126 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! Τετ Μαρ 12, 2014 1:03 am
anastasia's
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Ποπάκι μόλις σου γραψα το βγαλε....Ευχαριστώ!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
anastasia's έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Ποπάκι μόλις σου γραψα το βγαλε....Ευχαριστώ!!!!!
bourboulithra έγραψε:καλημεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχ ελιωσα στον υπνο και το καταφχαριστηθηκα!!!!!
ωραια μερα κ σημερα!!!!!!
ελενη τι καλος ο αντρας σου!!!εμενα δε μ αρεσει πως τα κανει και τα κανω εγω,ειμαι κ λιγο σπαστικια με την καθαριοτητα κ αυτος εμενε απο τα 18 μεχρι τα 33 του μονος,μπορειτε να φανταστειτε .....
poppaki έγραψε:οσον αφορα το θεμα των δουλειων....ο αντρουλης μου βοηθαει πολυ λιγο τα σκ και κανει τις βαριες δουλειες μονο, οχι γτ δεν θελει, αλλα λειπει πολλες ωρες και κανει και πολυ δυσκολη δουλεια.....
εχω τη θεια μου ευτυχως που μια φορα την εβδομαδα μου κανει καποιες δουλιτσες (οι γονεις μου ειναι σε νησι), να ναι καλα η γυναικα!!!
στην αρχη φρικαρα με την σκονη και τα χνουδια γτ εχω θεμα και εγω με την καθαριοτητα......τωρα εχω χαλαρωσει μπορω να πω......προετοιμαζομαι για το μετα......γτ μη ξεχνατε οτι μετα δεν θα μπορουμε να τα κανουμε ολα οπως πριν, αλλα και το σπιτι δεν θα ειναι παντα αψογο με το μωρο μεσα. εξαλλου εμενα ειναι και πολυ μικρο, οποτε θα ειναι ολα μεσα στην μεση αφου το μπεμπε δεν θα εχει δικο του δωματιο.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης