Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

851 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Πεμ Ιαν 23, 2014 10:39 pm

Leda Leda

Leda Leda
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!!!!!!Ερήμωσε το θεματάκι μας...χαχαχα!!!!Γεννήσατε σχεδόν όλες και γω με βλέπω να το πηγαίνω σαν την Ντίνα τελευταία μέρα...Πήγα για περπάτημα χθες το βραδάκι θα πάω και τώρα το πρωί να κάνω και καμιά δουλίτσα και ελπίζω να την αποφασίσει την έξοδο ο μπέμπης...!

852 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 12:19 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλημερα και παλι!!!! εχει ερημωσει το θεμα ε? Smile μαλλον οσες γεννησαμε προσπαθουμε να μπουμε σε σειρα, εμενα παντως ο μπεμπης με εχει ξεζουμισει και προσπαθω να συνελθω. κοριτσια νομιζω καποια στιγμη με ρωτησατε πως ηταν η καισαρικη να σας πω την εμπειρια μου μηπως και ειναι χρησιμη σε καποια.
γεννησα σε δημοσιο, μου εκαναν τελικα ολικη αναισθησια. μπηκα απο την προηγουμενη το οποιο δεν ηταν κακο τελικα, με εβαλαν το απογευμα καρδιοτοκογραφο, μου πηραν αιμα και μου εβαλαν ορο και επισης κλυσμα και ξυρισμα. ειχα κανει ξυρισμα αλλα οχι πολυ αναλυτικο και μου ξανακαναν. αν ξαναπηγαινα θα ειχα κανει πιο καλο με καθρεφτακι, μονη μου. την επομενη μερα το πρωι με εβαλαν απο νωρις για εγχειρηση, ολα πηγαν καλα, το μονο οτι με την ολικη αναισθησια ημουν αρκετη ωρα ναρκωμενη και ολη τη μερα ψιλονυσταγμενη συν οτι πονουσα αρκετα απο την τομη. επισης μου ειχαν βαλει και καθετηρα. το καλο ειναι οτι με τη βοηθεια μιας υπευθυνης θηλασμου καταφερα και θηλασα απο την πρωτη μερα, αποκλειστικα, με το πρωτογαλα στην αρχη και με το κανονικο γαλα μετα. αυτο ηταν μεγαλη ευτυχια...και ακομα πιο δυσκολο που ημουν απο καισαρικη, οποτε ηταν παρα πολυ σημαντικο...
την επομενη μερα μου εβγαλαν καθετηρα και τον ορο μου τον εβγαλαν αν θυμαμαι καλα την μεθεπομενη. Αρχισα να τρωω σιγα σιγα και πολυ ελαφρια για να λειτουργησει το εντερο (σορυ για την περιγραφη) και προσπαθουσα να περπαταω αλλα με πολυ κοπο. βασικα καλα ημουν την μερα που βγηκα, παλι με πονο αλλα καμια σχεση. οι πιο δυσκολες μερες γενικα ηταν οι δυο πρωτες.
ειπα να σας πω πως ηταν γιατι φανταζομαι οτι μπορει να βοηθησει...

853 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 12:34 am

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα !!

ελιν πως και ολικη?? οι πονοι υποφερονταν?? μπραβο με τον θυλασμο ! αυτο με απασχολει κι εμενα πολυ αν θα τα καταφερω λογω καισαρικης να σου πω την αληθεια !  Sad 

854 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 12:41 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βασουλα ηταν λαθος μου που δεν το ειχα διευκρινισει, αλλα μου ειπαν οτι στο 95% κανουν γενικη στο νοσοκομειο. εγω εχω και θεματα με σκολιωση κλπ οποτε δεν ξερω αν θα μου εκαναν επισκληριδιο. επισης να πω την αληθεια δεν ξερω αν θα προτιμουσα να ειμαι ξυπνια γιατι με το που μπηκα χειρουργειο ειχα λιγο φοβηθει, ολα ειναι σχετικα βεβαια. με τους πονους εγω πονουσα αρκετα αλλα κυριως δεν μπορουσα να βηξω που λεει κι η ιολη αυτο ειναι παρενεργεια της αναισθησιας, βραχνιαζεις αλλα αν βηξεις πονας. φανταζομαι εχει να κανει με το οτι εκανα ολικη. αν δεν ηταν η συμβουλος θηλασμου δεν θα τα καταφερνα, πιστευω μια λυση ειναι να ερθει μια μαια να σου δειξει αν δεν υπαρχει καποιος στο νοσοκομειο, γιατι εισαι που εισαι απο καισαρικη, ειναι και το μωρακι ψιλοζαλισμενο, δεν μπορεις να το βαλεις στο στηθος ευκολα. ασε που εχεις και τους γυρω γυρω να σου λενε οτι δεν εχεις γαλα στην αρχη. ομως αυτο το πρωτογαλα φτανει μια χαρα. να σκεφτεις μεχρι και παιδιατρος την πρωτη μερα μας ειπε οτι προτεινει συμπληρωμα! και η πεθερα μου να εχει φρικαρει οτι δεν τρωει σωστα μονο με το στηθος! περιττο να πω οτι το μωρακι οταν βγηκε ειχε βαλει και 10 γραμμαρια αντι να χασει και τοτε το βουλωσαν ολοι! δλδ ειναι καλο να εχεις καποιον να σε βοηθησει γιατι ο καθενας ειναι με την μ@λ@κι@ του, και με το να λεει οτι του κατεβαινει.

855 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 1:05 am

vasoulagal

vasoulagal
καλα αυτο με το γαλα ειμαι σηγουρη οτι θα με πριζουν κι εμενα !!! αφου απο τωρα μου λενε κατι θειες μου που δεν εχουν ιδεα οτι θα πρεπει να του δινω συμπληρωμα ! και η μανα μου επηρεαζετε απο ολους θα μου λεει κι αυτη τα ιδια ειμαι σηγουρη ! πως θα τους αντιμετωπισω μεσα στην ταλαιπωρεια μου δεν ξερω !

856 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 1:12 am

kate_85

kate_85
Καλημερα..

Ληδακι εισαι στο μηνα σου μπορει να κανει την εξοδο απο μερσ σε μερα!!

Ειρηνη μου κ εγω ετσι το σκεφτομαι..
Ραντεβου εχω στις 21.30 μαζι του.. αντε να δουμε..

Ελιν μπραβο κοπελα μου για το θηλασμο.
Πως τα παει ο ταζουτζουκος σου?
Κοιμαστε?

κ εγω σκεφτομαι εαν θα φτανει το γαλα μου την 1 και 2 μερα στο μαιευτηριο για να μην παρει καθολου ξενο αλλα εαν δεν φτανει δεν μπορω να παρω τέτοια ευθυνη πανω μου , ας παρει κ λιγο ξενο κ μετα στο σπιτι θα τον εχω αποκλειστικά εαν μπορω.

857 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 1:17 am

vasoulagal

vasoulagal
kate_85 έγραψε:Καλημερα..

Ληδακι εισαι στο μηνα σου μπορει να κανει την εξοδο απο μερσ σε μερα!!

Ειρηνη μου κ εγω ετσι το σκεφτομαι..
Ραντεβου εχω στις 21.30 μαζι του.. αντε να δουμε..

Ελιν μπραβο κοπελα μου για το θηλασμο.
Πως τα παει ο ταζουτζουκος σου?
Κοιμαστε?

κ εγω σκεφτομαι εαν θα φτανει το γαλα μου  την 1 και 2 μερα στο μαιευτηριο για να μην παρει καθολου ξενο αλλα εαν δεν φτανει δεν μπορω να παρω τέτοια ευθυνη πανω μου , ας παρει κ λιγο ξενο κ μετα στο σπιτι θα τον εχω αποκλειστικά εαν μπορω.

9.30 τη νυχτα ραντεβου kate ??  Shocked Shocked  μεταμεσονυχτια  Laughing Laughing  αντε μακαρι να ταιριαξετε να σου φυγει και το ανχος !! αντρας ε?

858 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 1:50 am

kate_85

kate_85
Ασε τοσα χρονια ειχα γυναικολογο γυναικα γιατι ειμαι κομπλεξικη και τελικα θα γεννησω με αντρα γυναικολογο... Shocked
καλος γιατρος να ειναι κ ας ειναι κ αντρας 

Οσο για την ωρα εμενα νορμαλ μου φαινεται παντα ειχα πολλα βραδινα ραντεβου και πιο σπανια απογευμα.Μεχρι να μεινω εγκυος ειχα ραντεβου και στις 23.00 στις κλινικες για ενεσεις,θεραπειες κλπ.

κ τα καρδιοτογραφηματα βραδυ τα κανω

Απο οτι καταλαβα ειναι πολυ πιεσμενος τωρα που η γυναικολογος μου νοσηλευετε κ ηταν τοσο καλος στο τηλ κ μουζητησε κ συγνωμη που τον πηρα τηλ 2 φορες για να τον βρω
Αντε να τον δουμε κ απο κοντα.

859 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 3:49 am

irenehr

irenehr
Μπράβο Έλιν μια χαρά!
Όσο για το τι λένε όλοι για το θηλασμό καλό είναι να μη δίνετε καμία σημασία!! Εμένα από την πρώτη μέρα μου έλεγαν να δώσω συμπλήρωμα (από τον παιδίατρο και κάποιες μαίες στην κλινική μέχρι γιαγιάδες κτλ). Και είχαν και επιχείρημα στην αρχή γιατί είχε ίκτερο ο μικρός και έχασε αρκετό βάρος μέχρι να βγούμε! Αλλά τελικά λόγω σωστής ενημέρωσης δεν τους άκουσα και μετά τα βρήκαμε μια χαρά με τον μικρό! Το θέμα είναι πόσο αποφασισμένη είσαι με τον αποκλειστικό θηλασμό!!
Α επίσης τώρα που το θυμήθηκα εμένα ο παιδίατρος στην κλινική μου είπε να κόψω τη σοκολάτα στο μισό απ' ότι έτρωγα (δεν είπε γιατί) αλλά και πάλι δεν το έκανα  Embarassed  Από αυτή την εβδομάδα προσπαθώ να μειώσω τα γλυκά! Όλα μπορώ να το κόψω αλλά όχι τη σοκολάτα!!

860 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 4:34 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Γεια σας κορίτσια;;;Τι κάνετε;

Ελίν μου μπράβο για σένα και το μπομπιράκι.Είπαμε...βεντούζα-βεντούζα-βεντούζα...Και μην ακούτε κανέναν για συμπληρώματα κλπ.Το λέω εγώ που έχω ένα πολύ απαιτητικό παιδί που ήθελε τις 1ες μέρες να βεντουζάρει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και εκλαιγε απαρηγόρητα όταν την έβγαζα από το στήθος.Μου έλεγαν ότι το παιδί πεινάει και να του δώσω ξένο αλλά έλεγα ΝΑΙ ΝΑΙ και έκανα ότι έλεγε η ψυχή μου.Άλλωστε στην πορεία αποδείχτηκε ότι ήταν φαγάνα αφού σε 10 μέρες πήρε 570 γραμμάρια!Όσο για εμάς...μου φαίνεται ότι σιγά σιγά το βράδυ αφήνει τη μανούλα να κοιμηθεί λιγάκι παραπάνω αφού ξυπνάει ανα 3 με 3,5 ώρες για φαή,αλλαγή πάνας και νάνι πάλι γρήγορα.Όμως όλη μέρα ανα 1,5 με 2 ώρες.

kate μου θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό.

Λήδα ρίξτο στο περπάτημα.Να κάθεσαι να παίρνεις μια ανάσα όταν κουράζεσαι και ξανά πάλι.

Ειρήνη μου τελείως άστοχο αυτό για τον ίκτερο αφού το καλύτερο είναι το μητρικό γι' αυτή την περίπτωση.Ώρες ώρες απορώ με μερικούς γιατρούς;!

Βασούλα εκεί που η Σοφία ήταν ένα κινητό άγχος,τώρα πήρες την πρωτιά εσύ!Αγχώνεσαι για την καισαρική...αγχώνεσαι για τα ράμματα,και τώρα για το θηλασμό...Χαλάρωσε και απόλαυσε τον τελευταίο καιρό που το μωράκι σου είναι στην κοιλίτσα σου...Στο μετέπειτα θα τα καταφέρεις όπως κάθε μανούλα...Μην ανησυχείς!

Τα φιλιά μου και στις υπόλοιπες!

861 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 4:38 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ετσι ειναι Ειρηνη!!! εμενα απο την πρωτη μερα, που ο μικρος ηταν ωρων, η παιδιατρος ειπε για το οτι κατα τη γνωμη της παντα θελει και συμπληρωμα! η πεθερα μολις το ακουσε επαθε κοκομπλοκο! ελεγε συνεχεια μηπως δεν χορταινει και μηπως δεν χορταινει και κουνουσε το κεφαλι! μετα αρχισαμε να παρατηρουμε τις πανες. αμα κατουρησε κι αμα εχεσε. το αγχος της ηταν η πανα. και τωρα δεν κατουρησε και μηπως δεν χορταινει κλπ. τελικα οταν ειπε η μαια οτι ειναι μια χαρα ηρεμησε. μετα το αγχος ηταν ποσο θα ζυγιζει. εγω τους προετοιμαζα οτι μεχρι 10% ειναι φυσιολογικο να χασει. αυτοι (πεθερος και πεθερα) να λενε πολυ ειναι 10%. τελικα ο μικρος δεν εχασε και το βουλωσαν. αλλα θελω να πω οτι ολα αυτα οταν εισαι και η ιδια αγχωμενη δεν βοηθανε. αλλα αν εισαι αποφασισμενη και εχεις κι εναν ανθρωπο να σε βοηθησει με το θηλασμο ολα πανε καλα!

862 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 4:42 am

irenehr

irenehr
Ακριβώς Ντίνα! Αυτό είχα διαβάσει και εγώ (ευτυχώς από πριν) ότι το μητρικό είναι το καλύτερο για τον ίκτερο! Απλά λόγω ίκτερου δεν ήθελε να πολυφάει στην αρχή το μωράκι μου (και συμπλήρωμα να του έδινα πάλι δε θα ξυπνούσε να φάει...αφού είχα γάλα αποδεδειγμένα - έβγαζα με το θήλαστρο και περίσσευε...). Μετά που είδαν ότι έχω πολύ γάλα άρχισαν να μου λένε ότι μπορεί να είναι ελαφρύ το γάλα μου και να μην "πιάνει" το παιδί...
Ντίνα πόση ώρα σας παίρνει ο θηλασμός? Και εμάς χθες το βράδυ ήταν καλύτερο (ξυπνούσε ανά 3 ώρες) αλλά το πρωί πάντα είναι σε υπερένταση - από τις 7 ως τις 1 το μεσημέρι τρώει σχεδόν ανά ώρα! Μετά τη 1 ξεκινάει να κοιμάται και ξεκουράζεται λίγο και η μανούλα...
Βασούλα καλά σου λέει η Ντίνα, μην αγχώνεσαι! Όλα μια χαρά θα είναι!! Εγώ αν έκανα καισαρική πιστεύω θα έκανα επισκληρίδιο για να μην έχανα ούτε στιγμή από τη διαδικασία...αλλά γενικά αντέχω στη "θέα" αίματος κτλ οπότε αν πιστεύεις ότι δεν αντέχεις ίσως να είσαι πιο άνετη με την ολική νάρκωση...

863 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 4:44 am

matinaki1990

matinaki1990
κοριτσια μου τι κανετε;;;
σχετικα με το θηλασμο ειμαι λιγο ατυχη...δε πιανει με τπτ.....αφηστε που οι θηλες μου δε βγαινουν προς τα εξω....περασαν ολες οι μαιες να με βοηθησουν αλλα τπτ....
βγαζω με θηλαστρο γυρω στα 45μλ και δε την φτανει...τρωει αλλα 30 συμπληρωμα...τωρα πριν εφαγε στις 12.30 40+30 και στη 1.30 αλλα 20.....
γαλλιδουλα ειχες πει αν θυμαμαι καλα οτι κλαει αρκετα...κοιταξε λιγο τη θερμοκρασια στο δωματιο....εμας απο τη 1.30 που εφαγε γκρινιαζεεεεε...κ τελικα ηταν απο τη ζεστη..εχουμε 24 βαθμους...μολις την ξεσκεπασαμε αμεσως ησυχασε.. Smile Smile Smile Smile 

864 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 4:45 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Είναι ώρες που τρώει λαίμαργα και μας παίρνει 7-8λεπτά..Αν τρώει ήρεμα γύρω στα 20 λεπτά...

865 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 4:59 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εμενα στην αρχη επαιρνε γυρω στη 1 ωρα!!  Shocked 
τωρα συνηθως γυρω στη μιση αλλα κι αυτο δεν ειναι στανταρ..σημερα εφαγε 2 φορες απο 10 λεπτα. τρωει ομως λαιμαργα και πνιγεται και κλαιει... Crying or Very sad 
δοκιμαζω να αλλαξω σταση μπας και βοηθησω...επισης εχει πονακια νομιζω στην κοιλιτσα, σφιγγει τα ποδαρακια του και τα τεντωνει...
ματινα μηπως να μιλησεις και με καποια τοπικη ομαδα για το θηλασμο? οι μαιες δεν ξερω κατα ποσο ειναι ολες εξειδικευμενες για το θεμα...

866 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 5:08 am

vasoulagal

vasoulagal
το ανχος ντινακι λιγο δυσκολο να φυγει τωρα !! πππφφ ασε !!

ελιν εχουμε και εδω συλλογο θυλασμου σε τι μπορει να βοηθησει αυτο? δεν εχω ιδεα τι ειναι και πως λειτουργει !!

867 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 5:09 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μηπως μπορουν να σου συστησουν καμια μαια αν χρειαστεις βοηθεια!

868 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 5:09 am

Leda Leda

Leda Leda
Γεια σας κορίτσια μου!!!!Τι μου κάνετε?!
Καλά το τι περπάτημα έριξα σήμερα!!!Ελπίζω να του 'ρθει η έμπνευση του μπέμπη και να αρχίσει για την έξοδο....Πήγα και στο Παπασωτηρίου έτσι να χαζέψω και έβλεπα τα ημερολόγια που φτιάχνεις στο μωρό και με πήραν τα ζουμιά...!!Άτιμες ορμόνες!!!!Έφυγα διακριτικά μη γίνω ρεζίλι!!χαχα!!!
Μια χαρά τα νέα από τις φρεσκομανούλες!!!!!
Ελίν μπράβο κοπέλα μου που ακόμα και μετά από καισαρική το πάλεψες πολύ και θηλάζεις!!!
Να σας πω και γω το 'χω ένα άγχος με το θηλασμό αν θα τα καταφέρω αλλά πιστεύω να με βοηθήσουν εκεί και οι μαίες....
Ματινάκι μου νομίζω πολύ ήταν το 24 βαθμοί...18-22 λένε...

869 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 5:12 am

Leda Leda

Leda Leda
Αλήθεια βρε Ελίν μήπως υπα΄ρχει και στην Πάτρα καμιά σύμβουλος θηλασμού?Όσο και αν έψαξα στο νετ δεν βρήκα τίποτα για εκεί...Αχρείαστη να ναι αλλά μήπως και χρειαστεί....

870 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 5:15 am

vasoulagal

vasoulagal
αντε ληδακι να δουμε ποτε θα το παρει αποφαση κι εσενα ο μικρος σου τωρα !! ποτε εχεις γιατρο παλι εκτος απροοπτου?

871 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 5:18 am

irenehr

irenehr
Και εμένα στην αρχή έπαιρνε πολύ ώρα ο θηλασμός...τελευταία έχει μειωθεί πολύ ο χρόνος (συνήθως) και αναρωτιέμαι αν τρώει το ίδιο απλά πιο γρήγορα ή τρώει λιγότερο...Σήμερα θα πάμε στην παιδίατρο οπότε θα δούμε αν τρώει καλά...
Πάντως κάποιες φορές ακούγεται ότι τρώει τόσο λαίμαργα που είμαι σίγουρη ότι έφαγε καλά ακόμα και στα 10 λεπτά...αλλά σ'αυτήν την περίπτωση και εμένα πνίγεται Ελιν και είναι σαν να κάνει "υπερχείλιση" γάλατος στο στόμα του!
Λήδα καλά κάνεις και περπατάς!! Σύντομα θα κάνει την εμφάνιση του!

872 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 5:19 am

Leda Leda

Leda Leda
Πέμπτη που θα μαι ακριβώς 40 εβδ. αλλά ελπίζω με εντατικό περπάτημα κάτι να καταφέρω...Και η κουμπάρα μου το ίδιο είχε πάθει τι περπάτημα, τι χορό τίποτα η μικρή της...Τελικά της έδωσε η ομοιοπαθητικός κάποια χάπια και την έπιασαν οι πόνοι.....

873 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 5:34 am

IoliAtore

IoliAtore
Κορίτσια καλησπερα, τι μου κάνετε; Κατ αρχάς ευχαριστώ για τα λινκς για τον θηλασμό και τις συμβούλους! Σήμερα ρώτησα και στην κλινική στο Παπαγεωργίου (τη μαιευτική) κ μου είπαν οτι μπορούν να στείλουν και στο σπίτι μαία ή να περασω εγώ από εκεί με το μωρό - θα παμε ούτως ή αλλως την Τετάρτη για να μας δει η παιδο-οφθαλμίατρος και να ελέγξουν τον σίδηρο του μικρού, οπότε αν δεν ειναι πολύ ταλαιπωρημένος θα περάσω και απο τη μαιευτική να μου δειξουν, ειδαλλως θα καλέσω κάποια στο σπίτι.

Αυτο που θελω ειναι να μου δειξουν στασεις ειδικες για τον μικρο που ειναι ποοοοολυ μικρος, εγω εχω μεγαλο στήθος και δεν βολευομαστε. Η προϊσταμένη μου ειπε ότι γίνεται επαναγαλακτισμός, παρόλο που εχει συνηθισει με μπιμπερόν...Θα δούμε!

Κατά τα άλλα ειχαμε καλά νεα σημερα! Πάνω που ήμουν εντελώς απογοητευμένη με τη μικρη που δεν ειχε καμια βελτίωση, μπαίνω μεσα σήμερα και βλεπω αφαντη η θερμοκοιτίδα!! Την εβαλαν σε κουνακι!!!!!! Παίρνει ομως οξυγονο ακόμα - με αυτο που μπαινει στη μυτη. Όταν κοιμάται (ιδιως μπρούμυτα) δεν το χρειαζεται την περισσότερη ωρα, εχει καλο κορεσμο απο μονη της. Οταν ομως κλαει, κουνιεται ή ζοριζεται ριχνει κορεσμο κ της βαζουν το οξυγονο, καθως και οταν τρωει. Σημερα λοιπον την κρατησα αγκαλια για πρωτη φορα!!!! Και την ταισα και με μπιμπερον εξω απ΄τη θερμοκοιτιδα!!! Το εφαγε ολο (βεβαια επαιρνε οξυγονο).

Τωρα πια θα μας τη δωσουν μολις δεν χρειαζεται καθολου κ τρωει χωρις οξυγονο..

Βεβαια ειμαστε και λιγο σε εγρηγορση λογω της επιδημιας Η1Ν1 που υπαρχει κ προσεχουμε (αν παει κ στην κλινικη, θα τα δωσουν ολα τα μωρα στα σπιτια)

Κατα τα αλλα προσπαθουμε να βαλουμε ενα προγραμμα με τον συζυγο κ νομιζω τα παμε λιγο καλυτερα.. αν κ χτες ο μικρος μας γανιασε, απο τις 2 δεν κοιμοταν καθολου μετα τα γευματα, τι πιπιλες, τι στηθος, τι κουνημα τπτ! Τελικα κοιμηθηκε με τα χιλια ζορια μετά το γευμα των 11. Τον εξετασε κι ο μπαμπας μου, ευτυχως δεν βρηκε τπτ. Τη νύχτα βεβαια, δεν ανοιξε ματι, ειχε ψοφησει ο καημενος! Κοιμισμενο τον ταιζαμε, κοιμισμενο τον αλλαζαμε Laughing

Αυτα τα νεα μας!

Α Ληδάκι, οντως 22 βαθμοι ειναι γενικώς.. αλλά εμας λογω προωροτητας ξερεις ποσους μας ειπαν; 26!!! ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΣΕΙ! Τροπικο κλιμα στο σπιτι!!  tongue 

874 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 5:45 am

Leda Leda

Leda Leda
Πολύ καλά τα νέα σου Ιόλη!!!Μπράβο!!!!Πήρες και τη μπέμπα σου αγκαλίτσα να νιώσει και αυτή λίγη στοργή μανούλας που μας έλεγες τις προάλλες.....Άντε με το καλό να την πάρετε και στο "τροπικό" σας σπίτι!!!χαχαχα!!!!!

875 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 5:58 am

irenehr

irenehr
Μια χαρά τα νέα σας Ιόλη!! Άντε λίγη υπομονή και θα πάρετε και τη μικρούλα στο σπίτι και όλη η ταλαιπωρία θα ξεχαστεί!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις