376 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! Παρ Μαρ 21, 2014 9:54 am
anastasia's
Είναι σε καλό δρόμο!
Νικολετα σου κανα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Νικολετα σε μενα δειχνει πως ειμαστε ηδη φιλες....μ εκανες αποδοχη ηδη.....!!!AngelMommy έγραψε:Αναστασακι ακομα δε πήρα τίποτα δυστυχώς!
Δε πειράζει κάποια στιγμή θα το λάβω!
Ελένη εχεις δίκιο κ εγω στο σόι δε το είπα,φαντάσου η γιαγιά μου από τη μεριά του μπαμπα που ειναι κ η τελευταία που έμεινε κ είμαστε τα μοναδικά της εγγόνια,ακομα δε το ξέρει!
Αν μπορούσα κ εγω σε κανέναν δε θα το λέγα, η πεθερά μου το είπε σε οοοολους ενώ την ειπα μη το πεις ακόμα, αλλα σκατουλες, ποιος τα υπολογίζει τα λόγια μου!
Κατι άσχετο...σημερα έμαθα οτι οι 3 από τις παλιές μου συνάδελφισσες στο παλιό παιδικό που δούλευα, ειναι έγκυες κ εχουν κ αυτές όλες αρχές Ιουλίου ΠΗΤ!πολυ μικρός ο κόσμος!θέλαμε να συναντηθούμε κ δεν έκατσε!έχω να τις δω παρά.πολυ καιρό.ειναι γερμανιδες βέβαια κ μια ουκρανεζα κ μένουν λίγο μακρυα μου αλλα πολυ χάρηκα,οσο να ναι θα μαστε παρεούλα τουλάχιστον οσο είμαστε σπίτι κ θα χουμε χρόνο!
jenny.k έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!Καλοκαίρι πάλι σήμερα,τι ωραία!χαίρεσαι να κάνεις βολτίτσες!
Από χθες άρχισε να με πιάνει μια χαρά κ ανυπομονησία να περάσει ο καιρός και να συναντήσω επιτέλους τη μπουμπού μου!Ανυπομονώ να έρθει το πάσχα να της ψωνίσω κάτι κι εγώ
Ελένη εμένα με βόλεψαν τα h&m και τα tally weijl για ρούχα.Αν ήταν καλοκαιρι μια χαρά θα τη βγάζαμς=ε με τα φουστανάκια αλλά τώρα δεν ξέρεις κ τι να βάλεις.εγώ φορμούλες φοράω κυρίως κ κανένα φόρεμα με κολαν σε ειδικές περιπτώσεις.τζιν έχω να βάλω από τα χριστούγεννα..δε θέλω να με πιέζουν τα ρούχα.
Από σουτιέν τι φοράτε κορίτσια μου;πήρατε εγκυμοσύνης;εμένα με βόλεψαν τέλεια τα pretty bra μπορώ να πω..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης