Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 29]

126το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 3:00 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για την κοπελιτσα: Κανεις δεν ειπε οτι ειναι μουφα η ιστορια της..Αυτο που ειπα ηταν οτι:

Μερικοι αρεσκονται να ριχνουν μια βομβα στο θεμα τους, να τρελαινονται ολοι οι υπολοιποι, να γινεται το σχετικο σουσουρο και μετα πιανουν ενα ενα τα σχολια
και 1) αυτα που τους βολευουν ειναι καλα και 2) αυτα που δεν τους βολευουν ειναι κακα...

Εκτος λοιπον απο το να γραφουμε με ομορφο τροπο τις απαντησεις μας, στο οποιο συμφωνω, ας θετουμε με ομορφο τροπο και το θεμα μας....Βομβα πετας, βομβες θα παρεις πισω.....

Και κατι ακομα: Αν εμενα μου ελεγαν οτι κατα 99% πεθαινεις (ουτε ενα...50% βρε αδελφε!)
ε το τελευταιο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να μπω εδω και να γραφω και να σχολιαζω μια μια τις απαντησεις σας....

127το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 3:02 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για τα νυχια: βρε κοριτσια ελεγα μονο στη δικη μου οθονη φαινονται ετσι;; πΑντως παλιοτερα την κραξανε κι αυτη, πρωτα με καλο τροπο καποιες κοπελες που ειναι η δουλεια τους καιι μετα, επειδη κι εκεινη δεν τη βολευαν τα σχολια εγινε φυσικα το σουσουρο...

128το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 3:04 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για τα φαγητα:
Εφτιαξα αβγοφετες γαι πρωινο..Στη συνεχεια μια ψαροσουπα για τη μικρη, που τη λατρευει (μπλιαχ!)
και εριξα μερικα μπριζολιδια και πατατες στο φουρνο για εμας που εκτιμουμε την αληθινη χοληστερινη...
Θα χτυπησω σε λιγο κι ενα κεικ για να εχει η μικρη να παιρνει στο σχολειο..
Καλα του λεω του αντρα μου..." Τον πρωτο αριθμο του Τζοκερ επιασες που με παντρευτηκες..."

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

129το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 3:17 am

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Lillybell μου, καλημέρα. Δεν αναφερόμουν καθόλου σε εσένα, να σου πω την αλήθεια δε θυμόμουν τι είχες σχολιάσει. Συμφωνώ με όσα λες, έτσι είναι, η δράση προκαλεί αντίδραση, εγώ απλώς λέω ότι δε μπορούμε να περιμένουμε από ανθρώπους που δεν έχουν την ηλικία ή το υπόβαθρό μας να αντιδρούν πάντα όπως εμείς περιμένουμε και θεωρούμε φυσικό. Όσο για το 99%, η κοπέλα εξήγησε παρακάτω ότι δεν το είχε γράψει σωστά κι ότι "κολλούσε" στην πιθανότητα να έχει δίδυμα. Έτσι ξεκίνησε και η παρεξήγηση...
Όσο για τα νύχια! Ντρέπομαι που το λέω, αλλά όσες φορές κοιτάζω το θέμα, σκέφτομαι ότι δε θα ήθελα να την επισκεφτώ. Μου φαίνονται κάπως. Άσε που αυτό το "τα κάνω όλα και συμφέρω" δεν ξέρω, ακούγεται υπερβολικό. Και μανικιούρ και πεντικιούρ και φρύδια και μακιγιάζ και διατροφικές συμβουλές με ένα μανικιούρ το μήνα δώρο ...
Για τα φαγητά: Lillybell, με σύγχισες πολύ. Τα λιγουρεύτηκα όλα (ναι, και την ψαρόσουπα!) Πες του συνονόματου, όχι τζόκερ κέρδισε, εικόνισμα πρέπει να σου φτιάξει!

130το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 3:23 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μητσαινα κ εγω ετσι το κανω το παστιτσιο.

για σημερα κοτοσουπα για τα αρρωστιαρικα μου!!!

131το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 3:31 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mhtsaina"] Άσε που αυτό το "τα κάνω όλα και συμφέρω" δεν ξέρω, ακούγεται υπερβολικό. Και μανικιούρ και πεντικιούρ και φρύδια και μακιγιάζ και διατροφικές συμβουλές με ένα μανικιούρ το μήνα δώρο ...

Χαχαχαχαχα..Τι θυμηθηκα τωρα..
Οταν ζουσαμε σε νησι, λογω μεταθεσης του συζυγου, μας τρακαρε ενας παππους..Το συνεργειο που θα διορθωνε το αυτοκινητο, ηταν παραλληλα και ο ανταποκριτης οοολων των ασφαλειων, ηταν και κατι σαν ΚΕΠ, δηλαδη ανελαβε και οοολη τη χαρτουρα..
Στα δε τοπικα Σουπερ μαρκετ (να τα κανει Ο Θεος!) πουλουσαν απο τροφιμα μεχρι αυτοκινητα, διδασκαν ξενες γλωσσες και βοηθεια στα μαθηματα..Πολυ γελιο... Laughing Laughing Laughing Laughing 

132το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 3:54 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mhtsaina έγραψε:Πιάνει αυτό το κόλπο, γίνεται πραγματικά "κρουστό" το παστίτσιο. Εγώ εδώ κι ένα χρόνο εφαρμόζω κι άλλο σύστημα, αντί να "στήνω" τα μακαρόνια στο πυρέξ ένα προς ένα όπως έκανα παλιά, τα ανακατεύω όπως είναι στραγγισμένα με τον κιμά να πάει παντού κι έπειτα τα βάζω πυρέξ και ψήνω. Γίνεται πολύ ωραίο κι έτσι!

Koρίτσια όντως έγινε τέλειο! Όσο για το "στήσιμο" των μακαρονιών, από τότε που περπάτησε ο μεγάλος μου ......το έχω κόψει!

133το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:08 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.....αυτό που λέτε περί βόμβας και πώς αντιμετωπίζεται......δεν ξέρετε ρε παιδιά, με κάθε καλή διάθεση το λέω, τι ζόρι έχει ο άλλος για να μπει να γράψει τα εσώψυχά του.....σε τί κατάσταση μπορεί να είναι......και ακριβώς επειδή το πληκτρολόγιο και ένα νικ, μπορεί να κρύβουν από πίσω,  από τη Μαρία από τη Λέρο (χρόνος κλείνει αυτές τις μέρες που "έφυγε" το αγγελούδι- ποτέ μου δε θα το ξεχάσω), μέχρι τον Αντώνη που κανιβαλίζει τα θέματα.....μπορεί όμως και να κρύβουν έναν άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή έχει ανάγκη από ένα χέρι βοηθείας και μια καλή κουβέντα, γνώμη μου, καλό είναι να είμαστε προσεκτικές όλες μας όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους υπόλοιπους και που απαντάμε. Γιατί, για μένα πάντα, χίλιες φορές να μιλήσω ανθρώπινα σε ένα άτομο που θα βγει φάουλ, παρά να στεναχωρήσω έναν άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή με χρειάστηκε και δεν τον βοήθησα. Γνώμη μου πάντα......

134το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:16 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada Παλι τα ιδια συζηταμε.. Ολα με καλο τροπο, εννοειται..
Αλλα, η μονη βοηθεια που μπορουσαμε να δωσουμε στο συγκεκριμενο θεμα ηταν να ζητησει δευτερη και τριτη γνωμη..Και νομιζω οτι ΟΛΕΣ το ειπαμε..

135το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:35 am

darsel

darsel
πωωωωωωωωωω ποσο μα ποσο βαρετο!!!

ελεος! δεν ξεραμε οτι πρεπει να μελετησουμε ψυχολογια για να μιλαμε εδω μεσα! οποιος εκτιθεται με τα σωψυχα του σε ενα καρο αγνωστους καλα θα κανει να γνωριζει οτι μπορει να πεσει και σε ανθρωπους που δεν εχουν τακτ ή που απλα λενε τη γνωμη τους χωρις σαλτσες και περιστροφες. Αμα θες μια καλη κουβεντα πηγαινε στη φιλη σου, στη μανα σου ή στην αδερφη σου!
Εδω θα τα υποστεις και την αγενεια αλλα και την ξεκαθαρηκαι αντικειμενικη γνωμη γιατι ετσι επελεξες εφοσον εκτιθεσαι σε ενα ΔΗΜΟΣΙΟ φορουμ.
Προσωπικα δεν θα πω ποτε "αχ κοριτσακι μου τι κακο σε βρηκε, ποσο σε καταλαβαινω, κανε κουραγιο καλη μου". Τα θεωρω απλα γελοιοτητες, πρωτον γιατι αυτο δεν θα το εκανα ουτε σε μενα να με χαιδεψω τοσο πολυ, ουτε σε φιλες μου ποσο μαλλον σε καποια αγνωστη γιατι αυτος ο τροπος ΔΕΝ βοηθαει.

Συγχιστικα παλι, θα μου κατσει το μοσχαρι στο στομαχι!

136το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:37 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα η μικρη με τρελανε γιατι αυτο που της ειπα εγω της το ειπαν και αλλες. Σε μενα αρχισε τα δικα της.  Και παρατηστε μας μωρε με τον τροπο. Σιγα που ειμαι? Που θα κατσω να σκεφτω μην στενοχωρηθει η καθε μια. οταν τα λεει σε αγνωστες να ξερεις οτι θα υπαρχει και μια ή δυο τρλες που θα την δουλεψουν ,θα της τα που ασχημα και αν της αρεσει.
Και να σς πω κοριτσακια μεταξυ μας . Ολες αυτες που ειπαν ΄΄θα κανω μια προσευχουλα κλπ κλπ'' Στην πργματικοτητα με το που το διαβασαν ειπαν αυτο που ειπα και εγω ''Ελεος κοπελια βαλε και ενα προφυλακτικο'' Μην μου πειτε οχι γιατι θα γελασω πολυ.Wink Wink Wink Wink Wink Wink 

Αλλο. Το θεμα τα κανω ολα. Επειδη το ξερω.  Wink Wink Οταν εισαι στην αισθητικη μετα απο μονο του σε παει το επαγγελμα να μαθεις και νυχια. Οταν περνανε τα χρονια και η μπογια σου δεν μετραει τοσο μετα οι περσσοτερες το ριχνουν στην διατροφη. Ειτε με κατατακτηριες ειτε σε ιδωτικα ιεκ .ειτε με αποσταση ειτε  οτι θες. Επειδη ομως και τα τρια ειναι σοβαρα επαγγελματα οσο να μας φαινετα γελοιο δεν μπορεις να τα κανεις ολα. πχ μια απλη νυχου δεν μπορει να αναλαβει εναν διαβητικό γιατι μπορεί να χάσει ακομα και το ποδι του. Και εγω δεν θα πηγαινα σε μια νυχου να μου δωσει διατροφη ποτε . οτι αποφασισεις να κανεις ακομα και αν ειναι 10 πραγματα θα πρεπει να διαλεξεις αυτο που σε τραβαει περισσοτερο και να κοιταξεις να γινεις τοσο καλη ωστε να εισαι ανταγωνιστικη.

Τα νυχια ειναι αθλια. και απο πλευρας αισθητικής και τεχνικής. Σταβολιμασρισμένα, με ξέφτια και πολυ κακογουστα στο βαψιμο και στο σχεδιο. Την ειπα παλι την καλη μου την κουβεντα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede στις Κυρ Ιαν 12, 2014 4:39 am, 1 φορά

137το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:38 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:πωωωωωωωωωω ποσο μα ποσο βαρετο!!!

ελεος! δεν ξεραμε οτι πρεπει να μελετησουμε ψυχολογια για να μιλαμε εδω μεσα! οποιος εκτιθεται με τα σωψυχα του σε ενα καρο αγνωστους καλα θα κανει να γνωριζει οτι μπορει να πεσει και σε ανθρωπους που δεν εχουν τακτ ή που απλα λενε τη γνωμη τους χωρις σαλτσες και περιστροφες. Αμα θες μια καλη κουβεντα πηγαινε στη φιλη σου, στη μανα σου ή στην αδερφη σου!
Εδω θα τα υποστεις και την αγενεια αλλα και την ξεκαθαρηκαι αντικειμενικη γνωμη γιατι ετσι επελεξες εφοσον εκτιθεσαι σε ενα ΔΗΜΟΣΙΟ φορουμ.
Προσωπικα δεν θα πω ποτε "αχ κοριτσακι μου τι κακο σε βρηκε, ποσο σε καταλαβαινω, κανε κουραγιο καλη μου". Τα θεωρω απλα γελοιοτητες, πρωτον γιατι αυτο δεν θα το εκανα ουτε σε μενα να με χαιδεψω τοσο πολυ, ουτε σε φιλες μου ποσο μαλλον σε καποια αγνωστη γιατι αυτος ο τροπος ΔΕΝ βοηθαει.  

εγω τα εγραψα αυτα? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 

138το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:39 am

darsel

darsel
ede έγραψε:
darsel έγραψε:πωωωωωωωωωω ποσο μα ποσο βαρετο!!!

εγω τα εγραψα αυτα? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 

μπουχαχα! alter ego κοπελιααααααααα

139το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:42 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νομίζω είναι στον τρόπο που μιλάει ο καθένας τελικά.......βοηθάει και η ανωνυμία ίσως στο να τα πείτε κάπως πιο ωμά......πάντως έχετε δίκιο, το συζητούσα και το πρωί με το ντεμάκι, όντως, όποιος εκθέτει τα προσωπικά του, πρέπει να είναι έτοιμος και για τις εκάστοτε απαντήσεις....

140το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:46 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:Νομίζω είναι στον τρόπο που μιλάει ο καθένας τελικά.......βοηθάει και η ανωνυμία ίσως στο να τα πείτε κάπως πιο ωμά......πάντως έχετε δίκιο, το συζητούσα και το πρωί με το ντεμάκι, όντως, όποιος εκθέτει τα προσωπικά του, πρέπει να είναι έτοιμος και για τις εκάστοτε απαντήσεις....
Πιστευει οτι αν ερχοταν η ανηψια μου ,η φιλη μου καποια σε εμενα προσωπικα και μου ελεγεοτι αν θα κανω το 4 παιδι κινδυνευω να πεθανω θα της ελεγα'' Μην φοβασαι θα κανω εγω μια προσευχουλα κοριτσακι μου γουτσου γουτσου''? Να ξερασω???? Εγω εχω δει οτι αν θες να βοηθησεις τον αλλον πραγματικα θα πρεπει να του πετας την πραγμτικοτητα οπως ιεναι. και αν δεν του αρεσει σημερα σε λιγο που θα εχει την ψυχραιμια να το δει πιο καθαρα θα καταλαβει οτι δεν ειχες και τοσο λαθος.  Wink Wink Wink 

141το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:51 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για να μην κουράζω, με έχει καλύψει η μήτσαινα

"δε μπορούμε να περιμένουμε από ανθρώπους που δεν έχουν την ηλικία ή το υπόβαθρό μας να αντιδρούν πάντα όπως εμείς περιμένουμε και θεωρούμε φυσικό"

*το υπόβαθρο κάντε το εμπειρίες.......

142το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:53 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχχχ..Ωραιο το μπριζολιδι! pig  pig  pig 

Οποτε τρογωντας σκεφτηκα και αυτο:  cheers  cheers 

Οκ φilenada να σκεφτομαστε την ψυχολογια του αλλου, πως γραφει, ειναι φορτισμενος κλπ, ΑΛΛΑ την ψυχολογια αυτου που τα διαβαζει τη σκεφτηκε κανεις;;;
Εκει διαβασαμε οτι "κατα 99%!!!!! θα πεθανω"..
Ε ΠΩΣ να γινει και η δικη μας η ψυχολογια;; Ευλογα η πρωτη απαντηση ειναι "βρε κοριτσι μου ΠΩΣ το αφησες να φτασει ως εδω, ενω σε ειχαν προειδοποιησει;;;"
Ευλογα ταραζεσαι, συγχιζεσαι και ολα τα συναφη κι εφοσον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ περα απο το"παρε δευτερη γνωμη" ξεσπας με τα υπολοιπα...

"Φταιω εγω που εχω νευρα, αλλα γι'αυτους που μου τα δημιουργουν, ουτε λογος ετσι;;"

143το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:54 am

darsel

darsel
filenada έγραψε:Νομίζω είναι στον τρόπο που μιλάει ο καθένας τελικά.......βοηθάει και η ανωνυμία ίσως στο να τα πείτε κάπως πιο ωμά......πάντως έχετε δίκιο, το συζητούσα και το πρωί με το ντεμάκι, όντως, όποιος εκθέτει τα προσωπικά του, πρέπει να είναι έτοιμος και για τις εκάστοτε απαντήσεις....

Συγνωμη αλλα δεν μπορω να φανταστω πιο επιεικεις απαντησεις απο αυτες που δοθηκαν ειλικρινα (και ειδικα απο συγκεκριμενο ατομο εδω μεσα που ειναι και λιγο τραμπουκος -ονοματα δεν λεμε-).
Στην πραγματικη ζωη αν ερχοταν μια φιλη ή η αδερφη μου να μου πει τετοιο πραγμα, θα σεβομουν την ψυχολογια της αλλα αν μου ελεγε οτι το σκεφτεται ακομα τι να κανει θα την επαιρνε απλα ο διαολος χωρις πολλες πολλες κουβεντες. Δεν θα μπορουσα να σκεφτω κατι αλλο απο το οτι η αδερφη μου απλα θελει να διασκεδασει τις εντυπωσεις διαπραγματευομενη ενα τετοιο θεμα.

144το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:56 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:

Οκ φilenada να σκεφτομαστε την ψυχολογια του αλλου, πως γραφει, ειναι φορτισμενος κλπ, ΑΛΛΑ την ψυχολογια αυτου που τα διαβαζει τη σκεφτηκε κανεις;;;
Εκει διαβασαμε οτι "κατα 99%!!!!! θα πεθανω"..
Ε ΠΩΣ να γινει και η δικη μας η ψυχολογια;; Ευλογα η πρωτη απαντηση ειναι "βρε κοριτσι μου ΠΩΣ το αφησες να φτασει ως εδω, ενω σε ειχαν προειδοποιησει;;;"
Ευλογα ταραζεσαι, συγχιζεσαι και ολα τα συναφη κι εφοσον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ περα απο το"παρε δευτερη γνωμη" ξεσπας με τα υπολοιπα...

"Φταιω εγω που εχω νευρα, αλλα γι'αυτους που μου τα δημιουργουν, ουτε λογος ετσι;;"

σωστό κι αυτό.........απλά υποτίθεται οτι το ζόρι το έχει αυτός που ανοίγει το θέμα.....αλλά ΟΚ πολλές φορές έχει γίνει και το δικό μου μυαλό ταλιατέλες διαβάζοντας, δεν το αρνούμαι...

145το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:57 am

darsel

darsel
filenada έγραψε:Για να μην κουράζω, με έχει καλύψει η μήτσαινα

"δε μπορούμε να περιμένουμε από ανθρώπους που δεν έχουν την ηλικία ή το υπόβαθρό μας να αντιδρούν πάντα όπως εμείς περιμένουμε και θεωρούμε φυσικό"

*το υπόβαθρο κάντε το εμπειρίες.......

καλα ειδικα αυτο δεν το δεχομαι με τιποτα. Με τη λογικη αυτη τοτε για να κανει μια γυναικα παιδι θα επρεπε να περναει εξετασεις για να δουμε ποσο ωριμη ειναι.
Δεν μπορει να εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα.
Ειμαι ωριμη για να μεγαλωνω παιδια αλλα για ολα τ'αλλα ειμαι παιδακι. Μην τρελλαθουμε κιολας, ωραια δικαιολογια!

146το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 4:58 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel like λεμεεεεεε

147το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 5:03 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
darsel έγραψε:[
καλα ειδικα αυτο δεν το δεχομαι με τιποτα. Με τη λογικη αυτη τοτε για να κανει μια γυναικα παιδι θα επρεπε να περναει εξετασεις για να δουμε ποσο ωριμη ειναι.
Ειμαι ωριμη για να μεγαλωνω παιδια αλλα για ολα τ'αλλα ειμαι παιδακι. Μην τρελλαθουμε κιολας, ωραια δικαιολογια!

Εγώ νομίζω οτι όταν μια κοπέλα έχει το τρίπτυχο όπως είπε η μήτσαινα, ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και κοινώς, αν έχω καταλάβει καλά, είναι της λογικής ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ......εμείς που κοντεύουμε τα σαράντα πια και καταλαβαίνουμε πολύ καλά πολύ περισσότερα πράγματα, δεν πρέπει να είμαστε αφοριστικές αλλά συμβουλευτικές.......μια γνώμη λέω, μη βαράτε........

***που είσαι ρε μήτσαινα να Like και me???

148το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 5:10 am

darsel

darsel
filenada έγραψε:
darsel έγραψε:[

Εγώ νομίζω οτι όταν μια κοπέλα έχει το τρίπτυχο όπως είπε η μήτσαινα, ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και κοινώς, αν έχω καταλάβει καλά, είναι της λογικής ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ......εμείς που κοντεύουμε τα σαράντα πια και καταλαβαίνουμε πολύ καλά πολύ περισσότερα πράγματα, δεν πρέπει να είμαστε αφοριστικές αλλά συμβουλευτικές.......μια γνώμη λέω, μη βαράτε........

***που είσαι ρε μήτσαινα να Like και me???

λυπαμαι αλλα εαν ειναι ετσι τα πραγματα (που δεν το πιστευω) εγω δεν εχω καμια ορεξη να συμβουλευω "χαιδευοντας τα αυτια ανθρωπων που ειναι 300 χρονια πισω απο τον ηλιο". θα πω τη γνωμη μου ετσι οπως ξερω οχι ετσι οπως θα βολευε τους αλλους. Θελει να καταλαβει? Εχει καλως. Δεν θελει? Χ@στηκα κιολας.

Αντε σου κανω εγω Like αμα το εχεις παραπονο για οσο λειπει η mhtsaina.

Με συγχισατε γαμωτο σας Κυριακατικα! Κι εχω και hangover απο χτες!

149το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 5:11 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κι εγώ φούντωσα! πάω για ένα σιγκαρέτο!

thanks για το Like....... το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 328109 

150το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 5:12 am

darsel

darsel
filenada έγραψε:κι εγώ φούντωσα! πάω για ένα σιγκαρέτο!

thanks για το Like....... το " cafe" μας #5# - Σελίδα 6 328109 

κι εγω τωρα που το λες! κι ελεγα να το αποφυγω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις