326 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! Τετ Μαρ 19, 2014 12:34 pm
bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕλένηΚ έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια μου τι κανετε???
ποπακι μου γλυκο περαστηκα σου κ παλι...καλα κανεις κ προσπαθεις να εισαι ηρεμη,γτ σιγουρα θα παιζει το ρολο του κ αυτο!
μαρακι μου μη δινεις σημασια!!!
φιλια σε οοολα τα κοριτσια!!!
και εγω βαριεμαι πολυυυυ σημερα!
κ εχουμε να παμε σε κατι γενεθλια κ δε μπορω να σηκωθω απο τον καναπε!!!
ο μικρος μολις μου αποκοιμηθηκε κ αντε να τον ξυπνησω σε μιση ωρα!
εμεις τα εχουμε ολα οπως καταλαβαινετε,ακομα κ τα ρουχα αφου κ ο φιλιππακος γεννηθηκε ιουνιο!
μονο καροτσι (του φιλιππου δε με ειχε βολεψει κ το ειχα δωσει σε μια κοπελα) θελουμε κ θα μου δωσει η κουμπαρα μου το δικο της,της ''peg perego''!
καλα ε ο φιλιππακος βαζει το κεφαλι του στην κοιλια μου,ο μπεμπης κλωτσαει κ ο φιλιππος τρελαινεται!!!!
μου λεει ''ελα μαμα,ποτε θα ερθει καλοκαιρι να βγει ο μπεμπης!!!''
ρε κοριτσια μου να σας πω κ κατι...εχω την εντυπωση οτι η κοιλια μου εχει μεγαλωσει πολυυυυ!
εννοω κ ξαφνικα!οποτε μπορεσω θα βαλω φωτο,αν κ νομιζω οτι περναω πλεον κ αυτες που μου ριχνουν κ ενα μηνα!!!
Σοφάκι σε κλωτσάει ε???? Εμένα τίποτα ακόμα κι έχω και τον άντρα μου να ρωτάει κάθε μέρα "κλώτσησε?"
Ρε κορίτσια σε ποια εβδομάδα άρχισαν να σας κλωτσάνε? μ'έχει σκάσει η δικιά μου
Eλενιτσα μην αγχωνεσαι,σε κανα 2 βδομαδες θα καταλαβεις κινησεις!εγω δεν ημουν σιγουρη γ αυτο που ενιωθα αλλα θυμαμαι την 1η δυνατη κλωτσια(?) μπουνια(?) την ενιωσα τα ξημερωματα που θα πηγαινα στο γιατρο στην 22η εβδομαδα κ κατι μερες.απο την 20η νομιζω κατι καταλαβαινα αλλα δεν ημουν κ πολυ σιγουρη!ισως να ειναι κ η θεση του πλακουντα τετοια που να σου καθυστερει την αισθηση....
δεν πειραζει,ας ειναι καλα το μωρακι σου κ ας καθυστερησει.εμενα με βαραει -ακομα κ αυτη την ωρα που σου γραφω κ τρωω μηλο- στο στομαχι κ νομιζω ανακατευομαι(Εχει κανα δυο μερες που κανει αυτα τα νεα σκερτσα)