401 Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Ιουν 25, 2014 3:02 am
iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεννησα 2 απριλιου
βαλε τικερακι ν βλέπουμε ποσο είναι ο δικος σ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 10 ... 15, 16, 17
iouliana έγραψε:γεννησα 2 απριλιου
reniapa έγραψε:ολα καλα κ εμεις..εδω οπως ειπες εχουμε πεσει πανω στο μωρο..ποσο ειναι ο μικρος σου??
iouliana έγραψε:ελα ντινα
ακομη δ τα κατάφερες μ τ τικερακι? π κολλας?
ο μικρος σ αρχισε στερεες?
iouliana έγραψε:μολις ολοκληρώσεις τ 3 βηματα κ πατησεις next,σ βγαζει σ μια σελιδα οπου εσυ θ πατησεις αυτό
Forum signatures: HTML • Babycenter • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code
κ θ σε βγαλει έναν κωδικο
αυτόν τ κωδικο εσυ θ τ αντιγράψεις στο προφιλ σ εκει π λεει υπογραφη
iouliana έγραψε:μπορει ν μην εχεις συμπληρωσει μηνυματα π απαιτούνται ώστε ν βαλεις τικερ, γι υατο γραφεεεεεεεεε
εμεις σ λιγο θ παμε γ εμβολιο, ελπιζω ν μην εχουμε δραματα τ βραδυ, μια υπνηλία θ ηταν καλοδεχουμενη
ntina82 έγραψε:iouliana έγραψε:μπορει ν μην εχεις συμπληρωσει μηνυματα π απαιτούνται ώστε ν βαλεις τικερ, γι υατο γραφεεεεεεεεε
εμεις σ λιγο θ παμε γ εμβολιο, ελπιζω ν μην εχουμε δραματα τ βραδυ, μια υπνηλία θ ηταν καλοδεχουμενη
οοοοοο το δευτερο σας ; ή το τριτο; οοοοο το κοριτσι μου θα το τρυπησουν...δεν πειραζει για καλο του ειναι....αυτο λεω και στον δικο μου και απο μεσα μου λεω αχ παιδακι μου που θα πονεσεις.χαχαχαχαχαχαχαχ
iouliana έγραψε:ntina82 έγραψε:iouliana έγραψε:μπορει ν μην εχεις συμπληρωσει μηνυματα π απαιτούνται ώστε ν βαλεις τικερ, γι υατο γραφεεεεεεεεε
οοοοοο το δευτερο σας ; ή το τριτο; οοοοο το κοριτσι μου θα το τρυπησουν...δεν πειραζει για καλο του ειναι....αυτο λεω και στον δικο μου και απο μεσα μου λεω αχ παιδακι μου που θα πονεσεις.χαχαχαχαχαχαχαχ
τ δευτερο είναι, στο πρωτο πατησε κατι τσιριδεςςςςςςςςς ασε, αλλα γ λιγο, απλα στη διαρκεια της υπολοιπης ημερας εκλαιγε όπως μ ειχε προοιδοποιησει η παιδιατρις γτ τ θυμοταν, την επομενη ειχε υπνηλία κ ναι τ απολαυσα
ntina82 έγραψε:iouliana έγραψε:ntina82 έγραψε:iouliana έγραψε:μπορει ν μην εχεις συμπληρωσει μηνυματα π απαιτούνται ώστε ν βαλεις τικερ, γι υατο γραφεεεεεεεεε
τ δευτερο είναι, στο πρωτο πατησε κατι τσιριδεςςςςςςςςς ασε, αλλα γ λιγο, απλα στη διαρκεια της υπολοιπης ημερας εκλαιγε όπως μ ειχε προοιδοποιησει η παιδιατρις γτ τ θυμοταν, την επομενη ειχε υπνηλία κ ναι τ απολαυσα
εμενα οταν βλεπει την παιδιατρο ξεκιναει κλαιει...απο την μια γελας αλλα απο την αλλη δεν μπορω να το βλεπω να το τρυπανε...εμενα Δοξα Τον Θεο ουτε πυρετο ουτε γκρινια...ειχε πρηστει μονο το μπουτινι μας χαχαχ
iouliana έγραψε:καλησπέρα!
τ καναμε τ εμβολιακι, ενταξει από τσιριδα καλα παμε ................
κ τ βραδυ με ψευτοκλαιγε αλα Μαρθα Βουτση...
μ ειπε η παιδίατρος ότι θ ηθελε ν βαλει λιγο περισσοτερο βαρος κ ν προσπαθήσω ν τη θηλαζω πιο πολύ αλλα μ τ ζορι λιγο δυσκολο...τ ν κανουμε ειμαστε μονδελες
ντινα δεν ειπες φυσιολογικα γεννησες?
στο άλλο θεμα λεγατε γ κιλα?
σ εμειναν?εγω εβαλα 13 κ μ εμεινα, 3 περιπου αλλα από κοιλια ευτυχως πλακα μαζευτηκε αμεσως ουτε χαλαρωση ουτε τιποτα
iouliana έγραψε:ο γιατρος ξερει καλυτερα ντινα, εγω φυσιολογικα γεννησα μ προκληση κ ευκολα μπορω ν πω
τ σοσιβιακι π λες λογιακ είναι από την καισαρικη θ φυγει κ αυτό μ τον καιρο..
εκανες κανενα μπανιο?
iouliana έγραψε:αντε ρε ωραια, εγω από αυριο θ αρχισω, μ ηρθε κ η πρωτη περιοδος γι αυτό καθυστερησα
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης