Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
449 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 449 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 38]

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕλένηΚ έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια μου τι κανετε???  Very Happy Very Happy 

ποπακι μου γλυκο περαστηκα σου κ παλι...καλα κανεις κ προσπαθεις να εισαι ηρεμη,γτ σιγουρα θα παιζει το ρολο του κ αυτο!

μαρακι μου μη δινεις σημασια!!!  Smile 

φιλια σε οοολα τα κοριτσια!!!

και εγω βαριεμαι πολυυυυ σημερα!
κ εχουμε να παμε σε κατι γενεθλια κ δε μπορω να σηκωθω απο τον καναπε!!!
ο μικρος μολις μου αποκοιμηθηκε κ αντε να τον ξυπνησω σε μιση ωρα!  Rolling Eyes 
εμεις τα εχουμε ολα οπως καταλαβαινετε,ακομα κ τα ρουχα αφου κ ο φιλιππακος γεννηθηκε ιουνιο!
μονο καροτσι (του φιλιππου δε με ειχε βολεψει κ το ειχα δωσει σε μια κοπελα) θελουμε κ θα μου δωσει η κουμπαρα μου το δικο της,της ''peg perego''!

καλα ε ο φιλιππακος βαζει το κεφαλι του στην κοιλια μου,ο μπεμπης κλωτσαει κ ο φιλιππος τρελαινεται!!!!
μου λεει ''ελα μαμα,ποτε θα ερθει καλοκαιρι να βγει ο μπεμπης!!!''  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 654316 

ρε κοριτσια μου να σας πω κ κατι...εχω την εντυπωση οτι η κοιλια μου εχει μεγαλωσει πολυυυυ!  Shocked 
εννοω κ ξαφνικα!οποτε μπορεσω θα βαλω φωτο,αν κ νομιζω οτι περναω πλεον κ αυτες που μου ριχνουν κ ενα μηνα!!!

Σοφάκι σε κλωτσάει ε???? Εμένα τίποτα ακόμα  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 534787  κι έχω και τον άντρα μου να ρωτάει κάθε μέρα "κλώτσησε?"

Ρε κορίτσια σε ποια εβδομάδα άρχισαν να σας κλωτσάνε? μ'έχει σκάσει η δικιά μου  Crying or Very sad 

Eλενιτσα μην αγχωνεσαι,σε κανα 2 βδομαδες θα καταλαβεις κινησεις!εγω δεν ημουν σιγουρη γ αυτο που ενιωθα αλλα θυμαμαι την 1η δυνατη κλωτσια(?) μπουνια(?) την ενιωσα τα ξημερωματα που θα πηγαινα στο γιατρο στην 22η εβδομαδα κ κατι μερες.απο την 20η νομιζω κατι καταλαβαινα αλλα δεν ημουν κ πολυ σιγουρη!ισως να ειναι κ η θεση του πλακουντα τετοια που να σου καθυστερει την αισθηση....
δεν πειραζει,ας ειναι καλα το μωρακι σου κ ας καθυστερησει.εμενα με βαραει -ακομα κ αυτη την ωρα που σου γραφω κ τρωω μηλο- στο στομαχι κ νομιζω ανακατευομαι(Εχει κανα δυο μερες που κανει αυτα τα νεα σκερτσα)

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι βρε κορίτσια καλά να είναι να βγάλει το άχτι της μαζεμένο!! Ο πλακούντας στην αυχενική έγραφε ότι είναι πρόσθιος...
Αφού λέω ότι αρχίζω να πιστεύω αυτές που λένε ότι είχαν φτάσει 5 μηνών κ δεν ξέραν ότι είναι έγκυες κι ότι δεν ένιωθαν καν μωρό μεσα!! Shocked Shocked Laughing Laughing 
Καλό βράδυ!!!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕλένηΚ έγραψε:Ναι βρε κορίτσια καλά να είναι να βγάλει το άχτι της μαζεμένο!! Ο πλακούντας στην αυχενική έγραφε ότι είναι πρόσθιος...
Αφού λέω ότι αρχίζω να πιστεύω αυτές που λένε ότι είχαν φτάσει 5 μηνών κ δεν ξέραν ότι είναι έγκυες κι ότι δεν ένιωθαν καν μωρό μεσα!! Shocked Shocked Laughing Laughing 
Καλό βράδυ!!!

Ελένη μου εγω νωρίς το κατάλαβα στη 18η εβδομάδα σα ψαράκι!αλλα μέχρι την 20η ηταν πολύ σιγανό κ ακομα αδύναμο!μετά μου είπε ο γιατρός οτι το μωρό κοιτάει προς τα μέσα κ ΓΙΑΥΤΟ δε το καταλαβενω.μέχρι πριν μερικές εβδομάδες έγραφα οτι φοβάμαι που δεν βαράει δυνατά αν θυμάσαι,τωρα πλέον δεν ησυχάζει καθόλου!
Πρεπει να μεγαλώσουν λιγακι για να νοιώθουμε καλητερα!μη στεναχωριέσαι κ σε λίγο θα γράφεις κ εσύ οτι δε σ'αφήνει σε ησυχία!

iouliana

iouliana
καλησπερα κοριτσια!
θα πεταχτω λιγακι σα τσ@υτ@ου αλλα σας διαβαζα τωρα και ηθελα να πω πως οταν ο πλακουντας ειναι προσθιος οι μανουλες δεν αισθανονται τοσο εντονα το μωρο οσο αυτες που εχουν οπισθιο πλακουντα, οποτε ελενη μην ανησυχεις

bourboulithra

bourboulithra
καλημερα κοιλιτσες μου!!
τι κανετε?

εβλεπα ονειρο οτι ετρωγα τουρτα και ταρτα με φραουλες,στον ονειροκριτη που googlαρα δε λεει και τα πιο καλα πραγματα και εχω αγωνια γιατι σημερα περιμενουμε αποτελεσματα απο τη μαμα μου που εκανε κατι εξετασεις γιατι ο θυροειδης της μεγαλωσε αρκετα.....πφφφφ αντε να δουμε....
α να πω πως στα χτεσινα εξοδα που σας εγραψα οτι ειχα,προσθετω και 450 ευρω εξοδα που χαλασε η μηχανη του συζυγου.
δεν ξεκινησε κ πολυ καλα η μερα μου....

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου!!!
τι μου κανετε;;;
εγω μια απο τα ιδια....ξυπνησα το πρωι φουλαρισμενη, πηρα τα φαρμακα μου και τωρα εχω ηρεμησει.....
εχω θεμα με το ιντερνετ ρε γμτ σημερα, περιεργο γτ δεν μου εκανε σκερτσα ποτε!!!
με αυτα τα κωλοεργα μας τα εχουν διαλυσει ολα!!εξω παλι ενας χαμος!!αντε να δουμε ποτε θα τελειωσουν!μας εχει φαει η σκονη!!
εκανα και το φαγακι μου.....μοσχαρακι λεμονατο με πιλαφακι, εφαγα και ειμαι κομπλε!αν ειχε το σωστο αλατι το φαγακι μου θα ηταν σουπερ, αλλα ετσι αναλατο οσο νοστιμο και να το κανεις, αν δεν μπει το αλατακι.....βραστα!
σημερα εχω φροντ το απογευμα και βαριεμαιιιιιιιι.....
εγω παντως ρε κοριτσια την ακουσα πολυ νωρις την σουρτουκω μου.....τα πρωτα φετρουγισματα τα ενοιωσα την 17η βδομ και απο την 19η την ακουω κανονικοτατα.....πολυ κλωτσιμπουνιδι μου ριχνει η σβουριτσα μου, αλλα μου αρεσει!!!ειναι το πιο ομορφο ξυλο που εχω φαει ποτε μου!!!
 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 328109 

bourboulithra

bourboulithra
καλε Ποπακι εισαι και 45 κιλα ανθρωπος εσυ,λογικο να την καταλαβεις νωρις νωρις τη στρουμφιτα σου!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bourboulithra έγραψε:καλε Ποπακι εισαι και 45 κιλα ανθρωπος εσυ,λογικο να την καταλαβεις νωρις νωρις τη στρουμφιτα σου!!

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

anastasia's

anastasia's
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!!!!Τί κάνετε;;
Εγώ καλα σήμερα....Χτες βράδυ με επιασε ενας πόνος στη μέση!!!!
Φοβήθηκα πάρα πολύ....Να σας ρωτήσω κορίτσια ο πόνος στη μέση είναι συσπάσεις;;
Γνωρίζετε;;
Μ εχει κολλήσει ρε κορίτσια και μια φοβία πως κάτι θα συμβεί και και γεννήσω πρόωρα...
Δε ξέρω τι έχω πάθει....
Κατα τα άλλα ησυχία...Πήγα μια βόλτα μπας και βρω κανα νυχτικάκι να πάρω κοντομάνικο,αλλα δεν έφεραν ακόμη μου είπαν..σε 2 βδομάδες περίπου...
Πολύ ζέστη σήμερα.... Smile Smile

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αναστασια μου και εγω τρωω κατι τετοιες φρικες ωρες ωρες, αλλα προσπαθω να βγαζω κατευθειαν αυτες τις σκεψεις απο το μυαλο μου!!
τωρα οσον αφορα τον πονο στην μεση.....δεν νομιζω οτι ειναι συσπαση.....απ' οτι ξερω η συσπαση ειναι οταν πετρωνει ολη η κοιλια και ποναει......
εμενα τα ψωνια ειναι μακρινο ονειρο ακομα.....μαλλον μετα το πασχα και αυτο δεν θα παρω τπτ σπουδαιο. θα κοιταξω να βολευτω με οτι εχω.....
μια φιλη μου ειπε οτι εχει να μου δωσει και ρουχαλακια για την μπουμπου μου.....
ανυπομονω να ερθουν και οι γονεις μου!!
καποια με ειχε ρωτησει απο που θα ερθουν (σορυ δεν θυμαμαι πια ηταν...)και τωρα το θυμηθηκα οτι δεν απαντησα......
β. σποραδες μενουν μονιμα....εχουμε σπιτι εκει!

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
iouliana έγραψε:καλησπερα κοριτσια!
θα πεταχτω λιγακι σα τσ@υτ@ου αλλα σας διαβαζα τωρα και ηθελα να πω πως οταν ο πλακουντας ειναι προσθιος οι μανουλες δεν αισθανονται τοσο εντονα το μωρο οσο αυτες που εχουν οπισθιο πλακουντα, οποτε ελενη μην ανησυχεις

Καλησπέρα! Ευχαριστώ για την πληροφορία!

Ποπάκι εγώ ρώτησα! Ωραία που έχετε νησάκι να πάτε! Έχουμε κι εμείς την Κω που είναι από εκεί ο άντρας μου..

Μαράκι όταν γκρινιάζουν για τα λεφτά το σύμπαν συνωμοτεί να πληρώσουν κι άλλα...

Κορίτσια σήμερα μου χάλασε η μέρα. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 534787  ο άντρας μου δουλεύει νύχτα και πήγαμε το πρωί μια βόλτα λαική να πάρουμε κανά ψαράκι. Σε κάποια στιγμή νιώθω να με χτυπάει ένα καρότσι μιας θειάς κ μου σκάει άλλος ένας μπάρμπας με καρότσι από μπροστα.. Αποτέλεσμα να με στριμώξουν τα πόδια τα καρότσια κι αρχίζω να πέφτω κ κρατιέμαι από έναν παππού... έντρομη ΄λέω είναι δυνατόν να με σκοτώσετε έγκυο γυναίκα με τα καρότσια για να περάσετε πρώτοι??? και πετάγεται ο αγενέστατος μ@λακας κωλόγερος και μου λέει αντε μωρή εσύ φταις που δεν κοιτάς που πατας... Νταξ περιττό να σας πω σε τι νεύρα είμαι από τότε...

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕς ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΜΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕςΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ελενιτσα θα τους ειχα μουνταρει λεμε!!!
ακου εκει!!!!μιλαμε τα περνω γενικα με τους συνταξιουχους!!νομιζουν οτι εχουν προτεραιοτητα παντου λογω ηλικας......δεν ειναι ετσι ομως!!
στους γιατρους πχ.....πανε και στηνονται απο τις 5 τα χαραματα για να κρατησουν θεση ή στην τραπεζα απο τις 7 το πρωι, λες και εχουν τπτ σπουδαιο να κανουν ή θα χασουν το μεροκαματο!!!
και εμεις που εχουμε πραγματικα αναγκη ή πρεπει να εξυπηρετηθουμε γρηγορα πρεπει να τους περιμενουμε και να τους δινουμε και την σειρα μας....
δεν λεω...ευγενικη ειμαι και οταν κρινω πως η περιπτωση το επιβαλλει θα προσφερθω, αλλα τωρα στην θεση που ειμαι δεν κανω παραχωρησεις ευκολα!
να περιμενουν, χρονο εχουν!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Κοριτσακια μου!

Τι τραβάτε βρε ΚΟΡΙΤΣΙΑ!καλα κ εγω θα χα τα ίδια νεύρα μη το συζητάμε! εγω τη πρωτη φορα ούτε καν δεν το εκμεταλλεύτηκα να πω αφήστε με να περάσω κλπ λόγω εγκυμοσύνης κ ούτε που παραπονέθηκα ποτέ αν κ είχα πρόβλημα, αλλα μεγαλη βλακεία γιατί κανένας δε σέβεταια
Τωρα κυκλοφορώ με ανοιχτό μπουφάν να με βλέπουν κ περνω κ πόζα να φαίνετε η κοιλιά κ έτυχε κ να μαλώσω σε λεωφορείο κ τρένο,πολλοί οι ανεγκέφαλοι που δεν αφηνουν πρώτα να κατέβεις.αλλα κ σε μαγαζί αν εχει μεγάλη ουρά βογκαω κ λίγο να με προσέξουν κ να μ'αφησουν!!
Δε καταλάβα οι άλλες γιατί κ εγω η χαζή οχι?
Μη μας πιάνουν κ κότσοοοο!

Σήμερα σηκώθηκα πολύ αργά αφού στις 12 κ κατι φάγαμε πρωινό!έκανα κ δουλιτσες σήμερα γιατί το σπίτι ηταν χάλια!
Τωρα έκανα φαγάκι να πάρει ο άντρας μου στη δουλειά αργότερα κ θα πάω μπανακι!

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
poppaki έγραψε:καλα ελενιτσα θα τους ειχα μουνταρει λεμε!!!
ακου εκει!!!!μιλαμε τα περνω γενικα με τους συνταξιουχους!!νομιζουν οτι εχουν προτεραιοτητα παντου λογω ηλικας......δεν ειναι ετσι ομως!!
στους γιατρους πχ.....πανε και στηνονται απο τις 5 τα χαραματα για να κρατησουν θεση ή στην τραπεζα απο τις 7 το πρωι, λες και εχουν τπτ σπουδαιο να κανουν ή θα χασουν το μεροκαματο!!!
και εμεις που εχουμε πραγματικα αναγκη ή πρεπει να εξυπηρετηθουμε γρηγορα πρεπει να τους περιμενουμε και να τους δινουμε και την σειρα μας....
δεν λεω...ευγενικη ειμαι και οταν κρινω πως η περιπτωση το επιβαλλει θα προσφερθω, αλλα τωρα στην θεση που ειμαι δεν κανω παραχωρησεις ευκολα!
να περιμενουν, χρονο εχουν!

Αχ όπως τα λες είναι πραγματικά... Για τις εξετάσεις του μήνα πήγα στην αρχή 2 φορες στο μικροβιολογικό κ μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή... Τσακωμοί για το ποιος είναι πρώτος, γιατί τους καθυστερούν επειδή παίρνουν συνέχεια αίμα σε έγκυες που έκαναν καμπύλη κλπ κ είναι κ μονίμως άρρωστοι κ χωρίς τρόπους... Από τότε προτιμώ να στερούμαι 10€ και κάνω αιμοληψία κατ'οίκον. Βιάζονται ενώ έχουν άπλετο χρόνο..

Νικολέτα πολύ καλά κάνεις και το προβάλεις κι αυτό θα κάνω κι εγω, βέβαια αν ο άλλος είναι γουρούνι δεν τον νοιάζει...

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια μου!Τι κάνετε;Εγώ τα ίδια..κάθε μέρα έχω μάθημα κ γενικά φορτώθηκα πολλές εργασίες και θέλω να τα τελειώσω όλα μέχρι τέλη Μάη.
Μαράκι μη σκας είναι λίγο απότομοι οι άντρες κ δεν καταλαβαίνουν ότι ο τρόπος τους μπορεί να πειράζει.Απλά μερικές φορές λέμε πράματα χωρίς να τα σκεφτόμαστε.

Ελένη μου φαντάζομαι πόσο ανυπομονείς να νιώσεις τη μικρή σου όμως μην αγχώνεσαι κ στεναχωριέσαι.Δεν είμαστε όλες ίδιες.Κάνε λίγη υπομονή κ σε λίγο θα σε ταρακουνάει όλη μέρα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 215994 εγώ κανονικά την ένιωσα στην 19-20 αν θυμαμαι καλά.όσο μεγαλώνουν τόσο πιο έντονο θα είναι..

Καλά το τι αγένεια επικρατεί δεν το συζητώ.Μα ώρες ώρες λέω τι άνθρωποι είναι αυτοί!Οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας το έχουν ξεφτυλίσει με τη συμπεριφορά τους.κι αμα πεις κ κάτι είσαι κ ασεβής..
Εγώ κορίτσια που πρέπει να πάρω αστικό να πάω στο πανεπιστήμιο κ να γυρίσω αφήστε τι τραβάω κάθε φορά.Φοράμε κ τα μπουφάν ακόμα κ που να με καταλάβουν ότι είμαι έγκυος.δε μιλάω για να μου δωσουν θέση...παρακαλάω να μπορέσω να σταθώ κάπου κ να μη στριμώχνομαι,να μη με σκουντανε,να μην πέφτουν πάνω μου.για να μην πω πόσες φορές πήγαν να μου κοπανισουν στην κοιλιά εκείνα τα προστατευτικά που εχει σε κάποια αστικά όταν μπαίνεις.Σαν σαρδέλες είμαστε.τι τραβάει το μπεμπάκι μου.. Rolling Eyes Ελπίζω σε λίγο καιρό να το καταλαβαίνουν κ να μην εχω την ιδια αντιμετώπιση.αν κ μέχρι τον 8ο που θα πηγαίνω έτσι θα την βγάλω όπως το κόβω..

bourboulithra

bourboulithra
κοριτσια η αγενεια ειναι χαρακτηριστικο του ελληνα...δεν περιμενω ποτε να παρω θεση πουθενα.προχτες με εκανε και μενα μια θεια ενα τετοιο περιστατικο στο σουπερ αλλα δεν το δωσα σημασια...με ειπε περνα μπροστα αμα χωρας Shocked και τελικα περασε,μαλλον προσπερασε αυτη μπροστα σκουντωντας την κοιλια μου.ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ !!!!!!!!

εμεις ακομα δεν πηραμε τα αποτελεσματα της μανας μου και ειμαστε σε αναμενα καρβουνα....

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι κ καλαααα σου λεει οι γερμανοί ευρωπαίοι κ ευγενικοί κ άνθρωποι της τάξης...τα μεγαλύτερα βόδια σε πληροφορώ είναι!οι ξένοι προσέχουν κ σέβονται πιο πολύ, ακομα κ οι έλληνες που το χουμε κ μέσα μας όπου πάμε να κάνουμε τσαμπουκά κ γκρινιάζουμε,εδω κάπως καλητερα συμπεριφέρονται!
Μια φορα ήμουν με τη θεία μου ηταν εδω κ ηταν έγκυος πήγαμε για ψώνια,με λεει πες τη μπροστινή σου μήπως μας αφήσει που ειμαι έγκυος, τη ρωτάω τη μπροστινή -γερμανίδα- κ με λέει "και?ήμουν κ εγω έγκυος κ δεν έπαθα κατι να περιμένω"!
Τι να πεις?
Κ άμα βρίσεις κ πεις κ τίποτα αρχινανε τα ρατσιστικά...κ το "βόδια" ειναι λίγο!!

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλέ σε όλες τις χώρες τα μοσχάρια παραμένουν μοσχάρια...
Νικολέτα πάλι καλά που δεν σας είπε "γιατί εγώ την γκάστρωσα??" και το λέω επειδή το είπαν σε πελάτισσα της μαμάς μου  Shocked Shocked Shocked 

Τζένη να προσέχεις πουλάκι μου μονάχη εκεί κάτω..

Μαρία περιμένουμε νέα σου για την μαμά αν και ότι κ να'ναι θα'ναι περαστικό και στο λέω γιατί στο σόι έχουμε όλες τις περιπτώσεις του θυροειδούς μαζί κι εγώ.. Έχει γίνει ρουτίνα πλέον μην αγχώνεσαι  Wink Wink 

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαράκι εύχομαι να είναι καλά και περαστικά πάνω από όλα!
Ελένη μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 334590 
Τελικά κορίτσια μου παντού υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ανεξάρτητα με το μέρος.Όση υπομονή κ να κάνεις πάντως κάποια στιγμή σου τη δίνει με την ανεγκεφαλίαση του κόσμου..
πραγματικά πιο πολύ με πειράζει να σπρώχνουν κ να θέλουν να χωθούν παντού παρά να περιμένω.καλύτερα να έχω την ηρεμία μου κ να περιμένω παρά να μου τινάξουν τα νεύρα με τις βλακείες τους.

κορίτσια όσες έχετε fb θέλετε να γίνουμε φίλες Laughing 
στείλτε με πμ στοιχεία Wink 

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jenny.k έγραψε:

κορίτσια όσες έχετε fb θέλετε να γίνουμε φίλες Laughing 
στείλτε με πμ στοιχεία Wink 

Αχ ναι  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 328109  ισχύει και για μένα! Τζενακι σου στέλνω πμ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 328109 

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελένη ελήφθη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 875502 

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κι από μένα!! Χαίρομαι που είστε όλες καλά! Ποπάκι γρήγορα περαστικά σου εύχομαι.
Εγώ το ένιωσα την πρώτη φορά στην 20η βδομάδα και τώρα στη 18η. Πλακούντα έχω οπίσθιο.
Για τους πόνους στη μέση λογικά δεν πρέπει να ανησυχείς. Αρκεί να μη συνεχιστούν. Σύσπαση είναι κανονικά το πέτρωμα της κοιλιά όπως είπε και η Πόπη.
Με το καλό τα ψώνια σας κορίτσια. Θυμάμαι κι εγώ που έψαχνα κι έψαχνα. Τώρα τα έχουμε όλα σχεδόν έτοιμα ευτυχώς!
Καλά μερικοί άνθρωποι απλά δεν παίζονται. Προσπάθησε να ηρεμήσεις όμως, μην ταράζεις το μωράκι!
Νάνσυ έρχονται και τα δικά σας γενέθλια,ε?Άντε καλές ετοιμασίες!! Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός...
Εμείς είμαστε καλά, γιατρό έχω την άλλη βδομάδα. Τώρα που είναι καλός ο καιρός το ρίξαμε στις βολτούλες, μια χαρά.

bourboulithra

bourboulithra
να μαι κ εγω,τα αποτελεσματα της μαμας μου λενε πως πρεπει να κανει επεμβαση και να το αφαιρεσει.ξερω πως πολλοι βγαζουν το θυροειδη αλλα το εχει παρει τοσο βαρια που δε μιλιεται....λεει θα πεθανω,εχω καρκινο και δε με πειραζει για μενα αλλα εσας θα σας αφησω μονους σας και τετοια....
πφφφφφ

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ομορφες κοιλιτσες μου!!!
τι μου κανετε;;;
εγω μεχρι τωρα δεν εχω εξανθηματα....μιλησα χτες με τον ντοκ και μου αλλαξε λιγο την θεραπεια....για να δουμε πως θα παει.....
αχ κοριτσακια μου αν και αυριο ειμαι καλα θα παρω την φιλεναδα μου και θα παω βολτα στα μαγαζια.....δεν με βλεπω ν' αγοραζω τπτ, αλλα ετσι μονο να ξεφυγω.....
εντωμεταξυ ο αντρουλης απο χτες ειναι αρρωστος......βηχει και εχει μπουκωμα ο καημενος.....ειπε πως αν χειροτερεψει θα παει να μεινει στην μαμα του...δεν μας παιρνει να κρυωσω και εγω.....αφηστε που σκεφτομαι να φοραω μασκα οταν ειναι εδω!

μαρακι μου προσπαθησε να καθησυχασεις την μανουλα.....λογικα η επεμβαση ειναι ρουτινας.....αλλα ειναι φυσιολογικο να φοβαται....ολοι οι ανθρωποι μολις ακουμε χειρουργειο τα κανουμε επανω μας!

ελενη και τζενη εχω και εγω φβ μαζι με τον αντρα μου βεβαια, αλλα αν θελετε στειλτε μου να γινουμε φιλες!

καλημερουδιαααααααα!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 654316  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 654316  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 14 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 38]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις