Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 17]

276Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Απρ 17, 2014 8:23 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρενια μου να την δεις σαν τα ψηλα βουνα!!!!
Σου στελνω πολλα φιλακια!!!
Βρε κορίτσια να βαλουμε καμια φωτο να δουμε τα μωρα μας;

Ιουλιαννα μου μου αρεσει που τα παιδια μας γεννηθηκαν με μια μερα διαφορα!!
Δινεις ξενο ή δικο σου αντλημενο; κ εγω εχω ορμονικα αλλα εγω εχω σαν καταθλιψη ενα πράγμα. Θα περασει κ αυτό... ελπιζω.

Εμεις είμαστε καλά. Θηλαζω αποκλειστικά, δεν εχει παρει σταλα ξενο κ περιμενω να κλεισει τις 40 να εχει εδραιωθεί ο θηλασμός να δωσω κακια πιπιλα γιατί ωρες ωρες κανει εμενα πιπιλα!!! Smile
Σαν τον αδερφο της!!

Σας φιλωωωωω

277Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Απρ 17, 2014 8:44 am

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ξενο δινω Τινα προς το παρον, εβαλα το θηλαστρο μια φορα αλλα επειδή ηταν οι θηλες πληγωμενες εβγαλε αιμα και φοβάμαι να το ξαναβαλω, θα το κανω όμως από εβδομαδα σιγουρα,
βεβαια με βολευει προς το παρον γιατι από εβδομαδα θα ξαναξεκινησω μαθηματα οποτε αν περασει η ωρα και το μωρο υστεριαζει να του δωσουν γαλα να ηρεμησει

στην πιπιλα εγω ενεδωσα τελικα και την δινω κανενα πενταλεπτο την ημερα σε εκτακτη αναγκη για να ηρεμησει και την βγαζω η για να κερδισω λιγο χρονο όταν κανω κατι άλλο αφου τις περισσοτερες φορες είμαι μονη στο σπιτι, εμενα ευτυχως δεν με εχει για πιπιλα , τρωει και κυριολεκτικα με φτυνει μετα Laughing Laughing 

278Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Απρ 17, 2014 10:17 am

vasoulagal

vasoulagal
να σας ζησουν τα μωρα σας κοριτσια !! να τα δειτε οπως επυθημητε και να ναι γερα !!! ιουλιαννα για να επανελθουν οι θηες σου μπορεις να βαλεις λανοληνη !! ειναι ακρως αποτελεσματικη και δεν χρειαζεται και ξεβγαλμα  Very Happy  Very Happy

279Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Παρ Απρ 18, 2014 12:13 am

iouliana

iouliana
Βασω σε ευχαριστούμε!!

την κρεμα τη βαζω και μαλλον τωρα είναι ενταξει, εσυ τη βαζεις συνέχεια ετα από κάθε θηλασμο?

280Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Παρ Απρ 18, 2014 1:13 am

sofy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα μανούλες! Ρένια να σου ζήσει η μικρή πριγκίπισσα! Πέρασες δύσκολα στον τοκετό..
Εμείς γυρίσαμε την Κυριακή σπίτι. Η μικρή είναι μια χαρά, γεννήθηκε 2.570 και έμεινε μισή μέρα στη θερμοκοιτίδα και 1 μέρα για παρακολούθηση λόγω σακχάρου.
Είναι πολύ ήσυχη και ανταποκρίνεται μια χαρά στον θηλασμό. Η παιδίατρος μου είπε να τη θηλάζω κάθε 2 ώρες μέχρι να φτάσει τα 3 κιλά!
Εγώ έχω κάποια προβλήματα σχετικά με πόνους.
Κάθε φορά που προσπαθώ να κατέβω απο το κρεβάτι κλαίω.. Σταμάτησε η αιμοραγία και ξεκίνησα αντιβίωση και ανέβασα και πυρετό. Ο γιατρός μου είπε πώς συμβαίνει συχνά μετά απο χειρουργείο.
Κάνω υπομονή και με βοηθάει πολύ και ο άντρας μου.
Κατα τ' άλλα κορίτσια αισθάνομαι πολύ όμορφα ψυχολογικά που όλα πήγαν καλά και η μπεμπούλα είναι μια χαρά. τον τελευταίο μήνα είχα τρελαθεί απο το άγχος!
Πάσχα πού θα κάνετε κορίτσια? φαντάζομαι πως δεν θα έχετε πολλές μετακινήσεις!

281Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Παρ Απρ 18, 2014 2:25 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια..τ κανετε??πως ειστε??σας ευχαριστω παρα πολυ για τα ωραια σας λογια..εγω σχετικα καλα..εδω με αντιβιωση με τα ραμματα να με πεθαινουν κ υπομονη..!!
Κοριτσιαναι πολυ ταλαιπωρια..αλλα οταν κοιταζω τη μικρουλα τα ξεχνω..!!
Κ εγω θηλαζω κοριτσια..δε τρωει τπτ αλλο παρα μονο απο τη μαμα της..!μου αρεσει αυτο..προσπαθησα να τη δωσω χαμομηλι για τους κολικους που εχει κ μενα κατι λιγους και για να μη αφυδατωνεται..μου το ειπε ο παιδιατρος..αλλα δε το τρωει πολυ..
Εγω κοριτσια εχω κατεβασει πολυ γαλα εχω πριστει πολυ γενικα..εχω βγαλει ενα εξογκωμα κατω απο τη μασχαλη κ ειναι ο αδενας απο το στηθος..γιατι εχω πολυ γαλα λεει και υπαρχει περιπτωση να μου κανει μαστιτιδα..αφηστε..τι τραβαω..!τη ταισω συνεχεια οσο τρωει δλδ γιατι οταν τρωει 15 λεπτα απο τ καθε στηθος η και λιγοτερο κοιμαται για 4-5 ωρες..και δε θελω να τη αφηνω τοσες ωρες νηστικη αλλα δε ξυπναει..!!οτι κ να της κανω δε ξυπναει κοριτσια..!!πωπω..αφηστε.μιλησα με παιδιατρο στο μερος που ειμαι κ μου ειπε μη τη ζοριζω να ξυπναει καθε 3 ωρες..να τη αφησω ελευθερη κ αν περνανε 4 ωρες κ δε εχει να της βαζω νερο στ προσωπο της , να την πειραζω μηπως κ ξυπνησει..αλλα το εκανα κ αυτο..τπτ..!!πολυ αναισθητη κοριτσια..!!εχει πεσει σε ληθαργοοο...σαν τη μαμα της ειναι...υπναρου..σημερα μ εχει φαει απο τ 6 το πρωι μεχρι τις 10 κ μιση σχεδον 15 συνολικα λεπτα κ κοιμαται..δε ξυπναει.!!οτι κ να της κανω.!!αλλα κανει κ κακα και λοξυγκα εχει κ ρεβεται.ο γιατρος μου ειπε αφου ειναι 3 κιλα μη τη ζοριζω.θα παμε στις28 του μηνος στο παιδιατρο για ελεγχο ικτερο κ τα υπολοιπα...τι να πω.υπομονη...!ελπιζω να στρωσει..!εμενα πιπιλα δε θελει..εσας τη δεχουνται δλδ??
τα μωρακια σας ολα καλα??

282Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Παρ Απρ 18, 2014 5:27 am

vasoulagal

vasoulagal
ιουλιαννα λανολινη βαζε  οποτε θελεις ! εγω τωρα δεν βαζω ! σε λιγες μερες θα φτιαξει και σενα το στηθος σου και δεν θα την χρειαζεσαι θα το δεις !!

ρενια μου , ενα κολπακι να την ξυπνας ειναι να της τριβεις με λιγο δυναμη την πατουσιτσα της με τον αντυχηρα σου ! ειναι αντανακλαστικο και θα ξυπνησει αμεσως  Very Happy  βεβαια εμενα ξυπναγε εκεινη την ωρα , παταγε ενα κλαμα γιΑ δευτερολεπτα και μετα ξανακοιμοτανε .. ασε οταν κοιμουνται ειναι  ζορι δεν ξυπνανε με τιποτα

283Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Παρ Απρ 18, 2014 5:38 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα όμορφες!
Να σας ζησουν τα μωρακια σε οσες δεν ειπα.

Σοφυ εμενα ειχε γεννηθει 2 κιλα ο δικος μου. Σε νιωθω... σαν γατί ηταν!!

Λοιπον για πληγες στο στηθος καλο ειναι κ το βαλσαμελαιο αλλιως γνωστο κ ως σπαθολαδο.

Ρενια μην δινεις ακομα πιπιλα μεχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός στις 40 περίπου ημερες. 10525 ειναι το τηλεφωνο για την γραμμή του θηλασμου εαν εχεις απορία.
Το ξερω οτι οι συμβουλές ειναι κάπως κ θα ακούσεις πολλα αλλα μου επιτρεπεις ελπίζω καθότι είναι το τρίτο που θηλαζω. Κανενας παιδιατρος δεν ειναι ειδικος ουτε στο πως θα την μεγαλωσεις ουτε πως θα θηλάσεις.
Να σου κανει εμβολια να σου δωσει αντιβιωση ναι... εσυ θες συμβουλο θηλασμου.
Το μωρο δεν χρειάζεται τιποτα αλλο εκτος απο το γαλα σου.

Κολικους δεν εχουν τα μωρα ακομα!! Κλαινε γιατι βραχηκαν, λερωθηκαν, βαριούνται, ζεσταινονται ή απλα ειναι overstimulated.

Πρέπει να θηλαζεις μινιμουμ 8 φορές το 24ωρο. Για να την ξυπνας παιζεις μαζι της λιγο εντονα. Βγαζεις ενα στρωμα ρουχων, αλλαζεις πανα κτλ. Αλλιως μετα θα αρχίσουν αχ δεν παιρνει βαρος δεν ειναι καλο το γαλα σου κ θα σε πρήξουν για ξενο.

Επισης το σωστο ειναι γευμα κ στηθος καθως το θρεπτικο γαλα το πηχτο δεν βγαίνει αμεσως. Εαν κανεις αυτό που συνήθως λενε 10 λεπτα το ενα κ μετα το άλλο, θα παίρνει το αραιο γαλα μονο κ χοι το θρεπτικο.

Την πρωτη φορα που θηλασα κ εγω ειχα υπερπαραγωγή. Σύντομα το σωμα σου θα ρυθμισει την παραγωγή σου κ θα ανακουφιστεις.
Ζεστό νερακι, μασαζ, κ να βγαζεις λιγο πριν την βαλεις επισης βοηθάει.

Σε λιγες μερες θα ειναι πιο ξυπνια κ θα ειναι πιο εύκολο.

Εαν μπορω να βοηθησω με καποιο τρόπο πες μου Smile

284Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Παρ Απρ 18, 2014 9:54 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalhspera..!! τινα μου εχεις δικιο ναι..ετσι θα λενε..εμενα 8 φορες δε τρωει..τρωει ομως 6 φορες σχεδον απο 15 λεπτα τ καθε στηθος κ χορταινει αρκετα τη βλεπω..πιπιλα δε της δινω ετσι κ αλλιως γιατι δε θελω.!!ευχαριστω για το τηλ θα παρω καποια στιγμη στ τηλ αυτο να ρωτησω..!!εσεις ολα καλα??????

285Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Σαβ Απρ 19, 2014 1:48 am

iouliana

iouliana
καλημέρα κορίτσια!!

καλη ανασταση να εχουμε!

Τινα εμενα μου ειπανε στο νοσοκομειο να τη βαζω αρχικα μια από το ένα στηθος μια από το άλλο μεχρι να ρυθμιστεί η παραγωγη, εγω τη βαζω όπως θελει δηλ μπορει να χορτασει με ένα αλλα μπορει να πεταξει το ένα στηθος και μετα τη βαζω στο άλλο

Ρενια, αν δεις ότι  το στηθος σου είναι πρησμενο κανε χλιαρο ντους και βγαλε λιγο με το χερι για να μην πετρωσει και μετα δροσερη κομπρεσα, την 4 ημερα το επαθα και το εβγαλα ετσι στο νοσοκομειο η με θηλαστρο αν εχεις, στην αρχη βεβαια μου ειπανε να βαλω το μωρο αλλα αν το μωρο δεν πειναει άλλο προφανως δε γινεται...

τωρα για τις ωρες ουτε εγω την ξυπναω τη δικια μου,μονο αν περασουν πανω απο 4,5 ωρες, τα μωρα πανω απο 3 κιλα θεωρούνται μεγαλα και δε χρειαζεται το τριωρο και απο τη στιγμη που σου βρεχει πανες μην ανησυχεις δες μονο αν είναι ληθαργικη

την πιπιλα την χρησιμοποιω Ρενια, δεν τρελαίνεται αλλα της την δινω για να κερδισω λιγο χρονο όταν χρειαζεται γιατι είμαι σχεδόν παντα μονη στο σπιτι και μετα την βγαζω, την εδωσα διστακτικα στην αρχη γι αυτό που λενε για τον θηλασμο αλλα τουλάχιστον η δικια μου δεν μπερδευεται καθολου αν πιασει λαθος το στηθος και δει ότι ετσι δεν βγαζει γαλα το φτυνει και το ξαναπιανει  καλα, δεν είναι χαζα τα μωρα μας,  απλα δε μου αρεσει σαν εικονα το μωρο με ένα πλαστικο μες στο στομα του, βεβαια άλλο η θεωρια και άλλο η πραξη..αλλα αν δεν την θελει μην την πιεζεις

για τους κολικους εμεις πινουμε μαραθο που φυσικα καταβροχθιζει μαζι με κατι σταγονίτσες, σε λιγο θα φαει και κανενα πιτογυρο η κορη μου....Τινα γιατι λες ότι δεν είναι κολικοι? απο την δευτερη εβδομαδα αρχιζουν, βεβαια φανταζομαι ότι σε κάθε παιδι δεν αρχιζουν την ιδια χρονικη στιγμη ΑΛΛΑ εκεινο που μας καιει είναι ποτε περνανε??

Βασω είναι πολύ καλυτερα το στηθος , με ποναει μονο για κλασματα δευτερολεπτου στο πρωτο πιασιμο γιατι είναι πολύ λαιμαργη η δικια μου, και ρουφαει σαν ηλεκτρικη αυτό το παιδι!! Very Happy Very Happy

και τελος επειδή εχω πολύ μικρο στηθος το μωρο χρειαζεται σκαλωσιες για να φτασει Very Happy εχετε καμμια ιδεα για καμμια βολικη σταση θηλασμου εκτος απο την κλασικη ??  

Έχει επεξεργασθεί από τον/την iouliana στις Σαβ Απρ 19, 2014 2:13 am, 4 φορές συνολικά

286Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Σαβ Απρ 19, 2014 1:50 am

iouliana

iouliana
Σοφυ να σου ζησει η μπεμπουλα!μην ανησυχεις αμεσως θα παρει τα πανω της!

287Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Σαβ Απρ 19, 2014 11:20 am

vasoulagal

vasoulagal
ιουλιαννα μου αν δεν σε βολευει, μπορεις στην κλασικη σταση , να βαλεις ενα μαξιλαρακι κατω απο τη μπεμπα για να σηκωνεται πιο ψηλα ! επισης εμενα με βολεψε πολυ η ξαπλωτη σταση ! ξαπλωνεις πλαγια και βαζεις το νινι διπλα ,επισης πλαγια με ενα μαξιλαρακι στην πλατουλα για να στηριζεται, και να ακουμπαει η κοιλιτσα της πανω σου ! το χερι σου το εχεις πανω απο το κεφαλι της, δεν την κρατας δηλαδη ! βολευει πολυ και νανουριζεται κιολας ! επισης συμβουλη μου ειναι να αποφευγεις τον μαραθο γιατι το παιδι ξεγελιεται και χανει γευματα !! και ειναι πολυ μικρη ακομα και πρεπει να τρωει καλα ! οι κολικοι ξεκινανε σην  3η εβδομαδ και διαρκουν μεχρι 3 μηνες , αναλογα το μωρακι !!

288Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Κυρ Απρ 20, 2014 12:21 am

iouliana

iouliana
Kαλημερα Βασω!Καλο Πασχα!

μου φερανε ένα μαξιλαρι θηλασμου και θα το δοκιμασω να δω αν βολευει για να μη σκυβω μπροστα, επισης θα ροσπαθησω και ξαπλωμενη αν μπορω γιατι σιγουρα ξεκουραζεσαι ετσι

κολικους αρχισε η μικρη από την 7-8 ημερα την ειδε και η παιδίατρος,
τον μαραθο τον βαζω στο μπιμπερο που παιρνει το βραδυ και αν κατά την διαρκεια της ημερας δεν βρω άλλο τροπο της δινω και σκετο για να την ανακουφισε(λεμε τωρα γιατι δεν νομιζω να κανουν δουλεια) αλλα δεν ξεγελιέται για να χασει γευμα με τιποτα, δεν είναι από αυτές  Very Happy  Very Happy 

εσενα η μπαμπα σου μεγαλωσε πολύ!κοιμαται τα βραδια? σε ζοριζει?

289Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Κυρ Απρ 20, 2014 9:14 am

vasoulagal

vasoulagal
χρονια πολλα !! μεγαλωσε η ζουζουνιτσα μου !! ειναι αλλο μωρο πλεον ! γι αυτο να χαιρεστε τα μικρα σας καθε μερα ,γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα !! εγω τραβηξα μεγαλο ζορισμα μεχρι να 40ντησει !! ειχαμε πολυ γκρινιτσα και συνεχεια ! δεν μπορω να πω ομως οτι εχ ριξει και τρελο ξενυχτι ! τη μερα μπορει να κανει σαματα το βραδυ ομως απο την αρχη ετρωγε και κοιμοταν κατευθιαν το βραδυ και μετα τα 40 κοιμομαστε σερι 8-9 ωρες !!!

290Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Απρ 21, 2014 1:00 am

iouliana

iouliana
τελεια Βασω! μεχρι το σαραντισμο είναι και λιγο περιεργα τα νευρα μας ( εμενα τουλάχιστον) ! και εμενα η δικια μου εχει το καλο πως ο,τι κανει το κανει την ημερα και το βραδυ ξερη!!

291Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Απρ 21, 2014 3:52 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια..τι κανετε??εμεις ειμαστε καλα..ετσι λεμε δλδ..εγω προσπαθω να συνελθω αλλα ματαιο..καποια στιμγη θα γινε αλλα θα αργησει..η μικρη μου τρωει καλα τωρα..25 λεπτα συνολικα μπορει να φαει το 3ωρο..τωρα μου ξυπναει μονη της καμμι φορα και ετσι δε αγχωνομαι..αλλα αλλαζουμε 6-8 πανες μπορει κ παραπανω..!μια χαρα..
Τη τεταρτη θα παμε στο παιδιατρο να κανουμε εξεταση για να δουμε το ικτερο,αν μας περασε..γιατι φυγαμεαπο το νοσοκομειο με 11..!!κ μαλλον θα κανουμε κ τ αλλες εξετασεις εφοσον θα πρεπει να ξανα παω σε 3 μερες(15 ημερων)..εσεις τι κανετε??????πως πανε τα μωρακια σας???
Ιουλιανα μου η ξαπλωτη σταση ειναι φοβερη..εμεις εχουμε βολευτει αυτη..ξεουραζεται κ κοιμαται απευθειας..!!αλλα κ ενα μαξιλαρι απο κατω της να της βαλεις θα ψηλωσει κ δε θα σκυβεις..!!
Εσεις ποτε θα πατε στο παιδιατρο??

292Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Απρ 21, 2014 3:55 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α!σημερα πηγα κ εκοψα τα ραμματα...μπηκα στο νοσοκομειο κ πηγα στα μερη που περασα τους πονους κ με επιασε το στομαχι μου..αφηστε.!! Crying or Very sad 

Εσεις εχετε το εθιμο με το σαραντισμο κοριτσια??γτ εμεις εδω το εχουμε..κ σε 12 μερες θα παρω τη μιση σαραντιση(20 μερες) να μπορω να βγαινω λιγο εξω..!!

Επισκεψεις εχετε στο σπιτι η δε αφηνετε???

Σας φιλω..

293Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Απρ 21, 2014 5:52 am

iouliana

iouliana
καλησπέρα Ρενια!

πηρα ηδη μισο σαραντισμο και βγαινω εξω κάθε μερα προς το παρον για περπατημα μονη μου χωρις το μωρο (δεν αντεχω την κλεισουρα, ειχε αρχισει να γυαλιζει το ματι μου) και από τεταρτη θα αρχισω μθμ, το μωρο φοβάμαι να το βγαλω ακομη λογω καιρου όχι γιατι είναι ασαραντιστο, μολις παρω το οκ από την παιδιατρο θα βγαινουμε καροτσαδα , τον σαραντισμο θα τον κανω εννοείται αλλα δεν εχει σχεση με το να βγει το μωρο εξω

η παιδίατρος ηρθε ηδη μια φορα και την ειδε και θα ξαναρθει σε μια εβδομαδα, εμεις εχουμε ένα μικρο φυσημα στην καρδια και την πηγαμε σε καρδιολογο  να δουμε τι και πως και θα την ξαναπαμε σε έναν μηνα  για να ξανακανουμε  υπερηχο και επανελεγχο

επισκεψεις στο σπιτι δεν εχω προς το παρον εκτος από τους πολυ οικείους αλλα αναμενεται μετα τον σαραντισμο να μου ερθει πολυς κοσμος και βαριέμαι είναι αληθεια φριχτα......

εσενα σου ερχονται η ακομη?

τι εννοεις να συνελθεις?αισθάνεσαι πολύ εξαντλημενη?φυσικο είναι θα σου φυγει σε καμμια εβδομαδα πιστευω, προσπαθησε να κοιμάσαι αρκετα, αφου και η μικρη σου είναι ησυχη...σε ποναει η τομη?είναι μεγαλη??

294Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τρι Απρ 22, 2014 1:24 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ιουλιανα μου..τ κανεις??πως εισαι??η μικρη σου??

Αν με ποναει λεει..με πεθαινει..δε μπορω να κανω ακομα πολλα πολλα..!!εχω τη μητερα μου καθε μερα ολη μερα εδω κ το ανδρα μου για να τα βγαζω περα..!κοιτα,χθες που μου εκοψε α ραμματα δε ειδα τη τομη..αλλα απο τη κλωστη που εβγαλε ειναι γυρω στ 20 εκ.ολο το κατω σημειο..(εκει κοντα στις τριχες πιο πανω)...καταλαβες υποθετω..!!Ναι δε εχω συνελθει ακομα.στεναχωριεμαι πολυ που δε τα καταφερα..που τελικα κατεληξα με καισαρικη..ειμαι τοσο απογοητευμενη απο τ εαυτο μου..οταν το σκεφτομαι..οταν σκεφτομαι ολα αυτα που περασα,τους πονους τους δικους μου που ειχα διπλα μου κ ταλαιπωρηθηκαν κλαιω... Sad  ηθελα τοσο πολυ να τα καταφερω..μετα σκεφτομαι πως ευτυχως ειμαστε καλα κ οι δυο γιατι απλα ο θεος ηταν μεγαλος οπως ειπε κ ο γιατρος..και ετσι ηρεμω..αλλα ειμαι σιγουρη πως θα παρει καιρο να το ξεπερασω..ξαπλωνω τα βραδια κ βλεπω ονειρο εκεινη τη φαση στ χειρουργειο που δε μπορουσα να αναπνευσω μου εβαζαν το οξυγονο να μου κανουν μαλαξεις κ να ψαχνουν ανησυχοι να βρουν τους παλμους τη μικρης..και πετιεμαι πανω μεσα στο ιδρωτα..ελπιζω να περασει γρηγορα.!!

Α μπραβο κοριτσι μου..αντε με το καλο ν παρεις και το οκ απο το παιδιατρο να βγαινετε με τη μικρη σου..εγω θα παρω τη μιση σαραντηση σε 11 μερες..υπομονη.εχω ακομα εγω..!!Επισκεψεις εχω κ εγω κοντινους πολυ..γιαγια-θεια κ τετοια..αλλα δε ξανα ανοιγω τη πορτα..ματιαζουν πολυ κ φοβαμαι κιολας τις ιωσεις..!ασε που ειχε ερθει ο παππους μου προχθες κ μου ματιασε τη μικρη κ ολη νυχτα ειχε γκρινια κ δε κοιμοταν..ωσπου τη ξεματιασα κ καταφερε κ κοιμηθηκε τα ξημερωματα..δε ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα εγω αυτα τ πιστευω..

Η δικια σου τι κανει??πως ειναι???
α..ηρθε σπιτι σου η παιδιατρος?και τ σου ειπε?ολα καλα με τ βαρος της??
εγω θα τη βγαλω εξω τη τεταρτη αναγκαστικα για να τη παω για την εξεταση ικτερου..κ θα κανουμε κ τη καθιερωμενη εξεταση των 15 ημερων..δε σκεφτομαι να φερω σπιτι το παιδιατρο γιατι θελει χρηματα αρκετα κ εμεις δε διαθετουμε δυστυχως.!!

295Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τρι Απρ 22, 2014 11:07 am

iouliana

iouliana

την πηραμε από το νοσοκομειο 3080 και μετα από μια εβδομαδα ηταν 3400, τωρα δε ξερω ποσο είναι αλλα σιγουρα βαρυνε και ψηλωσε, θα ερθει από εβδομαδα η παιδίατρος, δε μας παιρνει πολλα για επισκεψη στο σπιτι παντως (40 ευρω)

για την καισαρικη δεν μπορω να καταλαβω γιατι στεναχωριεσαι τοσο πολύ και γιατι νιώθεις απογοητευμενη,να νιώθεις ευλογημενη που εφερες στον κοσμο ένα υγιες μωρο,
εκτος την ταλαιπωρια του χειρουργιου (που φυσικα τη θεωρω μεγαλη) δε νομιζω ότι υπαρχει διαφορα με τη φυσιολογικη γεννα πραγματικα

η δικια σου ποσο γεννηθηκε??

τα αλλα κορίτσια που είναι???

296Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 23, 2014 2:35 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η δικη μου γεννηθηκε 3070..!αλλα χασαμε 200 γρ στ νοσοκομειο..τωρα δε ξερω ποσο θα ειναι..τη παρασκευη που θα παμε στ παιδιατρο θα σας πω..!!

Οτι ειναι ταλαιπωρια ειναι..μακαρι να μπορουσα να γεννουσα φυσιολογικα κ δε θα με ενοιαζε τπτ..δε ειναι το ιδιο..!!ειναι αλλο πραγμα η καισαρικη..ακουλουθουν πολλες συνεπειες..τεσπα..!!

Τα υπολοιπα κοριτσια οντως που ειναι??μονο εμεις εχουμε ελευθερο χρονο??ιουλιανα μου να σε ρωτησω..το βραδυ ειχες πει οτι δινεις στ μικρη σου ξενο γαλα ενα μπουκαλι για να ξεκουραζεστε...σου προτεινε καποιο ο γιατρος??αν ναι ποιο σου εδωσε??και κοιμαται ποσες ωρες με το ξενο??

297Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 23, 2014 3:32 am

iouliana

iouliana
τελικα η δικια μου γεννηθηκε πιο στρουμπουλη!!!3200 g!!

της δινω γυρω στις 11-12 γιατι εκεινη την ωρα δεν εχω πλεον πολύ γαλα και αρχιζει να ξυπνα κάθε εισοσαλεπτο και ε

λοιπον της εδωσα στην αρχη το S26-GOLD και τωρα πηρα το frisolac γιατι εχει και μεγαλη συσκευασια των 900g, τα θεωρω ιδια ποιοτικα
τωρα πλεον με αυτό το ταισμα από τη στιγμη που θα τη βαλω στην κουνια κοιμαται 5 ωρες, στην ηλικια της δικια σου κοιμοταν γυρω στις 4 καθαρες ωρες, οποτε μου δινει τον χρονο να κοιμηθώ και στο επομενο ταισμα με στηθος εχω αρκετο γαλα, απλα με το μπιμπερο να της βαζεις να ρευτεί κανενα δεκαλεπτο γιατι από την λαιμαργια τους το καταβροχθιζουν

α και της βαζω και μαραθο μεσα στο γαλα, δηλ αντι για νερο εχει τσαι, τωρα από ποσοτητα εσυ εισια μαλλον στα 60 η στα 90 mL, εμεις ανεβήκαμε , καλυτερα παντως να περισσευει λιγο παρα να πειναει και να ξανακανεις

298Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 23, 2014 5:00 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια μου εδω είμαστε απλα μπαίνω απο κινητό κ δεν μπορω να καλογραψω.
Ειμαστε καλά. Θα σας γράψω πιο μετά απο το πισι.
Φιλιααα

299Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 23, 2014 5:28 am

iouliana

iouliana
αντε καλε που εισαι?

δε μας ειπες πως είναι τα αγορια σου με την μπεμπα??

και μια ερωτηση:οσπρια να τρωω? η θα φερουν κολικους στην μικρη?η παιδίατρος που ειπε για τα γαλακτοκομικα να περιορισω

υ.γ.:στο τηλ που εδωσες για το θηλασμο απλα παιρνεις και ρωτας??

300Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 23, 2014 5:30 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μια χαρά είναι!! Ναι παίρνεις κ ρωτας Smile
Φατσοβιβλιο δεν εχετε κορίτσια; Στειλτε μου πμ να σας προσθέσω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις