Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 17]

251Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τρι Απρ 08, 2014 9:13 am

sofy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
τίνα να σου ζησει και σενα η μικρή!
λοιπόν η επόμενη είμαι εγώ.
Αργά το βράδυ θα κάνω εισαγωγή και αύριο το πρωι στις 5 θα μπώ χειρουργείο..
Θα είμαι απο τις λίγες γυναίκες που στο πρώτο γέννησαν φυσιολογικά και το δεύτερο καισαρική αλλά τα πράγματα δεν γίνονται αλλιώς..Πλέον το μόνο που με νοιάζει ειναι να γεννηθεί καλά το μωρό!
Κορίτσια έχω πολύ άγχος!
Άντε με το καλό οι υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!

252Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τρι Απρ 08, 2014 11:54 pm

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σοφη με το καλο!περιμενουμε τα νεα σου οποτε μπορέσεις!

δε νομιζω ότι εχει καμμια απολυτως σημασια ο τροπος με τον οποιο θα γεννηθεί το μωρο σου αρκει και οι δυο να ειστε καλα

253Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 09, 2014 6:09 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ιουλιανα μου καλα εισαι... μπραβο..πολυ ωραια χαιρομαι ειστε καλα κ οι δυο και την εχεις στ σπιτι..να σ ζησει κ οπως επιθυμεις να τη βλεπεις..!!
Αντε σοφυ μου με το καλο..η επομενη ειμαι εγω οποτε θα τ ξανα πουμε γρηγορα ελπιζω να σας διηγηθω τελικα την ιστορια μου..!ελπιζω να πετυχει η προκληση και να μη με βαλει με καισαρικη..εχω αγχος κ με τα ραμματα της καισαρικης αν δε πετυχει η προκληση..τι να πω..με ενα πονο οι υπολοιπες..!! Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 215994 

254Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 09, 2014 6:41 am

iouliana

iouliana
Ρενια την παρασκευη θα μπεις ε?

η διπλανη μου εκανε καισαρικη και δεν πονουσε ιδιαιτερα από ότι ελεγε, σιγουρα καλυτερα ο φυσιολογικος αλλα δε το θεωρω και κατι τοσο τρομερο να κανεις τελικα καισαρικη

255Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 09, 2014 6:49 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τη φοβαμαι πολυ τη καισαρικη..!!αλλα επειδη η μικρη δε γυριζει το κεφαλι της φοβαμαι πως θα καταληξουμε εκει μαλλον...ελπιζω οχι..!!αν και εχω πολλους πονους απο χθες και δε ξερω αν οφειλονται στο τοκετο..περιμενω.φοβαμαι μη μου μεγαλωσει κ πολυ και δε βγαινει...υπομονη...!!να μου φιλησεις τη μικρη σου..!! Very Happy 

256Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 09, 2014 6:54 am

iouliana

iouliana
να μη φοβάσαι τιποτα, σιγουρα είναι προτιμοτερος ο φυσιολογικος αλλα δεν γινεται δεν γινεται, το θεμα είναι να ειστε καλα και οι δυο

257Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 09, 2014 8:06 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχεις δικιο..και για πες μας για τη μικρη σου...το βραδυ θηλαζεις καθε 3 ωρες ε??ξεκουραζεσαι η δε προλαβαινεις?

258Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 09, 2014 11:04 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!!!Να σας ζήσουν τα νινάκια και με το καλό οι υπόλοιπες που έχουμε σειρά!!Θέλω και εγω να γεννήσω βρε κορίτσιαααααα!Χαχαχα!!Πέρα απο κάτι πονάκια περιόδου και κατι πετρώματα δεν έχω τίποτα αλλο.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

259Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Τετ Απρ 09, 2014 11:57 pm

iouliana

iouliana
ναταλι και εσυ με το καλο!μια μια με τη σειρα!

δε θηλαζω ολο το βραδυ ρενια, γιατι δεν εχω τοσο γαλα για να την καλυψω (είναι και από τα μωρα που τρωνε παρα παρα πολύ, η παιδίατρος τα παιξε όταν την ειδε, ειπε ότι είναι σαν 1,5 μηνων ) οποτε η μικρη αρχιζει να ζηταει στηθος ανα 5 λεπτα αφου προφανως δεν εχει τιποτα μεσα, 2 φορες γινοταν αυτό επι 9 ωρες στο νοσοκομειο και ηρθαν οι μαιες και μου την εβγαλαν από το στηθος αφου ειχε αρχισει να μου κανει μαστιτιδα οποτε δινω και μπουκαλι και ηρεμούμε και οι δυο, να καταφερω να αυξησω το γαλα εχει καλως αλλιως θα παμε με 2-3 μπουκαλια την ημερα

260Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Απρ 10, 2014 12:17 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καταλαβα κοριτσι μου..εχω κ εγω αυτο το αγχος αν θα εχω πολυ γαλα να τη θηλασω η μπα..αλλα τι να κανουμε κοριτσια ολα στη φυση ειναι..θα δινουμε κ μπουκαλι τι να κανουμε..!!
ναταλι με το καλο κ εσυ..!!δε εχεις συσπασεις??

261Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Απρ 10, 2014 6:12 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα ομορφες!
Θέλω κάτι να σας πω σαν παθουσα.
Αυτό που λέτε ότι δεν θα έχετε γάλα η ότι δεν του φτάνει το γάλα δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση.θηλάζουν ακόμα κ σε παμφτωχες χώρες γυναίκες που υποσιτιζοντε για λίγο μεν καιρό αλλά αυτό το λίγο γίνετε με αποκλειστικο θηλασμό.
Μην σας παραμυθιαζουν.
Όσο γίνετε η προσφορά κ η ζήτηση θα έχετε γάλα όσο ζητάει το μωρό.όταν δεινετε φόρμουλα και επομένως δεν γίνετε ζήτηση άρα ο οργανισμός σταματά να παράγει κ σταδιακά μειώνετε.αυτό είναι κανόνας.
Στην κλινική κ εμένα μου λέγαν"δώσε φόρμουλα το παιδί σου υποσιτιζεται κ αλλά τέτοια.εκεί εδεινα φόρμουλα γιατί όταν αύρα τα λένε αε μια γυναίκα πουμμόλις έχει γεννήσει φοβάται για το μωρό της μόλις πήγα σπίτι κ ηρεμίας κ σκεφτικα λογικά όπως. Πήρα το κουτί από το φαρμακείο πήγε στα σκουπίδια.κ φυσικά διαπίστωσα πως είχα γάλα αφού μόλις θηλαζα την πρώτη βδομάδα σπίτι μετά τον θηλασμό αντλουσα ότι έμεινε για να το δεινω στο μπουκάλι γιατί ταλαιπωριοταν ήταν πολύ μικρούλης κ κουραζοταν.μετά από μια βδομάδα δεν χρειαζόταν να κάνω άντληση όλα πήγαιναν τέλεια.σιγά σιγά άρχισε να μειώνει από μόνος του τους πολλούς θηλασμους που κάνουν τα νεογέννητα κ τώρα κάνουμε 6-7.
Αααα κ φυσικά να σας πω πως προσφέρει στα μωρά παρά πολλά αντισώματα.έχουμε αρρωστεισει όλοι στο σπίτι κ ο μικρός τίποτα.

262Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Απρ 10, 2014 6:20 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σε ευχαριστουμε πολυ κοριτσι μου..για τις συμβουλες σου..εχεις δικιο σε αυτο..!κ εγω δε θελω να δωσω ξενο γαλα στο μωρο μου.ξερω οτι κ λιγο να εχει η μητερα στο μωρο αρκει γτ τρωει συνεχεια..δε ξερω κιολας..θα δουμε..ολα καλα να πανε για ολες τις μανουλες..να σου ζησει κ το μωρακι σου..

263Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Απρ 10, 2014 6:36 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρενιαπα μου δεν μπορεί να έχει λίγο μια μαμά που κάνει απλοκλειστικο θηλασμό.εγώ έφερα στο σπίτι κ συμβουλο θηλασμού για ν; μου εγγυηθει ότι έχω γάλα κ ας νόμιζα εγώ ότι δεν έχω.
Ολα καλά θα πάνε.αν έχεις θέληση.
Ούτε αποστειρωτες ούτε να κουβαλάς γαλατα-μπιμπερο-νερα.έχω βρει την χαρά μου.

264Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Παρ Απρ 11, 2014 12:26 am

iouliana

iouliana
Nτεμακι, σε ευχαριστούμε για τις συμβουλες !!αλλα πραγματικα δεν εχω πολύ γαλα και προσπαθω να το αυξησω σιγα σιγα, στο νοσοκομειο που ημουν, είναι πολύ υπερ του θηλασμου και σε πιεζουν πολύ να θηλασεις αποκλειστικα με τροπο που σε μενα τουλάχιστον λειτουργησε αναποδα δηλ με αγχωσαν παρα πολύ ότι κανω κατι πολύ κακο όταν δινω στο παιδι ξενο και από το αγχος μου και την κουραση ενώ την τριτη ημερα του τοκετου κατεβηκε πολύ γαλα την επομενη πηγε σχεδόν να κοπει, οποτε αποφασισα να το παρω ηρεμα και σταδιακα αντι να κανω σαν τρελη και να μην ευχαριστιεμαι την μπεμπα μου

παρεμπιπτοντως μετα από κάθε θηλασμο αισθανομαι εξαντλημενη, είναι φυσιολογικο αυτό?

265Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Παρ Απρ 11, 2014 10:50 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιουλιανά πως κατάλαβες ότι δεν έχεις γάλα;
Το αν είναι το στήθος μαλακό δεν είναι ένδειξη.το φυσιολογικό ειναι να μην έχεις πρισμενο στήθος.εμένα ποτε δεν ήταν πρησμένο.σαν δηλ να μην είχα γάλα.
Ούτε αν το πατήσεις κ δεν βγάλεις είναι ενδειξη.
Αν θες για να σου φύγει το άγχος ότι δεν τρεφετε το μωρό σου,βάλτο τακτικά στο στήθος δηλ όταν ζητάει να φάει κ μετά φτιάξε λίγο συμπλήρωμα.

Είναι οι πρώτες μέρες κ Εγω ένοιωθα εξάντληση στην αρχή.αιματοκρητ ποσο είχες μετά τη γεννά;
Εγω μετά από τον θηλασμό πεινάω παρά πολύ.

266Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Παρ Απρ 11, 2014 11:47 am

elpida87

elpida87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΡΕΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ Η ΑΚΩΜΑ???
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΤΕ 25 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ Mad ...ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Very Happy 

267Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Παρ Απρ 11, 2014 11:55 pm

iouliana

iouliana
demaki88 έγραψε:Ιουλιανά πως κατάλαβες ότι δεν έχεις γάλα;
Το αν  είναι το στήθος μαλακό δεν είναι ένδειξη.το φυσιολογικό ειναι να μην έχεις πρισμενο στήθος.εμένα ποτε δεν ήταν πρησμένο.σαν δηλ να μην είχα γάλα.
Ούτε αν το πατήσεις κ δεν βγάλεις είναι ενδειξη.
Αν θες για να σου φύγει το άγχος ότι δεν τρεφετε το μωρό σου,βάλτο τακτικά στο στήθος δηλ όταν ζητάει να φάει  κ μετά φτιάξε λίγο συμπλήρωμα.

Είναι οι πρώτες μέρες κ Εγω ένοιωθα εξάντληση στην αρχή.αιματοκρητ ποσο είχες μετά τη γεννά;
Εγω μετά από τον θηλασμό πεινάω παρά πολύ.

πεινας ε? και εγω παρα πολύ!!θελω να φαω τα παντα!!

268Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Σαβ Απρ 12, 2014 12:05 am

iouliana

iouliana
elpida87 έγραψε:ΡΕΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ Η ΑΚΩΜΑ???
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΤΕ 25 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ Mad ...ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Very Happy 

μαλλον εισαι η μονη Ελπιδα!!!!γιατι δε θελεις να πας προγραμματισμένα??

269Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Σαβ Απρ 12, 2014 1:14 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια..τ κανετε?????ιουλιανα πως εισαι??πως τα πατε με τη μικρη σου??
Ελπιδα ουτε κ εγω βιαζομαι αλλα αναγκαστικα θα παω για να γλυτωσω τη καισαρικη..εχω δυνατες συσπασεις κα αυτο ειναι καλο μ ειπε ο γιατρος..σημερα το μεσημερι θα μπω μεσα κοριτσια..κ μαλλον θα με ξεκινησει αμεσως ...πιστευω τη κυριακη να εχω τη μπουμπου μου στη αγκαλια μου..!!

270Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Σαβ Απρ 12, 2014 2:59 am

iouliana

iouliana
Ρενια τα παμε τελεια!είχαμε ένα επεισοδιο προχθες με κολικους αλλα από τοτε είναι ηρεμη,, την ενοχλεί ελαχιστα η κοιλιτσα!

αντε με το καλο!πιστευω ότι αφου εχεις εντονες συσπασεις θα εξελιχθεί γρηγορα και ευκολα ο τοκετος όπως εγινε και με μενα !!!

Φιλια!!περιμενουμε νεα!!

271Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Σαβ Απρ 12, 2014 3:59 am

elpida87

elpida87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΣΤΗΣ 14 ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΓΙΑΥΤΟ Smile 

272Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Σαβ Απρ 12, 2014 4:16 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ιουλιανα μπραβο..χαιρομαι πολυ..!!κολικους?κ λενε οτι δε εχουν τα κοριτσακια..!!ευχομαι να μην ξανα εχει το μωρο σου κ να μη ταλαιπωρειτε..!σε ευχαριστω πολυ αμε..θα σας πω νεα..!τωρα θα φυγουμε για το νοσοκομειο..φιλακια πολλαα..!!

Ελπιδακι με το καλο κ εσυ..να πανε οπως τα θελεις..κ μη σκας..αν ειναι να πρεπει να προγραμματησεις να το κανεις..αρκει να ειναι τα μωρο μας γερα κ υγιης..!!

Σας φιλω..!!

273Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Δευ Απρ 14, 2014 10:24 pm

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κανα νεο απο τα κορίτσια μας;;;;

274Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Απρ 17, 2014 12:51 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κορτισια..τι μου κανετε??χθες γυρισαμε επιτελους σπιτι μας..!!
Οπως καταλαβαινετε γεννησαμε..!!με ζορι κ πολυ ταλαιπωρια..παραλιγο να ειμασταν στα θημαρακια αυτη τη στιγμη κοριτσια..στο τσακ τη γλυτωσαμε..λοιπον..να σας πω κ τη δικια μου ιστορια..!!
Σαββατο βραδυ μου εκανα εισαγωγη..μπηκαμε ολα καλα..!!ολο καλως με επιασαν οι πονοι χωρις φαρμακα η ορους απο μονοι τους τη κυριακη το πρωι..πονοι που στο μηχανημα εδειχναν 60-70..ηταν καλο αυτο γτ ετσι θα ερχοτανε απο μονο του το μωρο κ θα εκανα διαστολη..απο το πρωι της κυριακης στις 8 και που με επιασαν μεχρι τις 6 κ μιση το απογευμα κοιλοπουνουσα..με ετοιμασαν..κλισμα κ τα γνωστα..!δε μπορουσα να φαω τπτ..!!εχθες εφαγα για πρωτη φορα κοριτσια..!ειχα απο το σαββατο να φαω..!4 μερες χωρις νερο κ φαι..αφηστε..!να μη τα πολυλογω.!!οι πονοι δυναμωναν κ εγω δε αντεχα.!!ηθελα επισκηληριδιο φυσικα αλλα ο γιατρος μου μου ειπε πως δε εχει βαρδια κανεις κ πως κ να τον καλεσουμε μπορει να μην ερθει γτ θα θελει χοντρο φακελακι..εμεις κοριτσια χρηματα δε εχουμε και ετσι λεω ας κατσω να δω πως μπορω να αντεξω.!!διαστολη 1 ακομα..απο το πρωι..μου εβαλαν αληφη μηπως κ τη βοηθησουν αλλα τπτ..!!το μεσημερι γινοντουσαν πιο δυνατες οι συσπασεις..καθε 3 κ λιγο στ μηχανημα και να βλεπουν τους παλμους τ παιδιου..!το μεσημερι αφου ηταν ακομα 1 η διαστολη λεει ο γιατρος να μου σπασει τ νερα να βοηθησουμε να κανει..με του δυνατους πονους εννοουσε.μου τα σπασει κ ξεκινανε κοριτσια οι πονοι..!εφτασαν 95 στ μηχανημα..καθε 2-3 λεπτα 95αρες συσπασεις κ να μη αντεχω..ερχεται κ μ λεει ο γιατρος μετα πο τ πολλα οτι βρηκε ενα αναισθησιολογο κ θα μ τον φερει γτ εχω χασει το χρωμα μου κ φοβαται..πολυ πονο κοριτσια..να ερχονται μαιες γιατροι κ να με βαζουν σε στασεις που να ερχονται πιο πολλοι πονοι μηπως και ξεκινησει η διαδικασια..αλλα μπα.η διαστολη πηγε 2..δε αντεχα αλλο..ελεγα θα πεθανω..!εν τελλει με ανεβασαν απανω στ χειρουργια στ δωματιο οδινων να κανουμε ενεση μηπως κ αντεξω..!μου εκαναν μου περασαν ευτυχως οι πονοι..χαλαρωσα..διαστολη 3..επιτελους λεω εγω..θα αντεξω ακομα..εφοσον μ εκανε ενεση..ραχιαια μ εκανε κοριτσια αυτο μ ειπε.μουδιασα ολοι κατα ενα περιεργο λογο..ενω θα επρεπε να μουδιασω απο τ κοιλια κ κατω..να μη σας γραφω πολλα..μου κανουν τη ενεση..ολα καλα..η πιεση μου ανεβαινε ξαφνικα..ξεκινησα βραχυκαρδια..ο γιατρος μου ετοιμαζοταν απο κατω.!ελεγαν θα ειναι απο τ ενεση..θα ανεβαινουν..εμενα να πεφτουν οι παλμοι κ της μικρης να μη ακουγονται με το μηχανημα..δε μπορουσα να αναπνευσω.μου εδωσαν οξυγονο αλλα τπτ..!!φωναζουν το γιατρο μου κ μολις μας βλεπει οτι αντε να ανεβαινουν οι παλμοι πεφτουν αρχισε κ τους φωναζε γτ με αφηνουν ετσι..με εβαλαν καισαρικη κοριτσια εν τελλει..πολυ βασανο...προλαβαν τ μικρη στ τσακ..αλλα μολις τ ακουσα τη σκατουλα μου ολα καλα.!!αυταααααααα..τα υπολοιπα στ νοσοκομειο τ ξερετε βασανο η φαση..αλλα ευτυχως γυρισαμε σπιτι χθες..!!
Εσεις ολα καλα??

275Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανουλες Απριλιου 2014 γ !!! Πεμ Απρ 17, 2014 5:51 am

iouliana

iouliana
ρενια, σε σκεφτόμουνα..

να σου ζησει η μπεμπα !!να τη δεις όπως επιθυμεις!!

ταλαιπωρήθηκες πολύ ε??
πως εισαι κατά αλλα?η μικρη??γραψε όταν μπορεις..

εμεις ειμαστε καλα!αυξηθηκε το γαλατα κι μας και θηλαζουμε σχεδόν αποκλειστικα δινω 1 μπουκαλι το βραδυ κατά τις 11-12 κα σιγα σιγαθα το κοψω και αυτό !ειμαι μαλλον από τις τυχερες γιατι την κραταει ο θηλασμος 3-4 ωρες τη φορα!
εχουμε κολικους αλλα ευτυχως χλιαρούς θα τους χαρακτηριζα με μια γκρινια που κραταει ένα διωρο το πολύ την ημερα και ελπιζω να μην ενταθουν,

εγω εχω τρελα νευρα ωρες ωρες,,,οτι ορμονικο δεν ειχα στην εγκυμοσυνη με επιασε τωρα  Very Happy Very Happy Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις