776 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τετ Ιαν 22, 2014 4:05 am
gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αχ κορίτσια....σήμερα γιατί είναι συνέχεια ανήσυχη και θέλει ΜΟΝΟ στήθος?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
gallida έγραψε:Αχ κορίτσια....σήμερα γιατί είναι συνέχεια ανήσυχη και θέλει ΜΟΝΟ στήθος?
vasoulagal έγραψε:
kate που εισαι μανταμ??
μιλησα με την παιδιατρο κ ειπε οτι μαλλον ειναι κωλικοι.Τοσο νωρις ξεκινανε?Εχουμε πολλα αερια κ φαινεται να ζοριζεταιntina_kostas έγραψε:gallida έγραψε:Αχ κορίτσια....σήμερα γιατί είναι συνέχεια ανήσυχη και θέλει ΜΟΝΟ στήθος?
Το έχει ανάγκη,είτε γιατί πεινάει είτε γιατί θέλει να σε μυρίζει συνέχεια.Δεν προσαρμόζονται και αμέσως από το περιβάλλον της μήτρας.
τι επαθε ο γιατρος σου???kate_85 έγραψε:Ιολη μου το θεμα δν ειναι να γλιτωσω 200-500 ευρω εδω θα διναμε 2000 μες το νερο ουτε το φακελακι με πειραζει ουτε να κανω ενα "δωρο" με πειραζει
Με πειραζει που δεν μπορω να εξασφαλισω την επισκληριδιο, ουτε το 2κλινο ουτε καν οτι θα με κανουν εισαγωγη την Δευτερα με προκληση...τιποτα
επειδη δεν με παρακολουθουσαν εκει κ δεν εχω δικο μου γιατρο εκει μεσα να τα κανονισει για να ειμαι ησυχη.
Εντωμεταξυ ηδη μου εδωσε εναν αμεσο συνεργατη γυναικολογο η γιατρος μου για να συννενοηθω να κανουμε αυριο υπερηχο και καρδιοτοκογραφημα στην Γενικη κ να κανονισω μαζι του τα του τοκετου
και δεν ξερω τι να κανω
Δευτερα πρεπει να γεννησω κ μεχρι την Παρασκευη πρεπει να εχω αποφασισει που, η να κανονισω με αυτον τον συνεργατη της για Γενικη ή να ψαξουμε καποιον γιατρο καποια ακρη, εαν βρουμε, κ να παω στο Παπαγεωργιου
gallida έγραψε:τι επαθε ο γιατρος σου???kate_85 έγραψε:Ιολη μου το θεμα δν ειναι να γλιτωσω 200-500 ευρω εδω θα διναμε 2000 μες το νερο ουτε το φακελακι με πειραζει ουτε να κανω ενα "δωρο" με πειραζει
Με πειραζει που δεν μπορω να εξασφαλισω την επισκληριδιο, ουτε το 2κλινο ουτε καν οτι θα με κανουν εισαγωγη την Δευτερα με προκληση...τιποτα
επειδη δεν με παρακολουθουσαν εκει κ δεν εχω δικο μου γιατρο εκει μεσα να τα κανονισει για να ειμαι ησυχη.
Εντωμεταξυ ηδη μου εδωσε εναν αμεσο συνεργατη γυναικολογο η γιατρος μου για να συννενοηθω να κανουμε αυριο υπερηχο και καρδιοτοκογραφημα στην Γενικη κ να κανονισω μαζι του τα του τοκετου
και δεν ξερω τι να κανω
Δευτερα πρεπει να γεννησω κ μεχρι την Παρασκευη πρεπει να εχω αποφασισει που, η να κανονισω με αυτον τον συνεργατη της για Γενικη ή να ψαξουμε καποιον γιατρο καποια ακρη, εαν βρουμε, κ να παω στο Παπαγεωργιου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης