιτι θα μοσχοβολαει ο τοπος...  Shocked 

831 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 3:27 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πρώτα καλό κλείσιμο σε polybag και μετά στα σκουπίδια, και αν είναι δυνατόν έξω.......αλλά χωρίς polybag και από έξω μυρίζει.......
χρησιμοποιήστε σακουλάκια τροφίμων και θα με θυμηθείτε.....!
  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Πεμ Ιαν 23, 2014 3:43 am, 2 φορές συνολικά

832 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 3:29 am

Leda Leda

Leda Leda
Βασούλα κατευθείαν έξω!!Γιατί αλλιώς....χαχαχα!!!Είχε βάλει και μια κοπέλα θέμα ότι δεν της ξεμύριζε το δωμάτιο με τίποτα!!!!Αν και νομίζω όσο θηλάζουν αποκλειστικά δεν μυρίζουν τόσο μετά αρχίζουν τα ωραία!!!!
Έχω δει και κάτι ειδικούς κάδους που πουλάνε αλλά δεν έχει χρησιμοποιήσει καμιά γνωστή μου να μου πει γνώμη...

833 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 4:22 am

vasoulagal

vasoulagal
αυτο με τον καδο εξω το ειχα σκεφτει κι εγω ληδα αλλα δεν ηξερα οτι ειναι "ιδικοι " καδοι !

φιλεναδα ευχαρηστουμε για τη συμβουλη σου !!!

834 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 4:26 am

irenehr

irenehr
Καλά Βασούλα μη νομίζεις πως και εγώ κάνω ιδιαίτερες βόλτες! Απλά το είδα στην τηλεόραση και έστειλα τον άντρα μου να το κοιτάξει Smile

Όντως προς το παρόν δεν μυρίζουν ιδιαίτερα οι πάνες (μόνο τις πρώτες μέρες μύριζαν)...αργότερα βλέπουμε Smile

835 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 4:49 am

IoliAtore

IoliAtore
Κορίτσια καλησπέρα! Τι κάνετε; Σκατο-συζητησεις βλέπω!! Smile Όντως μιλάμε για πολλάαααα κακά!!

Kate ξέρω οτι αγχώνεσαι όμως οπως ειδες στο Παπαγεωργιου ειναι ολοι καλοι οι μαιευτήρες οποτε σε οποιον και να τυχεις -αν τελικα το επιλεξεις- θα εισαι σε καλά χέρια! Δεν πιστεύω να χρειαστείς επισκληρίδιο και να μην στην κανουν!

Βασουλα γιατι αγχώνεσαι για την κτ; Να σου πω, προσωπικα εχω μεγαλη μεγαααααλη ευαισθησια στον πονο.. αλλά τελικα ολα μια ιδεα ειναι! Πιο πολυ με ενοχλουσε ο βηχας παρα οτιδηποτε αλλο. Στην τελική, 1-2 μερες πονας, μετά υποχωρει πολύ. Και μπορεί να μην πονεσεις ουτε και αυτες τις 1-2 μερες, αναλογα. Ξαναλεω, εγω πονεσα λιγο παραπανω γιατι και εβηχα και ημουν πολυ ταλαιπωρημενη, ειχα 2 εβδομαδες να φαω, ειχα την ιωση κλπ. Δυο αλλες γυναικες μαλιστα πολυ μεγαλυτερες που εκαναν κτ τις ειδα την αμεσως επομενη μερα μια χαρα, βολτες εκαναν. Σου δινουν και παυσιπονα γερα! Μην φοβασαι!!

Και κυριως, μολις δεις το μωρακι μετα τα ξεχνας ΟΛΑ αυτα!

Για τις πάνες οπως λεει η Ειρηνη δεν πολυ-μυρίζουν τωρα κ μου το εξηγησε ο μπαμπας, τωρα τα κακα εχουν μονο λακτοβακιλλο καθως πινει μονο γαλα. Μολις αρχισουν να τρωνε φρουτα κτλ θα εχουν και το e.coli δλδ κολοβακτηριδιο και τοτε βρωμανε πολυ! Επισης τοτε θελουν συνεχεια αλλαγμα και καθαρισμα (πλυσιμο) διοτι το κολοβακτηριδιο ειναι μολυσματικο. Τωρα με τον λακτοβακιλλο δεν χαθηκε ο κοσμος αν μεινουν 1 ωριτσα λερωμενα, μας ειπανε.

Ο ειδικος καδος ειναι ακριβος μου φαινεται ρε κοριτσια, δλδ οχι ο καδος αλλα τα ανταλλακτικα. Δεν ξερω κιολας.. εγω βεβαια σκεφτομαι εις διπλουν δλδ οταν με το καλο παρουμε τη μικρη θα χαλαμε παρα πολλες πανες..

Τωρα που ειπα γ τη μικρη, δυστυχως δεν υπαρχει βελτιωση ακομη.. χτες εφαγε μερικα γευματα ολοκληρα απο μπιμπερον αλλά την εδιναν πολυ οξυγονο. Σημερα της το κατεβασαν λιγο, κ δεν μπορουσε να φαει, κουραζοταν, ετρωγε το πολυ 10 μλ μπιμπερον κ τα αλλα καθετήρα.. Τζιφος δλδ. Μας λενε για τελη Φεβρουαριου αν οχι παραπανω.

Κοριτσια δεν αντεχω, δλδ 2 - 2μιση μηνων θα το παρω το κοριτσακι μου; Τον μικρο τον βλεπω τοσο καιρο που τον εχουμε εδω εχει κανει αλματα, εχει αλληλεπιδραση, τον μιλαμε, τον κραταμε, νιωθει καλά. Η μικρη ως 2μιση μηνων θαναι μονη της χωρις καθολου επαφη  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 534787  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 534787 

836 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 5:11 am

IoliAtore

IoliAtore
Α δεν σας ειπα κ τα της πεθερας! Ματινακι δεν ειναι σαν τα δικα σου - παρεμπιπτοντως κι εσυ οπως κ εγω, μπαινακης-βγενακης πρεπει!!- αλλα ειναι εκνευριστικη!

Λοιπον κατ αρχας σας τα χω πει, στα λογια ειναι κοριτσι μου ο,τι θελεις, θελω κι εγω να προσφερω κλπ, και κατα τα αλλα με το ζορι ερχεται, κι οταν ερχεται καθεται κ βλεπει τουρκικο - με το ζορι ν βοηθησει.. σηκωνεται κανει κατι, αλλα εχει τοσο στραβωμενη μουρη που σουρχεται να πεις, αστα θα τα κανω (ΚΑΙ ΑΥΤΑ) εγώ!!

Βασικα θελει να ερχεται, να καθεται ν βλεπει τηλεοραση, να πινει νεσπρεσο, να τρωει μαζι μας κ να καθεται στη ζεστη μας (το χει πει κιολας, γτ θελει ν κανει οικονομια) κ αν περισσευει φαγητο να της το δινω γ να μην παει γ πεταμα. Απο βοηθεια 0.

Αφου λοιπον ειχε δηλωσει οτι θα σκιστει γ να βοηθησει, 1 μερα πριν φερουμε τον μικρο στο σπιτι ηθελε να σηκωθει να παει ταξιδακι σε μια φιλη της. Αλλα "αν τη χρειαστουμε να της πουμε". Τελος παντων την αποτρεψαμε (και στραβωσε).

Απο την κλινικη (αλλα κ ο πατερας μου) μας ειπαν πολυ καλη καθαριοτητα και χωρις σκονη κ αλλεργιογονα το περιβαλλον, αρα καθε μερα εχει ξεσκονισμα και σφουγγαρισμα... εγω κοιμαμαι 3 ωρες σπαστα, εχω μεταφρασεις, εχω αντλησεις, εχω νοσοκομειο - δεν προλαβαινω.

Της λεω να βοηθησει να τα κανει αυτα και μου λεει "κοριτσι μου προχτες τα καναμε, καθαρα ειναι" λεω για μενα καθαρα ειναι αλλα γ το μωρο οχι, οπως ειπαν οι γιατροι κ τι απαντα; "καλα τοσον καιρο που ηταν βρωμικα δεν σε πειραζε, τωρα τα βλεπεις; Τωρα σε πειραζει;"

Twisted Evil Twisted Evil 

Το οτι ηταν βρωμικα επειδη δουλευα 16 ωρες και ο γιος σου δεν εκανε τπτ;;; Ή το οτι δεν πειραζει ΕΜΕΝΑ αλλά το ΜΩΡΟ;; Τι να πρωτοπω;

Χτες ερχεται που ειχα καθαριστρια την οποια πληρωνει η μανα μου και ηρθε αυτη κ της εδινε εντολες τι να κανει κ τι οχι  Mad Mad 

Απ την αλλη δεν την εμπιστευομαι ουτε με το μωρο, δεν κανει τις αποστειρωσεις που πρεπει (δεν βαζει μασκα, δεν φορα ποδια κλπ), τον σκουπιζει απο πισω προς τα μπρος (αντε ειναι αγορι δεν πολυπειραζει, θα κανει τα ιδια και στο κοριτσι; ), τον σκουπιζει με ΕΝΑ μωρομαντιλο, δλδ ΛΙΑΞ!! τον πιανει με παγωμενα χερια κ το μωρο ουρλιαζει (εγω τα βαζω στο καλοριφερ πριν τον πιασω)..

Και το χειροτερο εχει και μια φωναρα!! Χτες μετα τα ταισματα ρεψιματα αλλαγματα κ λπ τον βλεπω που γλαρωσε στο αλλαγμα της πανας. Λεω Χριστε μου τι καλα θα κοιμηθει!! Της λεω λοιπον "ο μικρος ειναι ετοιμος να κοιμηθει, μιλαμε ηρεμα κ χαμηλοφωνα τωρα", τον κοιμιζω λοιπον κ ερχεται απο πισω μου και βαζει μια φωνη 200 ντεσιμπέλ "ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΧΑΡΩ" (μαλιστα στα ποντιακα), τιναζει χερια ποδια ο μικρος πεταχτηκε μεχρι πανω - αντε ξανα μανα να τον κοιμισω..... τελικά μου πηρε 2 ωρες να τον παρει ο υπνος

Μα πόση ηλιθιοτητα πια;;;;;;

Δεν θελω καθολου να ερχεται αλλα απ την αλλη οι γονεις μου εχουν κλαταρει, ουτε 10 μερες δεν περασαν

Τι να κανω;

Σορι γ το σεντονι αλλα εχω εκνευριστει, ιδιως με το τελευταιο που τον ειχα 2 ωρες κ τον κοιμιζα εξ αιτιας της  Twisted Evil 

837 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 5:22 am

Leda Leda

Leda Leda
Πωπω βρε Ιόλη μου είναι και η δικιά σου!!!!Ο άντρας σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει έστω σε κάποιες δουλειές??!!Που να τα προλάβεις και συ όλα μόνη σου!!Πάλι καλά που σου πληρώνει η μαμά σου κοπέλα και κάπως σου κάνει και αυτή κάποια...Ειδικά τον πρώτο καιρό που το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει είναι το μωρό και ο θηλασμός.....Υπομονή τι να πω....

838 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 5:30 am

IoliAtore

IoliAtore
Λήδα μου όντως! Έρχεται 1 φορά τον μηνα 8ωρο πληρωμενη απο τη μαμά και 1 φορα απο εμενα, συν αλλες 2 φορές ερχεται 1-2 ωρες (καθαριζει της μαμας μου που ειναι πιο καθαρο κ της περισσευει χρονος κ περνα κι απο μας). Ειναι τελεια! Αλλα κ παλι γ τα μωρα θελει ενα χερι καθε μερα... ουτε αυτο;; Τα κανει στο τελος, εντελως στραβωμενη κ μου τη σπαει!

Τελος παντων...

Παω στον μικρο γτ εφαγε στις 2, μετα ειναι να φαει στις 5 και ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ! Μου φαινεται οτι ζηταει στηθος ο καημενουλης.. δεν μπορει ομως να θηλασει γτ ειναι πολυ αδυναμο ακομη αλλα εχει το αντανακλαστικο κ το θελει γ παρηγορια  Sad τον λυπαμαι, παω να τον κρατησω μπας και ηρεμησει..

839 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 5:43 am

vasoulagal

vasoulagal
πωπω ιολη μου τι τραβας με την πεθερα !! εγω δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση σου αν εβλεπα οτι δεν αποστηρωνει σωστα για το μωρο !! ενα θα σου πω μονο ! σε οτι αφορα το μωρο μην ντρεπεσαι να της κανεις παρατηρησεις !! αν βλεπεις οτι δεν αποστηρωνει σωστα η οτι δεν φοραει ποδια κλπ κλπ μην την αφηνεις να τον πλησιαζει ουτε στο ενα μετρο ! για να βαλει και μυαλλο !! δεν χωρανε ντροπες εκει και εχεις και ολα τα δικια κανενας δεν θα σε κατηγορησει !!

840 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 6:18 am

IoliAtore

IoliAtore
Βασουλα μου της τα εχω πει, κ τα λεω καθε φορα - τα κανει αφου της τα πω αλλα αισθανομαι οτι με θεωρει κακιά και μυστήρια που της τα λεω.. ξερω γω.. κ αισθανομαι κ ασχημα μετα  Rolling Eyes 

Λοιπον ο μικρος ηρεμησε, τι να πω, πολυ μυστηριο, ήθελε στηθος παρολο που δεν μπορει να θηλασει. Τον εβαλα καμποση ωρα και μετα αμεσως κοιμηθηκε.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;; Μήπως επειδη τον βαζω στο ετσι κ απλως πιπιλαει γ να ηρεμησει αλλα δεν τρωει, θα του κοπει το ενδιαφερον κ μετα δεν θα κανει προσπαθεια γ να φαει;

Επισης δεν ξερω καμια σωστη σταση..

Σοφια θα παρεις συμβουλο; Πού βρίσκουμε σύμβουλο θηλασμου Θεσσαλονικη γ να ερθει σπιτι;

841 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 6:31 am

Leda Leda

Leda Leda
Iόλη μου καλά κάνεις και τον βάζεις!!!Δεν πρόκειται να χάσει το ενδιαφέρον ίσα ίσα που μπορεί να αρχίσει και να θηλάζει!!!!Βασικά απ'ότι είπαν στο σεμινάριο της nutricia το θέμα είναι να βάζει στο στόμα και τη θηλέα άλω και το κάτω χείλος να γυρνάει και να ακουμπάει στο πηγούνι του...Δες και αυτό το κομμάτι απ'το βιβλίο της Πατσούρου τα λέει πολύ αναλυτικά
http://www.nsph.gr/files/011_Ygeias_Paidiou/Koinonikh_Paidiatrikh_tei_mathimata/A1_Praktiki_mitrikou_thilasmou_Patsourou.pdf
Και εδώ λέει για τους πιστοποιημένους σύμβουλους θηλασμού ανά περιοχή

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/08/ibclc.html

842 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 6:50 am

kate_85

kate_85
Καλησπερα κοριτσια!

Ιολη εισαι ηρωας κ με το θεμα πεθερας..
Εγω ειμαι νευρικη λιγακι Embarassed και οτι εχω να το πω το λεω οπως ειναι δεν χαριζομαι

Υπομονη και θα βρειτε τους ρυθμους σας
Στο ευχομαι.Οσο για την μικρουλα καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα εφοσον ειναι καλυτερα στην θερμοκοιτίδα και οταν την φερεις σπιτι θα την παρει την αγαπη σου ολη μαζεμενη!

Ληδα μια χαρα ο μπεμπακος σου,ψηλος και οχι πολυ βαρος.. μοντελο σαν την μαμακα του Very Happy 

Συμβουλο θηλασμου μπορω να σας γραψω ενα τηλ που αναφερει συνεχεια η Πατσουρου στο βιβλιο της.

εμενα εχει πεσει η πεθερα μου κ ο πατερας μου ντε και καλα να γεννησω στο Παπαγεωργειου κ δεν πειραζει λενε για την επισληριδιο Shocked  Shocked  Shocked 
Ελα ομως που πειραζει γιατι εγω γενναω κ οχι ΑΥΤΟΙ.

Μιλησα κ με την γυναικα ενος φιλου μας επισκληριδιο δεν της εκαναν εαν και το ζητησε κ μετα της ειπαν οτι δεν της εκαναν επειδη δεν το εκριναν αναγκαιο ελα ντε ομως οποια παει με το γιατρο της της κανουν.. αυτη πηγε εκει στην τυχη επειδη εφημερευε χωρις γιατρο,καρτελα τπτ.σαν κ μενα δλδ..

843 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 7:18 am

Leda Leda

Leda Leda
Αχ Kate μου και μένα η μάνα μου μ'έχει φάει να μην κάνω επισκληρίδιο γιατί φοβάται λέει!!Τι να πω...Το θέμα είναι να ξέρεις ότι την έχεις την επιλογή να κάνεις και αν δεις ότι το αντέχεις οκ αλλά αν δεις ότι ταλαιπωρείσαι πολύ να μπορείς να κάνεις...Όπως είχε πει και η Μαρία παλιότερα δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος θ'αντέξει πιο πολύ...Είμαι υπέρ του δημοσίου αλλά αν βρεις αναισθησιολόγο να συνεργαστεις...Αλλιώς ίσως να είναι καλύτερα στο ιδιωτικό που θα σου συστήσει η γιατρός σου και είναι ατάνταρ ότι θα έχειςαυτή την επιλογή...Όπως και να χει εσύ θα το περάσεις οπότε σύ αποφασίζεις!!

844 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 9:36 am

vasoulagal

vasoulagal
kate , η γιατρος σου αποκλειεται να μην εχει καποιον γιατρο και στο δημοσιο να σου σηστησει !! παιξε και αυτο σαν τελευταιο χαρτι πριν το απορριψεις !!  Very Happy  εδω ηξερε ο δικος μου ο γιατρος ( ιδιοτης ) στην λαμια, γιατρους στο δημοσιο στην αθηνα !!

845 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 10:52 am

kate_85

kate_85
Η γυναικολογος μου δεν μπορει να μιλησει ηταν με οξυγονο εχθες της το εχουν απαγορευσει μεχρι να καλυτερεύσει

Με 3 γιατρους μιλησα που δουλευουν στο Παπαγεωργιου ( τον εναν μου τον ειχε γνωρισει ιδια οταν κανονισε την εισαγωγη μου τοτε )και οι 3πανω κατω μου ειπαν τα ιδια..
1.Δεν αναλαμβανουν τελευταια στιγμη γεννα
2.Πολυ χλωμο να με δεχτουν με προκληση στην εφημερεια γιατι θα εχουν αλλες προτεραιοτητα με γιατρο,καρτελα, ραντεβου.. μονο με σπασμενα νερα θα ειναι σιγουρο οτι θα μπω
3.επισκληριδιο δεν κανουν ειναι πολιτικη τους μονο εαν κριθει απαραιτητο... κ αναλογα το γιατρο

κανενας απο τους 3 που μ συστησαν δεν θα εχει εφημερεια την Δευτερα..

Ο ενας κιολας ξερει την γιατρο μου κ πηγε να την δει στην κλινικη κ μου ανεβασε το ηθικο οτι θα καταφερει να με ξεγεννησει η ιδια κ να μην αγχωνομαι τζαμπα.Οτι την ειδε πολυ καλυτερα κτλπ.

Αυριο θα δοκιμασω να παρω τηλ την γραμματεα της να μαθω εαν μπορει να μιλησει για να της τηλεφωνησω.

Τεσπα αρκετα στεναχωρεθηκα, ειδα κ εφιαλτες χθες την νυχτα, δεν βγαζει πουθενα ετσι.Θα δω και τον αντικαταστατη της αυριο κ ισως κανονισουμε τον τοκετο γιατι κουραστηκα!

846 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 12:31 pm

irenehr

irenehr
Kate μη στεναχωριέσαι και στεναχωρείς και το μωράκι σου!! Δες τον αντικαταστάτη αύριο και μπορεί να τον συμπαθήσεις! Έτσι να κανονίσεις γέννα μαζί του να τελειώνεις να μην αγχώνεσαι!! Ρώτα τον και αν μπορείς να το καθυστερήσεις λίγο (σε περίπτωση που θέλεις να περιμένεις τη γιατρό σου).
Όπως και να έχει τόσα άγχη πέρασες στην εγκυμοσύνη και όλα πήγαν καλά! Δεν θα τα χαλάσουμε τώρα Smile

847 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 1:15 pm

kate_85

kate_85
Να σαι καλα Ειρηνη για την θετικη σκεψη..

Μολις μιλησα με τον αντικαταστατη της για να κλεισουμε το αυριανο ραντεβου..

κ μου ειπε οτι η γιατρος μου πλεον βρισκετε στην μοναδα εντατικης θεραπειας με βαρια πνευμονια.. δλδ τι να πω... Crying or Very sad  Crying or Very sad  Crying or Very sad 

Τωρα αγχωθηκα κ στεναχωριεμαι κ γι αυτην γιατι μετα απο 9 χρονια που την εχω γυναικολογο ειχαμε μια πιο στενη σχεση.Δεν θελω να παθει τπτ κακο την αγαπαω παρα πολυ..

Ελπιζω αλλο τπτ να μην μας τυχει
κουραστηκα..

848 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 1:22 pm

irenehr

irenehr
Μην ανησυχείς γι αυτήν μια χαρά θα είναι! Απλά μάλλον πρέπει να ξεχάσεις την πιθανότητα να σε ξεγεννήσει η ίδια...περιμένουμε λοιπόν τα νέα σου από το γιατρό αύριο και ελπίζω να τα βρείτε και να κλείσετε μαζί ραντεβού για τοκετό και να μπουν όλα σε μια σειρά!
Τίποτα άλλο δε θα πάει στραβά! Λίγες μέρες έμειναν όπως και να έχει για να γνωρίσεις το μωράκι σου!! Smile

849 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 2:13 pm

kate_85

kate_85
Ναι μου το ξεκαθαρισε στο τηλεφωνο
οτι για 15 μερες η γιατρος μου δεν θα μπορεσει να ανταπεξελθει στα καθηκοντα της..

Αρα οπως τα λες αυριο μαλλον θα κλεισουμε κ ημερομηνια γιατι κ με το δημοσιο ακρη δεν βγαλαμε.

850 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 6:21 pm

irenehr

irenehr
Ναι και εγώ η αλήθεια δε θα το ρίσκαρα να πάω στο δημόσιο σε εφημερία χωρίς να έχω κάποιο γιατρό εκεί...ταλαιπωρία μου ακούγεται...και χωρίς επισκληρίδιο...αρκεί βέβαια να σου φανεί οκ ο γιατρός αύριο!
Θα περιμένουμε νέα!
Φιλιά!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις