Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 17]

201Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Μαρ 20, 2014 2:18 am

sofy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ιουλιάννα πριν μια βδομάδα, δήλ 33+4 ήταν 1.853.
Στις 26/3 θα ξαναπάω. εσένα η τελευταία μέτρηση πώς ήταν?
φοβάμαι με όλα αυτά μήπως πάω για καισαρική και είναι βλακεία να έχεις γεννήσει το πρώτο φυσιολογικά και στο δεύτερο να πας καισαρική..

202Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Μαρ 20, 2014 10:07 am

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σοφυ στις 34 και 2 ηταν 1946 g ακριβως αλλα μου ειπε εινα φυσιολογικο

203Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Παρ Μαρ 21, 2014 1:39 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια..τι κανετε????πως ειστε??
ελπιδα να μας πεις οταν ξανα πας στ γιατρο..σοφυ κ για σενα το ιδιο..καλα πως ειναι δυνατον να μην ειδε τη καμπυλη οταν την εκανες?καλα θα κανεις να αλλαξεις γιατρο..οπως το λες..!!
Εγω παω στο γιατρο σε 10 μερες απο τωρα.!!
Ιουλιανα εσυ ποτε ξανα πας??

204Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Κυρ Μαρ 23, 2014 5:38 am

iouliana

iouliana
καλησπέρα κορίτσια, τι κανετε?

μολις γυρισα από ένα μθμ και καθησα να φαω

αυριο θα παω στο γιατροτο απόγευμα, να δουμε τι θα μας πει....

το πρωι εχω ραντεβού για μανικιουρ-πεντικιούρ και κατι χαρτια πρεπει να παω να παρω από το κεντρο, στο δρομο θα γεννησω δεν υπαρχει περιπτωση...

εντωμεταξύ εχω να παω σε μια εκδηλωση στος τελος της εβδομάδας και δε μου περασε από το μυαλο ότι δεν εχω τι να βαλω...και δε θελω να αγορασω τιποτα εννεοειται..

205Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Μαρ 24, 2014 3:19 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τσα! Σας ελειψα?
Τι μου κανετε κοριτσακια??

Λοιπον τα νεα μας και ειναι πολλα.. Πρωτα απο ολα, μετακομισαμε. Ειχαμε μεγαλο προβλημα με την σπιτονοικοκυρισα (ηλικιωμενη και εμενα απο πανω μας). Εμπαινε με το ετσι θελω και φωναζε, εκανε παρατηρησεις για το πως ηταν το σπιτι αν ειχαν πεταξει τα παιδια παιχνιδια κτλ, ελεγε συνεχεια οτι θα της χαλασουμε τα ξυλινα πατωματα κτλ κτλ.

Επισης δεν ηθελε τον συντροφο μου επειδη δεν ειναι λευκος. Σηκωθηκαμε και φυγαμε και απο τις αρχες του μηνα ειμαστε αλλου.
Ειμαστε ακομα μπαχαλο, εγω κοντευω να γεννησω αλλα τι να κανεις? Τουλαχιστον εχουμε την ηρεμια μας.

Απο μωρου πλευρα, την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 2800 βασει υπερηχου, εχει γυρισει σωστα, κεφαλι κατω, μεσα στα κοκκαλα της πυελου στο -1. Εγω εχω συσπασεις συνεχως, πονακια, δεν βολευομαι πουθενα ... τα ξερετε!

Κατα τα αλλα περιμενουμε ολοι, εγω, αντρας, γιατρος, μαια... ποτε η μπεμπα θα αποφασισει! Εννοειται παω για φυσιολογικο τοκετο (εκτος βεβαια ιατρικης αναγκης εκεινη την στιγμη). Θα γεννησω στο Λητω πρωτα ο Θεος... και την περιμενουμε απο τωρα εως... οσο παει. Νιωθω οτι ειναι κοντα, ιδιως αυτο το ΣΚ ειχα παρα πολλα πονακια και εμεινα στο κρεβατι.

Παω να διαβασω τα δικα σας!!! Smile SmileSmile
Σας φιλω!!!

206Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Μαρ 24, 2014 3:39 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α συγνωμη ουτε εμενα μου αρεσει η εγκυμοσυνη και στα αγορια μου, ουδεποτε μου ελειψε η κοιλια!!! Smile
Μου αρεσει να ειμαι ΜΑΜΑ οχι εγκυος!! Smile Smile

207Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Μαρ 24, 2014 5:37 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι κανετε τεταρτη εχω ραντεβου για τις τελικες αποφασεις. ιουλιανα ναι με καισαρικη θα γεννησω λογο προιγουμενης. ρε εσυ και εμενα 34+4 ηταν 2κιλα αλλα ο δικος μου γιατρος ανησυχει... θα δουμε ισως γιατι κ οι υοερηχοι εχουν μεγαλες απολεισεις πολες φορες.. κατα αλλα ειμαι μια χαρα ουτε συσπασεις ουτε πονακια μονο που εχω βαρινει

208Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Μαρ 24, 2014 7:40 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τινα μου καλησπερα κοριτσι μου..τι κανεις πως εισαι????που εισαι τοσο καιρο??????φυσικα μας ελειψες..!!!!!!ανησυχησαμε...

Ολα καλα βλεπω με τα νεα σου..μπραβο χαιρομαι κοριτσι μου..μετακομισες?ε να βρεις λοιπον τη ησυχια σου..!!αντε με το καλο κοριτσι μου κ θα ερθει κ η μικρη.!

Εγω τα εχω ολα ετοιμα..ετοιμασαμε το κρεβατακι σημερα ..τις βαλιτσες τις εχω ετοιμασει.κ τη δικια μου κ τις μικρης..!ολα ετοιμαααααααα..περιμενω κ εγω..αυριο μπαινω στο μηνα μου..!!κ μενα στ υπερηχο μου τη εβγαζε μια βδομαδα παραπανω αλλα δε ξερω τι γινετε ακομα..!!θα παω στο γιατρο 1 του μηνος να με δει..!!εχω να παω απο τις 20 φλεβαρη.τοτε ηταν 2 κιλα ακριβως..αφρατουλα θα βγει η δικια μου..τωρα τη κοβω να εχεις παει 3 και κατι....
Εχω σταματησει το μαγνησιο κ εχω αρκετους πονους κ εγω..!συσπασεις κ τα λοιπα..!!οπως λες κ εσυ δε βολευομαι πουθενα..!!κ γενικα δε μπορω να κανω τιποτα..περιμενω πως κ πως να βγει.!!
Τελευταια ημερομηνια πριν ενα μηνα, μ ειχε δωσει 22 με 24 του μηνος(πητ) τωρα θα δουμε..!!

Κατα τα αλλα ολα καλα εσυ κοριτσι μου????τι νεα????

209Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Μαρ 24, 2014 8:11 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αστε τα κοριτσια, ειχα μπλεξει!! Μετα τα Χριστουγεννα μου χαλασε το κομπιουτερ, μετα εγιναν και αυτα με το σπιτι, επλεξα!!
Να φανταστειτε σημερα μας συνεδεσαν το Ιντερνετ και αμεσως μπηκα να σας δω!!

Και εγω εχω προηγουμενη καισαρικη αλλα (εκτος ιατρικης αναγκης εκεινη την στιγμη) θα γεννησω φυσιολογικα. Οπως ειπα ολα καλα πανε προς το παρον οποτε δεν εχω λογο να παω προγραμματισμενα. Εχω πολυ καλη ομαδα και θα με περιμενουν οσο χρειαστει!

Εγω δεν εχω κανει τιποτα κοριτσια. Οκ εχω πλυνει ρουχαλακια, μας πηραν δωρο μια καλαθουνα και αυτην την εβδομαδα θα παω να παρω τι χρειαζομαι για το μαιευτηριο. Θελω κανα κανουριο νυχτικο, παντοφλιτσες, σερβιετες λοχειας... ξερετε.
Για την μικρη ευτυχως λογω δουλειας μεχρι 3 μηνων εχω ρουχα!! Smile

Θα κανουμε και την βαπτιση Ιουλιο γιατι θα ειναι εδω τα πεθερικα μου απο Αμερικη οποτε ευκαιρια ειναι και τωρα μου μπηκαν και ψυλοι να κανω και γαμο μαζι (κατι παναπλο μην φανταστειτε) γιατι ειναι σημαντικο και για τους δυο μας να παντρευτουμε σε εκκλησια.

Βλεπετε ονειρα οτι γεννατε? Εγω τελευταια βλεπω οτι γενναω ενα γοριλακι!! Και και μπροστα ο πρωην μου και η μανα του και γελανε με το ασχημο μωρο μου! Sad

Σας εχει πει να κανετε εξετασεις? Εμενα μου ζητησε, καλλιεργεια κολπικου (αφου παμε για κολπικο τοκετο), αιμα και ουρα, που τα κανω καθε μηνα. Το μονο που με ανησυχησε ειναι οτι μου βρηκε λιγο μειωμενο το αμνιακο υγρο και αμεσως εμενα μου χτυπησε καμπανακι γιατι το ιδιο ειχε συμβει με τον γιο μου, που τελικα ειχε προβλημα. Βεβαια ο γιος μου ειχε μειωμενο απο τις 20 εβδομαδες και εδω εχω μπει στον μηνα μου αλλα λεμε τωρα...

Ποσα κιλα πηρατε? Εγω 5.5!! Αλλα ειμουνα πολυ παχια (πολυ ομως!) απο πριν, απο τις εξωσωματικες. Βασικα οσοι με ξερουν λενε οτι εχασα και μαλλον γιατι μου χωρανε κατι παντελονια που δεν μου εκαναν προ εγκυμοσυνης χαχαχαχαχα!! Δυστυχως εβγαλα κετονες στα ουρα και μου ειπαν να τρωω περισσοτερο... ναι... εχω τετοιες καουρες που μονο να φαω δεν θελω!! Smile

Αυταααααααααα.... για πειτε τι βαλατε στην βαλιτσα μαιευτηριου??

210Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Μαρ 24, 2014 8:35 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καημενουλα τι τραβηξες κ εσυ..υπομονη..ολα καλα θα πανε απο δω κ περα..κ με ενα γερο μωρακι στ σπιτι σας..!αντε ωραια να τα κανετε κ τα δυο μαζι..γαμο-βαφτιση..κ εμεις λεμε να τα κανουμε φεβρουαριο..εχουμε κανει γαμο αλλα πολιτικο κ θα κανουμε τ βαφτιση κ τ θρησκευτικο μαζι τοτε..!κ σιγα σιγα ψαχνω κατι λιγα γτ μετα με τ μωρο για το πρωτο διαστημα δε νομιζω να εχω χρονο..

Αντε να πας να ψωνισεις βρε..να τ ετοιμασεις..
Εγω στ βαλιτσα μου εβαλα:πετσετες,αφρολουτρο,σαμπουαν,σερβειτες λοχειας,χτενα,πιτζαμες,ρομπα,μια αλλαξια ρουχα,επιθεματα,εσωρουχα πανω κατω..κ της μικρης εβαλα:πετσετες μπανιου,μικρες μεγαλες,εσωρουχακια,φορμακια,γαντακια ,σκουφακια,καλτσακια,πλεχτα παποουτσακια απο τ χερακια της μαμας..πανες για το πιασιμο,σεντονακια,αφρολουτρο,σαμπουαν,κρεμες για την αλλαγη πανας,πουδρα..μπεμπιλινο..τη καλαθουλα κουβερτακια..κ ολα ετοιμαααα..δε θυμαμαι κατι αλλο..!!!!!!! Very Happy 

211Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Μαρ 24, 2014 12:28 pm

iouliana

iouliana
αντε βρε Τινα πια, μας ανησύχησες!!

λοιπον, εγω πηγα σημερα(37w και 3d) η μικρη είναι 2500 Kg, αδυνατουλα δηλαδή αλλα δεν βρισκει κατι ανησυχητικο (καναμε doppler ), μου εδωσε εξετασεις αιματος για να δει τον αιματοκριτη, μου εκοψε την προγεστερονη για τις συσπασεις και λιγο αγχωθηκα γιατι εχω ηδη πολλες, ανεβασα πιεση!!πρωτακουστο για μενα!!
οποτε θα παω σαββατο στο νοσοκομειο για καρδιοτοκογραφο και κολπικη εξεταση και αν εχω διαστολή θα γεννησω αλλιως από εβδομαδα

α , ξεχασα η μικρη πηρε θεση οποτε προς το παρον παμε φυσιολογικα

ΑΓΧΩΘΗΚΑ!!

212Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τρι Μαρ 25, 2014 12:14 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αντε ιουλιανα μου μια χαραα..με το καλο να γεννησεις λοιπον κ απο βδομαδα στο σπιτι με τη μπεμπα σου..!!!μια χαρα ειναι η κοριτσαρα σου..μινιον..!!τι θες να βγει σαν το δικο μου αφρατο?? Very Happy Very Happy 
Ολα ετοιμα δε τ εχεις???μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα..!! Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 893968 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 893968 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 893968 

213Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τρι Μαρ 25, 2014 1:50 am

sofy

μπράβο κορίτσια όλα καλά πάνε!Ιουλιάννα μια χαρά πήρε βάρος. άντε με το καλό το μωράκι σου να έρθει!!!!!!

214Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τρι Μαρ 25, 2014 12:03 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια καλησπέραααααααα!Τι κάνετε?Εγώ σήμερα μπήκα στο μήνα μου!!Πέρα απο το οτι έχω βαρύνει και πρήστηκα δεν έχω κάτι αλλο!  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz Απο την μια ανυπομονώ να γεννήσω και απο την άλλη έχω αρχίσει και φοβάμαι.. Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 534787 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 534787 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 534787 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 534787 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 534787 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 534787 !Χαχαχα!Ούφφφφφφφφ!
Ολα είναι έτοιμα και περιμένουμε την μπεμπούλα μας πώς και πώς!
Τελευταία φορά ηταν 2318gr!
Πλησιάζουμε κορίτσια!!!  Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 417472 

215Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τρι Μαρ 25, 2014 11:00 pm

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα!!
Πως ειστε σημερα?

Ιουλιανα μπερδευτηκα. Εαν εχεις διαστολη τι εννοεις θα γεννησεις? Θα σε βαλει με προκληση? Καλο μου μην τον αφησεις! το 70% των προκλησεων καταληγει σε καισαρικη! Εαν δεν ειναι ετοιμο το σωμα και το μωρακι σου γιατι να το αναγκασεις? Η εγκυμοσυνη ειναι 40 εβδομαδες, οχι 38!!
(και 42 εννοιοτε!)

Μπορει να εχεις διαστολη 2 και να εισαι ετσι για μερες ή βδομαδες. Κ μετα αρχιζουν τις ηλιοθιολογιες "εισαι στενη και δεν θα γεννησεις ποτε φυσιολογικα" (το οποιο μονο με πυελομετρια το ξερεις!) "το μωρο ειναι ψηλα και δεν κατεβαινει" (φυσικα αφου δεν ειναι η ωρα του!!) "ειναι δεμενο με τον λωρο" (το 90% των μωρων ειναι με καποιον τροπο δεμενα και δεν υπαρχει προβλημα!)

Μετα σου κανει διαφορα, σε εξεταζει απο κατω για να σου κανει τεχνητη αποκολληση υμενων, μπας και ξεκινησει ο τοκετος (ενω δεν εισαι ετοιμη) και μετα σε 6 ωρες εαν δεν εχεις γεννησει, τον πιεζει το μαιευτηριο να τελιωνει και σου λεει μια μπαρουφα, τρομοκρατει και τον αντρα σου για να κανεις καισαρικη.

Κοριτσια ΠΡΟΣΟΧΗ ιδιως η πρωτομανουλες, μην ακουσετε μλκς!!!! Η καισαρικη ειναι σωτηρια ναι, οταν γινει για τον σωστο λογο!! Να θυμαστε οτι ειναι ευκολη και βολικη και δεν ταλαιπωρει ΜΟΝΟ τον γιατρο. Ειναι μεγαλο χειρουργειο και θα ταλαιπωρησει ΕΣΑΣ στην αναρρωση και το μωρακι σας που θα το παρουν πριν την ωρα του βιαια απο το σωμα σας. Και τον γιατρο δεν τον νοιαζει γιατι μολις σας ραψει, ο,τι και να συμβει (επιπλοκη) θα εχει δεκα αλλους να τρεξουν... καρδιολογο, αναισθησιολογο, παθολογο, πνευμονολογο κοκ.
Εκεινος θα κανει την επεμβασουλα του οποτε τον βολευει, θα κανει το ιατρειο του και ουτε γατα ουτε ζημια... εσεις θα μεινετε με ορους, καθετηρες, ενα καρο φαρμακα και χημικα που θα περασουν και στο γαλα σας (ΕΑΝ σας αφησουν να θηλασετε και δεν αρχισουν τα "πειναει το παιδι, δεν εχεις γαλα, δωσε ξενο"), θα ειστε νηστικες και πονεμενες, κ γενικα μια απολυτα φυσικη διαδικασια που ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρονια ακολουθει η φυση, θα ιατρικοποιηθει χωρις λογο.

Δεν ειχα αναιτια καισαρικη... επρεπε να την κανω, κινδυνευε το παιδι μου. Η κτ, σωζει ζωες. Δυστυχως ομως την εκμεταλευονται στην Ελλαδα. 70% των παιδιων ερχονται στον κοσμο με κτ, τοσο πολυ που η Ευρωπαικη Ενωση μας κυνηγαει!!

Το μονο που σας λεω με ολο αυτο το κατεβατο ειναι... ενημερωθειτε. Πραξτε οπως θελετε... δικο σας σωμα, δικο σας μωρο, δικη σας αποφαση. Αλλα ενημερωθειτε! Δεν ειναι κακο κατ'εμε να πεις "ξερεις κατι, ΔΕΝ θελω να γεννησω με φτ, φοβαμαι". ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!!! Smile
Αρκει να παρετε μια αποφαση μονες σας και οχι κατω απο καθεστως τρομοκρατιας και φοβου και ψευδων πληροφοριων γιατι βολευει τον γιατρο σας.
Ο τοκετος, ανηκει σε εσας... αλλα ειναι ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ!!! Εμεις τον ζησαμε τον δικο μας οταν γεννηθηκαμε... τωρα ειναι η σειρα του παιδιου σας. Εαν σας πει για κτ στις 38 εβδομαδες, τουλαχιστον πειτε ΟΧΙ. Να κλεισετε τις 39... να ειναι αληθινα τελειομηνο. Οχι δεν παιρνουν απλα βαρος... ακομα ο εγκεφαλος αναπτυσεται. Καθε ημερα στην μητρα αντιστοιχει με 7 ημερες στην Εντατικη, το ξερατε αυτο?

Σας παρακαλω, αφιερωστε μιση ωρα και διαβαστε αυτο:
http://gunaikakaimama.blogspot.gr/2014/01/57.html

Ενα γραμμα στον γιατρο μου... 57 φωνες γυναικων που τις ξεγελασαν οι γιατροι τους με ψευτικες δικαιολογιες για να κανουν καισαρικη πριν την ωρα τους γιατι ετσι τους βολευε οχι γιατι ηταν πραγματικη αναγκη!

Μονο ενημερωθειτε, αυτο σας προτρεπω. Η αποφαση ειναι δικη σας και ποτε δεν θα κρινω καμια, ποτε. Αρκει να την παρετε ΕΣΕΙΣ και οχι το προγραμμα του γιατρου σας!!! Ιδιως εμεις που εχουμε "δυσκολες" ημερομηνιες δηλαδη κοντα στο Πασχα!! (μη και δεν φαει αρνακι ο γιατρουλης μας!! Λειτουργημα κανει οχι 9-5 εργασια σε γραφειο, να μην διαλεγε μαιευτικη!)

Ουφ... τα ειπα Smile Μην με μαλωσετε... το κανω ΜΟΝΟ επειδη σας νοιαζομαι ολες κ σας αγαπω, οχι επειδη ειμαι καμια τρελλη φανατικη... ειπαμε ΜΟΝΟ να ενημερωθειτε, η γνωση ειναι παντα δυναμη!

Σας φιλωωωωωω

216Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Μαρ 26, 2014 7:50 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπεραα κοριτσια..τι κανετε??????????

Εχεις δικιο τινα μου ετσι λειτουργουν πλεον ολοι οι γιατροι..κ δε πρεπει να τους αφηνουμε πλεον να εχουν τετοια επιρροη ..εγω το ειπα στο γιατρο μου οτι δε θα κανω καισαρικη με τιποτα...εκτος απροοπτου φυσικα κ πως μονο εαν σπασουν τα νερα θα γεννησω..!!ελπιζω να τα καταφερω..!!

Εσεις τι αλλα νεα κοριτσια?????

217Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Μαρ 26, 2014 11:15 am

iouliana

iouliana
τι κανετε, κορίτσια??

Τινα, όχι δε θελει να γεννησω από τωρα, το θεωρει πολύ νωρις, απλα θελει να με παρακολουθει πιο στενα γιατι κοψαμε πλεον το χαπι για τις συσπασεις και εγω εχω ηδη πονους (όχι τραγικους) απλα μου κλεινει ραντεβού όταν είναι στο νοσοκομειο για να μην χρεωνομαι

218Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Μαρ 27, 2014 4:51 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια... σαν να γινεται κατι.. ΙΣΩΣ. Δεν ξερω... εχθες το βραδυ δεν βολευομουνα πουθενα και με τιποτα... σημερα κατι υγρα λιγοοοο παραπανω (οχι ομως να τρεχουν) κατι πονακια... υπνηλια. Θελει να με δει στις πεντε παρα... οχι δεν γενναω, δεν νομιζω δηλαδη... αλλα ισως, ΙΣΩΣ λεω, ετοιμαζομαι?

Θα μπω να σας πω φυσικα!

Σας φιλω ολες Smile

219Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Μαρ 27, 2014 6:45 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια..τ κανετε????

Τινα μου κ εγω τ ιδια..εχω να βολευτω κατι μερες το βραδυ και εχω πολλα πονακια κοριτσια..απο υγρα κατι σαν βλεννες ασπρες-διαφανη..δε μπορω να καταλαβω γτ φοραω χρωματιστα εσωρουχα..αλλα παντως η κοιλια μου εχει χαμηλωσει πολυ πολυ..!νιωθω και τη μικρη αρκετα χαμηλα..κ για τη υπνηλια τα ιδια..ενω κοιμηθηκα χθες πολλες ωρες το βραδυ(πρωτη φορα μετα απο μερες)κουτουλαω και με περνει ο υπνος αν χαλαρωνω.ειναι κ αυτο σημαδι?..τωρα δε ξερω..δε τον πηρα τηλ τ γιατρο.!θα περιμενω να παω απο κοντα την τριτη..!εν τελλει να μας πεις οταν γυρισεις τι εγινε..ναι?μη μας ξεχασεις..

Φιλουδιαααααα..

220Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Μαρ 27, 2014 7:38 am

iouliana

iouliana
καλησπέρα κορίτσια!

και εγω μια από τα ιδια, ποναω αρκετούτσικα και στις συσπασεις και από κατω αισθανομαι πολύ περιεργα, έναν πονο με σουβλιες δε ξερω πως να το περιγραψω ακριβως και επισης εχω τρελη νυστα!λετε να γεννήσουμε ολες μαζι??πλακα θα εχει
Τινα περιμενουμε να μας πεις!!

και ασχετο, τι ηθελε να πει ο αντραςμου στην πεθερα μου ότι ο γιατρος μας ειπε ότι θα ηθελε το μωρο να είναι λιγο βαρυτερο, ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕ!!!

221Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Μαρ 27, 2014 8:08 am

iouliana

iouliana
α ξεχασα εχω και αυτην την αισθηση του βαρους σαν να θελω να ενεργηθώ

222Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Μαρ 27, 2014 8:50 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λες να γεννησουμε ολες μαζι?χαχαχαχα..φαση θα εχει..!!!!! Very Happy Very Happy 
σας τα εχει πρηξει ιουλιανα μου ε?ωχ..υπομονη... Rolling Eyes Rolling Eyes 

Κοριτσια πραγματικα δε μπορω κ εγω αλλο πια..δε βολευομαι πουθενα..!κουραστηκα...θελω να περασουν οι μερες!!!!!!!!

223Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Μαρ 27, 2014 9:27 am

iouliana

iouliana
ναι μας τα επρηξε, ταχα μου είναι στεναχωρημενη!!εντωμεταξυ με βλεπει να κανω δουλειες πχ να απλωνω τα ρουχα και μου λεει μη κουράζεσαι τωρα βρε δε κανει...ε καλα της λεω θα ερθει ο θειος μου να τα κανει.. και χαζογελάει και εξαφανίζεται, πραγματικα δε θελω να μου κανει δουλειες αλλα εκνευριζομαι οταν μου το λεει, αφου κυρα μου δε θελεις να με βοηθήσεις τουλάχιστον μη με εκνευρίζεις

και φυσικα μου ανακοινωσε να μην ανησυχω οταν θα μπω για γεννα, θα φταιχνει αυτή φαι για το γιο της!γιατι ξερετε το ειχα μεγαλη στεναχωρια!!αυτή ειανι η ανησυχια μου!

ΘΑ ΤΗΝ ΠΝΙΞΩ!

ναι και εγω ρενια, θελω να γεννησω αν και αγχωνομαι για το μετα!!

224Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Μαρ 27, 2014 10:50 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσακια μου... Λοιπον, εδω και ημερες χανω σιγα σιγα αμνιακα, το μωρο δεν εχει σταλα Sad
Ξεκιναμε αντιβιωση μπας και φτασουμε τις 37. Απο βαρος ειναι 3200 οποτε καλη. Δεν εχω καθολου διαστολη, πρεπει (εαν δεν συμβει κατι) να εχω γεννησει μεχρι την αλλη Τεταρτη. Αυριο παω για εξετασεις, την Δευτερα για ΚΤΓ στο Λητω. Προς το παρον το μωρο δεν δυσφορει. Αλλα τελιωσαν οι μερες κοριτσια... ερχεται!

Οι επιλογες μας ειναι: Ξεκιναει ο τοκετος απο μονος του... β) κανουμε ελαφρια προκληση γ) λεμε δεν το ρισκαρουμε παμε για καισαρικη... τα ζυγιζουμε και αποφασιζουμε!

Αυτα απο εμενα!! Σας φιλωωωωω

225Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Μαρ 27, 2014 11:03 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσι μ τινα οταν εννοεις χανεις αμνιακα?δλδ?ολα καλα ειναι το μωρο σ ετσι?δλδ τι σ ειπε να αποφασισεις τι απο τα τρια θα κανετε τελικα??υπομονη..ολα καλα θα πανε..

Να σε ρωτησω.εδω και πολυ καιρο εχω κ εγω υγρα αρκετα αλλα νομιζα πως ηταν ορμονικο..πως ηταν τα υγρα αυτα που ειχες?αγχωθηκα.. Crying or Very sad 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις