Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
535 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 535 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

876 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 6:01 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ματινάκι μου και εγώ θα συμφωνήσω με την Ελίν αν βέβαια έχεις τη δύναμη και το κουράγιο για να το παλέψεις με τον αποκλειστικό θηλασμό.Πως είστε με το μωράκι σας κατα τα άλλα;

Μπράβο Ιόλη μου για τη μικρή σου για τη βελτίωσή της...Εύχομαι γρήγορα να την πάρετε στο σπιτάκι σας και να χαρείτε και τα 2 τα παιδάκια σας μαζί.

Λήδα...όπως είπα...ακάθεκτη συνέχισε το περπάτημα στο φουλ.Μην τσιγκουνευτείς.

877 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 7:09 am

IoliAtore

IoliAtore
Ευχαριστώ κορίτσια!!

κ ξεχασα συγχαρητήρια που τα καταφέρνετε με τον θηλασμό! Εγώ το εχω ξεχασει την αποκλειστικη διατροφη με μητρικο, αλλα μιλησα κ με τις αλλες διδυμομαμαδες προωρων στον θαλαμο, ολες μας βγάζουμε τα μισα γευματα. Εξ αλλου μας ειπαν οι γιατροι οτι ειναι απαραιτητο το μητρικο γαλα για τα αντισωματα κι ενα σωρο άλλα, αλλά κρινουν οτι πρεπει να δινουν λιγο ξενο ειδικο για προωρα διοτι ειναι πιο "παχυντικο" και βαζουν πιο γρηγορα βαρος. Και δυστυχως ειναι απαραιτητο να βαζουν γρηγορα βαρος, ο μικρος για να καταπολεμησει την αναιμια του και η μικρη για τα πνευμονακια. Εμεις ειμαστε μισα μισα ακριβως μητρικο-ξενο. Θελω ομως να δοκιμασω να θηλασω γιατι το ζητα ο μικρος τουλαχιστον.. αν τα καταφερω θαναι τελεια, αν οχι, θα προσπαθησω να συνεχισω με την αντληση οσο πιο πολυ μπορω  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 136747 Καλή σας συνεχεια!

878 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 12:41 pm

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.
Εμείς σήμερα το μεσημέρι γυρίσαμε στο σπίτι μας  Smile 
Η Ορσία θέλει συνέχεια να την κοιτάζει, να την πιάνει και φωνάζει "το μωρό μας!"  Smile  Χάρηκε πολύ που με είδε η ψυχούλα μου γιατί συνέχεια με έψαχνε (ευτυχώς χωρίς να κλαίει) μόνο που με την κ.τ. δεν μπορώ ακόμα να τα χαρώ και τα δύο γιατί τραβάνε τα ράμματα και πρέπει να προσέχω.
Αυτή τη φορά ο θηλασμός είναι πολύ εύκολος και γιατί έχω εμπειρία αλλά και γιατί το μωρό είναι πολύ συνεργάσιμο και ήρεμο.
Τις 2 πρώτες μέρες έχασε 210 γρ. και την τρίτη μέρα πήρε 50 γρ και χάρηκα πολύ  Smile  Κάναμε και τις απαραίτητες εξετάσεις για τα ισχία της (λόγω τέτοιας προβολής) και όλα είναι τέλεια!

Με το καλό στις υπόλοιπες!

http://www.something-special.gr

879 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 24, 2014 1:37 pm

vasoulagal

vasoulagal
μαρακι να σου ζησει και παλι το νεο μελος !! πωπω φανταζομαι τη χαρα της ορσιας !!! δε ζηλευει??? 3 νυχτες εμεινες μεσα δηλαδη μαρακι? ηταν τοσο ασχημα οσο το φανταζοσουν τελικα η καισαρικη? σηγουρα παντως σαν τον φ.τ. δεν θα ειναι !! αντε καλη λοχεια και να παιρνουμε και οι τελευταιες σειρα !!!

880 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 2:23 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σας ζήσει Μαρία!!! Χαρά η Ορσία ε? Smile

881 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 3:04 am

vasoulagal

vasoulagal
κοριτσια μου που ειστε?? εγω ειμαι πολυ χαλια σημερα καθως αυριο φευγουμε για αθηνα και την τριτη αποχωριζομαι τον αντρουλη μου μεχρι να γεννησω ! αχ κοριτσια δεν μπορω να το χωνεψω ! δεν εχω αποχωρηστει ποτε τον αντρα μου για τοσες μερες !! ειμαι απαρηγορητη και στεναχωρω και τη μπεμπουλα μου !  Sad 

882 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 3:14 am

IoliAtore

IoliAtore
Μαρία δεν θυμαμαι αν σου ευχηθηκα κι εγώ να σου ζήσει! Οπως επιθυμείτε να το δείτε το μπεμπακι!!!

Κορίτσια από ό,τι καταλαβαινω ειστε και στο φεισμπουκ μερικες; Πώς θα σας βρωωωωω;;; (αν το θελετε);

Εμείς καλά πάμε, λίγο πιο πολυ συνηθιζουμε τη φροντίδα του μωρου - εχω ψοφησει βεβαια κ τσουζουν τα ματια μου αλλα ειμαι τοσο ευτυχισμενη!!!!!! Η πεθερα παλι αφαντη, διοτι ειχε να παει λαϊκή κ θα της ερθουν και 2 πεμπτοξάδερφα, οπως καταλαβαινετε ειναι πιο σημαντικα απο το εγγονι.  Twisted Evil Βεβαια ν πω την αληθεια δεν θα ηθελα να την αφησω μονη της ακομη.... να μεγαλωσουν πιο πολυ τα μικρα κ μετα.. εχει την ταση ν κανει ο,τι θελει κ δεν της κοβει μπιτ

Τελος παντων!! Πήγε λοιπον μονος του ο αντρας μου να ταισει τη μικρη στο νοσοκομειο κ εγω εμεινα με τον μπομπιρα. Αχ τι εχει ν γινει οταν ερθουν κ τα δυο!!!

Αυτο π δεν εχω καταφερει ακομη ειναι το poire γ τη μυτη, μαρτυριο!! Καθως κ τα ρουχα που πρεπει ν τα περασεις απο το κεφαλι. Μα τι δυσκολο! Κ γκρινιαζει πολυ ο μικρος!! Εσεις πώς τα πατε;;  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 215994 

883 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 3:25 am

Pausaki

Pausaki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλημέρα!! Να σας ζήσουν τα μωρακια σας και σε όσες περιμένουν.. Με ένα πόνο και πάνω ΑΠ όλα με υγεία.. 
Ιολη μου μπορω να σε ρωτήσω κάτι;;
Ειμαι και γω απο θεσσαλονικη και ένα πολυ δικό μου άτομο ξεκινάει διαδικασίες για εξωσωματικη.. Λόγω σπερματος..επειδή σε διαβάζω και ξέρω το γολγοθά που περάσες μέχρι να τα φέρεις στον κοσμο θα θέλατε αν γίνεται να μου δώσεις τα φώτα σου σε κάποια πραγματα..καταρχάς αν μπορείς να μου πεις το ονομα του γιατρού σου και με ποιο κεντρο εξωσωματικης συνεργαστηκες..αν θέλεις Στείλε μου πμ.. Σευχαριστω πολυ I love you

884 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 4:17 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Μαράκι μου σιδερένια πλεόν και καλή λοχεία να έχεις.Να χαίρεσαι και τα 2 σου τα παιδάκια!

Ιόλη μου σου στέλνω πμ...Τσέκαρέ το Please Smile

Βασούλα μου υπομονή κοπέλα μου και θα περάσει γρήγορα ο καιρός!Θα το δείς...

Πως είστε ;Τι κάνετε;;;Τα φιλιά μου σε όλες!!!

885 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 4:54 am

kate_85

kate_85
Καλησπερα..σε ολες!

εμεις χθες φαγαμε ενα 2 ωρακι σχεδον κ τελειωσαμε κατα τις 23.30...

κ σημερα επιασα να κανω φασινα κ τωρα τελειωσα(ενα μερος της γιατι ειμαι κ τα ζωα μου αργα με την κοιλουμπα..)

Τα νεα μας..

3250 ο μπομπιρας, ψηλος και εχει ανεβει ο ατιμος!
Δεν μπαίνω την Δευτερα για πρόκληση θελει να με ξαναδει την Τρίτη που θα ειμαι 38w2d και ισως μπω εκεινο το βραδυ αλλιως το αργότερο μεχρι Παρασκευή μας ειπε..
Πολυ συμπαθητικός ο γιατρος και αναλυτικος, οτι τον ρωτησα(και 1-2και 3 φορες Razz ) μου ξανααπαντουσε με υπομονή!

Επισης αγχωθηκα γιατι μου περιεγαψε την διαδικασια της προκλησης οτι θα μπω στις 12-1 το βραδυ να μου βαλουν το κολπικο υποθετο για να ανοιξει ο τραχηλος το οποιο θα παρει 5-6 ωρες τουλαχιστον κ εαν δεν.. θα μου βαλουν και 2ο μου ειπε γι αυτο μπαινω βραδυ για κοιμηθω κιολας να περνανε οι ωρες πιο γρηγορα .. κ μετα απο 12 ωρες απο το 1ο υποθετο θα μου βαλουν ορο για του πονους (προκληση) εαν εχω διαστολη...
το πιο πιθανο ειναι να γεννησω το απογευμα την επομενης..
πανω κατω 15-18 ωριτσες Shocked  μου ειπε συνηθως κραταει ολη ιστορια αλλα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη κ εξαρταται κ απτο μωρο...

και μου αφησε 20% πιθανοτητα για καισαρικη στην περιπτωση που δεν κατεβαινει το μωρο και εγω δεν κανω διαστολη... Rolling Eyes 

Αυτα τα νεα μου...

Τα φιλια μου σε ολες,
παμε για φαγητο Razz θα τα πουμε αργα το απογευμα ξανα Very Happy 

886 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 5:02 am

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσια!!!
Μαρία να σου ζήσει η μικρη!!!!περιμενω και νεότερα απο την ορσια να πάρω μια ιδέα τι με περιμένει εμενα με την μικρη μου!!!
Εμείς σημερα βγήκαμε για κάτι ψώνια σούπερ ώστε την Δευτέρα που θα φύγω να μην τους λείψει τίποτα!!!
Περιμενω τηλέφωνο απο την μαία να μου πει τι ωρα θα πάω αυριο στο μητερα για να κάνω τις εξετασεις που χρειάζονται ώστε να μην περιμενω την Δευτέρα να βγουν και Δευτέρα πρωί βουυυυυυρρρρ για το μαιευτήριο!!!
Απο οτι μου είπε ο γιατρος να είμαι εκεί 8 και με εχει προγραμματίσει για 9 νε ξεκινήσουμε!!!!αγωνιααααα

887 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 5:50 am

IoliAtore

IoliAtore
Bobo με το καλό!!!!!

Kate όντως παίρνει πολλές ώρες, ακόμα και σε εμένα πέρσι που εκανα πρόκληση για τη διακοπη κύησης -μακρια από μας- κ δεν ήθελα πολύ μεγάλη διαστολή, μπήκα πρωί πρωί και τελικά ήμουν στο δωμάτιό μου στις 9 το βράδυ. Πάρε κανενα βιβλιο.... (στην αρχή εισαι μια χαρά, περνανε ποοοολλες ωρες ωσπου να πονεσεις). Μην αγχώνεσαι ομως, καλά εκανε κ στα είπε γ να εισαι προετοιμασμενη, μια χαρά φαίνεται ο γιατρός!

Girls που στείλατε πμ για fb απαντώ πάραυτα!

Pausaki σου στέλνω πμ για λεπτομέρειες!

Και μια χαζή ερώτηση. Θα βγούμε την Τετάρτη να πάμε στην κλινική τον μικρό μας για follow up με την παιδοφθαλμίατρο και για follow up γενικής αίματος, να δούμε τι γινεται με την αναιμια. Τις προηγούμενες 2 φορές που πήγαμε μία για τη γενική και μία για οφθ. κάναμε 2 - 2,5 ωρες τη φορά. Τωρα επειδή ειναι ολα μαζεμενα προβλεπεται να αργησουμε περισσότερο αρα θα χασω τάισμα. Η μονη λύση ειναι να τα παρω ολα μαζί μου...

Τι χρειαζεται λοιπον να κουβαλήσω στην τσάντα;

Εγώ λεω: σελτεδάκι αλλαγής - 2 παμπερς - κρεμούλα - μωρομάντιλα - 1 ζιπουνακι - 1 φορμακι - 1 κουτάκι με σκόνη γάλα στη δόση που χρειαζομαι γ 1 τάισμα - αποστειρωμένο νερό ζεστό σε θερμός - 1 αποστειρωμένο μπιμπερό με θηλή και καπακι - 1 πανα αγκαλιάς - 1 πανάκι για γουλίτσες ή σαλιάρα - 1 πιπίλα με θήκη.

Θα εχω το μωρό ντυμένο με ζιπουνακι, φορμάκι βελουτέ, κάλτσες, γάντια, σκουφί & τυλιγμενο με κουβέρτα (έχω κουβέρτα που τυλίγεται και κλείνει) διότι το μπουφάν ΚΑΙ ο σάκος μας είναι τεράστια και θα τον εχω μέσα στο πορτ-μπεμπε του καροτσιού το οποίο ειναι σαν σκληρό sleeping bag.

Μήπως χρειαζομαι και κατι άλλο ή μήπως είμαι υπερβολική;;;; cyclops δεν ξερω...

888 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 6:44 am

Leda Leda

Leda Leda
Γεια σας κορίτσιαμου!!!Τι κάνετε?!Εγώ πήγα και έδωσα εξετάσεις αγγλικών σήμερα...χαχαχα!!!Λέω αφού δεν γέννησα ακόμα....
Μαράκι τι γλυκούλα η Ορσία σου!!!!!Πρέπει να έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά σαν μανούλα!!!!!!
Βασούλα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...Και γω είμαι τόσο καιρό μακριά από τον αντρούλη μου και μου λείπει πάρα πολύ!!!Ε τουλάχιστον δεν θα ναι για πολύ και είναι για το καλό το δικό σου και της μπέμπας...
Bobo με το καλό!!!Άντε θα με προλάβεις και συ....
Kate μπράβο μια χαρά τα νέα από το γιατρό και αφού σου ταίριαξε κι όλας θα σου φύγει αυτό το άγχος!!!!
Ιόλη μου μια χαρά και σεις...Για την πεθερά ασχολίαστο...Τι να πεις....Φιλιά πολλά και στις υπόλοιπες!!!!!

889 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 9:37 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα στην πιο ομορφη παρεουλα....τι μου κανετε κοριτσια μου;;;
κατ'αρχην ματινακι μου και μαρακι να σας ζησιυν οι μπουμπουδες σας....να τις δειτε οπως επιθυμειτε.....
να σας πω και εγω την εμπειρια μου.. μετα απο πολυ περπατημα οπως σας ειχα πει εβγαλα κατα τις 12 το βραδυ της προηγουμενης Πεμτης λιγη βλενη με καφε...πηρα τη γιατρο τηλ καθ μου ειπε να περιμενουμε μεχρι το πρωι και να την παρω τηλ εκτος αν δω νερα...κατα τις 6 το πρωι σηκωθηκα γιατι επρεπε να πιασω ουρα...πιανω τα ουρα παω να σκουπιστω και εβγαλα πολυ βλενη μαζι με αιματακι..παιρνω την γιατρο τηλ η οποια ειχε τοκετο στο μητερα και μου λεει κανε το μπανακι σου χαλαρα και ξεκινα για Αθηνα...φτασαμε 9και μιση Αθηνα οπου με εβαλαν σε ενα δωματιο με ξυρισαν και μετα με πηγαν σε αλλο δωματιο και μου εβαλαν ορο με φαρμακο για να κανω συπασεις.. .δεν εκανα καθλου συπασεις ομως...εφτανα μεχρι τις 50...κατα τις 4 με κοιταει η γιατρος μου και μου λεει τελικα πηρε θεση το μωρο και εχουμε και διαστολη 2....εκανε το σταυρο της....ολα αυτα χωρις συσπασεις....τελικα στις 6και 1 μπηκα να γεννησω και 6 και 5 γεννησα....πολυ κλαμα οταν τον ειδα κοριτσια μου....το ιδιο και ο αντρας μου...
τωρα με το θεμα του θηλασμου εχω τα ιδια με το ματινακι....δεν εχω θηλη δυστυχως....αλλα το προσπαθουμε τρωγοντας πιο πολυ συμπληρωμα....θα δουμε ποσο θα προχωρησουμε ετσι....στεναχωριεμαι αλλα δεν γινεται και κατι....θα δουμε....
κατα τ'αλλα μια χαρα τα παμε με τον μπεμπη....ειμαστε πολυ καλα....τον εξετασε και η παιδιατρος την επομενη που βγηκαμε και μας βρηκε μια χαρα...αντανακλαστικα τελεια....ολα μια χαρα....
Bobo μου με το καλο για μεθαυριο...να μας πεις τα νεα σου...
βασουλα μου ολα καλα θα πανε...δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι....θα δεις οτι ολα θα πανε μια χαρα..
κοριτσια μου τον λατρευω τον πριγκιπα μου.....

890 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 10:38 am

irenehr

irenehr
Γεια σας μανούλες και μελλοντικές μανούλες!! Τι κάνετε?
Μαρία τέλεια η αντίδραση της Ορσίας! Μου φαίνεται πως θα γίνει υπερπροστατευτική αδερφούλα Smile
Βασούλα υπομονή! Λίγος καιρός έμεινε και θα περάσει!! Μη στεναχωρείς τη μπεμπούλα σου! Πλησιάζει ο καιρός που θα τη γνωρίσεις και θα γίνεται μια υπέροχη οικογένεια!!
Ιόλη μια χαρά σας βλέπω με τον μπόμπιρα!! Όσο για την πεθερά καλύτερα να μην ασχολείσαι! Να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και ας είναι πιο κουραστικό! Εμένα η πεθερά μου μια φορά ήρθε να δει το μικρό απ' όταν γέννησα...αλλά δεν με χαλάει καθόλου Smile Επίσης αυτά που λες για την τσάντα μια χαρά μου ακούγονται! Και εμείς όταν πήγαμε στην παιδίατρο χθες είχα πάρει μαζί μου 2 αλλαξιές (χρησιμοποίησα τη μία αφού τα κατούρησε όλα όταν τον έγδυνε η γιατρός), 3 πάμπερς (χρησιμοποίησα τα 2), μωρομάντηλα και 1 σελτεδάκι.
Kate μεγάλωσε ο μπόμπιρας σου!! Ίδιος με το δικό μου τελικά στην ίδια εβδομάδα! Χαίρομαι που τα βρήκατε με το νέο γιατρό! Ελπίζω να ξεαγχώθηκες λιγάκι! Και σου άφησε και extra μέρες για βολτούλες Smile
Bobo με το καλό να γνωρίσεις το νέο μέλος της οικογένειας σου! Έφτασε ο καιρός!!
Λήδα μια χαρά άνετη σε βρίσκω!! Δίνει και εξετάσεις λίγες μέρες πριν γεννήσεις Smile
Βικάκι να σου ζήσει ο πρίγκηπας σου!! Προσπάθησε όσο μπορείς με το θηλασμό, κατευθείαν ή και με θήλαστρο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε μια χαρά!!
Φιλιά και στις υπόλοιπες!

891 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 11:10 am

matinaki1990

matinaki1990
κοριτσια μου χανομαστε απο οτι βλεπω...σας διαβαζω απο το κιν. αλλα δε θυμαμαι κωδικο να μπω..
μαρακι να σου ζησει η μπουμπου...3 μερες με καισαρικη στην κλινικη σουπερρρ...μπραβο κ για τον θηλασμο κ για τη μικρη Ορσια...
Ιολη θα σου στειλω το φεισμπουκ μου...βαζεις πιπιλα στον μικρο;; εμας μας ειπε η παιδιατρος αφου κλεισει μηνα..
ληδα κοντευεις....περπατα κ θα ερθει ο μπεμπουλης...
βασουλα μου πως εισαι καλη μου;;;
συμπεθερες τι κανει το ζευγαρακι;;;
κοριτσια τα ζουζουνια τα ξυπνατε για να φανε η ξυπνανε μονα τους;;;
εμας η μπουμπου αν δε την ξυπνησουμε δε ξυπναει να φαει....
την νυχτα τα ξυπνατε;;
μας ταλαιπωρησε πολυ η ψυχουλιτσα μου πριν..την σηκωσαμε 6.15 εφαγε απο μενα 40μλ κ μεχρι να την αλλαξουμε πηγε 7 κ εψαχνε να φαει...τρωει αλλα 30 ξενο κ καταφερε να κοιμηθει στις 8.30....ησυχασε η καιμενουλα...λυπαμαι να την ξυπνησω 10 παρα παλι.. Sad Sad Sad Sad 

kate χαιρομαι που ο γιατρος ειναι καλος...η γιατρος σου γγτ δε σε ξεγεννα;;;
οσον αφορα τις ωρες που εγραψες για τον τοκετο κοιτα τα διικα μου...11.30 το βραδυ φτανουμε Ιασω...με ξαπλωνουν,με κανουν κλισμα...στις 12 με βαζουν στο 'κρεβατι του πονου.μου σπαει τα νερα ο γιατρος.μου βαζουν κολπικο υποθετο και ορο με τεχνητους πονους...στις 3 ειχα διαστολη 6...λεει ο γιατρος σε 2-3 ωρες θα γεννησεις...εγω στις 4.05 κρατουσα την μπουμπουκα μου....
  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 315810  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 315810  και στις υπολοιπες

892 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 11:14 am

matinaki1990

matinaki1990
κοριτσια τα ραμματα ποτε φευγουν;;;
εχει γινει θαμνος απο κατω  Laughing Laughing Laughing μια εβδομαδα περασε κ οταν κανω μπανιο τα πιανω...

893 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 11:40 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω πολυ ειρηνακι μου...να εισαι καλα.....οσο για το θηλασμο προσπαθω ειρηνη μου αλλα η ψυχολογια χαλια γιατι ειναι ολη την ωρα κλαμα η ψυχουλα μου...δεν εχω και γαλα ακλα το προσπαθουμε....
και εμενα ματινακι μου ο δικος μου πολυ σπανια να ξυπνησει μονος του....που και που....μας εχει πει η παιδιατρος να μην πηγαινουμε απο πισω αλλα να τον αφηνουμε να ξυπναει μονος του....
οσο για τα ραμματα και εγω ακομα τα πιανω και που και που και μενα με πονανε....για πειτε ρε κοριτσια οι πιο παλιες ποτε σας εφυγαν τα ραμματα;;;

894 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 11:44 am

matinaki1990

matinaki1990
βικυ δοκιμασες με θηλαστρο;; κανει καλη δουλεια....
εμας παλι η παιδιατρος μας ειπε να την ξυπναμε μεχρι να 40σω

895 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 11:54 am

kate_85

kate_85
Βικη μου δεν μπορω να σου πω κατι για το θηλασμο σε λιγες μερες ομως θα εχω μια ιδεα.
Απλως προσπαθησε το , εστω αστο να πιπιλιζει να σε μυριζει εκει στο στηθος κ ισως τα καταφερετε παρεα..

Ματινακι μου σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες!Η γιατρος μου αρρωστησε με βαρια πνευμονια και νοσηλεύετε εδω και 2 μερες στην εντατικη... αστα..

Μακαρι κ εγω να τελειωνω γρηγορα Rolling Eyes αλλα εγω θα ειμαι 38 εβδομαδων κ το μωρο ψηλα(τελευταια στιγμη αποφασισε αναρρίχηση το γιγαντακι,κατσε εκει που ησουν...!) μονο ο τραχηλος δεν ξερω ποσο ειναι..
Εσυ νομιζω κοντευες να κλεισεις το μηνα σου κ ειδες αιμα ή βλενη ? δεν θυμαμαι.Ησουν σχεδον ετοιμη θελω να πω

Εμενα μου ειπε εφοσον θα με ξεκινησει χωρις κανενα συμπτωμα τοκετου οτι πολυ πιθανο, να κρατησει οσο σας περιεγραψα  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 534787  κατα μεσο ορο αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο.. 

896 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 12:02 pm

matinaki1990

matinaki1990
kate κ εγω 38 ημουν....μην αγχωνεσαι...οπως ερθουν τα πραγματα...αρκει να ειστε καλα

897 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 12:09 pm

irenehr

irenehr
Και εγώ 38 εβδομάδων ήμουν ακριβώς και το μωρό ψηλά! Μην ανησυχείς Kate όλα μια χαρά θα πάνε!!
Εμείς το ξυπνούσαμε το μικρό μόνο τις πρώτες μέρες λόγω ίκτερου...κανονικά το ξυπνάς μέχρι να ανακτήσει το βάρος γέννησης.
Βίκυ προσπάθησε το με το θηλασμό χωρίς άγχος! Σιγά σιγά πιστεύω θα βρείτε τους ρυθμούς σας, είτε απευθείας είτε με θήλαστρο!
Όσο για τα ράμματα εμένα έφυγαν και σταμάτησα να πονάω μετά από 3 εβδομάδες...τώρα άλλες τελειώνουν πιο γρήγορα οπότε δεν ξέρω!

898 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 12:22 pm

kate_85

kate_85
Ειρηνη εσενα σε θυμομουν οτι ησουν 38 αλλα ξεκινησε φυσιολογικα.. και οταν ειναι φυσιολογικα ολα ερχονται κλιμακωτα κ πιο νορμαλ..

Ματινακι δεν ξερω πως μου κατσε οτι ησουν 39 και βαλε..ημουν κ σιγουρη!

Ωραια κοριτσια μου ανεβαζετε το ηθικο! Ευχαριστω!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 35468 

Γιατι σκεφτομαι το 12-15 ωρο κι τρωω φρικες σε καποιες φασεις...  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 585182 

899 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 12:35 pm

Pausaki

Pausaki
Ιολη σευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!! 
Μας κατατοπισες πλήρως 
Το εκτυπωνω κ της το δίνω...
Ειναι λιγο στα χαμένα αλλα κάθε αρχη κ δύσκολη...
Παρεμπιπτόντως αυτη την εβδομαδα πήγα και εγω για το ετήσιο τεστ παπ σε καινούργιο γυναικολογο...ειναι το τρίτο και τελευταιο ατομο απο αυτούς που μου αναφέρες στην αρχη εκει με τα 3 ονόματα των γιατρών που θεωρούνται " τοπ"
Τυχαία πήγα!!! Χάρηκα πολυ που άκουσα καλα λόγια κ απο σένα γιατι μου έκανε το κλικ κ σκεφτόμουν να τον κρατησω... cheers 
( κορίτσια σας ευχαριστω για την φιλοξενία...) 
 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 417472   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 417472

900 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 25, 2014 12:38 pm

vasoulagal

vasoulagal
βικακι μου , σε εχει ξεζουμησει ο μπεμπης σου και ειχες καιρο να μπεις ! μου λειψες !!!   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 35468  θα βρητε ενα ρυθμο με το θυλασμο !! ισως εαν πριν θυλασεις εβαζες κατι κρυο πανω στη θηλη για να βγει εξω? ετσι δεν γινετε?? ξερεις ρωταω γιατι κι εγω το ιδιο θεμα εχω με τις θηλες μου και νομιζα οτι ημουν και απ τις λιγες αλλα απ οτι βλεπω .... γεια σου κι εσενα ματινακι !! κι εμενα περιεργο μου φενεται που την ξυπνας συνεχεια τη μικρουλα σου , αλλα αφυ σου εχει πει ετσι ο παιδιατρος ... !! ειρηνακι ο μπεμπης σου ιναι 1 μηνων σημερα   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 654316  , δε μου λες , εκανες τιποτα με το συζηγο τωρα που δεν πονας??   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 328109  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 328109  να εχουμε μια ιδεα πως ειναι και αυτο μετα εγκυμοσυνης   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 36 328109  χιχιχι

kate μου παλι καλα που τα βρηκες με τον γιατρο και που ειναι και σχολαστικος !! δεν ξερω πειστευω οτι θα εχεις πολυ ευκολο τοκετο , εδω καθοσουν ξαπλα για να μην γεννησεις νωρητερα !! μα τι παθαινουν τα μωρακια μας και ανεβαινουν ψηλα στο τελος τελος?? ολα καλα θα πανε μην ανυσηχεις !!

εγω κοριτσια ψυχολογια μηδεν , ολο κλαμα ειμαι σημερα !! και νομιζω ετσι θα παει, ιδικα οταν αποχωρηστω τον αντρουλη μου !!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις