26 Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Κυρ Ιαν 26, 2014 12:05 pm
iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ!ναι!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
iouliana έγραψε:αχ!ναι!!
iouliana έγραψε:Ρενια λοξυγγα θα εχει η μικρη σου οπως εγραψε και η Βασω, και εμενα εχει συνεχεια η μικρη και το νιωθω κατω απο τον αφαλο 2-3 φορες την ημερα πλεον
για το νοσοκομειο πηρα 2 νυχτικιες με κουμπακια αν και προτιμω τις πυζαμες, μια ρομπα και τωρα θελω να παρω μερικες βρακες(καταλαβαινετε), τι αλλο θελει?
σερβιετες σιγουρα αλλα ποιες?
ειδα και για σουτιεν θηλασμου αλλα δε θα παρω απο τωρα, εσεις πηρατε?
reniapa έγραψε:καλησπερα κ απο μενα..τι κανετε??καλα λεμε σοφυ μου εσυ τι κανεις??
Κοριτσια εγω παλι ουτε οι καφεδες μ αρεσουν ουτε τα τσιγαρα..οποτε γλυτωσα...υπομονη λιγο ακομα σας εμεινε κ μετα θα τα ξανα γευτειτε..!!!!!!
reniapa έγραψε:iouliana έγραψε:Ρενια λοξυγγα θα εχει η μικρη σου οπως εγραψε και η Βασω, και εμενα εχει συνεχεια η μικρη και το νιωθω κατω απο τον αφαλο 2-3 φορες την ημερα πλεον
για το νοσοκομειο πηρα 2 νυχτικιες με κουμπακια αν και προτιμω τις πυζαμες, μια ρομπα και τωρα θελω να παρω μερικες βρακες(καταλαβαινετε), τι αλλο θελει?
κοριτσι μου γεια.δε νομιζω να ειναι ο λοξυγκας στη περιοχη μου απο κατω..αλλο κατω απο το οφαλο κ αλλο στη περιοχη μου.. :-(
iouliana έγραψε:reniapa έγραψε:iouliana έγραψε:Ρενια λοξυγγα θα εχει η μικρη σου οπως εγραψε και η Βασω, και εμενα εχει συνεχεια η μικρη και το νιωθω κατω απο τον αφαλο 2-3 φορες την ημερα πλεον
κοριτσι μου γεια.δε νομιζω να ειναι ο λοξυγκας στη περιοχη μου απο κατω..αλλο κατω απο το οφαλο κ αλλο στη περιοχη μου.. :-(
εχει το κεφαλι της εκει κατω??εμενα εχει τα ποδια της κατω και το κεφαλι της ειναι κατω απο τον αφαλο μου γι'αυτο το νιωθω εκει
sofy τι κανεις?
try ευτυχως δεν εχω προβλημα με τη τουαλετα αλλα ειναι τρομερα ενοχλητικο οατν εχεις
reniapa έγραψε:καλημερα κοριτσια..τ κανετε?τ ιδιο θεμα εχω κ εγω τρυ30..κ ειναι τοσο σπαστικο..λιγο καιρος μας εμεινε που θα παει..
Κοριτσια εχει βγει μια προσφορα με πανες κ μωρομαντηλα απο τ ναννυ την ετιρεια..να σας τη πω μηπως σας ενδιαφερει?εγω τη περιμενω απο μερα σε μερα..
iouliana έγραψε:κοριτσια χωρις να ειμαι 100%σιγουρη, τα σουπερ τις babylino 2-5 τα 28 τμχ, τα εχει 5,5 ευρω και οι libero συμφερουν οταν τις βγαζουν σε προσφορα μιση τιμη
reniapa έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα..κ παλι δε συμφερει αν το υπολογισετε..
τα παμπερς εχουν 14 ευρω τα 74 τεμαχια..δλδ στ ναννυ που μας δινει 140 πανες με 25 μαζι με 5 πακετα μωρομαντηλα..ενω στ παμπερς παιρνεις 74+74=148 αλλα δινεις 28 ευρω διχως τα μωρομαντηλα..
κ στ babylino παιρνεις τα 28 τεμαχια* 5=140 δηλαδη..οποτε δινεις 27,5 διχως τ μωρομαντηλα..και τα μωρομαντηλα να μη θελετε παλι σας συμφερει γιατι γλιτωνετε..δε ξερω κοριτσια μου η καθε μανουλα ξερει κ κανει κουμαντο..εγω απλα το ανεφερα για αν θελετε επειδη ειναι οικονομικες..!
ΤΙ αλλα??πως πατε σημερα??????
iouliana έγραψε:κοριτσια τι κανετε?
σημερα ειμαι λιγο πτωμα....ολη την ημερα ημουν στους δρομους αλλα δε με επιασαν συσπασεις ...περιεργο..
την αλλη εβδομαδα παμε στο γιατρο, η μικρη μου κοβει βολτες στην κοιλια, προχθες εβαλε για μιση μερα το κεφαλι της κατω και μετα αλλαξε γνωμη και ξαναγυρισε οριζοντια...
iouliana έγραψε:βρηκα τελικα φτηνα σουτιεν θηλασμου!!αν και ειδα και ενα πολυ ωραιο της triumph με ενισχυση που ειχε ομως 35 ευρω, οποτε αστο...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης