576 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 17, 2014 7:46 am
IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Lillybell έγραψε:Κοριτσια γεια σας και συγγνωμη που "μπαινω" στο θεματακι σας..
Ιολη εφοσον εχει 4 εβδομαδες (συμφωνα με το τικερακι σου) που γεννησες, αυτο το αιμα που εχεις ειναι περιοδος.. Το γεγονος οτι κανεις αντλησεις με το θηλαστρο δεν ειναι το ιδιο οπως οταν θηλαζεις. Οποτε δεν εχει σχεση η περιοδος με αυτο. Εξαλλου, ακομα και γυναικες που θηλαζουν πολυ και συνεχεια μπορει να εχουν περιοδο.Τιποτα δεν ειναι απολυτο.
Να χαιρεσαι τα μωρακια σου και με το καλο να παρεις και το κοριτσακι σου στο σπιτι..Η ιστορια σου ας γινει παραδειγμα για οσους παραπονιουνται για ψυλλου πηδημα.
Ναι, περασαν 4 εβδομαδες. Ειλικρινά αν ειναι περίοδος, εχω τσατιστεί πολύ!! Αλλά τι να γίνει!! Δεν ήξερα ότι η αντληση δεν ειναι ίδιο με τον θηλασμο, οσον αφορά την περίοδο δλδ.... Εκτός ομως απο το ξεβολεμα -μια χαρα ηταν χωρίς περίοδο!! - εμενα προσωπικα θα μου ήταν πολυ καλο να ΜΗΝ ειχα για καμποσο καιρο ακομη, διοτι εχω ενδομητριωση και οσο μενεις χωρις περιοδο,τοσο το καλυτερο για τη νοσο. Αν μου ηρθε κιολας, τοτε κλαυτα Χαράλαμπε
Ευχαριστώ για τις ευχες lillybell!
Βασουλα μου κι εγώ στο νοσοκομειο κοντά 20 μερες ημουν ετσι. Δεν αντέχεται το ξερω. Ιδιως στον ύπνο. Μεσα σε 5-6 μερες τελειωνα το μπουκαλι το μεγάλο του φυζιομερ και τελειωσα και 2 οτριβιν και 1 ντεξα ρινα. Παρόλο που δεν επιτρεπόταν και πολύ. Αλλα ειλικρινα κοιμομουν βία 3 ωρες σε αυτην την κατασταση..... Και εμενα με επιαναν τα κλαματα.. Αλλα επειδη δεν ηταν ρινιτιδα και δυστυχως ηταν ιωση γερη, μετά ηρθε και ο βηχας και οι εμετοι και η ασιτία, και ελεγα τι καλά που ειχα μονο το προβλημα με τη μύτη..
Κανε υπομονη! Και ρωτα γιατρό αν επιτρεπεται να κανεις έναν ψεκασμο με ντεξα ρινα ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, οχι συνεχεια, αλλα μονον οταν γινεται πραγματικα ανυποφορο..