Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 38]

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαράκι μη σκας για την πεθερά σου όπως έστρωσε να κοιμηθεί,αν δε θέλει να έχει σχέσεις ας μην έχει.Δες και την καλή πλευρά που δεν την έχετε να χώνεται στα πόδια σας.Κάποιοι άνθρωποι είναι διαφορετικοί..καταλαβαίνω ότι για τον άντρα σου στεναχωριέσαι.μείνε δίπλα του και συνέχισε να του δείχνεις πόσο σημαντικός είναι για εσένα.όσο για το νονό μιας και βρεθήκατε τόσοι γνωστοί προσπάθησε διακριτικά να τους φέρεις κοντά κ άσε να πει ο νονός ό,τι κ εάν θέλει.
Αναστασία(Μπου) με μπερδεύεις με τη Νάνσυ82 μήπως Laughing Προσπαθώ να κρατιέμαι στο φαί για να μην πάρω πολύ βάρος..ξεκίνησα κι εγώ με λίγα περιττά..
Ελένη  Shocked Shocked χριστέ μου!δεν πάει καλά ο κόσμος...μπράβο για την υπομονή σου!
Κορίτσια είχα μια δουλειά κ πέρασα από τον γιατρό να δείξω κ την καμπύλη,όλα καλά μου είπε.Είδαμε και τη μπουμπού γιατί τον έχει φάει κ αυτόν η περιέργεια για την αρρυθμία.Στην αρχή οι παλμοί της ήταν φυσιολογικοί κ μετά άρχισαν να εναλλάσσονται με αρρυθμίες.Λέτε να την ενοχλεί ο υπέρηχος τελικά κ να αντιδρά; Razz πάλι στριφογύριζε εκεί μέσα!

Θα κάνω μπανάκι και θα βάλω καινούρια φώτο

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου γεια σας!
Άργησα σημερα, δεν εμφανίστηκα καθόλου!
Είχαμε δύο φιλαράκια του άντρα μου μας βοήθησαν με την ανακαίνιση του δωματίου!ξήλωσαν το ταβάνι γιατί ηταν ξύλινο κ παλιό κ βγάλαν κ τις παλιές ταπετσαρίες απτό τοίχο.τωρα θέλει βάψιμο κ σιγά σιγά θα ψωνίσω κ θα αρχίσει η διακοσμηση!
Έφαγα δύο ώρες στη κουζίνα σχεδόν να τιγανιζω κ να κανω κ αλλα μεζεδακια, κουράστηκαν τα παιδιά κ έπρεπε το κατι τις να τούς ταΐσω!

Οσο για τις πεθερές...έχω να πω με όλα αυτά που Εχει να σουρει η κάθε μια...απο κει βγήκαν οι 7 θανάσιμες πεθερές!
Όλα απτή ζωή ειναι βγαλμένα!

Ελένη δε το περίμενα να ναι τοοοοοσοοοο η πεθερά σου!είχες πει μερικα "παράπονα" σε άλλο θέμα είχα πει κ εγώ αλλα ντάξει δε το σκέφτηκα που φτάνει ο καθένας!
Αυτό πού τα είπες στο σοι μπράβο σου..πολυ θα το θελα να χω την ευκαιρία να τα σουρω άμα μου τη ξαναπεί κανείς!
Έχω το ίδιο προβλημα με τη Μπου λόγω της προϊστορίας μας,το κουτσομπολιό παει σύννεφο...υπάρχει όμως κ κόσμος που χάρηκε ευτυχώς!

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ρε κοριτσια εγω την πεθερουλα μου τη γνωρισα την πρωτη χρονια που ημουν με τον αντρα μου(10χρονια ειμαστε μαζι)κ μετα απο ενα χρόνο την εχασε απ την βρωμοαρρωστια! Με τον πατερα του δν εχουν σχεσεις οποτε...
Δν μπορω ομως να διαννοηθω οτι υπαρχουν τετοιες μανες!!! Πφ!!! Κριμα!!!! Ευτυχως εχουν εσας τα αγορια σας!!!
Ασε νικολετα,σε 15ατομα ζητημα να το χουμε πει εμεις αυτη τη φορα! Κρυβομαι! Παω νυχτα στο γιατρο κ στα μαθηματα φοραω φαρδιες φορμες!!! Η πολη που μενω εχει 50000κατοικους κ οπως καταλαβαινεις ημουν για πολυ καιρο στο τοπ 5της επικαιροτητας!!!! Χαχαχα!!! Οποτε ας με δουν κατευθειαν με μωρο κ ας αναρωτιουνται που το βρηκα!!!χαχαχαχα!!! Καληνυχτα σε ολες!!! Σας φιλω!!!!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:Ρε κοριτσια εγω την πεθερουλα μου τη γνωρισα την πρωτη χρονια που ημουν με τον αντρα μου(10χρονια ειμαστε μαζι)κ μετα απο ενα χρόνο την εχασε απ την βρωμοαρρωστια! Με τον πατερα του δν εχουν σχεσεις οποτε...
Δν μπορω ομως να διαννοηθω οτι υπαρχουν τετοιες μανες!!! Πφ!!! Κριμα!!!! Ευτυχως εχουν εσας τα αγορια σας!!!
Ασε νικολετα,σε 15ατομα ζητημα να το χουμε πει εμεις αυτη τη φορα! Κρυβομαι! Παω νυχτα στο γιατρο κ στα μαθηματα φοραω φαρδιες φορμες!!! Η πολη που μενω εχει 50000κατοικους κ οπως καταλαβαινεις ημουν για πολυ καιρο στο τοπ 5της επικαιροτητας!!!! Χαχαχα!!! Οποτε ας με δουν κατευθειαν με μωρο κ ας αναρωτιουνται που το βρηκα!!!χαχαχαχα!!! Καληνυχτα σε ολες!!! Σας φιλω!!!!

Πόσο δίκιο έχεις...!κ εγω που ζω σε "μεγάλη" πόλη μη νομίζεις τα ίδια!γιατί η έλληνες εδω ειναι σα σε χωριό μόλις το μάθει ο ένας το μαθαίνουν όλοι!αν κ οι "ξένοι",φίλοι δηλαδή κ λοιποι χάρηκαν πραγματικά. Μέχρι κ κόσμος που δε το περίμενα! Τα κουτσομπολιά τα περιμένω απο τα σόγια!δε μου χει πει κανένας τίποτα αλλα τους ξέρω καλά κ το φαντάζομαι!ακομα κ απο τη πεθερουλα περιμένω να χει πει, οτι αργήσαμε κλπ. Άσε που απο τους πολυ κοντινούς συγγενείς 1 νοιάστηκε ως τώρα κ πήρε να πει τα συγχαρικια κ μιλαμε τακτικά!οι άλλοι άσε καλητερα!το κακό ειναι οτι ειναι θείες πολυ κοντινές που το χουν περάσει κ αυτές κ τρεξαν ΝΑ μου πουν κ μια κουβέντα τότε,κ τόσο καιρό ούτε φωνή ούτε ακρόαση,μόνο χαιρετίσματα αλλα ξέρουν να πουν "άργησες να μας το πεις".περίμενα λίγο κατανόηση η συμπαράσταση αλλαααα....!
Τέλος πάντων!είπαμε τα αφήνουμε τα παλιά,ευτυχώς έχω μάθει παρα πολλα αυτά τα σχεδόν 2 χρόνια κ μου κάνε καλό!
Κ εσύ θα έπρεπε τωρα να εισαι πιο ήρεμη κ ΝΑ ΜΗ φοβάσαι τόσο,αλλα να χαιρεσε δίπλα αυτη τη φορά!
Κάνε κ το σταυρό με κανένα λαδάκι πάνω στη κοιλιτσα,εγω κάθε πρωί αυτό κάνω μετα τη προσευχουλα κ πίστεψε με μου δίνει πολυ δύναμη!!
Καλό σου βράδυ!

bourboulithra

bourboulithra
αααααα φιλεναδα εσυ εισαι κανονικα πεθεροπληκτη!!! ρε συ τι μασκαριλικια εκανε η δικια σου?θεατρινα κανονικη!!
πες τα να ξεθυμανεις μανα μου κ εσυ ετσι!!!
αυτο που λετε κοριτσια,εχετε δικιο.εγω την οικογενεια μου μονο κ καλυτερα απο μακρια κ "αγαπημενες"!
κοριτσια οσον αφορα την ανακοινωση της εγκυμοσυνης εγω "κολλησα" στο να το πω σε 4 ατομα συγκεκριμενα,των οποιων οι κορες ειναι ανω των 30 και ακομα τιποτα,και δεν ηθελα να τις κανω να νιωσουν ασχημα αλλα ουτε και να πουν διαφορα για μενα!!!
οι 2 ειναι ανυπαντρες ειναι 32 κ 33.η μια ειναι παντρεμενη 34,προσπαθει χωρις να εχει προβλημα μιας και το εχει ψαξει και τιποτα,και η αλλη ειναι 33 αρραβωνιασμενη στην προσπαθεια κ ακομα τιποτα...

εε ποιος να ξεπλενε εμενα,24 αρραβωνιασμενη και εγκυο.... Rolling Eyes 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bourboulithra έγραψε:αααααα φιλεναδα εσυ εισαι κανονικα πεθεροπληκτη!!! ρε συ τι μασκαριλικια εκανε η δικια σου?θεατρινα κανονικη!!
πες τα να ξεθυμανεις μανα μου κ εσυ ετσι!!!
αυτο που λετε κοριτσια,εχετε δικιο.εγω την οικογενεια μου μονο κ καλυτερα απο μακρια κ "αγαπημενες"!
κοριτσια οσον αφορα την ανακοινωση της εγκυμοσυνης εγω "κολλησα" στο να το πω σε 4 ατομα συγκεκριμενα,των οποιων οι κορες ειναι ανω των 30 και ακομα τιποτα,και δεν ηθελα να τις κανω να νιωσουν ασχημα αλλα ουτε και να πουν διαφορα για μενα!!!
οι 2 ειναι ανυπαντρες ειναι 32 κ 33.η μια ειναι παντρεμενη 34,προσπαθει χωρις να εχει προβλημα μιας και το εχει ψαξει και τιποτα,και η αλλη ειναι 33 αρραβωνιασμενη στην προσπαθεια κ ακομα τιποτα...

εε ποιος να ξεπλενε εμενα,24 αρραβωνιασμενη και εγκυο.... Rolling Eyes 

Ιιιιιιι μαριιιι ντροπή σου...χαχαχααααα! Το σεξ στον αρραβωνα μετράει σαν προγαμιαια σχέση...?απαγορευμένο...?
Άσε κ ΤΑ ξέρω καλά, αυτές που θα στη πούνε γιατί έμεινε έγκυος αρραβωνιασμενη,ειναι οι ίδιες οι οποίες το χουν κανει κ αυτές!
Η θεία μου μένει στο χωριό κ παντα την έλεγε σε μας "πως βγαίνεις ετσι έξω" "με ποιον τα χεις" για όλους ήξερε να πει κ τσουπ με λεει η μάνα μου μια μέρα μη τη βλέπεις έτσι,τη ξαδέρφη σου αρραβωνιασμενη την έπιασε κ αρων αρων έγινε ο γάμος πριν την ώρα του!Και η ξαδέρφη μου στα 16 έμεινε έγκυος κ κλεφτηκε,ακομα χειρότερα δηλαδή!! Αααρααα τι μας λεει αυτό...?ο καθείς να κοιτάει τα μούτρα του!!
Κ δε χρειαζετε να νοιώθουμε άσχημα, σε μας έτυχε κ ΣΕ κάποια αλλη οχι,αλλα θα ρθει κ για αυτές, ο καθένας με τη σειρά του, είτε μικρή είτε μεγάλη!
Κ εμενα μου την είπε μια "συμπεθερα", η αδερφη της συνηφαδας μου, ειναι σχεδόν 40 παντρεμένη κ ακομα δε τους έκατσε. Οταν πήγαμε αυστρια είχα ενδοιασμούς αν κάνει η οχι στα βουνά κ αυτη με άρπαξε κ μου βγάλε κακία, λεει "σιγά,δεν αρρωστήσες,έγκυος είσαι" της λεω ισως δε κάνει λόγω υψομέτρου να πάω κ μουτρωσε!!
Σ'αυτή δεν ήθελα να το πω γιατί ήξερα τις αντιδράσεις,αλλα δε μπορούσα να το αποφύγω!!

Μπου

Μπου
Καλημερα καλημερα!!! Τι μου κανετε;
Α! Ρε φιλεναδες τι ατιμο πραγμα ειμαστε οι ανρθωποι! Κανεις δν κοιταει τη καμπουρα του! Ολοι του αλλου! Κ το χειροτερο μου ειναι αντε εμαθες κατι(ειδικα κακο)τι το μεταδιδεις ρε παιδι μου! Μη χασεις να χεις το αποκλδιστικο ρεπορταζ!!;;; Μαρακι συμφωνω με τη νικολετα οτι αυτοι που κρινουν ειναι οι πρωτοι που τα κανουν!!! Επισης το οτι δν μπορεσαν να κανουν παιδαι ειναι πολυ λυπηρο κ δν χρειαζεται να τους το τριψεις στη μουρη,αλλα δν φταις κιολας πξυ εσυ ηθελες νωρις κ τα καταφερες αμεσως!!! Τι να κανουμε;
Νικολετα καθε βραδυ βαζω κ λαδακι κ πινω αγιασμο!!!! Πιστευω πολυ στο θεο κ μ εχει βοηθησει αρκετα!!!
Ξανακοιμαμαι μεχρι τις 10μιση που θα παρω μαγνησιο!!! Χαχαχα!!! Γειααααα!!!

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρααααα  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 8 215994 
Το ξεφτίλισα δευτερη μέρα πρωί πρωί!! Ήρθε η κοπέλα να μου πάρει αίμα αλλιώς σιγά μην ξύπναγα...
Κορίτσια όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια φάτσα κ δεν εννοώ τοους άντρες φυσικά αλλά την κάθε κατσίκα που μόνο για τα άσχημα ασχολείται λόγω κοτσομπολιού...
Η πεθερά μου είναι ανίατη περίπτωση και συνεχίζει τα βιολιά της! Μπορεί να έχω διασκεδάσει κόσμο με τα τερτίπια της δεν παύει όμως να έχω περάσει δύσκολα και να έχω παλέψει πολύ για να την γράψω εκεί που πρέπει.
Την εγκυμοσύνη αυτή την ξέρουν μόνο οι γονείς μου που το υποψιάστηκαν, τα αδέρφια μου, η ξαδέρφη του άντρα μου και 3 φίλες μου.. κι οι περισσότεροι το έμαθαν πριν 10-15 μέρες. Ο λόγος ήταν γιατί χρειαζόμουν ηρεμία και ψυχραιμία και όχι επιπλέον το άγχος των άλλων. Την προηγούμενη φορά όποιος το ήξερε μας είχε γίνει κολιτσίδα και όταν έμαθε για την κατάληξη όλοι πετούσαν ένα "έλα μωρέ πως κάνεις έτσι θα κάνεις άλλο.." χωρίς βέβαια ο κάθε μακάκας να ξέρει ή να σκεφτεί ότι πάλευα 2 χρόνια για να μείνω όπως και 2 χρόνια πάλευα και για την μπουμπού μου τώρα..
Ας θυμώσουν κι ας βρεθούν προ εκπλήξεων. Εγώ είπα από δω και πέρα όποιος με συναντά και το βλέπει θα το μαθαίνει και δεν θα γίνει κοτσομπολιό από θείτσα σε θείτσα.

Μαράκι ντροπή σου αρραβωνιασμένη κι έγκυος?? Στην πυρά!!  Laughing Laughing Laughing Laughing

Nancy82

Nancy82
Καλημερα όμορφες συνεγκυουλες! Ξυπνησα για να δωσω γαλα στη μικρη και ο υπνος αφαντος! Την πηρα και στο κρεβατι μιας που εφυγε ο μπαμπας μας για τη δουλεια κι αυτη χουρχουριζει και κοιμαται κι εγω κοιταω το ταβανι αλλα βαριεμαι να σηκωθω απο τωρα. Μακαρι να εχει καλο καιρο παλι να ξεπορτισουμε να μαζεψουμε ηλιο και να ξεσκάσει στις κουνιες η πριγκηπεσσα μου!
Εμενα τα πεθερικα μου ειναι καλα και γενικα διακριτικα. Καλα κανουν και καποια που με πειραζουν αλλα σε γενικες γραμμες τα παμε καλα. Και οσο μπορουν μας βοηθανε. Εν τω μεταξυ ο αντρας μου ειναι μοναχοπαιδι και του έχουν τρελη αδυναμια. Παντως οταν κατι με ενοχλει ή με φουντωνει ή το λεω στον αντρα μου (εφοσον ειναι λατι τραβηγμενο) αλλιως κανω ασκησεις ηρεμιας και λεω στον εαυτο μου να ηρεμησει. Και μια κουβεντα παραπανω να πουνε γονεις ειναι και αν δεν μου αρεσει απλα δεν την ακουω αφου εχουν δειξει ότι με αγαπουν και με εκτιμουν. Ελπίζω να ξαναμπω πιο μετα.

Nancy82

Nancy82
Εμεις μεχρι την αυχενικη και στα δυο το ηξεραν μονο οι γονεις και οι κουμπάροι μας. Στο πρωτο μετα την αυχενικη το λεγαμε χωρις να βγαλουμε ομως ντελαλη. Αν ερχόταν η συζητηση το αναφεραμε. Στο δεύτερο τωρα ειμαστε πιο συγκρατημενοι στο να το πουμε. Οσοι με βλεπουν το καταλαβαινουν πλεον απο την κοιλια αλλιως δεν το πολυαναφερω. Ηδη μια "φιλη" γλωσσοτρωγεται και ολη την ωρα μου λεει " Καλα και το δεύτερο κοριτσι; Πωπω στεναχωρια που θα την πηρε ο Μακης ( ο αντρα μου)". Της εχω απαντησει πολλες φορες οτι δεν μας νοιάζει το φυλο μονο να κρατησουμε αγκαλια για μια ακομη φορα γερο μωρακι αφού μονο αυτο εχει σημασια αλλα δεν χαμπαριαζει μια. Στο τελος θα τη βρισω να ησυχασει. Απλα κρατιέμαι γιατί ο αντρας της ειναι κολλητος του αντρα μου. Εχθες παλι την πετυχαμε με το μωρο της 4 μηνων που πηγαιναμε στις κουνιες και μου λέει με τετοιο κρυο που την πας (φυσαγε λιγο αλλα ειχε ωραιο ηλιο) κι αυτη κατεβαζε το μωρο βολτα στην Πειραικη που σε επαιρνε και σε σηκωνε ο αερας. Δεν της ειπα τιποτα. Καλα να περασετε της απαντησα και τα λεμε. Αν θελει ο αλλος να πει την κακια θα την πει.

bourboulithra

bourboulithra
ναι το ομολογω ειμαι μια αμαρτωλη,εκανα σεξ πριν το γαμο!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz 

πανω κατω ολες εχουμε μια ιστορια για κλαματα τελικα!!!!!!!!!

αχ κοριτσια πολυ ξαλαφρωσα απο χτες,ημουν ετοιμη να σκασω!!!!

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια να σας ρωτήσω... τί θεματολογία θα κάνετε τα δωμάτια των μωρών??? Ετοιμάζω κάτι ωραία πραγματάκια και δεν ξέρω αν έχω πιάσει όλη την γκάμα των θεμάτων... Εμείς τείνουμε πιο πολύ στις νεραιδούλες κι η Νικολέτα αν θυμάμαι καλά στον μικρό πριγκιπα..

bourboulithra

bourboulithra
ρε σεις κοριτσια για πειτε μου λιγο τη γνωμη σας,σημερα ειναι η 3η μερα στη σειρα(καλα ακομα νωρις ειναι)που η μπεμπα ειναι ησυχη,τη νιωθω ΑΛΛΑ οχι με αυτη τη συχνοτητα που την ενιωθα τις προηγουμενες μερες...να παω μια βολτα στο γιατρο λετε η ειναι υπερβολη???

bourboulithra

bourboulithra
ΕλένηΚ έγραψε:Κορίτσια να σας ρωτήσω... τί θεματολογία θα κάνετε τα δωμάτια των μωρών??? Ετοιμάζω κάτι ωραία πραγματάκια και δεν ξέρω αν έχω πιάσει όλη την γκάμα των θεμάτων... Εμείς τείνουμε πιο πολύ στις νεραιδούλες κι η Νικολέτα αν θυμάμαι καλά στον μικρό πριγκιπα..

το γουινι που τοοοοσο πολυ αγαπω!!!
αλλα κατα το πασχα μαλλον θα γινει το τελικο σταδιο της διακοσμησης!

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bourboulithra έγραψε:ρε σεις κοριτσια για πειτε μου λιγο τη γνωμη σας,σημερα ειναι η 3η μερα στη σειρα(καλα ακομα νωρις ειναι)που η μπεμπα ειναι ησυχη,τη νιωθω ΑΛΛΑ οχι με αυτη τη συχνοτητα που την ενιωθα τις προηγουμενες μερες...να παω μια βολτα στο γιατρο λετε η ειναι υπερβολη???

φάε μια σοκολατίτσα να κάνει σβούρες... αλλά για να σου φύγει απ'το μυαλό πάρε ένα τηλ έστω.

Καλά κι εμείς θα αργήσουμε να το φτιάξουμε.. τον γουίνι τον είχα ξεχάσει! στην λίστα κι αυτός!!

bourboulithra

bourboulithra
ΕλένηΚ έγραψε:
bourboulithra έγραψε:ρε σεις κοριτσια για πειτε μου λιγο τη γνωμη σας,σημερα ειναι η 3η μερα στη σειρα(καλα ακομα νωρις ειναι)που η μπεμπα ειναι ησυχη,τη νιωθω ΑΛΛΑ οχι με αυτη τη συχνοτητα που την ενιωθα τις προηγουμενες μερες...να παω μια βολτα στο γιατρο λετε η ειναι υπερβολη???

φάε μια σοκολατίτσα να κάνει σβούρες... αλλά για να σου φύγει απ'το μυαλό πάρε ένα τηλ έστω.

Καλά κι εμείς θα αργήσουμε να το φτιάξουμε.. τον γουίνι τον είχα ξεχάσει! στην λίστα κι αυτός!!

Bαλτον βαλτον!!! ειναι και ουδετερο ρε συ,αμα με το καλο το δευτερο ειναι αγορι κ αυτο μπορει να μπει εκει μεσα για αρχη,επειδη ειναι διπλα στην κρεβατοκαμαρα,το αλλο παιδικο μας ειναι μακρυα απο την κρεβατοκαμαρα,οποτε το ενα θα γινει μπεμπε,το αλλο προς το παρον τιποτα...

Μπου

Μπου
Μαρακι η φαε σοκολατιτσα η πιες ενα ποτηρι κρυο χυμο!!! Αλλα αν ανησυχεις περνα μια βολτα απ το γιατρο σου!!! Δν υπαρχουν υπεραολες για τις εγκυμονουσες!!!
Εμεις επειδη δν ξερουμε το φυλο αλλα κ επειδη λεφτακια γιοκ ακομη θα το κανουμε σιγααα σιγααα το δωματιο! Παντως αν ειναι αγορι θα θελα θεμα αεροπλανα η καραβακια κ αν ειναι κοριτσι νεραιδουλες η πεταλουδες!!! Αλλα με αυτοκολλητα απ τα τζαμπο!! Δν θελω ταπετσαριες!!
Τελειος κ ο γουινι!!! Κ εγω τον αγαπαω!!!!

bourboulithra

bourboulithra
μολις εφαγα καραμελα.οκ ξυπνησε Razz Razz Razz Razz Razz 

Μπου

Μπου
χαχαχα καλως την!!! Υπογλυκαιμια ειχε παθει το παιδι!!! Χαχαχα!!!

nina 1

nina 1
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα σας κοριτσια μου!!!!τι κανετε;;εμεις μια χαρα!!!περιμενω να περασει ο καιρος για να παω κ εγω στον γιατρο να ξαναδω το νινακι μας!!!στης 26 εχω ραντεβου κ απο εβδομαδα εξετασεις τις γνωστες..την καμπυλη θα την κανονισουμε οταν παω..ρε κοριτσια πως να την πιω αυτην την αηδια;;;;στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν την εκανα (ειχα αλλον γιατρο) τωρα νομιζω δεν τη γλυτωνω...ειμαι σιγουρη δηλαδη...γιατι τις κανει ολες τις εξετασεις ο καινουριος!!να σας ρωτησω και κατι ακομα με τις καουρες πως τη παλευεται;;εχω παρα πολλες καουρες παλι...σας εει δωσει κατι ο γιατρος σας;;;σας φιλω ολες!!!!!

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Άντε βρε Μαράκι μπράβο την είχες στην δίαιτα την μπουμπού μου φαίνεται  Laughing Laughing 

Νίνα καλημέρα! Καλέ τι θα πει δεν σου έκανε την καμπύλη?? Επέτρεψε μου προσωπικά να το θεωρήσω απαράδεκτο. Για τις καούρες μου είχε πει η κοπέλα που έχει στο ιατρείο ο γιατρός μου η οποία είναι μαία ότι μπορώ να πάρω γκάβισκον χωρίς πρόβλημα. Βέβαια προτίμησα τα ξινόμηλα κ τον ανανά αφού σιχαίνομαι το γάλα..

nina 1

nina 1
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ελενη μου δεν μου εκανε την καμπυλη γιατι μου ειχε πει οτι αφου καναμε εξετασεις ζαχαρου κ δεν ειχα καθολου δεν χρειαζοταν να την κανουμε..με το αιμα το εβλεπε τωρα τι να σου πω κ εγω δεν ξερω..τα ξινομηλα σε βοηθησαν καθολου;;;

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nina 1 έγραψε:ελενη μου δεν μου εκανε την καμπυλη γιατι μου ειχε πει οτι αφου καναμε εξετασεις ζαχαρου κ δεν ειχα καθολου δεν χρειαζοταν να την κανουμε..με το αιμα το εβλεπε τωρα τι να σου πω κ εγω δεν ξερω..τα ξινομηλα σε βοηθησαν καθολου;;;

Tι να πω βρε κορίτσι μου... Τα ξινόμηλα βοήθησαν πολύ γιατί είναι δροσερά και ξινά  Very Happy 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα ομορφες κοιλιτσες!!!
εγω πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες......
λοιπον σημερα περασα επιτροπη......ολα καλα μου την γραψανε!μαλιστα ημουν 3η στη σειρα και με αφησαν και περασα πρωτη σαν εγκυμονουσα. μετα πηγα ικα να καταθεσω την αδεια μπας και παρουμε κανενα ευρουλακι, αλλα εκει δυστυχως δεν εκανα δουλεια, αφου χρειαζομαι μια βεβαιωση αποτ ον εργοδοτη, οτι δεν εργαζομουν για εκεινο το διαστημα της αδειας.....οποτε την δευτερα ξανα παλι ικα!!!

οσον αφορα τα πεθερικα, εγω θα ελεγα ειμαι απο τις τυχερες....δεν εχω προβλημα με την πεθερα μου (ο πεθερος μου δεν ζει), αλλα γενικα ειχα επιλεξει απο την αρχη την σταση "απο μακρια και αγαπημενες". ευτυχως δεν ανακατευεται και το σημαντικοτερο περνει παντα το μερος μου αν μαλωσουμε με τον αντρουλη!!
τωρα οσον αφορα το θεμα του δωματιου, μπορω να σας πω την γνωμη μου, αν και εγω δεν θα κανω...λογω χωρου......αν εκανα παντως θα το εκανα σαν μπουντουαρ, ρομαντικο στυλ δλδ ή με θεμα τα ζωα......και αν ηταν αγορι σιγουρα θα προτιμουσα τα στρουμφακια που μου αρεσουν πολυ!!!
τωρα για την καμπυλη ζαχαρου, μαλλον δεν θα την αποφυγω και εγω αφου στην οικογενεια εχουμε ιστορικο (εχει ο μπαμπας μου και ειχε και η γιαγια μου), βεβαια μεχρι τωρα ολες οι εξετασεις μου ειναι μια χαρα, αλλα μαλλον θα την κανω για να ειμαστε σιγουροι!!
αυτα κοριτσαρες!!!παω να ξαπλαρω μεχρι να φυγω για φροντ γτ η μεση μου διαμαρτυρεται!!!
καλο μεσημερι σε ολες!!!
 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 8 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 8 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 8 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 8 417472 

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια!Καλέ όλες τόσο πρωί ξυπνάτε;εγώ ανυπομονώ να έρθει η κυριακη να το ρίξω στον ύπνο..είχα μάθημα πρωί σήμερα.
Είμαι η πιο αμαρτωλή από όλες νομίζω.Έγκυος με σχέση ούτε αρραβώνα. Embarassed Embarassed 
φανταστείτε τι θα αρχίσουν να λένε για μένα στον περίγυρο ούσα φοιτήτρια κ έγκυος.θα αδιαφορήσω νομίζω,το ίδιο να κάνετε κι εσείς.Ο καθένας ας κοιτάξει τα δικά του.Αμάν πια αυτή η γλωσσοφαγιά κ οι σχολιασμοί.
Καλά αυτό που όλοι έχουν την απαίτηση να τους το έχεις πει ενώ μιλάτε 3 φορές τον χρόνο με τρελαίνει....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 38]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις