176 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! Πεμ Μαρ 13, 2014 10:07 am
jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Μαράκι μη σκας για την πεθερά σου όπως έστρωσε να κοιμηθεί,αν δε θέλει να έχει σχέσεις ας μην έχει.Δες και την καλή πλευρά που δεν την έχετε να χώνεται στα πόδια σας.Κάποιοι άνθρωποι είναι διαφορετικοί..καταλαβαίνω ότι για τον άντρα σου στεναχωριέσαι.μείνε δίπλα του και συνέχισε να του δείχνεις πόσο σημαντικός είναι για εσένα.όσο για το νονό μιας και βρεθήκατε τόσοι γνωστοί προσπάθησε διακριτικά να τους φέρεις κοντά κ άσε να πει ο νονός ό,τι κ εάν θέλει.
Αναστασία(Μπου) με μπερδεύεις με τη Νάνσυ82 μήπως Προσπαθώ να κρατιέμαι στο φαί για να μην πάρω πολύ βάρος..ξεκίνησα κι εγώ με λίγα περιττά..
Ελένη χριστέ μου!δεν πάει καλά ο κόσμος...μπράβο για την υπομονή σου!
Κορίτσια είχα μια δουλειά κ πέρασα από τον γιατρό να δείξω κ την καμπύλη,όλα καλά μου είπε.Είδαμε και τη μπουμπού γιατί τον έχει φάει κ αυτόν η περιέργεια για την αρρυθμία.Στην αρχή οι παλμοί της ήταν φυσιολογικοί κ μετά άρχισαν να εναλλάσσονται με αρρυθμίες.Λέτε να την ενοχλεί ο υπέρηχος τελικά κ να αντιδρά; πάλι στριφογύριζε εκεί μέσα!
Θα κάνω μπανάκι και θα βάλω καινούρια φώτο
Αναστασία(Μπου) με μπερδεύεις με τη Νάνσυ82 μήπως Προσπαθώ να κρατιέμαι στο φαί για να μην πάρω πολύ βάρος..ξεκίνησα κι εγώ με λίγα περιττά..
Ελένη χριστέ μου!δεν πάει καλά ο κόσμος...μπράβο για την υπομονή σου!
Κορίτσια είχα μια δουλειά κ πέρασα από τον γιατρό να δείξω κ την καμπύλη,όλα καλά μου είπε.Είδαμε και τη μπουμπού γιατί τον έχει φάει κ αυτόν η περιέργεια για την αρρυθμία.Στην αρχή οι παλμοί της ήταν φυσιολογικοί κ μετά άρχισαν να εναλλάσσονται με αρρυθμίες.Λέτε να την ενοχλεί ο υπέρηχος τελικά κ να αντιδρά; πάλι στριφογύριζε εκεί μέσα!
Θα κάνω μπανάκι και θα βάλω καινούρια φώτο